Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Kompatibilita poloosy - Civic Aerodeck
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Aidiantes je teď offline  Aidiantes
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 21.12.2011 , 11:29   Citovat  

Ahoj všem,

Již jsem tady jednom psal o tom, že sháním poloosu. Nicméně to shánění pořád nenašlo konců. Vzhledem k tomu, že mám asi nějakej atypickej motor či jinou anomálii, ani jedna zkoušená poloosa či tyč mi neseděla.

Chtěl jsem se tedy zeptat, které další modely mají stejnou poloosu jako Civic Aerodeck 1,6 SR (rok 98, motor D16B2). Nemuselo by tam být ABS na vnějším kloubu, ten jde použít ze staré. Ale problém byl vždy že ta tyč (kratší k vnějšímu kloubu) byla o něco menší (velmi drobná nuance), než měla být a v kloubu se protáčela.

Tato rada by mi moc pomohla. Už jsem v koncích s hledáním nové, takže poptám po vrakáčích. Případně poptám i po vás, jestli někdo něco podobnýho má. Ale tento topic není primárně o koupi, je to dotaz na kompatibilitu. Takže o prodeji kdyžtak prosím SZ, ať to tu nebordelíme.

Díky moc!
mějte se, Tom
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Mourl je teď offline  Mourl
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 21.12.2011 , 11:47   Citovat  

Ahoj,předpokládám že ti praskla co? to mi hlava nebere Mě taky praskla, dokonce jsem o tom tady udělal topic.Nakonec jsem koupil starší od Hrušky.Ten měl tuším 1,4i předface angličáka.Pasovalo to přesně.Takže se když tak zaměř na tenhle motor.Jinak novou by měli mít v Elitu, teď jsem tam koukal a opravdu je tam mají v katalogu.Když tak tam koukni.
Když tak koukni na ten topic co jsem vytvořil:Prasklá poloosa,proč?

kód:
http://www.ecat.elit.cz/ArticleDetails.aspx?PartDetailID=GR+HO3162&REFPAGE=ArticleBrowser&TNV=607|-31598|-31597|4&TT=car&VehicleID=9546&VehicleTypeID=1

zkopíruj si tu adresu do prohlížeče,mě to nějak nejde uložit jako odkaz.Jinak stránky jim nějak zloběj a ve FF mi to nejede,tak zkus když tak Internet Explorer, tam mi to jelo v pohodě.

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 21.12.2011 , 11:56   Citovat  

Mourl napsal:
Ahoj,předpokládám že ti praskla co? to mi hlava nebere Mě taky praskla, dokonce jsem o tom tady udělal topic.Nakonec jsem koupil starší od Hrušky.Ten měl tuším 1,4i předface angličáka.Pasovalo to přesně.Takže se když tak zaměř na tenhle motor.Jinak novou by měli mít v Elitu, teď jsem tam koukal a opravdu je tam mají v katalogu.Když tak tam koukni.
Když tak koukni na ten topic co jsem vytvořil:Prasklá poloosa,proč?

kód:
http://www.ecat.elit.cz/ArticleDetails.aspx?PartDetailID=GR+HO3162&REFPAGE=ArticleBrowser&TNV=607|-31598|-31597|4&TT=car&VehicleID=9546&VehicleTypeID=1

zkopíruj si tu adresu do prohlížeče,mě to nějak nejde uložit jako odkaz.Jinak stránky jim nějak zloběj a ve FF mi to nejede,tak zkus když tak Internet Explorer, tam mi to jelo v pohodě.

Ahoj, díky za info. Hele to vypadá docela nadějně. Jen se zeptám, Ty jsi měl taky 1,6ku motor? Na vrakáči jsem sehnal jen něco, co by tam mělo pásnout, ale bez ABS, z čehož nemám dobrej pocit, že by tam mělo pasovat, protože co vím, tak ty anglány se dělaly vždycky s ABS (možná se pletu).

Mourl je teď offline  Mourl
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 21.12.2011 , 12:04   Citovat  

Jo jo mám to v avataru,mám 1,6i D16B2 85kW čily ten stejný motor.Předface angličáci se myslím dělali i bez ABS,někteří neměli ani Airbagy.Nevím, jestli ten kroužek jde přelisovat,mě říkali, že se sundáním zničí,tak nevím.

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 21.12.2011 , 12:18   Citovat  

Oukej oukej. Volal jsem do Elitu, mají v Praze, takže v Brně by byla zítra ráno, což je príma. Musím si to rozmyslet, jestli zaplatit šestku anebo riskovat vrakáč, že mi to tam nebude pasovat nebo nebude fungovat ABS a nedostanu peníze zpět. Však to znáš, jak to na vraku chodí. Uvidím no ... šestka je pálka, ale lepší než nejezdit. Úsměv

Díky moc za pomoc (jak se to rýmuje), doufám, že pochodím dobře.

Měj se a hezký den!
Tom

Hruška je teď offline  Hruška
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 21.12.2011 , 13:15   Citovat  

Ahoj dívám se ,že další co mu prdla poloosa,mám ještě jednu z 1,4i/66kw ,ale je bez ABS.Je kompletní z oba klouby.Je bez toho závaží bez toho zúženého místa pro to závaží.Když tak by to chtělo změřit délku včetně homokineťáků obou,kloub vyměnit za ABS není problém jenom sklepneš a naklepneš nový kloub s kroužkem ABS.
Pokud si už sehnal tak vyřešeno v opačném případě bych ti pomoct mohl jak pro Mourla kouř
Jinak počet zubů na výstupních kloubech můžu potom taky změřit,aby páslo potom do převodu a ložiska kola.
Když tak se ozvi Honda

Aidiantes napsal:
Oukej oukej. Volal jsem do Elitu, mají v Praze, takže v Brně by byla zítra ráno, což je príma. Musím si to rozmyslet, jestli zaplatit šestku anebo riskovat vrakáč, že mi to tam nebude pasovat nebo nebude fungovat ABS a nedostanu peníze zpět. Však to znáš, jak to na vraku chodí. Uvidím no ... šestka je pálka, ale lepší než nejezdit. Úsměv

Díky moc za pomoc (jak se to rýmuje), doufám, že pochodím dobře.

Měj se a hezký den!
Tom

georgo je teď offline  georgo
4 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 21.12.2011 , 14:11   Citovat  

Mám doma tu kratší i s homokloubem a křížem, akorát je jedna prachovka prasklá při špatné manipulaci. Je to ještě nepoužitý kousek. Nejde na něm přečíst kod, abych mohl upřesnit do jakého motoru patří. Na papírku jsem měl napsáno že na 2,0. Nechal si ji u mě jeden kluk z práce, abych ji prodal za 2000,-

feroF je teď offline  feroF
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 21.12.2011 , 21:30   Citovat  

Tu je kompatibilita pravej polosi:
- tudy odkaz
(staci kliknut na podciarknute a rozbali sa zoznam modelov), vela tam toho teda nie je.

David vti je teď offline  David vti
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 21.12.2011 , 22:43   Citovat  

ahoj, mě pasovala na 1,4 is aero poloosa z c5g 1,6esi.....změřil jsem šuplerou průměr kulatiny a délku metrem a sedělo to zrovna z toho esíčka co se válela doma OK ...........Tak to jen poznatek ode mě...

Hondza je teď offline  Hondza
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 21.12.2011 , 23:53   Citovat  

Oni ty poloosy byli snad už stejný ve 4g. Akorát některý modely mají slabší, tušim třeba 6g 3d 1,4. Jinak ABS kroužek jde bez problémů sklepnout a naklepnout na jiný kloub, pokud má stejný průměr v místě kde má ten kroužek být (ale i s přendáním na kloub s menším průměrem jsem si poradil). Jenom to chce opatrně.

Bazzi je teď offline  Bazzi
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 22.12.2011 , 4:04   Citovat  

David vti napsal:
ahoj, mě pasovala na 1,4 is aero poloosa z c5g 1,6esi.....změřil jsem šuplerou průměr kulatiny a délku metrem a sedělo to zrovna z toho esíčka co se válela doma OK ...........Tak to jen poznatek ode mě...
tak jestli pásovala z d16 c5g tak by měla pasovat ze všech D serii c5g a c6g to mi hlava nebere

Bazzi je teď offline  Bazzi
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 22.12.2011 , 4:05   Citovat  

kdyby něco tak mam poloosy z d14 který sem měl na d16 Velmi šťastný je to bez abs ale

Vokys je teď offline  Vokys
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 22.12.2011 , 8:14   Citovat  

zkus se zeptat zde tudy odkaz
maji docela pekny vyber

Obsah fóra Honda-club.cz