Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
P3G neco zere baterku od radia pojistky ?
Fórum: Elektroinstalace
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
maryo je teď offline  maryo
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 24.2.2008 , 12:01   Citovat  

Mám na mé P3G problém. Něco mi žere baterku. Proměřil jsem to a je to myslim cca 150-200mA. Tak jsem začal odpojovat pojistky a měřit. U těch pojistek pod kapotou u relé jsem zkoušel vytahat všechny a žadný vliv to nemělo (přitom je tam i jedna na radio). Tak jsem začal vytahavat ty pojistky v interieru u ridice FUSE. Tahám a tahám a ejhle, pojistka RADIO(Stereo casette, cigarette lighter) je to, po jejím vypojení je proud par jednotek mA, což je už asi cajk.

No, ale vyndam radio a zapalovac a vratim pojistku a zere to zase... Koukal jsem vzadu v kufru je motorek na antenu, tak jsem to odkryl a koukam, tam rozpojeny dva konektory - jeden od anteny(bila + zluta) zkratovanej kusem dratku(dva spojeny zluty draty na konektorech, nejaky prasatko, po normalnim pripojeni konektoru tam chybi u anteny doraz, antena se zasouva do nekonecna, ale nevysouva, tak proto je asi odpojena) a jeste jeden konektor, kterej netusim od ceho je, ale po zapojeni mi to zralo skoro 3A Se stydím ... No, fakt nevim co s tim mravenec

EDIT: Jo a nesvitej mi couvaci svetla nebo jak se to nazyva Úsměv... to by mohl byt ten jeden konektor mozna...
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
civicblack je teď offline  civicblack
3 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 24.2.2008 , 14:02   Citovat  

já když chci rozvítit couvací světla,musim zařadit zpátečku.ale je divný že to jsem musel u každého auta co jsem měl šuk pořádnej výtlem pořádnej výtlem

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
maryo je teď offline  maryo
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 24.2.2008 , 14:08   Citovat  

Jo, to tak byva pořádnej výtlem pořádnej výtlem, ale moje na to neeraguje Bueee

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 24.2.2008 , 14:36   Citovat  

maryo napsal:
Jo, to tak byva pořádnej výtlem pořádnej výtlem, ale moje na to neeraguje Bueee
někde skříplej kablík nejspíš Tak to koukám!

Bull je teď offline  Bull
0
PříspěvekZaslal: 24.2.2008 , 19:47   Citovat  

Na skříplý kabely hodně bacha to já zase když jsem přivezl céro tak nějaký prase německý co to vlastnilo přede mnou tak nejen že navrtal kastli samořeznejma vrutama na ucyvení nějaky desky aby mohl v zadu vozit psa no to byl humus ale po vyndání desky a vrutů jsem zjistil že jsou pojistky vypálený a když jsem vyměnil tu 30tku Stereo casette, cigarette lighter tak po chvilce začalo něco smrdět praskat a kouřit a nejen že hořela ta púojistka ale taky se škvařily kabely po celym autě až k světlu na dveře no na to že jsem to auto měl v tu dobu měl doma tak 3 hodinky to nebyla veselá záležitost tak to nikomu nepřeju Ble

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 24.2.2008 , 19:54   Citovat  

Bull napsal:
Na skříplý kabely hodně bacha to já zase když jsem přivezl céro tak nějaký prase německý co to vlastnilo přede mnou tak nejen že navrtal kastli samořeznejma vrutama na ucyvení nějaky desky aby mohl v zadu vozit psa no to byl humus ale po vyndání desky a vrutů jsem zjistil že jsou pojistky vypálený a když jsem vyměnil tu 30tku Stereo casette, cigarette lighter tak po chvilce začalo něco smrdět praskat a kouřit a nejen že hořela ta púojistka ale taky se škvařily kabely po celym autě až k světlu na dveře no na to že jsem to auto měl v tu dobu měl doma tak 3 hodinky to nebyla veselá záležitost tak to nikomu nepřeju Ble
tak to já mam prelude po podobným německým praseti.to navrtalo taky vruty do kastle a aby to nebylo málo,vyštípalo kuli debilním reprákům plech mezi sedačkama a zadním oknem Bueee

Tuča je teď offline  Tuča
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 1.3.2008 , 13:49   Citovat  

na ty zpátečky se zkus podívat na konektor přímo u převodovky jestli se náhodou nerozpojil, už se mi to jednou stalo. S tou anténou jsem měl problém od té doby co jsem to koupil. Zkoušel jsem tam dat i z jiné antény ten doběhovej spínač a stejně to nepomohlo. Jestli to nedělá třeba to autorádio, sice nevím jak, ale zkus ho vyměnit.

Obsah fóra Honda-club.cz   
P3G neco zere baterku od radia pojistky ?
Fórum: Elektroinstalace
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina