Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
C6g coupe automat
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Vorel je teď offline  Vorel
1 háčko
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 2.6.2012 , 10:01   Citovat  

Ahoj hondaři měl bych dotaz ohledně c6g coupe na které bych se chtěl zajet podívat je to v automatu USA verze motor podle sdělení prodejce má prý 95kw co jsem našel na wikipedii tak označení motoru by mělo být D16Y8 sohc vtec. Na co si dát pozor u automatu a jaké mouchy, nebo jakými nedostatky trpí c6g coupe. Jaká může být reálná spotřeba když je to v automatu? Dá se s autem jezdit svižně? Nebude auto moc líné s tím automatem,nebo k čemu by jste to přirovnali já osobně si myslím že to bude jezdit výkonově asi jako C5G coupe D15B7 v manuálu. Předem všem díky za názory a informace.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
capino je teď offline  capino
3 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 2.6.2012 , 10:34   Citovat  

mno tak spotřeba je o cca litr až dva víc, podle toho kde a jak jezdíš.. svižně se s tím jezdit dá, ale nikdy to nebude jako manuál. To že se to může zdát línější je daný převodama jelikož jsou jenom čtyři, při normální jízdě to řadí takhle: 1 - do 20km, 2 - 40km, 3 - 60/70km, pak tam skočí krácená 4ka do 90-110km a pak už je extrémně dlouhá plná čtyři, to je tak na rovnou okresku nebo dálnici. Na plnou čtyřku jsem měl ve 175km/h (GPS) cca 4800 ot/min... jelo by to furt dál, ale už prostě chybí výkon (mám 1.4 66kW) takže u tý 1.6ky to ještě pojede. Na dvojec jsem jel nejvíc asi 90km/h Mrk
V první řadě koukni na olej v převodovce, na barvu a množství, má svojí měrku (žlutou a je potřeba se naklonit za rozdělovač) viz. obrázek... musí být čirý, pak to musí po ohřátí přestat škubat, teď v létě to asi ani nepocítíš jestli bude v pořádku.
Ke Coupé Ti moc nepovím, ale všeobecně platí rez zadních lemů, prahů a dna kufru u rezervy. Zkus vyposlechnout jestli nehučí ložiska (hlavně při zatáčení) a necvakají v plném rejdu kineťáky. Víc Ti poví asi někdo kdo Coupé má.
Výhodou automatu bývá, že motor není vylítaný takže ten by měl být v dobré kondici.
přátele

album_pic u.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
album_pic u.jpg, 603.72 kB
   Návrat  
Vorel je teď offline  Vorel
1 háčko
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 5.6.2012 , 19:35   Citovat  

ještě někdo nějaké zkušenosti? Popř. byl někdo ochotný se semnou zajet na auto mrknout? Auto stojí v praze.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
C6g coupe automat
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina