Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
levny vyfuk kde ?
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
dimitar je teď offline  dimitar
Partner H-C
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 6.8.2007 , 21:57   Citovat  

kde sehnat levny vyfuk? aby mel vstup 60mm minimalne?
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
FOX je teď offline  FOX
Administrátor
Členství: Gold
0
PříspěvekZaslal: 7.8.2007 , 7:45   Citovat  

Zkus se optat na tudy odkaz výfuky staví dle potřeby přímo na autě a když vyspecifikuješ co přesně chceš, tak ti ho tak postaví

TommyVTEC je teď offline  TommyVTEC
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 7.8.2007 , 7:54   Citovat  

OTTO racing z tudy odkaz
viz: tudy odkaz

Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 7.8.2007 , 9:17   Citovat  

otto racing si nekupujte.. sice je fajn, zvuk se mi libi, jsem fakt spokojenej, az na tu kvalitu ale! ac je z nerezu tak mi zacina pomaloucku reznout! tak bacha

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 7.8.2007 , 9:26   Citovat  

Bitkar napsal:
otto racing si nekupujte.. sice je fajn, zvuk se mi libi, jsem fakt spokojenej, az na tu kvalitu ale! ac je z nerezu tak mi zacina pomaloucku reznout! tak bacha
čekal jsem, kdy to tu někdo napíše, páč jsem o tom slyšel. Mám ho na autě skoro dva roky a není na něm jedinej kousek rzi. Stačí ho párkrát do roka přeleštit pastou a je jako nový. Zrovna včera jsem ho leštil a liboval si, jak je krásnej...
Klidně si ho někdy na mém autě můžete prohlídnout. Měl jsem ho jako jeden z prvních v ČR a absolutně si nestěžuju....

Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 7.8.2007 , 9:34   Citovat  

No jó,ale Ty s tím nejezdíš třeba v zimě,že, Tommy? Úsměv

Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 7.8.2007 , 9:34   Citovat  

TommyVTEC napsal:
Bitkar napsal:
čekal jsem, kdy to tu někdo napíše, páč jsem o tom slyšel. Mám ho na autě skoro dva roky a není na něm jedinej kousek rzi. Stačí ho párkrát do roka přeleštit pastou a je jako nový. Zrovna včera jsem ho leštil a liboval si, jak je krásnej...
Klidně si ho někdy na mém autě můžete prohlídnout. Měl jsem ho jako jeden z prvních v ČR a absolutně si nestěžuju....

jses nejakej skromnej tommy :) ten vejfuk je psanej ze je z nerezu, to znamena ze nema reznout :) to ze nerez rezne je chyba. A zajistoval jsem si komplet nerez vyfuk aby nereznul a ne abych ho furt rozlestoval a opravoval. napak, nechci uz na nej sahnout. max pri myti auta umejt.

Ajsik je teď offline  Ajsik
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 7.8.2007 , 11:45   Citovat  

mě by se líbil tenhle na Aerodecka...nemáte někdo zkušenost?
tudy odkaz

Ivoss je teď offline  Ivoss
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 9.8.2007 , 18:07   Citovat  

TommyVTEC napsal:

A ty jezdíš s Civicem v zimním marastu a prosolené břečce? Mrk
Jinak s tímm přeleštěním to může fungovat, koroze v nerezi nejde moc do hloubky, takže možná to stačí při každým mytí auta pořádně očistit hadrem Úsměv.

Ivoss je teď offline  Ivoss
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 9.8.2007 , 18:18   Citovat  

Bitkar napsal:
ten vejfuk je psanej ze je z nerezu, to znamena ze nema reznout Úsměv to ze nerez rezne je chyba.

"Nerez" je jen hovorové slovo. Prakticky se jedná o nízkokorozivní ušlechtilou ocel. Takových ocelí je několik druhů podle účelu použití, potravinářskou AISI304 např. nemůžeš použít na předměty vystavené mořské vodě apod. Že taková nerez povrchově koroduje i v povětrnostních podmínkách je normální. A z AISI304 se levné výfuky dělají, protože je to levnější, výfuk z AISI316 by byl mnohem dražší. Já to neřeším, vono je to pod autem flekatý, ale zbytek auta to spolehlivě přřežije. Koncovku prostě čas od času důkladně očistím (třeba leštěnkou na laky) a je jako nová.

kamol je teď offline  kamol
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 10.8.2007 , 8:51   Citovat  

zdar kdyz jsme u tech vyfuku.Chci koupit taky vyfuk na svoji karu.Mam civica 6g EK4 3dver.
A jeste se chci zeptat jestli tam dat rezonator?asi urcite ze neco by to mohlo pomoct k vykonu.jinak motor mam 1.6VTi to uz asi poznate z EK4 HaHaaa dikes za rady a doporuceni

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 11.8.2007 , 9:13   Citovat  

kamol napsal:
zdar kdyz jsme u tech vyfuku.Chci koupit taky vyfuk na svoji karu.Mam civica 6g EK4 3dver.
A jeste se chci zeptat jestli tam dat rezonator?asi urcite ze neco by to mohlo pomoct k vykonu.jinak motor mam 1.6VTi to uz asi poznate z EK4 HaHaaa dikes za rady a doporuceni

nikdo neporadi ohledne toho jestli dat ci nedat rezonator misto katu??????

monty je teď offline  monty
Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 12.8.2007 , 18:32   Citovat  

běžně dostupný rezonátory jsou pouze pro úpravu zvuku , aby byly na k něčemu, musely by být laděný přímo alespoň na typ motoru.Pokud vyndáš kat a dáš rezonátor tolik nerozladíš plnění motoru ,jak kdybys ho jen vyhodil .Osobně bych ho jen nahradil průchodnějším sportovním katem.

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 12.8.2007 , 18:39   Citovat  

monty napsal:
běžně dostupný rezonátory jsou pouze pro úpravu zvuku , aby byly na k něčemu, musely by být laděný přímo alespoň na typ motoru.Pokud vyndáš kat a dáš rezonátor tolik nerozladíš plnění motoru ,jak kdybys ho jen vyhodil .Osobně bych ho jen nahradil průchodnějším sportovním katem.

dikes za nazory.uz sem to resil i v jine diskuzi.a prisel sem na to ze tam kat necham a koupim jenom koncovy vyfuk sportovni.nechci aby mi auto nejak silene rvalo a kdyz to nejak silene neprida tak apson budu ohleduplny vuci ovzdusi a lidem :)takze ja volim zadni sportovni vyfuk

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 12.8.2007 , 19:08   Citovat  

Chlapi, ten výfuk jednu zimu zažil a to když jsem s tím normálně jezdil do práce sůl nesůl... To auto vždycky nebyla "leštěnka" jak si každý myslí. Dneska bych ho do marastu nevzal, ale to jen proto, že mám na výběr ze dvou aut.
Jak tu píšete "nerez" neznamená vždy "nikdy nezrezne" a i o nerez se musí občas pečovat...
ad bitkar: tak to teda chudák tvé auto, pokud k němu budeš přistupovat tak, jak píšeš... O všechno se musíš starat, nic není věčný! Mrk

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 13.8.2007 , 21:46   Citovat  

TommyVTEC napsal:
Chlapi, ten výfuk jednu zimu zažil a to když jsem s tím normálně jezdil do práce sůl nesůl... To auto vždycky nebyla "leštěnka" jak si každý myslí. Dneska bych ho do marastu nevzal, ale to jen proto, že mám na výběr ze dvou aut.
Jak tu píšete "nerez" neznamená vždy "nikdy nezrezne" a i o nerez se musí občas pečovat...
ad bitkar: tak to teda chudák tvé auto, pokud k němu budeš přistupovat tak, jak píšeš... O všechno se musíš starat, nic není věčný! Mrk

zdar tommy..mam na tebe dotaz.kdyz si daval vyfuk otto racing na svoje auto jaky si mel rozmer trubky navarovaci?ja mam 6g civica VTi a nameril sem prumer trubky 50mm.a koukam na net v tomhle rozmeru sem nenasel nic.chci koupit vyfuk a kua nevim co a jak.abych nekoupil proste neco blbeho ktere mi tam pak nepujde dat.jakou mas radu dikes.

Obsah fóra Honda-club.cz   
levny vyfuk kde ?
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina