Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Nátěr podvozku
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
angel.CZ je teď offline  angel.CZ
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 8.5.2012 , 12:01   Citovat  

Ahoj, budu si dělat nátěr podvozku auta a nevím jakým přípravkem. Na trhnu je toho moc, to vím ale nějáky kvalitní za lidovou cenu (i když upustit peníz není problém).
Poradí někdo ? Má stím někdo zkušenost ? Díky
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
walda91 je teď offline  walda91
2 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 8.5.2012 , 16:41   Citovat  

angel.CZ napsal:
Ahoj, budu si dělat nátěr podvozku auta a nevím jakým přípravkem. Na trhnu je toho moc, to vím ale nějáky kvalitní za lidovou cenu (i když upustit peníz není problém).
Poradí někdo ? Má stím někdo zkušenost ? Díky

Zkus tot, je to v podstatě to samé co bys koupil 2x tak drazší někde v lakýrnických potřebách. Mě to zatím vždy stačilo, je nutno ten spodek důkladně očistit. Já jsem trochu přidal na náročnosti a spodek jsem oškrábal od starých nátěrů až na základní, rovnou jsem znovuprovařil všechny sváry, sváry zatřel základovkou, všechny spáry a mezery přelepil PU lepidlem, na to jsem stříknul toto, na to 2x plnič a na to 3x vrstvu černé barvy. Každou vrstvu jsem nechal řádně proschnout při cca pokojové teplotě. Ale bohatě stačí, když to pořádně očistíš, vyfoukáš a všechno co by nemělo být zastříkané zakreješ. Doporučuji když už to budeš dělat, udělat i dutiny je to dobrý

21012012284.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
21012012284.jpg, 790.67 kB

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 8.5.2012 , 17:13   Citovat  

walda91 napsal:
Zkus tot, je to v podstatě to samé co bys koupil 2x tak drazší někde v lakýrnických potřebách. Mě to zatím vždy stačilo, je nutno ten spodek důkladně očistit. Já jsem trochu přidal na náročnosti a spodek jsem oškrábal od starých nátěrů až na základní, rovnou jsem znovuprovařil všechny sváry, sváry zatřel základovkou, všechny spáry a mezery přelepil PU lepidlem, na to jsem stříknul toto, na to 2x plnič a na to 3x vrstvu černé barvy. Každou vrstvu jsem nechal řádně proschnout při cca pokojové teplotě. Ale bohatě stačí, když to pořádně očistíš, vyfoukáš a všechno co by nemělo být zastříkané zakreješ. Doporučuji když už to budeš dělat, udělat i dutiny je to dobrý

jo díky, no právě nevím, takhle do toho moc nevidím, dneska jsem to měl jen zvednutý na destě a popravdě když to budu dělat musím to stihnout za dopoledne (cca5 hodin) Smutný Taky jsem oškrábal ty staré vrstdy co se loupaly a trochu pošmyrgloval, co drželo to jsem nechal tak...

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 8.5.2012 , 19:16   Citovat  

To jo není to zrovna nejpříjemnější práce...klidně bych si to rozvrh na několik etap pokud jsi časově omezený

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 8.5.2012 , 19:25   Citovat  

walda91 napsal:
To jo není to zrovna nejpříjemnější práce...klidně bych si to rozvrh na několik etap pokud jsi časově omezený

to jsem, dalo by se jedině o víkendu, ale nejhorší na tomhle je že nemám kde zvednout auto, dneska to bylo výjmečně od ledna... Smutný asi to hodím někomu do servisu, ale koupím si to sám, ať mi tam nenamatlá nějákou ,,sr*čku´´ a nechce materiál 3000 ...

666potky je teď offline  666potky
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 9.5.2012 , 2:18   Citovat  

chlape prajem vela zdaru, neskutocna pakaren to je Smutný, ja som ale brusli vsetky podbehy na holy kov a prakticky postup ako si uz vyzsie cital,

ale popravde ja som kupil tu velku pixlu body 930 a vysla mi len tak tak este mi vyjde strieknut nadrz a koniec

ja ale na vrch davam este pirmo

cize ocistit(flexa a jezko s hubym kotucom, tenky na zahyby), popripade prebrusit kde treba prevarit, nato antikorozna zakladovka, zvary napatlat pripravkom nato urcenym a rovnako vsetky miesta kde to predtym bolo , vlestne kde si brusil az na kov, daky nater alebo rovko asfalt(body 930)a ako som pisal nato este pirmo

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 9.5.2012 , 9:33   Citovat  

666potky napsal:
chlape prajem vela zdaru, neskutocna pakaren to je Smutný, ja som ale brusli vsetky podbehy na holy kov a prakticky postup ako si uz vyzsie cital,

ale popravde ja som kupil tu velku pixlu body 930 a vysla mi len tak tak este mi vyjde strieknut nadrz a koniec

ja ale na vrch davam este pirmo

cize ocistit(flexa a jezko s hubym kotucom, tenky na zahyby), popripade prebrusit kde treba prevarit, nato antikorozna zakladovka, zvary napatlat pripravkom nato urcenym a rovnako vsetky miesta kde to predtym bolo , vlestne kde si brusil az na kov, daky nater alebo rovko asfalt(body 930)a ako som pisal nato este pirmo

Já použil 3 ty plechovky toho Bodyčka na C5g Hatch:D Výhoda toho je že se to dá poměrně dobře ředit C6000

Obsah fóra Honda-club.cz   
Nátěr podvozku
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina