Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
master88: Honda Civic Type-R EP3 2001
Fórum: Showroom
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
master88 je teď offline  master88
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 22.6.2011 , 13:39  Naposledy upravil master88 dne 15.1.2012 , 21:20, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Rád bych v tomhle tématu popsal trochu život mého Civica, jeho úpravy a opravy v budoucnu. Momentálně se nechystám na žádný rebuild nebo tuning. V autě mi 200 poníků stačí bohatě a na závody není čas a když je čas nejsou finance a když jsou finance...

Auto jsem koupil na jaře 2010 na 147 000 km. Přede mnou ho měl jeden kluk, který ho dotáhl od kamaráda z Reichu (na +/- 125 000km). V minulosti bylo auto lehce ťuknuté na přední levé světlo (1/2 paciček vylámaných, úchyty šroubků v pohodě) a zřejmě to chytla i kapota (která lehce trpí rzí u hrany) - což do budoucna budu řešit nejspíš tak že seženu jinou. Jinak jsem měl auto odstrojené a nikdy nic pochroumané nebylo, takže zřejmě zažilo jen klasickou ťukačku.

Auto jsem koupil s CAI, ihned po koupi jsem začal shánět origo airbox, který jsem po dlouhém hledání našel a osadil ho KNkem. Auto bylo na snižujících pružinách, jedna praskla, takže se kupovaly nové originál Honda. Dál se dělalo nové ložisko PP kola, seřízení brzd, GEO a pár dalších maličkostí. Na Honday dostalo auto kamaráda (Domokuna) aby mu v garáži nebylo smutno a ofuky, aby mě nebylo horko. Mé CTR je jedno z prvních a bylo prodáno evidentně v základním balíčku, tj. bez klimy a bez zadních repráků.

V průběhu zimních měsíců a jara došlo na komaxit origo CTR kol, instalace a bastlení USA mlhovek na EUDM nárazník, vyndání zesilovače a dalších nepotřebných věcí, instalace nových reprodukorů FLI (koupené u Hifila) vzadu i vepředu.

Momentálně auto čeká LP ložisko (ano měl jsem ho blbec udělat hned s tím pravým), výměna oleje za Castrol 10W60, výměna paliváku a výměna olejového filtru za JDM (díky Dany).

Auto servisováno u p.Khunela, takže absolutní spokojenost se servisem. No a s autem? Maximální spokojenost!

Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 8.7.2011 , 16:45   Citovat  

co konkrétně myslíš?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.11.2011 , 22:10   Citovat  

Na konci října byla vyměněna spojka za orig. Honda - done by Kuhnel. Nyní vše zas funguje jak má Hihi

Na jaře mne čekají zadní kotouče a zajímalo by mne jestli nemá někdo nápad jaké tam dát. Nechci nic "závodního", auto mám primárně na běžný provoz. Destičky jsou po 5000km Ferodo DS2500 (TWR) tudíž bych chtěl něco co směsí bude pasovat k nim. Neměl by někdo nápad?
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.11.2011 , 22:39   Citovat  

prosim te to tesneni na svody ti taky vrzalo vid Bueee to zato chteji 800kc Tak to koukám! druhovyroby asi neni ...
   Návrat  
Oncek je teď offline  Oncek
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.11.2011 , 22:42   Citovat  

CTR kola v bílé vypadají nejlíp OK proč si měnil CAI za origo box? myslíš, že origo box má lepší parametry?
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 5.11.2011 , 22:45   Citovat  

Oncek napsal:
CTR kola v bílé vypadají nejlíp OK proč si měnil CAI za origo box? myslíš, že origo box má lepší parametry?

Co kdysi měřil Desperado na brzdě,tak origo dopadlo nejlíp. Jiná sání měla vždy vnějakém pásmu otáček propad výkonu (jinak řečeno někde přidalo,jinde ubralo).
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.11.2011 , 23:58   Citovat  

Oncek napsal:

Viz. hellby navíc CAI byl krátkej a sál spíš teplej vzduch, origo airbox má nasávání vzduchu vymyšlené velmi dobře a s KN vložkou vše funguje jak má. Navíc s CAI to bylo zbytečně hlasité a to já moc nemusím. U CTR mne právě fascinuje to, jaký je to klidný a tichý auto... dokud se nepodřadí a nešlápne trochu víc na plyn Úsměv

DOHCVTEC napsal:
prosim te to tesneni na svody ti taky vrzalo vid Bueee to zato chteji 800kc Tak to koukám! druhovyroby asi neni ...

Druhovýroba není, nicméně já ještě jedno těsnění orig. Honda zabalený někde mám kdybys chtěl.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
master88: Honda Civic Type-R EP3 2001
Fórum: Showroom
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina