Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
P/V C5G
Fórum: Prodám auto
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Vorel je teď offline  Vorel
1 háčko
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 24.6.2012 , 16:26  Naposledy upravil Vorel dne 24.6.2012 , 16:34, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Ahoj hondaři zvažuji prodej mého civica(možná i výměna za jinou hondu). Posílejte nabídky všem odepíšu.

Tak auto jsem kupoval zhruba před 3mi roky EKO zaplaceno 5000 Kč, obsah 1.3 16v r.v. 1994 STK do roku 2014 podle tachometru najeto cca 161000km plná výbava černý interiér, el. zrcátka, elekrická okna, klimatizace, šíbr, otáčkoměr, servo vše funkční, za tu dobu vyměněny svíčky, rozvody u pana Kuhnela z Volfartic, vyvařeny zadní lemy, vystříkány dutiny a posledně nastříkáno + jsem nechal nastříkat ještě přední nárazník, pravidelně měněn olej. Auto nežere olej za to ručím. Jiný nový nevysypaný katalyzátor, 1 rok starý výfuk od středu do zádu + chladič. Dokoupil jsem přední mlhovky ty jsou namontované ale bohužel ještě nezapojené. Před měsícem koupeny ala JDM blinkry + snížený podvozek zatím namontováno pouze ve předu + zadní část samozřejmě přidám k autu, v lednu jsem nechal předělat auto na čtyřbodé vstřikování z C5G coupe číslo motoru sedí je to stálě D13B2 pouze je tam ten čtyřbod, zároveň nové kotouče Brembo + desky, opravena ruční brzda a zadní bubny + výměna kapaliny ve spojce a brzdová kapalina do brzd. Závady kolísající otáčky na volnoběh ( nejspíš je to lambda sondou a po dohodě přidám novou od BOSCH) a koroze zadních vrat zevnitř, nefunkční zadní mlhovka, levý přední blatník není nalakován bezbarvým lakem. Auto bouráno nebylo, s autem jsem porazil značku a praskl přední nárazník a odneslo to světlo a blinkr to je vše ale měněno. Včera mi bohužel někdo nebo něco rozbilo přes noc přední sklo je tam prasklina cca 10cm dole u stěrače jiné neprasklé přidám k autu + další z části rozebraný civic 5G 1.5 16v na náhradní díly na kterém je to neprasklé sklo.

Pište SZ. Cenovou představu mám i se civicem na ND 28000,- ale o ceně se dá bavit. Auto je k vidění kousek od Chrudimi.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.6.2012 , 16:32   Citovat  

Foto

P1030946.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
P1030946.JPG, 403.4 kB

P1030824.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
P1030824.JPG, 697.34 kB
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.7.2012 , 16:42   Citovat  

up OK

Vyměněna lambda sonda nyní nová 4drát od Bosch. Vyblikány chyby a v pořádku žádnou to neukazuje.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
P/V C5G
Fórum: Prodám auto
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina