Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Díly Honda CRX D16Z5 - 1990
Fórum: Koupím
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Perjen je teď offline  Perjen
PříspěvekZaslal: 23.3.2012 , 11:31   Citovat  

Ahoj všem,
Nemátě někdo náhodou doma na prodej:

Panel topení (mám ho zlomený vejpůl)
Nástavek na blatník - přední levý - (viz foto)

Děkuji všem za nabídky...

honda_crx.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
honda_crx.jpg, 100.05 kB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
oorrbb je teď offline  oorrbb
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 23.3.2012 , 13:57   Citovat  

topeni na pul je jeste pohoda ja ho mam na 4 kusy HaHaaa. Jedine reseni je drahy neponiceny panel. nebo ten ramecek kterej ti to spoji dohromady, ale ten uz nikdo nevyrabi.
Tak bych se chtel k tobe "přifařit" a pozadat nekoho kdo ten ramecek ma a chce ho prodat.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 23.3.2012 , 14:38   Citovat  

Jedno topení možná ještě mám, ale není levný. Podívám se.
   Návrat  
Maggoth je teď offline  Maggoth
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.3.2012 , 15:17   Citovat  

Topení mám cca 3 kusy , ale nejsou 100%ní. Každopádně na jednom chybí jen ovládací kolečko...

tudy odkaz
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.3.2012 , 18:10   Citovat  

Lehce zareaguji - ramecky jsem vyrabel JA, byl to muj napad, jak si opravit topeni ve sve CRXce a chtel jsem tim pomoci jeste dalsim hondarum. VIZ: tudy odkaz

Duvody proc jsem to prestal delat:

1. nekdo zacal delat to same, ale z nerezu, kdy material zrejme odcizoval v praci, protoze cenou by jinak byl uplne jinde. Navic ramecek byl jinak tvarem a ve finalni podobe byl "lesteny nerez" misto cerne. Dost lidi mi reklo, ze se jim to libi vice. Me to v cernem interieru prijde jako opicarna, ale tak veci nazoru

2. do dnesniho dne tu mam 3 HONDARE, kteri nezaplatili. Za ramecek jsem chtel 150,- coz mi neprijde castka, kterou by nekdo nezaplatil, kdyz vlastni CRXko. I tak se nasli experti, kteri tvrdi ze umreli, atd.. Tak to valím bulvy Jen pro predstavu: neco stoji vypaleni (laser), neco stoji material, neco stoji opiskovani a neco stoji lakovani. 150,- byla castka v ktere byla i bublinkova obalka a postovne, takze jsem na tom mel opravdu nula nula nic - vlastne minus nafta, kterou jsem propalil pri vyzvedavani na jednotlivych mistech.

----------
na druhou stranu potesilo, kdyz jsem vedel, ze po CR jezdi ted 40 CRXek s panelem topeni opravenym diky me Cool
vzhledem k tomu, ze v lakovne je potreba dat "lehce vice kusu" aby ta cena byla alespon lehce OK, tak jsem byl nucen vzdy delat 10 ks serie. Pokud se najdou zajemci alespon o 5ks, tak jsem ochoten nechat opet pridelat, ale tentokrat odesilam pouze az dorazi platba na ucet je to dobrý
   Návrat  
oorrbb je teď offline  oorrbb
3 háčka
PříspěvekZaslal: 23.3.2012 , 23:13   Citovat  

gizmi napsal:
Lehce zareaguji - ramecky jsem vyrabel JA, byl to muj napad, jak si opravit topeni ve sve CRXce a chtel jsem tim pomoci jeste dalsim hondarum. VIZ: tudy odkaz

Duvody proc jsem to prestal delat:

1. nekdo zacal delat to same, ale z nerezu, kdy material zrejme odcizoval v praci, protoze cenou by jinak byl uplne jinde. Navic ramecek byl jinak tvarem a ve finalni podobe byl "lesteny nerez" misto cerne. Dost lidi mi reklo, ze se jim to libi vice. Me to v cernem interieru prijde jako opicarna, ale tak veci nazoru

2. do dnesniho dne tu mam 3 HONDARE, kteri nezaplatili. Za ramecek jsem chtel 150,- coz mi neprijde castka, kterou by nekdo nezaplatil, kdyz vlastni CRXko. I tak se nasli experti, kteri tvrdi ze umreli, atd.. Tak to valím bulvy Jen pro predstavu: neco stoji vypaleni (laser), neco stoji material, neco stoji opiskovani a neco stoji lakovani. 150,- byla castka v ktere byla i bublinkova obalka a postovne, takze jsem na tom mel opravdu nula nula nic - vlastne minus nafta, kterou jsem propalil pri vyzvedavani na jednotlivych mistech.

----------
na druhou stranu potesilo, kdyz jsem vedel, ze po CR jezdi ted 40 CRXek s panelem topeni opravenym diky me Cool
vzhledem k tomu, ze v lakovne je potreba dat "lehce vice kusu" aby ta cena byla alespon lehce OK, tak jsem byl nucen vzdy delat 10 ks serie. Pokud se najdou zajemci alespon o 5ks, tak jsem ochoten nechat opet pridelat, ale tentokrat odesilam pouze az dorazi platba na ucet je to dobrý

ja bych chtel napis si me OK
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 23.3.2012 , 23:35   Citovat  

Já jich od tebe měl asi 5, možná i vícÚsměv
   Návrat  
Perjen je teď offline  Perjen
PříspěvekZaslal: 24.3.2012 , 9:14   Citovat  

dekuju za odpovedi mam radost ze i kdyz neni pomahate mi Úsměv
Nu tak se ho tedy pokusim opravit kdyztak sem upnu nejakou fotu nebo spis do prislusne kategorie na foru..

A nastavek narazniku nahodou nemate nekdo? pripadne me jeste napadlo lanko ne kapote :/

Mockrat diky
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Díly Honda CRX D16Z5 - 1990
Fórum: Koupím
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina