Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Společné vrakoviště Honda
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Brouxa je teď offline  Brouxa
1 háčko
Nový příspěvekZaslal: 7.3.2008 , 11:18   Citovat  

Plno clovicku z HC klubu,co maji trosku starsi hondy,urcite uz nekdy neco shaneli pro sveho milacka,od plechariny az po plasty a elektriku....Napadlo me,ze by jsme mohli spolecne s nejakym poctem lidi zridit svoje hondi vrakoviste.Na nahradni dily se ze sousednich zemi da pritahnout skoro vsechno a za super ceny..Treba diky nedostatku dilu jsem musel koupit servo nadobku z accorda (do myho civica),v Kladne a vysla me na 700 a stejne to nepasuje tak jak ma Smutný KO
Priklad:Ja pojedu do Nemecka pro civica 5g urceneho uz jen na nahradni dily,muj partak Melchiot by jel treba pro civica 4g,dalsi clovek ktery by se k nam pridal by dotahl treba CRXu.koukal jsem prave na ceny je to uz docela smesne co za ty auta na dily chteji.Pote by se nemusela mozna delat ani ta cerna listina kde si mame davat pozor na dodavatele nejakeho dilu..Misto kam to skladovat ty auta na dily by se urcite naslo,slusne naradi na rozebirani take a ceny by byly ty nejnizsi,jen aby kazdej ziskal to co potrebuje..Jelikoz je kazdej mesic Mostecka kecana,a ja jsem z Mostu,schazi se ted den dost lidi i z jinych mest,kteri by si mohli primo ten dil vyzvednout nebo ho nekomu dovezt...Mrzi me ze jedine vrakoviste s Hondama(o kterem teda vim) je na Kladne,a za dily chtej silene penize,vzdyt to vite sami taky,kdo tam byl pro neco,muze vypravet....Tak co si o tom myslite.Nasel by se nekdo kdo by investoval pro radost a potrebu druhych? Cooo??? přátele
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Minor je teď offline  Minor
5 háček
Členství: Žádné
Nový příspěvekZaslal: 7.3.2008 , 11:25   Citovat  

Nápad krásný, bohužel jako většina idealistických snah má svá úskalí. Kdo bude investovat, kdo bude díly vyndávat a vydávat, kdo je bude skladovat, kdo je bude hlídat, kdo bude určovat cenu, kdo bude kasírovat atd? Podle mě by to skončilo hádkami a rozeštvanými kamarády. Ale nechci být sýček.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
diacoon je teď offline  diacoon
4 háčka
Nový příspěvekZaslal: 7.3.2008 , 11:41   Citovat  

Napad je to dobrej jenomze jsem z druheho konce CR a taky nemam naves na dotahovani aut a uz vubec nemam kulu na ceru
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Rysa je teď offline  Rysa
2 háčka
Nový příspěvekZaslal: 7.3.2008 , 11:53   Citovat  

me se ten napad libi, ale organizacne je to nemozny - neuskutecnitelny, taky bych si pral aby tady neco takovyho bylo.Jenom tak na zacatek bych to videl - mit misto, mit odtahovku, nejaky prachy,dat vypoved v praci a nedelat nic jinyho nez jezdit a rozdelavat vraky atd
   Návrat  
snk. je teď offline  snk.
2 háčka
Nový příspěvekZaslal: 7.3.2008 , 11:55   Citovat  

je to super napad...ale neuskutecnitelny v tomhle rezimu Úsměv ..vsechno vsech atd... nevim no...
   Návrat  
1 háčko
Nový příspěvekZaslal: 7.3.2008 , 12:03   Citovat  

Minor napsal:
Nápad krásný, bohužel jako většina idealistických snah má svá úskalí. Kdo bude investovat, kdo bude díly vyndávat a vydávat, kdo je bude skladovat, kdo je bude hlídat, kdo bude určovat cenu, kdo bude kasírovat atd? Podle mě by to skončilo hádkami a rozeštvanými kamarády. Ale nechci být sýček.

Mas pravdu,vse ma sve pro a proti... to mi hlava nebere Co to treba udelat tak,ze:Priklad-Ja budu mit na starosti jenom 5generaci civicu,druhej clovicek by mel na starosti CRXy,treti treba Preludky...meli by spolecny akorat misto skladovani,ale treba ty kdyz budes shanet neco na CRX,tak napises tomu clovickovi,kterej se jimi zabyva,zda ten dil ma nebo nema,ti ostatni by starali jen o to svoje,pripadne jen dohazovali lidi druhym.urcite by to nebylo jednoduche ale zkusit by se to mohlo.Ja osobne bych mohl sehnat i auto s platakem,levnejsi pohonno hmotu Úsměv a nejakej ten peniz na to vyclenit taky.Co se tyka cen at si urcuje ten kteremu bude auto nalezet.Vse by se muselo probrat u "kulateho stolu" zda je to v moznostech nebo neni,ale verim ze kdyz budeme pomahat timto lidem,oni pomuzou necim i nam pri reseni nejakeho problemu
   Návrat  
snk. je teď offline  snk.
2 háčka
Nový příspěvekZaslal: 7.3.2008 , 12:06   Citovat  

[quote="Brouxa"]
Minor napsal:
Nápad krásný, bohužel jako většina idealistických snah má svá úskalí. Kdo bude investovat, kdo bude díly vyndávat a vydávat, kdo je bude skladovat, kdo je bude hlídat, kdo bude určovat cenu, kdo bude kasírovat atd? Podle mě by to skončilo hádkami a rozeštvanými kamarády. Ale nechci být sýček.[/quote
Mas pravdu,vse ma sve pro a proti... to mi hlava nebere Co to treba udelat tak,ze:Priklad-Ja budu mit na starosti jenom 5generaci civicu,druhej clovicek by mel na starosti CRXy,treti treba Preludky...meli by spolecny akorat misto skladovani,ale treba ty kdyz budes shanet neco na CRX,tak napises tomu clovickovi,kterej se jimi zabyva,zda ten dil ma nebo nema,ti ostatni by starali jen o to svoje,pripadne jen dohazovali lidi druhym.urcite by to nebylo jednoduche ale zkusit by se to mohlo.Ja osobne bych mohl sehnat i auto s platakem,levnejsi pohonno hmotu Úsměv a nejakej ten peniz na to vyclenit taky.Co se tyka cen at si urcuje ten kteremu bude auto nalezet.Vse by se muselo probrat u "kulateho stolu" zda je to v moznostech nebo neni,ale verim ze kdyz budeme pomahat timto lidem,oni pomuzou necim i nam pri reseni nejakeho problemu

Ale tak to je i tedka ne,akorat to neni na jedno miste.. sam vim kdo uz co nabizi a kde muzu co sehnat,akorat nekdo je z Brna druhej z Teplic.. Úsměv
   Návrat  
1 háčko
Nový příspěvekZaslal: 7.3.2008 , 12:12   Citovat  

Ja a Melchiot jsme nad tim premysleli.Mame civiky 5g takze by jsme meli na starost jenom civiky 5g,dalsi clovek co by do to sel a rozumel by trosku treba Preludkam,tak by si pritahl jednu Preludku,rozebral by ji za "vikend" a pak jen nabizel svoje dily tem co je shani,a ceny by byly taky jen na tom dotycnem...Ucel toho neni vydelavat na lidech,ale mit to pri praci jako takovej stalej konicek,hobby,styk s Hondama,pri rozebirani se plno veci zjisti,clovek se uci preci celej zivot..
   Návrat  
1 háčko
Nový příspěvekZaslal: 7.3.2008 , 12:16   Citovat  

snk. napsal:
Ale tak to je i tedka ne,akorat to neni na jedno miste.. sam vim kdo uz co nabizi a kde muzu co sehnat,akorat nekdo je z Brna druhej z Teplic.. Úsměv

To mas sice pravdu,ze to tak nejak funguje,ale dokonale to neni...Pozoroval jsem inzeraty a jsou lide co treba mesic shani nejaky dil,protoze na novej nemaji a pak ho stejne musi koupit novej protoze ho nikdo nema,a pak jsou nuceni kvuli tomu vydaji odstavit svoje auto protoze nemaji nic do nadrze,to je trosku smutne ne? Bueee
   Návrat  
Rysa je teď offline  Rysa
2 háčka
Nový příspěvekZaslal: 7.3.2008 , 13:08   Citovat  

no ja mel takhle problem s podbehama, rok jsem jezdil bez podbehu protoze nebyly jiny nez v originale a na vrakacich vsechny potrhany, nakonec me dovezl kamos z rakouska z vrakacu protoze to mel po ceste dost trapny
   Návrat  
1 háčko
Nový příspěvekZaslal: 7.3.2008 , 13:16   Citovat  

Rysa napsal:
no ja mel takhle problem s podbehama, rok jsem jezdil bez podbehu protoze nebyly jiny nez v originale a na vrakacich vsechny potrhany, nakonec me dovezl kamos z rakouska z vrakacu protoze to mel po ceste dost trapny

jak rikam:realne to treba teda neni ale na zamysleni to je...udelat stat ve state je zapotrebi Honda
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Společné vrakoviště Honda
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina