Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Kola po srovnání disků stále třepou volantem
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
Ivoss je teď offline  Ivoss
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 22.5.2012 , 21:36   Citovat  

Je možné, že kola po rovnání disků hážou kvůli nerovnoměrně sjetým pneu? Po naražení byly disky se zkřiveným vnitřním límcem přemístěny na zadní nápravu a následně ujeto cca 5000 km. Nyní, když jsem nechal disky srovnat, jsem je dal na předek, protože jsou nyní v lepším stavu, než druhý pár kol (ten se trochu vlní, ale na rovnání to ještě není) a za druhé čerstvě vyvážené, no a ono to od 110 kmh dost silně vlní volantem, občas je to cítit i při nižších rychlostech. Rovnač kol tvrdí, že vyvažoval jak mohl a nic s tím už neudělá, jedině vyměnit pneu. Uvítám příspěvky od těch, co s tím mají zkušenosti Mrk.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
FastCivic je teď offline  FastCivic
5 háček
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 22.5.2012 , 22:19   Citovat  

ano, vibrace muzou jit i od pneumatik, ale to by musely byt celkem dost "poskakane"
pred tim prehazovanim kol to teda nedelalo, jo? Ptam se proto, ze vibrace muzou jit i od brzd...
Jeste je moznost ze to spatne vyvazil, treba za to nemuze mechoš, ale jejich vyvazovacka...
Jeste bych zkusil jiny pneuservis a nebo prehod pneu predni za zadni, tak at mas na predku ty lepsi gumy a rovne disky

voyta je teď offline  voyta
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 22.5.2012 , 22:22   Citovat  

pokud jsou kola srovnana, tak uz nemuzou prece hazet, je to 100% pneu, spatne tlumicea hned jsou plosky na pneu

HonDan je teď offline  HonDan
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 22.5.2012 , 22:24   Citovat  

nepotratil jsi treba nekde (jestli jsi je tam treba nekdy mel) distancni podlozky (krouzky)?

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 22.5.2012 , 23:01  Naposledy upravil Ivoss dne 22.5.2012 , 23:11, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

FastCivic napsal:
ano, vibrace muzou jit i od pneumatik, ale to by musely byt celkem dost "poskakane"
pred tim prehazovanim kol to teda nedelalo, jo? Ptam se proto, ze vibrace muzou jit i od brzd...
Jeste je moznost ze to spatne vyvazil, treba za to nemuze mechoš, ale jejich vyvazovacka...
Jeste bych zkusil jiny pneuservis a nebo prehod pneu predni za zadni, tak at mas na predku ty lepsi gumy a rovne disky

Od brzd to určitě není, do teď jsem jezdil na zimních kolech a vše bylo v pořádku. Navíc to nedělá jen při brždění a to na to ani nemá vliv. Doufám, že to bude tím špatným vyvážením, vyvažovačku mají asi mizernou, protože si stěžoval, že se s tím natrápil. O víkendu to zkusím nechat převážit někde na vesnici, protože brněnské pneuservisy jsou banda zlodějů, vyhodit pětikilo jen za vyvážení všech kol se mi nechce a hlavně ten přístup k zákazníkům.. KO

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 22.5.2012 , 23:07   Citovat  

HonDan napsal:
nepotratil jsi treba nekde (jestli jsi je tam treba nekdy mel) distancni podlozky (krouzky)?

Distanční kroužky jsem kontroloval, kola jsem nasazoval na auto sám, poznal bych to už při montáži, že tam nejsou, navíc bez nich by to bylo pořádný rodeo Velmi šťastný.

Bully je teď offline  Bully
Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 22.5.2012 , 23:26  Naposledy upravil Bully dne 23.5.2012 , 6:40, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Oskakane plaste (pilovite opotrebeni plastu) je dost pravdepodobna moznost. Mel jsem to na Acco taky, aniz by byl podvozek v neporadku (tlumice, loziska atd. naprosto v poradku). Delalo to jenom v urcite rychlosti, auto se roztrepalo v rozmezi snad nejakych 20 km/h (+- 90?), pod a nad to bylo v pohode. Zkontroluj to jestli to neni videt, jinak nez se sundanymi koly to ale nepoznas. Pripadne zkus to vyvazeni v jinem servisu.

M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
0
PříspěvekZaslal: 23.5.2012 , 6:35   Citovat  

Ivoss napsal:
Distanční kroužky jsem kontroloval, kola jsem nasazoval na auto sám, poznal bych to už při montáži, že tam nejsou, navíc bez nich by to bylo pořádný rodeo Velmi šťastný.

Ahoj,
ty kroužky zkus objednat nové, mohou to být klidně ony ...

millhauz je teď offline  millhauz
2 háčka
1
PříspěvekZaslal: 23.5.2012 , 8:45   Citovat  

Ivoss napsal:
Od brzd to určitě není, do teď jsem jezdil na zimních kolech a vše bylo v pořádku. Navíc to nedělá jen při brždění a to na to ani nemá vliv. Doufám, že to bude tím špatným vyvážením, vyvažovačku mají asi mizernou, protože si stěžoval, že se s tím natrápil. O víkendu to zkusím nechat převážit někde na vesnici, protože brněnské pneuservisy jsou banda zlodějů, vyhodit pětikilo jen za vyvážení všech kol se mi nechce a hlavně ten přístup k zákazníkům.. KO

Zajed si s tim do Nebovid Mrk

crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 23.5.2012 , 9:11   Citovat  

a nevyvažujou se disky i s gumama? To znamená vyvážený by měli být. to mi hlava nebere

posero je teď offline  posero
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 23.5.2012 , 9:16   Citovat  

klidně to můžou bejt gumy, je to hodně znát jestli jsou "oskákaný" jak byly křivý kola tak to klidně může dělat bordel, mě stačí když zajedu na geometrii tak potom je to taky chvíli takový nemastný, neslaný chce to trochu ohrabat pak stejně koupim další gumy a je klid HaHaaa

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 23.5.2012 , 10:00   Citovat  

M@jk napsal:
Ahoj,
ty kroužky zkus objednat nové, mohou to být klidně ony ...

jezdím sedm let bez distančních kroužků a žádné vibrace. Kolo vystředí kuželového matice. Ty plastové kroužky jsou tam spíš kvůli usnadnění montáže kola když třeba nemáš štefty ale šrouby...

voyta je teď offline  voyta
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 23.5.2012 , 14:58   Citovat  

Kmóďa napsal:
jezdím sedm let bez distančních kroužků a žádné vibrace. Kolo vystředí kuželového matice. Ty plastové kroužky jsou tam spíš kvůli usnadnění montáže kola když třeba nemáš štefty ale šrouby...
stredici krouzky jsou kvuli vystredeni kola, ale ja taky jezdim bez nich a pohoda, jen si musim trochu vic pohrat s dotrazenim kola, ale ta chvilka me fakt nezabije, u me je problem, ze kolo ma 57mm a naboj 56,1, takze krouzky ,, nejdou,, udelat

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 23.5.2012 , 15:15   Citovat  

voyta napsal:
stredici krouzky jsou kvuli vystredeni kola, ale ja taky jezdim bez nich a pohoda, jen si musim trochu vic pohrat s dotrazenim kola, ale ta chvilka me fakt nezabije, u me je problem, ze kolo ma 57mm a naboj 56,1, takze krouzky ,, nejdou,, udelat

Kdyby kolo nedrželi matky do kužele v dosedacích kuželových plochách,ale byla na kolech rovná dosedací plocha a normální klasický matice,tak se ti ty trapný plastový kroužky za chvíli vymačkají Velmi šťastný
jinak nechápu jak si hraješ s dotažením kola,vezmu kolo,nasadím na štefty,našroubuju matice a utáhnu do kříže.

Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 23.5.2012 , 16:29   Citovat  

Kmóďa napsal:

Ahoj,
jasně.

ALDA servis by Ti vysvětlil, že i to může být jedna z příčin. Svezl se mým autem a ve volantu je mírná vibrace, ale řízením to není, a poloosami též ne ...

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 23.5.2012 , 18:19   Citovat  

M@jk napsal:
Ahoj,
jasně.

ALDA servis by Ti vysvětlil, že i to může být jedna z příčin. Svezl se mým autem a ve volantu je mírná vibrace, ale řízením to není, a poloosami též ne ...

Chceš říct že bez kroužků utáhnu kolo křivě? Si zkus utáhnout kolo mimo střed,ty matky ti to prostě jinam nepustí. Tím jak najíždí na kužel tak rovnají kolo na střed...

gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 23.5.2012 , 19:11   Citovat  

Nemas rozsirovaci podlozky? Kdyz je das opacne nez maji byt (vzhledem nepoznas) tak zazijes peklo Úsměv Jinak odskakanou pneu jsem zazil jen na motorce, na aute pokud se dodrzuje rozumne stari to snad ani nehrozi. Stredove krouzky delaji taky hodne, ale kdyz tam jsou, tak snad OK.. Jinak zkousel jsi kola sundat a juknout zda sedi dobre? Mysleno zda to nemas zkorodovane do nerovnosti.. ??

Bully je teď offline  Bully
Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 23.5.2012 , 19:21   Citovat  

gizmi napsal:
Nemas rozsirovaci podlozky? Kdyz je das opacne nez maji byt (vzhledem nepoznas) tak zazijes peklo Úsměv Jinak odskakanou pneu jsem zazil jen na motorce, na aute pokud se dodrzuje rozumne stari to snad ani nehrozi. Stredove krouzky delaji taky hodne, ale kdyz tam jsou, tak snad OK.. Jinak zkousel jsi kola sundat a juknout zda sedi dobre? Mysleno zda to nemas zkorodovane do nerovnosti.. ??

Oskakane plaste jsem mel v prvnich mesicich jejich "zivota" Mrk a byly na vyhozeni po cca 17 tkm, presne uz si to nepamatuju. Do te doby bez problemu, pak okamzite na sundani.

2 háčka
1
PříspěvekZaslal: 23.5.2012 , 22:35   Citovat  

Tak abych tak nějak rozsekl spory o tom, jestli středicí kroužky jsou potřeba nebo ne. U šteftů nejsou až tak potřeba, protože štefty jsou na pevno a matice mají na šteftu minimální radiální vůli. Když se pohraje s dotažením kola, dá se kolo vystředit správně, pokud má disk dobré dosedací plochy pro matky. Horší situace je u aut, které mají šrouby, šroub má sice v závitu náboje tu samou radiální vůli, jako matice na šteftu, ale tato vůle se znásobí poměrem zašroubované délky šroubu a jeho průměru, selsky řečeno, hlava šroubu už se celkem dost viklá... Kolo je docela těžké, na šroubech visí celou vahou a bez středicího kroužku je opravdu problém kolo vystředit, navíc tím, že se kolo přitáhne v nevystředěné poloze, šrouby jsou přitom našikmo, posunutím kola na náboji během provozu se šrouby docela naráz uvolní, takže první týden ježdění se kola pořád musí dotahovat. Jízda rychlostí nad 80 kmh je krajně nepříjemná, celé auto vibruje. Celou tuhletu zkušenost jsem utržil s Felicií, která na rozdíl od Hondy má šrouby místo šteftů. Středicí kroužky jsem si pak ochotně opatřil, i když kola jsem původně na auto nasadil jen na zkoušku (zbyly mi po prodeji původního Civica).
Další celkem podstatná věc je, že každý má úplně jiné vnímání (okolního světa Velmi šťastný) vibrací ve volantu a celého auta. Co jednomu může dost vadit, jiný sotva cítí. Člověk, který pracuje několik hodin denně se sbíječkou toho ve volantu neucítí tolik, co člověk, který pracuje někde v kanceláři, to je logické. Proto M@jk může cítit jemné vibrace ve volantu a druhý mu bude tvrdit, že je to úplně v pohodě.

Takže abych to shrnul. Mám středicí kroužky v pořádku, dosedací plochy pro kola jsou čisté a rovné, dosedací plochy na kolech taky čisté a rovné, i blbá kola montuju pečlivějí, než to dělají v pneuservisech, kde ani neometou z dosedací plochy na kotouči zbytky přirezlých plechových disků, plácnou na to alu kolo a přitáhnou jednou maticí a hned rovnou na doraz... tak tohle bych neudělal. Rozšiřovací podložky také nemám, tuhle věc bych si na auto taky nikdy nedal, stačí mi o 7 mm menší ET k tomu, aby se mi chování auta už přestávalo líbit, natož si kola podložit třeba o 2 centimetry. Doteď jsem jezdil na zimních discích a nic nevibrovalo, ani při brždění. Brzdy jsem si také měnil sám, dosedací plochy pro kotouče jsem doslova vyleštil atd. Přijměte prostě fakt, že auto je zcela v pořádku Mrk a chyba je v kolech. O víkendu to vážně zajedu vyvážit. Do Nebovid nepojedu, koukal jsem do ceníku a 460 by vyšlo celé vyvážení. Nejsou to žádné velké peníze, ale už z principu je za to nedám, když kola jsou čerstvě vyvážená a nové vyvážení zase nemusí být OK. Už kolikrát jsem se tady v Brně setkal jak s blbou vyvažovačkou, tak s blbou obsluhou, rekord drží pneuservis Storex, kde na kola vyplácali skoro půl kila závaží, která mi naúčtovali zvlášť a za celé přezutí s novými kovovými ventilky a dusíkem jsem tehdy dal neuvěřitelných 2300 Kč a to navíc bylo před 6ti lety. Jelikož auto nad 140 kmh vibrovalo, týden na to jsem pak jel na převážení do Careny, kde museli všechny pneu vyzout a pootočit na discích a nakonec bylo na kolech jen 120 gramů stálo to dalších 700. Od té doby je pro mě návštěva jakéhokoli pneuservisu asi tak nepříjemná, jako pro někoho návštěva zubaře, nebo vyšetření na kolonoskopii. A bojím se, že vyvážení, které provedli v rovnárně disků bude jedno z dalších nepovedených, akorát mi hlava nebere, jaktože někdo, kdo rovná pokřivené disky jak na běžícím pásu může mít problém s vyvážením kola.

Boni H je teď offline  Boni H
1 háčko
-1
PříspěvekZaslal: 24.5.2012 , 0:04   Citovat  

Já osobně bych se těch rovnáných disků zbavil a koupil nové i s novými pneu a máš klid a nové disky s gumami k tomu.
jelikož nakoplé disky rovnané plus na h...vno gumy ?Všechno špatně pokud ti to tak vadí že se třepe tak kup nové a máš klid.jinak gumy to můžou být zažil jsem to osobně nevěřil bych co dokáže špatně sjetá guma

Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 24.5.2012 , 6:35   Citovat  

Kmóďa napsal:
Chceš říct že bez kroužků utáhnu kolo křivě? Si zkus utáhnout kolo mimo střed,ty matky ti to prostě jinam nepustí. Tím jak najíždí na kužel tak rovnají kolo na střed...

Nic takového jsem netvrdil, to je Tvůj názor. Jen poukazuji, že byl ALDA toho názoru, že by jejich opotřebení mohlo způsobovat vibrace, jako jedna z možných příčin, nikoliv hlavní. To co píšeš, je logické. Nemusím zkoušet. přátele

neophyte je teď offline  neophyte
0
PříspěvekZaslal: 24.5.2012 , 8:22   Citovat  

Ja mám nasledovný problém na civic 6g:
- Minulú sezónu som jazdil na letných pneu Falken, disky Kosei WK124, R17. Pri výmene za zimné pneu ktoré su mimochodom
R14 som zistil, že létné môžem vyhodiť, mali cca 5 rokov. Žiadny problém.
- Pri Falkenoch a tom rozmere 17 palcov som na ceste musel držať volant pevno, auto odhodzovalo bokom pri každej
kolajnici. Je to predsa len 17-tka na aute kde má byť 14-tka.
- Na 14-tkach žiadny problém, jazdilo sa o.k.
- Na tohtoročnú sezonu som kúpil nové pneu - Nankang NS-II. Pripomínam že mám s tymito pneu velmi dobrú skúsenosť.
Mal som ich už na dvoch autách, včetne 1,8 vti. Žiadne hučanie, ani pri šípovom vzore.
- Samozrejme pred kúpou nových pneu som disky dal skontrolovať a opieskovať do novej farby. Bolo treba dorovnať
jeden disk, nič strašného, oprava 7 eur na počkanie.
- Po nahodení Nankangov zavládla radosť, hádzanie prestalo, žiadne mykanie volantom pro výmoloch, až na to že
presne v tachometrovej rýchlosti presne 110, začnú vibrácie do volantu. Ale len keď idem presne 110, keď
je už 105, alebo 115 tak nič všetko o.k.
- Brzdy sú komplet nové - cca pol roka, nové tyčky stabilizátora, nič nebúcha, stredové krúžky sú o.k.
- Diskutoval som o tom s chlapcami v pneu. Môže to byť vyváženie, ale aj sadnutie novej pneu (cca 1000 km)
zvlášť pri rozmeroch 17 a vyššie, zatial som urobil len asi 500 km, potom uvidím...
- Samozrejme môžem jazdiť aj 105 alebo 115, ale to neni riešenie.
- Viem že 17 na civic 6g sú blbosť ale nechcel som ich dávať preč, boli k autu zadarmo. Mám ich aj v TP.

crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 24.5.2012 , 8:25   Citovat  

neophyte napsal:
Ja mám nasledovný problém na civic 6g:
- Minulú sezónu som jazdil na letných pneu Falken, disky Kosei WK124, R17. Pri výmene za zimné pneu ktoré su mimochodom
R14 som zistil, že létné môžem vyhodiť, mali cca 5 rokov. Žiadny problém.
- Pri Falkenoch a tom rozmere 17 palcov som na ceste musel držať volant pevno, auto odhodzovalo bokom pri každej
kolajnici. Je to predsa len 17-tka na aute kde má byť 14-tka.
- Na 14-tkach žiadny problém, jazdilo sa o.k.
- Na tohtoročnú sezonu som kúpil nové pneu - Nankang NS-II. Pripomínam že mám s tymito pneu velmi dobrú skúsenosť.
Mal som ich už na dvoch autách, včetne 1,8 vti. Žiadne hučanie, ani pri šípovom vzore.
- Samozrejme pred kúpou nových pneu som disky dal skontrolovať a opieskovať do novej farby. Bolo treba dorovnať
jeden disk, nič strašného, oprava 7 eur na počkanie.
- Po nahodení Nankangov zavládla radosť, hádzanie prestalo, žiadne mykanie volantom pro výmoloch, až na to že
presne v tachometrovej rýchlosti presne 110, začnú vibrácie do volantu. Ale len keď idem presne 110, keď
je už 105, alebo 115 tak nič všetko o.k.
- Brzdy sú komplet nové - cca pol roka, nové tyčky stabilizátora, nič nebúcha, stredové krúžky sú o.k.
- Diskutoval som o tom s chlapcami v pneu. Môže to byť vyváženie, ale aj sadnutie novej pneu (cca 1000 km)
zvlášť pri rozmeroch 17 a vyššie, zatial som urobil len asi 500 km, potom uvidím...
- Samozrejme môžem jazdiť aj 105 alebo 115, ale to neni riešenie.
- Viem že 17 na civic 6g sú blbosť ale nechcel som ich dávať preč, boli k autu zadarmo. Mám ich aj v TP.

Takhle se mi projevovala ohnutá poloosa.

0
PříspěvekZaslal: 24.5.2012 , 8:28   Citovat  

Ale ako zistim či je ohnutá? Ďakujem... Se stydím

drambejs je teď offline  drambejs
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 24.5.2012 , 8:41   Citovat  

to,co popisuješ řešim u nás v pneuservisu denně . 2 otázky: máš alu dobře vyvážený ? pokud si nejseš jistej nech to překontrolovat bejvá to tim. pokud sou vyvážený tak přichází na řadu otázka č.2 : počítám že 17" alu nemaj originání středy (56.1) přesně na honďáckej náboj tudíž se tam dávají vymezovací kroužky , pokud tam kroužky nemáš tak je to ono ...takže zkontroluj vyvážení + mrkni na ty vymezovací kroužky (poradí ti s tim v každém pneuservisu). až potom teprve řeš nějáký ohnutý poloosy a jiný blbiny... jak sem psal tohle v práci řeši denně . Lidi si povyměňujou čepy poloosy a jiný blbiny a pak zjistěj že nemaj vymezovací kroužky nebo špatně vyvážený alu. ještě jen k těm nankang . neřikám že je to špatná pneu ale přeci jen je to čínská pneu takže na to dávat bacha a když budeš v tom pneuservisu ať ti mrknou na pneu jestli sebou na vyvažovačce něják neházej je to dobrý

Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
1
PříspěvekZaslal: 24.5.2012 , 8:51   Citovat  

usilovne sem resil poskubavani auta pri jizde , tedy ne trepani volantu - mno nakonec to byli pneu..a to sem byl skalopevne presvedcenej,ze problem je nekde v motoru Tak to valím bulvy

0
PříspěvekZaslal: 24.5.2012 , 8:52   Citovat  

Ďakujem. Tie krúžky sú tam určite, ako som písal. Nemám problém kúpiť nové, pre istotu. Chyba môže byť aj v pneu, to je jasné. Do toho pneuservisu chodím dlhé roky som tam ako doma, myslím že chlapci by mi hneď povedali že je problém s pneu. Keď mi tie pneu kurier doniesol pozeral som aj DOT, či sú to neni nejaké preležaniny, lebo NS-II sa robí už dlhšie a boli vyrobené tento rok. Aspoň podla DOT. Ešte to skúsim prevážiť na inom mieste, čo to tam ukáže. Divné je len to že to robí len v tej rýchlosti. Ako som písal pri normálnej premávke v meste neskutočné zlepšenie oproti zjazdeným Falkenom. A to nie som rally jazdec. Kanálom sa vyhýbam. Do práce jazdím hore-dole cca 90 km po dialnici pri rýchlosti od 100-120. Ten moj civic asi ani nikdy 160 nešiel. Na rýchlejšie presuny mám Accorda i-ctdi. Velmi šťastný

drambejs je teď offline  drambejs
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 24.5.2012 , 9:12   Citovat  

jasný pokud sou kroužky tak je to dobrý ještě zkontrolovat to vyvážení a pak tedy koukat po něčem jiným jak píšeš že se to stává v tý samý rychlosti a ve vyšší nebo nižší to přestane , to ukazuje přesně na nevyvážený pneu

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 24.5.2012 , 9:58   Citovat  

Boni H napsal:
Já osobně bych se těch rovnáných disků zbavil a koupil nové i s novými pneu a máš klid a nové disky s gumami k tomu.
jelikož nakoplé disky rovnané plus na h...vno gumy ?Všechno špatně pokud ti to tak vadí že se třepe tak kup nové a máš klid.jinak gumy to můžou být zažil jsem to osobně nevěřil bych co dokáže špatně sjetá guma

Co kdybych si teda koupil rovnou nove auto? Mel bych klid... Velmi šťastný. Sorry, ale na plechovku v hodnote 60 tisic nebudu kupovat nova kola za 20....

Boni H je teď offline  Boni H
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 24.5.2012 , 11:54   Citovat  

Sorry ale minimálně ty gumy bych koupil nové pokud je máš rok a hážou tak jsi zřejmě někde zadupl brzdy a udělal si plošku na pneu a nebo zkus přehodit gumy z dobrých disků na ty rovnané a pokud to přestane pneu pokud ne špatné disky.A kola za dvacet?? Proč? Seženeš nové litáky za 7000 a gumy na to třeba za pět tak jakých dvacet a krom toho ty kola můžeš měnit z auta na auto pokud víš že je máš nové a nepotlučené nerovnané nezničené.Na deset roků staré litaky nemůžeš mít moc velké nároky tisíckrát je někdo opřel o patník.Asi tak kouř

Obsah fóra Honda-club.cz   
Kola po srovnání disků stále třepou volantem
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina