Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Plynové vzpěry kapoty P4G
Fórum: Exteriér
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1

Byl by o ně případně zájem?
Ano, už při ceně cca 800,- za pár bych měl zájem.
50%
 50%  [ 2 ]
Možná, přece jen by ještě záleželo na ceně.
50%
 50%  [ 2 ]
Měl bych zájem o jinou konfiguraci (jiné auto, laminát/karbon kapota, verze s jedním tlumičem atp.)
0%
 0%  [ 0 ]
Je mi to šumák :)
0%
 0%  [ 0 ]
Hlasovalo : 4
Celkem hlasů : 4

Any je teď offline  Any
0
PříspěvekZaslal: 14.3.2012 , 3:29   Citovat  

Zdavím.
Vzhledem k tomu že na mojí Preludě mi ten klacek u motoru docela překáží a po opravě po bouračce ani neni nikam uchycenej (lze použít i jako zbraň ve streetfightu nebo jako pohrabáč do krbu na chatě Ble ) a tim pádem nijak zvášť bezpečnej ani v otevřeném ani v zavřeném stavu, zjišťoval jsem co by stálo udělat plynové vzpěry.

Zkusil jsem různé tuning shopy, ale u nás jsem je prodávat nenašel, přemýšlel jsem i o nějakých od kufru z jiného auta a upravit, ale našel jsem firmu, kde lze obědnat prakticky jakékoliv na zakázku. plynovevzpery.eu
Pro dva kusy na jednu kapotu to vyjde celkem dost (cca 1700,- Kč za pár), ale už od pěti kusů (2 a 1/2 auta Velmi šťastný ) vyjde cena za kus na cca 400,- Kč. Od deseti kusů je pak cena individuální takže by se při větší objednávce dalo dostat někam hádám k 600 - 700 na jedno auto. (jsem zastánce páru místo křížení a deformaci kapoty, horší bezpečnosti a spolehlehlivosti s jednou vzpěrou)
Nahoře jsem tedy dal hlasování aby byl přehled o tom kdo by měl jak zájem.

Také bych rád zahájil diskusi kde by se ostatní podělili o vlastní zkušenosti z podobného projektu (samodomo Velmi šťastný) a samosebou návrhy realizace: jak a kam uchytit => délka otevřené a zavřené vzpěry, vztlaková síla...
v sekci stránek návrh, lze nechat na základě váhy, těžiště a pozic uchycení nechat vhodné vzpěry spočítat... divil bych se kdyby se už otvíráním kapoty nesetkaly takže by se s nimi asi zvlášť při větší objednávce dalo domluvit.
Pokud by uměli dodat i s "panty" tak aby stačilo jen našroubovat do auta, bylo by to optimální. Úsměv
A možná že kdyby někdo dojel na firmu (jsou z Kroměříže) že by i naměřili a navrhli sami Úsměv

Takže prosím názory, připomínky, návrhy atp. Úsměv

Díky, věřím že alespoň dva další zájemci se ke mně připojí Je to tam.

P.S. Samosebou se mohou přídat i vlastníci jiných aut kteří by měli zájem, ale primárně řeším vlastní Honda takže P4G. Mrk
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Any je teď offline  Any
0
PříspěvekZaslal: 28.3.2012 , 13:03   Citovat  

Nikdo nic? Jen dva další? Smutný
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu

Obsah fóra Honda-club.cz   
Plynové vzpěry kapoty P4G
Fórum: Exteriér
0