Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
K. CRX I, II, nebo Prelude III, IV za cenu okolo 30 000,-
Fórum: Koupím
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Jose je teď offline  Jose
PříspěvekZaslal: 4.12.2011 , 16:09   Citovat  

Koupím v názvu tématu uvedené vozy, tedy pouze jeden z tohoto výběru:). Nemám zájem o Civicy ani Accordy, naopak nebráním se nabídkám jiných zajímavých aut v této cenové hladině. (Eclipse I.G atd.) Prioritou je pro mě technický stav, komplet doklady a platná STK, potřebuju jezdit. Samozřejmě už mám představu, co za tyto peníze můžu chtít, takže nemám přehnané nároky. Nepotřebuji křídla, muziku ani patnáctivrstvý lak, chci jen aby motor a kastle byly v dobrém stavu. Samozřejmě za kvalitu jsem schopen si v rozumné míře připlatit. Budu rád za každou nabídku, takže jestli to máte, ukažte mi to:) mail: valekjose@seznam.cz. Děkuji za pozornost.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
WendyCRX je teď offline  WendyCRX
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.12.2011 , 16:22   Citovat  

Za ty prachy se spolehni že to bude mít 15ti vrstvej lak pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem neber to špatně ale do tolika prašulí neseženeš kloudný auto,natož hondu aby ti dělala radost,to kup nějakou felinu nebo hyundae ty za ty prachy slušný jsou.
   Návrat  
Jose je teď offline  Jose
PříspěvekZaslal: 4.12.2011 , 16:36   Citovat  

To máš naprostou pravdu, že nějakou vymazlenou leštěnku neseženu za 30-40 000,-... Ale kolikrát jsem tu viděl prodávat za podobné ceny auta, do kterých bych za tu cenu šel. A já si spoustu věcí na autě udělám a s investicí počítám, takže mi nevadí závady typu špatné tlumiče a podobně.. Ale koupit auto za 70 a potom do něj stejně tak jako tak dalších 30 nacpat, to mi přijde rozumnější koupit o trochu méně pohledné a zachovalé auto... Uvidíme, ale díky za tvůj postřeh:)
   Návrat  
mooonwalker je teď offline  mooonwalker
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 4.12.2011 , 16:40   Citovat  

nejen vymena ale i prodej, cena v topicu nize
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Giger je teď offline  Giger
2 háčka
PříspěvekZaslal: 4.12.2011 , 17:01   Citovat  

Škoda, že tě Civici nezajímají, mám jednoho v slušném stavu na prodej. Ber to jako UP offtopic
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
WendyCRX je teď offline  WendyCRX
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.12.2011 , 18:14   Citovat  

Jose napsal:
To máš naprostou pravdu, že nějakou vymazlenou leštěnku neseženu za 30-40 000,-... Ale kolikrát jsem tu viděl prodávat za podobné ceny auta, do kterých bych za tu cenu šel. A já si spoustu věcí na autě udělám a s investicí počítám, takže mi nevadí závady typu špatné tlumiče a podobně.. Ale koupit auto za 70 a potom do něj stejně tak jako tak dalších 30 nacpat, to mi přijde rozumnější koupit o trochu méně pohledné a zachovalé auto... Uvidíme, ale díky za tvůj postřeh:)

Tak to pak jo,já myslel že jsi psal do 30tis a ve stavu aby jsi mohl hned sednout a jezdit,pokud si uděláš spoustu práce sám je to veliké + přátele
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
K. CRX I, II, nebo Prelude III, IV za cenu okolo 30 000,-
Fórum: Koupím
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina