Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
2001 Accord 2,3VTEC, motor straca vykon
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
rockster je teď offline  rockster
0
PříspěvekZaslal: 22.4.2012 , 18:08   Citovat  

Zdravim Vas, nadsenci!

Kupil som Hondu Accord 2,3benzin VTEC, rv2001, najazdenych 105.000km. Je tam nejaky zaludny problem s motorom. Ked je sucho, motor nema plny vykon aj ked obcas sa chyti, ked zaberie z nizkych otacok. Pri preradeni napr z 1ky do 2ky ked sa motor viac vytoci a otacky padnu pri preradeni vyssie, tak je citit, ze netaha, ide ako nejaka 1,6tka. Ked je napr mokro, ked prsi, tak tato zavada sa takmer neprejavuje. Motor krasne zabere aj z nizkych otacok aj pri preradeni na dasli stupen. Niekedy spozorujem, ze pri akceleracii medzi 2-3tis, motor slabo zacuka-ked je vzduch suchy a takisto motor nejde, ked je napr. mraz, co ostatne auta naberaju na vykone. Ked je mokro auto taha, ked je sucho, straca vykon. Poradte mi prosim Dakujem
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
mikos je teď offline  mikos
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 22.4.2012 , 19:21   Citovat  

rockster napsal:
Zdravim Vas, nadsenci!

Kupil som Hondu Accord 2,3benzin VTEC, rv2001, najazdenych 105.000km. Je tam nejaky zaludny problem s motorom. Ked je sucho, motor nema plny vykon aj ked obcas sa chyti, ked zaberie z nizkych otacok. Pri preradeni napr z 1ky do 2ky ked sa motor viac vytoci a otacky padnu pri preradeni vyssie, tak je citit, ze netaha, ide ako nejaka 1,6tka. Ked je napr mokro, ked prsi, tak tato zavada sa takmer neprejavuje. Motor krasne zabere aj z nizkych otacok aj pri preradeni na dasli stupen. Niekedy spozorujem, ze pri akceleracii medzi 2-3tis, motor slabo zacuka-ked je vzduch suchy a takisto motor nejde, ked je napr. mraz, co ostatne auta naberaju na vykone. Ked je mokro auto taha, ked je sucho, straca vykon. Poradte mi prosim Dakujem

Bohužel ti neporadím, ale skoro totéž řeším i já, ale u mě to dělá za jakéhokoliv počasí.

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Majkys je teď offline  Majkys
0
PříspěvekZaslal: 22.4.2012 , 19:38   Citovat  

zajímavý... i já mám tento "pocit" .. když je mokro (u motoru vlhko), tak se mi zdá, že to tahá líp Velmi šťastný .. těžko říct, jestli je to jenom dojem VTEC

rockster je teď offline  rockster
0
PříspěvekZaslal: 22.4.2012 , 20:51   Citovat  

No rozdiel ked motor riadne zabera je dost velky. Ak to netaha, tak to ide ako nejaka 1.6-ka. Tak uz sa mi na to pozreli v servise a nevedeli prist na chybu. V filtre su urcite ok, menil som hlavu rozdelovaca, palec rozdelovaca aj zapalovaciu cievku a nepomohlo. Vymenil som aj zapalovacie kable za kable z ineho Accordu a nepomohlo.

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Hondak je teď offline  Hondak
1 háčko
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 23.4.2012 , 11:22   Citovat  

Skus este mrknut EGR system,sktiacu klapku a lambda sondu.Najskor si myslim tu lambdu.Len nerozumiem,preco to za mokra ide,vacsina problem prave za mokra a nie opacne.V prvom rade skontrolovat olej,ci je ho dost.

Obsah fóra Honda-club.cz   
2001 Accord 2,3VTEC, motor straca vykon
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina