Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
prepis auta
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
kubajz123 je teď offline  kubajz123
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 28.4.2012 , 12:25   Citovat  

zdravim,mam mensi nejasnost na kterou bych se chtel zeptat,koupil sem auto,ale majitel od koho sem to kupoval,nemel auto na sebe doprihlaseny,je napsany jen v te odhlasce,byl na urade a tam mu rekli ze odhlaska z odhlasky nemusi byt.tak se chci zeptat zda s tim mel uz nekdo skusenost,popripade co me ceka,a co budu vse k prepisu potrebovat.diky za radu
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
voyta je teď offline  voyta
2 háčka
PříspěvekZaslal: 28.4.2012 , 12:28   Citovat  

evidencku, kupni smlouvu, technicaky a penize to snad ne
   Návrat  
dimitar je teď offline  dimitar
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 28.4.2012 , 12:29   Citovat  

kupni smluva ,pojsteni a zadost.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 28.4.2012 , 12:39   Citovat  

i kdyz v tom velkym technicaku nejsu vubec zaznamenanej,tak by to nemel byt problem prepsat?
   Návrat  
voyta je teď offline  voyta
2 háčka
PříspěvekZaslal: 28.4.2012 , 12:51   Citovat  

vsak budes
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 28.4.2012 , 13:09   Citovat  

az to prepisu tak tam budu,ale tedka mi ma prijit velkej technicak a je to tam jenom odhlaseny na toho majitele od kteryho sem to kupoval,on uz to na me pry nemusel prehlasovat(odhlaska z odhlasky),takze jak mi pride technicak velkej tak tam nebudu vubec zapsanej...su zvedav jak to dopadne
   Návrat  
94EJ★1 je teď offline  94EJ★1
3 háčka
PříspěvekZaslal: 28.4.2012 , 14:01   Citovat  

staci kdyz budes napsanej ve smlouve Úsměv
   Návrat  
MikeT je teď offline  MikeT
2 háčka
PříspěvekZaslal: 29.4.2012 , 8:43   Citovat  

Tohle je úplně běžná věc, takže nemusíš mít obavy. Jen si na registr vem malý a velký TP, udělej si evidenční kontrolu, sjednej povinné ručení a vem kupní smlouvu(někde ani být nemusí). Auto bude dohlášeno na Tvoje jméno Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
2 háčka
PříspěvekZaslal: 4.5.2012 , 20:19   Citovat  

a plnou moc nepotrebuju?jeste musim dodat ze v malym tp je stale jmeno predchoziho majitele od kteryho to ten kluk predemnou kupoval
   Návrat  
Radek_KA7 je teď offline  Radek_KA7
3 háčka
PříspěvekZaslal: 7.5.2012 , 12:53   Citovat  

pro přihlášení potřebuješ kupní smlouvu na základě které to koupil ten člověk co je v TP zmíněný jako poslední a pak smlouvo na základě které to prodal tobě (aby sis nemohl přijít přihlásit cizí auto)
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 8.5.2012 , 20:16   Citovat  

tak jinak,kdyz je auto v poloprepisu,potrebuju plnou moc nebo staci jen kupni smlouva?
   Návrat  
Jirka.H je teď offline  Jirka.H
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.5.2012 , 20:20   Citovat  

kubajz123 napsal:
tak jinak,kdyz je auto v poloprepisu,potrebuju plnou moc nebo staci jen kupni smlouva?

Ahoj já kupoval auto taky v polopřevodu, Na uřadě po mě chtěly papír s evidenčky a kupní smlouvu (malej a velkej TP je samozřejmost) Mrk
   Návrat  
DanTe je teď offline  DanTe
5 háček
PříspěvekZaslal: 31.7.2012 , 18:06   Citovat  

Trošku to tu obnovím, koupil jsem auto které je na úvěr od GE money auto, úvěr jsem převzal po někom, věci kolem převodu úvěru už mám vyřízený, ale teď mě zajímá postup jak to auto přehlásit na sebe. Dle sdělení bývalého majitele mi k převodu auta stačí kupní smlouva co mezi sebou máme, že prý to on odhlašovat nemusí, to mu prozměnu řekli na GE money, jsem z toho úplně zmatenej, protože tatík zase říká, že on to musí odhlásit a teprve pak mi poslat VTP abych to mohl já přihlásit, tak kde je pravda? to mi hlava nebere Od GE mu poslali údajně omylem VTP, že prý ho měli poslat mně a já to mám na základě kupní smlouvy přehlásit celý na sebe.
   Návrat  
Speedey je teď offline  Speedey
2 háčka
PříspěvekZaslal: 31.7.2012 , 18:09   Citovat  

DanTe napsal:
Trošku to tu obnovím, koupil jsem auto které je na úvěr od GE money auto, úvěr jsem převzal po někom, věci kolem převodu úvěru už mám vyřízený, ale teď mě zajímá postup jak to auto přehlásit na sebe. Dle sdělení bývalého majitele mi k převodu auta stačí kupní smlouva co mezi sebou máme, že prý to on odhlašovat nemusí, to mu prozměnu řekli na GE money, jsem z toho úplně zmatenej, protože tatík zase říká, že on to musí odhlásit a teprve pak mi poslat VTP abych to mohl já přihlásit, tak kde je pravda? to mi hlava nebere

pokud nemáš plnou moc od původního majitele k odhlášce tak ti nic nepřihlásí, pokud jí nemáš,on musí auto odhlásit nejlépe na nového majitele.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 31.7.2012 , 18:11  Naposledy upravil DanTe dne 31.7.2012 , 18:12, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Speedey napsal:
pokud nemáš plnou moc od původního majitele k odhlášce tak ti nic nepřihlásí, pokud jí nemáš,on musí auto odhlásit nejlépe na nového majitele.

Takže má pravdu tatík, že on to musí odhlásit na mě, nebo stačí když mi pošle plnou moc abych to mohl odhlásit na sebe. A půjde to i v případě že to auto je na ústeckých značkách a já to budu přihlašovat v Praze?
   Návrat  
OK-PPT je teď offline  OK-PPT
1 háčko
PříspěvekZaslal: 31.7.2012 , 18:11   Citovat  

Dle mého názoru by mělo stačit, když ti dá plnou moc, odhlásíš si to sám.
   Návrat  
vespula.mortifer je teď offline  vespula.mortifer
3 háčka
PříspěvekZaslal: 31.7.2012 , 18:17   Citovat  

Ja bych zvedl telefon a zavolal na ten registr kam to půjdeš přihlašovat. Protoze co ourad to jinej postup. A budeš mit jistotu že nepůjdeš 2x a navic se můžeš objednat a nestat frontu.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 31.7.2012 , 18:20   Citovat  

Je úvěrovka psaná jako majitel v TP( a bývalý držitel jako provozovatel?)
Každopádně..Musí se udělat odhláška na Tvé jméno v místě trvalého pobytu původního provozovatele( bud on sám, nebo Ty s plnou mocí, nebo zástupce úvěrovky). Zástupce úvěrovky jen v případě, že je GE psaná jako "vlastník" v TP.
POkud se tam o ní vůbec nemluví a v TP je jen provozovatel(od koho jsi to koupil), tak to odhlásí on/nebo Ty s plnou moci v místě jeho trvalé adresy...uděláš si evidenčku, sjednáš pojistku a přihlásíš si to na sebe v místě svého bydliště.
Pokud by tam byla úvěrovka psaná jako vlastník, tak ji samo musíš uvést ve své žádosti opět jako vlastníka(u leasingu je to samozřejmost, ale některé úvěry se už takhle také píší)...a v tomhle případě by Ti i GE(vlastník) dala plnou moc k přepisu .
Záleží na tom, zda v TP GE figuruje nebo ne...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 31.7.2012 , 18:27   Citovat  

MikeT napsal:
Je úvěrovka psaná jako majitel v TP( a bývalý držitel jako provozovatel?)
Každopádně..Musí se udělat odhláška na Tvé jméno v místě trvalého pobytu původního provozovatele( bud on sám, nebo Ty s plnou mocí, nebo zástupce úvěrovky). Zástupce úvěrovky jen v případě, že je GE psaná jako "vlastník" v TP.
POkud se tam o ní vůbec nemluví a v TP je jen provozovatel(od koho jsi to koupil), tak to odhlásí on/nebo Ty s plnou moci v místě jeho trvalé adresy...uděláš si evidenčku, sjednáš pojistku a přihlásíš si to na sebe v místě svého bydliště.
Pokud by tam byla úvěrovka psaná jako vlastník, tak ji samo musíš uvést ve své žádosti opět jako vlastníka(u leasingu je to samozřejmost, ale některé úvěry se už takhle také píší)...a v tomhle případě by Ti i GE(vlastník) dala plnou moc k přepisu .
Záleží na tom, zda v TP GE figuruje nebo ne...

Díky, jako vlastník je ten kluk co jsem to od něj koupil, takže on musí někam do Ústí (teď bydlí v Kolíně) tam to na mě odhlásit a pak to já na základě jeho odhlášky, mojí evidenčky, pojistky a kupní smlouvy přehlásím na sebe, no paráda, tak to mám tak na měsíc, protože nevím kdy on se dostane do Ústí je to taková trošku socka Tak to valím bulvy
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 31.7.2012 , 18:29   Citovat  

No, bud do Ústí, nebo Kolín..pokud už má změněný trvalý pobyt..No a nebo by sis tam musel udělat výlet Ty s plnou moci k přepisu..
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 31.7.2012 , 18:35   Citovat  

MikeT napsal:
No, bud do Ústí, nebo Kolín..pokud už má změněný trvalý pobyt..No a nebo by sis tam musel udělat výlet Ty s plnou moci k přepisu..

Oki díkes moc za info, sice jsi mě moc nepotěšil, ale aspoň jsi mi ujasnil postup, nemůžu se dočkat v týhle době obíhat registr a ještě jezdit až do Ústí Velmi šťastný Počkám až dorazí ten techničák, třeba mě to překvapí a bude to už odhlášený Velmi šťastný
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 31.7.2012 , 18:38   Citovat  

Nj, věř mi, že mě tenhle binčus, ve kterým pracujeme(kor ted), taky moc nebaví Úsměv..Tak snad to budeš mít rychle za sebou Úsměv
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
prepis auta
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina