Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
(SOLVED)hleda se technicky zdatny dobrovolnik - okoli Nachod
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
KoNFo je teď offline  KoNFo
PříspěvekZaslal: 31.5.2012 , 19:03  Naposledy upravil KoNFo dne 2.6.2012 , 23:50, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Ahoj Úsměv
mozna si me pamatujete, mozna ne.... resil jsem tu kdysi koupi Hondy Úsměv nakonec z toho seslo(bohuzel) i kdyz ke koupi bylo blizko..
..ale k veci Úsměv

Shanim nekoho z okoli Nachoda se znalostma aut a mozna i vybavou, kdo by byl ochotnej se mnou zajet kousek za Nachod do bazaru a mrknout na jeden Lexus IS 200 Úsměv je to mozna troufale, ale shanim pomoc. Treba se najde nekdo ochotny. Co se tyce casu, prizpusobim se, ale chtel bych tam zajet pristi tyden, pochybuju, ze se najde nekdo driv.

Popr. shanim nekoho kolem Nachoda nebo nekoho kdo tama projizdi, aby na nej mrknul, precetl VIN (neduveruju bazaru), abych mohl juknout na historii vozu.

komentujet jak chcete, ale pisu sem, protoze Hondarum verim, na BMW klubu se dejou veci(radsi neresit) a uz ani nejsem clenem Úsměv a porad k Hondarum mam lepsi vztah nez k Toyote Úsměv)

ke koupi znacky Lexus mam osobni a vnitrni a mozna i technicky duvody Velmi šťastný nic proti Honde nemam ^^ kdybych chtel faro s nahonem na predek jdu do Hondy (mit prachy na Hondu zadokolku, tak taky)

Diky moc za odpoved i jakoukoliv radu Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Jonaasek je teď offline  Jonaasek
2 háčka
PříspěvekZaslal: 31.5.2012 , 22:19   Citovat  

IS-ko je obdoba trojkového bramboráku, akorát o hodně míň rozšířená, je to toyota, takže by měla být spolehlivá. nevím ale jak moc staré auto chceš kupovat, každopádně nikdy, pokud ho neznáš, nebudeš vědět jak se k tomu předchozí majitel choval...při prohlídce se soustřeď na slícování plechů, otevři si dveře a stáhni gumové těsnění, pod ním musí být vidět takové ty plošky od lisu po celé délce, pokud bude někde souvislá hladká zalakované plocha, tak je zle, co se týká mechaniky, tak klasiky, motor bude vpoho má hladký chod chytá hned, nesmí klepat nebo sebou trhat, ale i to můžou třeba dělat staré svíčky, největší pozor bych si dal na diferák, s tím by mohly být problémy, hoď tam třeba dvojku přidávej a ubírej plyn, nic tam nesmí mlátit a neměl by to nějak moc cukat, nějaká vůle tam určitě bude, ale jestli se ti to bude zdát moc, tak se domluvit třeba někam do toyoty ať to tam omrknou, popřípadě pod to vlézt a podívat se na uchycení, můžou to být jen vyčvachtané silenty. ke kilomterům ti nic neřeknu, to je klasika...a když otočíš klíčkem tak kontrolky musí zhasínat postupně, hlavně ABS a airbag, když potom otočíš na 0 a pak zpět na 1 tak se airbag už rozsvítit nesmí...asi tolik mě napadá...co se týká VIN tak vyražené znaky musí být až na plech, jestli se ti to bude zdát přelakované nebo jakkoliv opravované tak ruce pryč...zkontroluj vyražené vin, pak štítek v motorovém prostoru, nesmí být přelepovaný popřípadě přenýtovaný, podívej se na uchycení bezpečnostních pásů na spodu Bsloupků u matic, na každém je štítek, na kterém jde vyčíst rok výroby, pokud by nesouhlasil o víc jak rok s rokem výroby auta tak je taky něco špatně...víc mě teď nenapadá Se stydím
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Kutlas je teď offline  Kutlas
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 1.6.2012 , 12:21   Citovat  

Máš SZ jsem z Hronova
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
KoNFo je teď offline  KoNFo
PříspěvekZaslal: 2.6.2012 , 7:29   Citovat  

Ta vec v Nachode pada Úsměv to auto ma hroznéou historii, do toho nejdu Úsměv ale objevilo se znovu auto, ktery jsem chtel predtim Úsměv jen ho presunuli na jinou pobocku (a ja si myslel ze ho prodali), mam ho bliz a uz se to resi, dnes rano nebo pondelkem rano ho nejspis koupim, jestli se nic !!!......!!! edit, podivej se na pravidla diskuze!!!

Jonaasek napsal:
IS-ko je obdoba trojkového bramboráku, akorát o hodně míň rozšířená, je to toyota, takže by měla být spolehlivá. nevím ale jak moc staré auto chceš kupovat, každopádně nikdy, pokud ho neznáš, nebudeš vědět jak se k tomu předchozí majitel choval...při prohlídce se soustřeď na slícování plechů, otevři si dveře a stáhni gumové těsnění, pod ním musí být vidět takové ty plošky od lisu po celé délce, pokud bude někde souvislá hladká zalakované plocha, tak je zle, co se týká mechaniky, tak klasiky, motor bude vpoho má hladký chod chytá hned, nesmí klepat nebo sebou trhat, ale i to můžou třeba dělat staré svíčky, největší pozor bych si dal na diferák, s tím by mohly být problémy, hoď tam třeba dvojku přidávej a ubírej plyn, nic tam nesmí mlátit a neměl by to nějak moc cukat, nějaká vůle tam určitě bude, ale jestli se ti to bude zdát moc, tak se domluvit třeba někam do toyoty ať to tam omrknou, popřípadě pod to vlézt a podívat se na uchycení, můžou to být jen vyčvachtané silenty. ke kilomterům ti nic neřeknu, to je klasika...a když otočíš klíčkem tak kontrolky musí zhasínat postupně, hlavně ABS a airbag, když potom otočíš na 0 a pak zpět na 1 tak se airbag už rozsvítit nesmí...asi tolik mě napadá...co se týká VIN tak vyražené znaky musí být až na plech, jestli se ti to bude zdát přelakované nebo jakkoliv opravované tak ruce pryč...zkontroluj vyražené vin, pak štítek v motorovém prostoru, nesmí být přelepovaný popřípadě přenýtovaný, podívej se na uchycení bezpečnostních pásů na spodu Bsloupků u matic, na každém je štítek, na kterém jde vyčíst rok výroby, pokud by nesouhlasil o víc jak rok s rokem výroby auta tak je taky něco špatně...víc mě teď nenapadá Se stydím

Diky za ten popis co zkontrolovat Úsměv je paradni, nekolik mist kam se divat, to jsem uz prozkoumal, s zadnym kusem karoserie se nepohlo od vyroby, srouby jsou zalakovany spravnou tloustkou laku, nikde zadnej nerezavi a vubec auto je v prekvapive skvelem stavu co se tyce plechu a motoru. O km nema paru ani Cebia, coz je skoda, ale uvadi ze ma najeto 94 tisic, vzhledem k tomu, ze bylo nejspis celou dobu garazovano, tak je to i mozny ze se s nim tak malo jezdilo Úsměv kouknu jeste pod cesneni, to jsem treba nevedel, ze to jde az tak videt, zkontroluju ty kontrolky, ale prinutil jsem je udelat diagnostiku, ptz je to prodej/servis/bazar s oficialnim zastoupenim toyoty Úsměv a tloustku laku coz jsem si pekne zkontroloval.. vse bylo ok, na jednom miste asi skrably, na kousku byla tloustka kolem 290nm misto 120+- tak jsem mrkl jestli dil nebyl sundavanej jestli se kolem neco nerovnalo apod.. vse ok Úsměv VIN byl vyrazenej pekne, na to kde najit stitek s cislem motoru jeste mrknu a zkontroluju... akorad jsem zvedavej jak bude probihat sepisovani kupni smlouvy :/ nejak mezi reci prohodil, ze auto je stale zeny, ktera je napsana v TP ... aby neslo o komisni prodej... pche
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu

Obsah fóra Honda-club.cz   
(SOLVED)hleda se technicky zdatny dobrovolnik - okoli Nachod
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina