Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Stříkání metly
Fórum: Exteriér
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Manas je teď offline  Manas
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 26.2.2008 , 23:35   Citovat  

Mám civic 5g v sedanu s modrou metlou-viz profil. Zajímal by mě postup při opravách kousků kastle..Sem tam něco po vyvyaření, sem tam nějakej škrábanec..Jak se postupoje při zastříkávání barvy do barvy? Celé to stříkat nebudu, to by asi byda děsná práce... Stříkat si to budu sám, normální barvu stříkám běžně, ale metlu jsem ještě nedělal a nikdy jsem také nevysparvoval malé kousky, ale vím, že to jde, tak, že to nejní skoro posznat. Poradíte?
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
hometuner je teď offline  hometuner
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 27.2.2008 , 0:17   Citovat  

ahoj ted delam to samy co mas v planu ty, opravuju korozi dveri (spodni hrany zrezly vsechny, puchýře) a taky lemu, obrousil sem to na kov co to slo, pak sem pouzil penetrátor koroze od rost-oleum , no a pak kit se skelnym vlaknem, pak jemnej kit....ale to jen tak na ookraj....

co se týče laku, nevim odkud si, ale tady u nas v Praze kousek ode me plněj kvlaitni lak do sprejů, jde to tak ze vemes sebou vicko od nadrze a ten chlapik ti namixuje podle toho tvoji bravu a k tomu si jeste koupis bezbarvej lak,taky ve spreji (je to sprej se spesl tryskou ktera strika podobne jak strikaci pistole...). je to fakt bomba s tim, ne jak naky zku*veny spreje z OBI apod.. strikal sem stim plasty na motorce a i ted zrcatka na aute, a krásnej lak když se to umi...no nic jinak ty zakitovany mista budu resit rozstrikem, nejdriv ho vyzkousim ale nekde mimo, pak kdyztak napisu jak to slo - udelam to tak ze oblepim to paskou s novinama ale tak 5-10cm od toho mista s kitem po obvodu pak to rozstriknu (jen na kit, ne po obdovdu ty pasky) pak zkusim kotoucem jemnym s nejakou lestenkou rozlestit (nebo jeden lakyrnik mi rekl, staci voda s jarem a jen lestit....), samozrejme lestit az tak cca po tejdnu kdy je lak uz zatvrdlej...

uz se tu o tom mluvilo, dlasi moznost je ze oblepit paskou a novinama primo jen misto toho kitu tj. nalakovat to po obvdou i tech pasek jakoby ctverec pak pasky ztrhnout a rozlestit ty vznikli hranky ktery vznikly vrstvou laku, ale toho se bojim ze bude videt ten prechod ty vrstvy, takze rdsi ten rozstrik zkusit do ztracena striknout....

Václav je teď offline  Václav
3 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 27.2.2008 , 13:42   Citovat  

Taky sem to dělal tak že až se stavíš můžeš mrknout

Obsah fóra Honda-club.cz   
Stříkání metly