Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Stěrače - Problém
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
Dejv je teď offline  Dejv
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.11.2011 , 15:53   Citovat  

Zdarec kluci. Nedávno jsem koupil nové stěrače, celkem dobré mám pocit nějaká VALEA multi flat, koupil jsem teda jen gumičky, ale když stírám tak mi u řidiče vždy zůstane proužek vody, v horším případě když prší tak bahna a velmi tězko jej setřu, když jdou stěrače nahoru, tak vše setřou, ale jak se vrací, zůstane priblizne uprostred ten prouzek vody, ktery se nesetre.

Nevite nekdo cim by to mohlo byt? a jak by se to dalo jednoduse upravit? Zkousel jsem ruzne posoupavat ramena a tak a to nepomaha. Diky, David.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
X-Slim je teď offline  X-Slim
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.11.2011 , 16:25   Citovat  

No tak to jsme dva co mají tento problém, ale já jsem ho prozatím vyřešil tim že jsem si prohodil stěrače takže u řidiče mam ten kratší a ten funguje normálně.

BTW: Myslím že je to tim že stěrač není pořádně "připláclej" na sklo, ale jak docílit nápravy jsem zatím nezjistil.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.11.2011 , 16:40   Citovat  

Hehe, to je pravda, taky me to napadlo, jenze kazdy ten sterac je jinak dlouhy a myslim si ze ikdybych je vymenil tak se to nezlepsi - takze asi problem bude v ramenu sterace? Prave taky nevim jak docilit toho aby to tam bylo poradne, vim ze ty predchozi se mi dokonce i nadzvedavali, ale jen sem utahl poradne rameno, ale stejne to dela ten prouzek
   Návrat  
gear je teď offline  gear
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 20.11.2011 , 18:37   Citovat  

tohle znám... po různém laborování s ohýbáním stěrače, ramínka stěrače vymýšlení instalace silnější pružinky a vůbec všeho, jsem je nakonec zahodil a koupil origo stěrač od hondy a mám pokoj už rok Úsměv
   Návrat  
Aqwertzz je teď offline  Aqwertzz
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.11.2011 , 18:49   Citovat  

Ja mam stejny problem s planzetovymi steraci snad za 600kc.
Sterace jsem i prohodil a delalo to stejne Velmi šťastný
   Návrat  
posero je teď offline  posero
5 háček
PříspěvekZaslal: 20.11.2011 , 18:51   Citovat  

stěrače vzít a vyhodit
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.11.2011 , 19:01   Citovat  

vzdyt jsou novy Velmi šťastný a nikdy jsem s tim nemel problem Smutný

A je to jen gumickama nebo proste celejma steracema i vc. ramena?
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.11.2011 , 19:04   Citovat  

ja ty ramena co vedou od kapoty origo mam, ty jsem nikdy nemenil, jedine co jsem vzdy menil byly gumicky
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 20.11.2011 , 19:09   Citovat  

je to stěračem, buď je špatnej kus nebo tenhle typ nedokáže okopírovat tvar skla..... každopádne bych ho reklamoval pokud je novej a stál víc jak 100kč
   Návrat  
Jonaasek je teď offline  Jonaasek
2 háčka
PříspěvekZaslal: 20.11.2011 , 20:46   Citovat  

posero napsal:
je to stěračem, buď je špatnej kus nebo tenhle typ nedokáže okopírovat tvar skla..... každopádne bych ho reklamoval pokud je novej a stál víc jak 100kč

Jak může špatně kopírovat tvar skla?....dyt sklo je přece rovné ne?....víceméně Velmi šťastný mě to dělalo taky, sundal jsem celý stěrač, a sundal tu pružinku, s tou nic neuděláš, ale tu pružinku tam drží takové..."céčko" Úsměv takový ohnutý kousek drátu, ale neskutečně tvrdý, pevný a skoro neohnutelný Úsměv ale dal jsem ho do svěráku a pomalu utahoval, až jsem ho zcvaknul asi o...dva tři možná čtyři milimetry:-) pořádně rozhýbal to rameno..ale tak dobrých dvacet minut jsem tam tu pružinku za boha nemohl dostat..no každopádně to dopadlo tak, že to stírá doteď jak nové..takže asi tak...
   Návrat  
voyta je teď offline  voyta
2 háčka
PříspěvekZaslal: 20.11.2011 , 20:48   Citovat  

proto jsem sterace sundal a koupil tekute šuk
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 20.11.2011 , 21:00   Citovat  

voyta napsal:
proto jsem sterace sundal a koupil tekute šuk

to neznám to je od tý emerický firmy, co dělá ty pilulky, které když sníte tak nezmoknete?... Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 20.11.2011 , 21:04   Citovat  

Jonaasek napsal:
Jak může špatně kopírovat tvar skla?....dyt sklo je přece rovné ne?....víceméně Velmi šťastný mě to dělalo taky, sundal jsem celý stěrač, a sundal tu pružinku, s tou nic neuděláš, ale tu pružinku tam drží takové..."céčko" Úsměv takový ohnutý kousek drátu, ale neskutečně tvrdý, pevný a skoro neohnutelný Úsměv ale dal jsem ho do svěráku a pomalu utahoval, až jsem ho zcvaknul asi o...dva tři možná čtyři milimetry:-) pořádně rozhýbal to rameno..ale tak dobrých dvacet minut jsem tam tu pružinku za boha nemohl dostat..no každopádně to dopadlo tak, že to stírá doteď jak nové..takže asi tak...

tak já to beru tak, že rameno je v pořádku jak psal. pak je chyba ve stěrači. nevím kolik stěračů si ty vyměnil nebo viděl. ale mě projde rukama několik sad denně a některý si cvičně i namontuju Mrk opravdu sem už viděl i to, že danej typ stěrače prostě na tom autě fungovat nebude ani za zlatý prase
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 20.11.2011 , 21:24   Citovat  

posero napsal:
tak já to beru tak, že rameno je v pořádku jak psal. pak je chyba ve stěrači. nevím kolik stěračů si ty vyměnil nebo viděl. ale mě projde rukama několik sad denně a některý si cvičně i namontuju Mrk opravdu sem už viděl i to, že danej typ stěrače prostě na tom autě fungovat nebude ani za zlatý prase

no logicky bych řekl, že pokud správně funguje pružina a rameno tlačí spráně stěrač na sklo, tak to stírat musí ne?...ale netvrdím že nemáš pravdu...jen tak přemýšlím... Úsměv
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 20.11.2011 , 21:30   Citovat  

Jonaasek napsal:
no logicky bych řekl, že pokud správně funguje pružina a rameno tlačí spráně stěrač na sklo, tak to stírat musí ne?...ale netvrdím že nemáš pravdu...jen tak přemýšlím... Úsměv

do nedávna sem si to taky myslel, pánovi sem tvrdil, že to neni možný. vzal sem si další sadu stěračů a stejnej problém. naprosto na stejným místě pruh takže ač je to divný tak se to může stát
   Návrat  
gear je teď offline  gear
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.11.2011 , 21:39   Citovat  

Jonaasek napsal:

jde i o prohnutí a tvar lišty konkrétního stěrače... každé auto má okno zakřivené a i v průběhu stírání se to zakřivení mění dle polohy stěrače.... holt některé typy to nepoberou. jak psal posero, vyhodit (reklamovat) a sehnat kompletně jiný typ přátele
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 20.11.2011 , 21:44   Citovat  

Jednoznačně reklamovat. Konkrétně Valeo (dělám tam) ti automaticky musí vyměnit bez řečí. Jinak já měl valeo extreme silent a jednoznačně spokojenost. OK Teď se je chystám koupit na Tourera.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.11.2011 , 13:27   Citovat  

Zdravim kluci.

Tak jsem to nakonec vyresil tak, ze jsem ty sterace prehodil, sice kazdy je jinak dlouhy a maji byt naopak, ale aspon to ted stira vpohode. Myslim si, ze problem je takovy ze rameno nedokaze ten dlouhy sterac dostatecne pritlacit, ale u tpoho kratkeho je to ok Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.2.2012 , 11:30   Citovat  

A je to tu znova, tentokrat uz rameno nedokaze pritlacit ani kratky sterac a ani po vymnene za nove - sice shitovske, ale ty mi vzdy fungovaly, setru a vidim mini-dirkou jak z tanku, zbytek je hnusny bordel, co pomuze je pustit sterace, vystoupit a ten sterac pritlacit kdyz jde nahoru a dolu, to je pak okno krasne cisty, ale jak toho docilit bez tehle blbe pomoci(abych kazdych 10 vterin vystupoval) opravdu netusim. U spolujezdce to nesetre vubec nic, to mi je fuk, ale u ridice aspon 10x5 cm Velmi šťastný
CO S TIIIM ?Velmi šťastný
   Návrat  
monty je teď offline  monty
Moderátor
PříspěvekZaslal: 10.2.2012 , 12:43   Citovat  

a co zkusit namáznout čepy po kterých se ramínko naklápí -mužou být zatuhlý kor teď v mrazu a pak je síla pružinky nepřemuže.
   Návrat  
Pjétro je teď offline  Pjétro
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.2.2012 , 15:27   Citovat  

myslim že s těmihle FLAT stěrači,má problémy kdekdo,mě to dělalo jak u preludy,tak teď u civica...ačkoliv jsem měl koupenou sadu přímo na danej typ,tak mě naopak zůstaval flek pokaždý na tom kratším u spolujezdce Tak to valím bulvy

vyřešil jsem to tak že jsem sundal ramínko,promazal a rozhejbal pružinku...a potom prostě trošku přihnul,...a hlavně moje zkušenost je že když odklopim ramínko a pak ho jen tak lehce sklopim tak je to naprd,vždycky ho odklopim a pak nějak v půlce ho pustim a on se nějak líp přimáčkne asi Velmi šťastný Velmi šťastný každopádně když ho lehce sklopim a pak zkusim přimáčknout ke sklu,tak nic...ale když ho z tý půlky pustim tak je to ok Velmi šťastný nevim co proč ..
   Návrat  
optimas je teď offline  optimas
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.2.2012 , 15:53   Citovat  

Bohužel mě to dělá taky v těchto mrazech vždy u řidiče kde je ten držák na ramínku a zůstává mi tam mokrý pruh a všiml jsem si, že na tom kousku ta stírací gumka prostě nedolíhá až na sklo. Dávám tomu za příčinu mráz a voda z ostřikovače ta pak zamrzne pod tím plastem a dělá to bordel, ale když se oteplí vše je v pořádku. Ony i ty stěrače když si na ně šáhnete jsou tvrdé. Schválně jsem ty stěrače postříkal rozmrazovačem na skla a nechal působit po 3 hodinách jsem se vrátil a stěrače fungovaly bez problému dokut jsem je nepostříkal ostřikovači. Začal se pomalu objevovat opět ten pruh. A taky mám Valea takže to neřeším
   Návrat  
Petura je teď offline  Petura
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.2.2012 , 17:43   Citovat  

placatý stěrače stojí za prd, není nad klasický stěrač
jenže já si taky nedám říct, musím být IN a vozit bezramínkové stěrače a čumím přes šmouhy HaHaaa

zajímavé je, že jsem zakoupil bezramínkové stěrače u větnamců a kdyby se po měsíci neutrhla gumička tak stírali pěkně, takže jsem AK zakoupil bezramínkáče STARLINE za 370kč a ty šrmdlaj neskutečně to snad ne
na druhý auto jsem koupil obyčejný STARLINE za 90kč (pár) a ty stírají perfektně Chápeš!
   Návrat  
v-tec je teď offline  v-tec
2 háčka
PříspěvekZaslal: 10.2.2012 , 22:56   Citovat  

Petura napsal:
placatý stěrače stojí za prd, není nad klasický stěrač
jenže já si taky nedám říct, musím být IN a vozit bezramínkové stěrače a čumím přes šmouhy HaHaaa

zajímavé je, že jsem zakoupil bezramínkové stěrače u větnamců a kdyby se po měsíci neutrhla gumička tak stírali pěkně, takže jsem AK zakoupil bezramínkáče STARLINE za 370kč a ty šrmdlaj neskutečně to snad ne
na druhý auto jsem koupil obyčejný STARLINE za 90kč (pár) a ty stírají perfektně Chápeš!

sterace starline jsem mel taky sada s HC slevou vysla na nejakych 70 Kc,ale po mesici byly na vyhozeni
   Návrat  
sablos je teď offline  sablos
5 háček
PříspěvekZaslal: 10.2.2012 , 22:59   Citovat  

hoši nejlepší je koupit stěrače v tescu ve výprodeji za 44kč/ks a je to, moje mi takhle sloužili 2 roky načež při 160km/h na dálnici se jeden rozhodl že spácha sebeodletnutí a ulít Velmi šťastný to byl fofr jak sem zajížděl na benzínku Velmi šťastný
   Návrat  
v-tec je teď offline  v-tec
2 háčka
PříspěvekZaslal: 10.2.2012 , 23:02   Citovat  

sablos napsal:
hoši nejlepší je koupit stěrače v tescu ve výprodeji za 44kč/ks a je to, moje mi takhle sloužili 2 roky načež při 160km/h na dálnici se jeden rozhodl že spácha sebeodletnutí a ulít Velmi šťastný to byl fofr jak sem zajížděl na benzínku Velmi šťastný

napodobne me jeden ten bezraminkac taky uletel na dalnici od te doby je mam pridelany stahovaci paskou a vypada to cool Je to tam.
   Návrat  
Pepino_Honda je teď offline  Pepino_Honda
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.2.2012 , 8:20   Citovat  

mám na cívovi taky Flaty a mám pro změnu problém ten, že pokud jedu víc jak 80-90, tak mi řidičův pořádně nestírá spodní část okna. Mě to připadá, že jak je na ramínku to přitlačovací křidýlko, tak při pohybu nahoru to spíše lehce nadzvihne tu spodní část flatu Úsměv
   Návrat  
sablos je teď offline  sablos
5 háček
PříspěvekZaslal: 11.2.2012 , 8:32   Citovat  

to se mi stávalo taky, nahoru ty stěrače jeli jak blázen ale zpátky už se jim moc nechtělo, museli překonávat vzdušný odpor, myslim že na to nestírání by měla pomoct silnější pružina.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.2.2012 , 0:33   Citovat  

sakra tady se rozjela diskuse Úsměv´

Jenze ja uz prave ty bezraminkace nemam, dal sem tam shity z kauflandu, ktery maj raminka a vzdy mi fungovaly, jenze tohle uz se tahne snad rok, vzdy si rikam ze to nejak vydrzim. Uz proste jediny co je ucinny tak je rucni stirani. Jo a borci v Kelly povidali ze to zelezny rameno co vede od kapoty a ani pruzina se k tomu proste sehnat neda a ani se nedela .... zajimalo by me co delat kdyz vam to nekdo urve....
   Návrat  
Pepino_Honda je teď offline  Pepino_Honda
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.2.2012 , 7:21   Citovat  

vrakoviště nebo origo v Hondě
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Stěrače - Problém
Fórum: Pokec o autech