Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Jake pneu do 1500,-? 195/50/15
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 5
FastCivic je teď offline  FastCivic
5 háček
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 19.8.2007 , 19:53   Citovat  

Co rikate na KUMHO KU31? Mate s nimi nekdo zkusenost?
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Pepíno je teď offline  Pepíno
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 19.8.2007 , 20:12   Citovat  

mám Kumho,letos nový,podle mě ideál kompromis mezi cenou a kvalitou Cool

Anonymní
0
PříspěvekZaslal: 19.8.2007 , 20:35   Citovat  

za tu cenu su ak sa nemylim toyo proxes T1R, co je podla mna v danej relacii bez konkurence...
   Návrat  

H+ body: 1  
 Anonymní
0
PříspěvekZaslal: 19.8.2007 , 20:39   Citovat  

teraz som objavil este nieco lepsie, bridgestone turanza za 14xx,- Úsměv)) kukni pneumatikypriamo.com
   Návrat  

Pepíno je teď offline  Pepíno
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 19.8.2007 , 20:59   Citovat  

Až na to že Toyo Proxes hezky vypadají,ale nic moc nevydrží, tot moje zkušenost Mrk

happy je teď offline  happy
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 19.8.2007 , 21:13   Citovat  

mno ja mam cerstve komplet prezuto na 195/50 R15 goodyear F1 (www.pneunet - 6200cechokreditu/4ks) a ted vecer jsem s tim podrandil po praze a jen jsem koukal co delaj s autem v hlubokych kaluzich a za husteho deste. par slovy - jede to jako po kolejich i v hluboke vode pri razantni jizde. fakt luxus. to je pro mne osobne velmi dulezite. chovani na vode. protoze na suchu to umi slusne kazda guma v teto cenove hladine.

fakt muzu jen doporucit. na p4g pujdou urcite taky, byt v potrebnem rozmeru je cena nekde blizko 3500/ks.

p.s. jen na drandeni po okruho prej sipovy vzorek vzhledem k tendenci sklapeni lamel neni ouplne idealni. ale to je zas o necem trochu jinem. vetsina z nas ma auto na civilni jezdeni.

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Peet je teď offline  Peet
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 19.8.2007 , 21:20   Citovat  

doporucuju Goodyear Eagle F1 GSD3

Anonymní
0
PříspěvekZaslal: 19.8.2007 , 23:00   Citovat  

pepino, tie toyo ma napadli ako prve, jedny z najlacnejsich dobrych gum... nasledne som odporucil tie Bridge, goodyear tiez mozu byt...
ale inak sa opytam...kupujes si gumy aby VYDRZALI alebo PODRZALI??? T1R sice malo vydrzia (ako vacsina dobrych gum) ale gumy, ktore maju dlhu zivotnost, vacsinou stoja za houby
   Návrat  

dark je teď offline  dark
Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 20.8.2007 , 7:10   Citovat  

Goodyear eagle F1 OK

Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 20.8.2007 , 10:25   Citovat  

bridgestone Potenza RE720 (ty mam ted) nebo goodyear eagle F1 jsou v mym hledacku pro pristi rok v tomle rozmeru

mireczek je teď offline  mireczek
2 háčka
Členství:
0
PříspěvekZaslal: 20.8.2007 , 11:17   Citovat  

Určitě Bridgestone Potenza RE720 - mám je taktéž a jsem spokojený, když teď budu dávat obutí, tak přemýšlím o Toyo Proxes T1R či Good Year Eagle F1..

bordel je teď offline  bordel
Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 20.8.2007 , 12:20   Citovat  

Bridgestone... v tomhle rozmeru je cena dobra

kupoval jsem na extralevnepneu.cz, ceny slusny, doprava gratis, a vzdy doslo co melo Velmi šťastný

sopta je teď offline  sopta
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 20.8.2007 , 14:15   Citovat  

jednoznačně nejlepší pneu v týhle ceně je GoodYear Eagle F1 GSD3 Chápeš! OK Jako každý kvalitní letní pneu mají měkčí směs, takže se rychleji sjížděj, ale není to tak hrozný. Nehledě na to že si drží tvrdost směsi i s postupem času, což se o mnoha pneu říct nedá.
A k Happymu přízpěvku jen dodám - Eagly F1 mám také a proháněl sem se včera v tom nejhorším lijáku a bouřkách po dálnici D8, asi 30 kiláků sem před sebou ve 140 km/h tlačil nějakýho hardcoristu v Nissanu Z350 kterej byl fakt sebevrah v takovým dešti s tak širokejma zadníma kolama (taky se mu to pěkně vlnilo), až to nakonec vzdal, zpomalil a poslušně mi uhnul do pomalýho pruhu a já mohl klidně dál pokračovat 150 bez jedinýho sebemenšího odlepení se od vozovky! A kdo včera viděl ty bouřky v tomhle kraji, kde se mi nezřídka vyskytl pohled na 4 obrovský blesky každej z jiný strany, tak uzná, že to je opravdu úctyhodnej výkon Chápeš! Prostě je vidět že konstrukcí drážek a kordu pneu vycházej Eagly z mokrejch pneumatik formule 1 Nápad je tu!
Jinak nejsou špičkový jen za deště, ale i za sucha. Zapomeňte na Toyo... Mrk

Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 20.8.2007 , 14:27   Citovat  

sopta napsal:
jednoznačně nejlepší pneu v týhle ceně je GoodYear Eagle F1 GSD3 :!: :OK: Jako každý kvalitní letní pneu mají měkčí směs, takže se rychleji sjížděj, ale není to tak hrozný. Nehledě na to že si drží tvrdost směsi i s postupem času, což se o mnoha pneu říct nedá.
A k Happymu přízpěvku jen dodám - Eagly F1 mám také a proháněl sem se včera v tom nejhorším lijáku a bouřkách po dálnici D8, asi 30 kiláků sem před sebou ve 140 km/h tlačil nějakýho hardcoristu v Nissanu Z350 kterej byl fakt sebevrah v takovým dešti s tak širokejma zadníma kolama (taky se mu to pěkně vlnilo), až to nakonec vzdal, zpomalil a poslušně mi uhnul do pomalýho pruhu a já mohl klidně dál pokračovat 150 bez jedinýho sebemenšího odlepení se od vozovky! A kdo včera viděl ty bouřky v tomhle kraji, kde se mi nezřídka vyskytl pohled na 4 obrovský blesky každej z jiný strany, tak uzná, že to je opravdu úctyhodnej výkon :!: Prostě je vidět že konstrukcí drážek a kordu pneu vycházej Eagly z mokrejch pneumatik formule 1 :idea:
Jinak nejsou špičkový jen za deště, ale i za sucha. Zapomeňte na Toyo... :wink:

tvuj nazor na F1 znam uz dlouho, ale jel jsi nekdy na BS potenza RE720? bych rad vedel co bys na to rikal. Ja je mam chviil a sem unesenej. Na letisti na HD jsem v mokru rizl prudce ve 130ti a nepodarilo se mi je utrhnout ikdyz moje tekouci tlumice nezvladali, fakt meli jeste hodne rezervy a v prudkym lijaku taky bez naznaku nejistoty, a to jsou uz znacne sjety. Bocni vedeni taky super. A jsou levnejsi nez F1 a pritom imho cca stejne kvalitni.

Jo a by me zajmalo kolik clovek na ty F1 ujede nez je vojede.

ninja je teď offline  ninja
4 háčka
Členství: Web
0
PříspěvekZaslal: 20.8.2007 , 14:35   Citovat  

Bitkar napsal:

Tak mam GY F1 uz cca 18t a zatim mi ubylo tak 0,7mm a na prave predni 1mm. Rozhodne doporucuji. S autem jezdim normalne, zadne hrabani bo prudke rozjezdy... ale kdyz to hrabne tak jen ta prava predni, proto je vic sjeta.

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 20.8.2007 , 14:49   Citovat  

Bitkar napsal:
sopta napsal:
jednoznačně nejlepší pneu v týhle ceně je GoodYear Eagle F1 GSD3 Chápeš! OK Jako každý kvalitní letní pneu mají měkčí směs, takže se rychleji sjížděj, ale není to tak hrozný. Nehledě na to že si drží tvrdost směsi i s postupem času, což se o mnoha pneu říct nedá.
A k Happymu přízpěvku jen dodám - Eagly F1 mám také a proháněl sem se včera v tom nejhorším lijáku a bouřkách po dálnici D8, asi 30 kiláků sem před sebou ve 140 km/h tlačil nějakýho hardcoristu v Nissanu Z350 kterej byl fakt sebevrah v takovým dešti s tak širokejma zadníma kolama (taky se mu to pěkně vlnilo), až to nakonec vzdal, zpomalil a poslušně mi uhnul do pomalýho pruhu a já mohl klidně dál pokračovat 150 bez jedinýho sebemenšího odlepení se od vozovky! A kdo včera viděl ty bouřky v tomhle kraji, kde se mi nezřídka vyskytl pohled na 4 obrovský blesky každej z jiný strany, tak uzná, že to je opravdu úctyhodnej výkon Chápeš! Prostě je vidět že konstrukcí drážek a kordu pneu vycházej Eagly z mokrejch pneumatik formule 1 Nápad je tu!
Jinak nejsou špičkový jen za deště, ale i za sucha. Zapomeňte na Toyo... Mrk

tvuj nazor na F1 znam uz dlouho, ale jel jsi nekdy na BS potenza RE720? bych rad vedel co bys na to rikal. Ja je mam chviil a sem unesenej. Na letisti na HD jsem v mokru rizl prudce ve 130ti a nepodarilo se mi je utrhnout ikdyz moje tekouci tlumice nezvladali, fakt meli jeste hodne rezervy a v prudkym lijaku taky bez naznaku nejistoty, a to jsou uz znacne sjety. Bocni vedeni taky super. A jsou levnejsi nez F1 a pritom imho cca stejne kvalitni.

Bridgestone má jen 3 lepší pneu než je GY Eagle F1 GSD 3 a to jsou:
1) již nevyráběné Potenza RE040A (jezdilo CTR 7g)
2) nástupce 1) Potenza RE050A
3) Potenza RE070A (vyráběné pouze v jediném rozměru údajně na míru WRX STi, obouvá je však CTR 8g 4D JPN)
Potenza je sice obecně nejvyšší třída od Bridgestone, ale i v rámci ní jsou výkonové rozdíly.
RE720 rozhodně lepší než F1 nejsou, ikdyž jsou také kvalitní.

FastCivic je teď offline  FastCivic
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 20.8.2007 , 16:13   Citovat  

Kupuju gumy aby mě podržely. Samozrejme ze nechci gumy ktere vydrzi 10tis km, ale jde mi hlavne o bezpecnost. Takze jak se tak divam, vetsina lidi se tu shoduje na GoodYear Eagle F1 GSD3. Takze dik chlopi, asi pujdu do nich:)

Václav je teď offline  Václav
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 20.8.2007 , 19:11   Citovat  

také mám Goodyear Eagle F1 v tomto rozměru a maximální spokojenost. dal sem 1420kč/ks

Joystick je teď offline  Joystick
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 20.8.2007 , 21:37   Citovat  

Taktéž doporučuji Goodyear Eagle F1 GSD3 Mám cca 2 měsíce, zkušenost na vodě jako Sopťa OK

Borik2 je teď offline  Borik2
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 21.8.2007 , 14:24   Citovat  

já měl Bridgestony Potenza RE720, koupeny na pneushop.cz a musel jsem je vrátit=reklamovat, neboť všechny 4 ks byly vadné (nad 120 km/h házely, byla z výroby špatně nabalená směs) . Na bočnici bylo psáno "Made in Poland", což jsem zjistil záhy. Jinde na netu jsem pak koupil Turanzy made in France a dobrý, jsem spokojený.

Dotaz: nakolik hustíte pneu ? Já na 5D 1,5 Vtec mám tuším 2,1 všude. Tak jestli bych neměl trochu přidat...

Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 21.8.2007 , 14:34   Citovat  

Borik2 napsal:
já měl Bridgestony Potenza RE720, koupeny na pneushop.cz a musel jsem je vrátit=reklamovat, neboť všechny 4 ks byly vadné (nad 120 km/h házely, byla z výroby špatně nabalená směs) . Na bočnici bylo psáno "Made in Poland", což jsem zjistil záhy. Jinde na netu jsem pak koupil Turanzy made in France a dobrý, jsem spokojený.

Dotaz: nakolik hustíte pneu ? Já na 5D 1,5 Vtec mám tuším 2,1 všude. Tak jestli bych neměl trochu přidat...

2.2 předek 2.1 zadek - pokud nejsi naložený, pokud jo, tak 2.3 a 2.2 - pokud si správně pamatuju... Já měl 1.5 pořád na 2.3...

CAD je teď offline  CAD
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 21.8.2007 , 14:38   Citovat  

2.0 (185/60/14)

Joystick je teď offline  Joystick
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 21.8.2007 , 21:38   Citovat  

Borik2 napsal:

Aby se mi to nepletlo, tak všude na 2.5

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 21.8.2007 , 22:16   Citovat  

Joystick napsal:
Borik2 napsal:

Seš blázen, 2.5 už je fakt moc Ble Budou se ti sjíždět hlavně uprostřed, jízdním vlastnostem to taky nepřidá, nehledě na vyšší riziko proražení Nápad je tu!

Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 21.8.2007 , 22:34   Citovat  

Já hlasuju pro 2.2 až 2.3 všude.. Úsměv Není to podhuštěné ani přehuštěné....

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 22.8.2007 , 8:52   Citovat  

Hellborn napsal:
Já hlasuju pro 2.2 až 2.3 všude.. Úsměv Není to podhuštěné ani přehuštěné....

tlak v pneu je odvyslej od použítýho rozměru pneu Chápeš! Hustit na 2.2-2.3 třeba takový zimáky 13" je holej nesmysl, zrovnatak jako moje 195/50 R15 maj ideál na 2.1 Nápad je tu!
problém ale je, že si člověk nikdy nemůže bejt jistej, na kolik má nafoukáno, měřáky u benzinek moc dobře nefungujou (sám sem jednou vyzkoušel 3 měřáky zasebou a každej ukázal jinou hodnotu) a podle testů který sem viděl jak (tuším že to ukazovali ve zprávách na Nově?) ve zkušebně testovali osobní měřáky tlaku pneu a jak jich 3/4 bylo k ničemu, včetně toho nejklasičtějšího kterej se v ČR prodává už od nepaměti...tak si říkám, že je to tady skoro zbytečná debata o tlaku Smutný

Marfi je teď offline  Marfi
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 22.8.2007 , 8:59   Citovat  

na autohifi byl dotaz na kolik nafoukat tyhle kola:-):275/35/20

david.hammer je teď offline  david.hammer
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 22.8.2007 , 9:03   Citovat  

bridgestone ER300 Turanza, stoji tak 1450, vitez mnoha testu, s praxe muzu jen doporucit.....!mam je rok...

norsi je teď offline  norsi
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 22.8.2007 , 9:42   Citovat  

Marfi napsal:
na autohifi byl dotaz na kolik nafoukat tyhle kola:-):275/35/20

Zkusim hadat - Marauder nevi jak foukat kola na Impale? :o)

Jinak dporucuju Firestone Firehawk SZ80 (top model od firestonu). Stojej urcite do 1500 a za ty penize jsou uplne super. Necekal jsem od nich moc, ale mile me prekvapily...

norsi je teď offline  norsi
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 22.8.2007 , 9:44   Citovat  

sopta napsal:
Joystick napsal:
Borik2 napsal:

Seš blázen, 2.5 už je fakt moc Ble Budou se ti sjíždět hlavně uprostřed, jízdním vlastnostem to taky nepřidá, nehledě na vyšší riziko proražení Nápad je tu!

No ja mam na tarze 215/40/17 a foukam na 2,5. Ale je pravda, ze SP Sportmaxxy maj nejaky dojezdovy bocnice, takze jsou tuhy jak blazen a ten tlak zvladaj vpohode. Mel jsem i na 2,7 a uplne stejny. Kdyz jsem nafoukal na 2,1 tak jsem pneu zul...

Obsah fóra Honda-club.cz   
Jake pneu do 1500,-? 195/50/15
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina