Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Zkušenosti prodejců zde na foru
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 5

Mám podobnou zkušenost
Ano
66%
 66%  [ 20 ]
Ne
33%
 33%  [ 10 ]
Hlasovalo : 30
Celkem hlasů : 30

kojak je teď offline  kojak
Moderátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 16.11.2010 , 20:11  Naposledy upravil kojak dne 17.11.2010 , 20:12, celkově upraveno 3 krát. Citovat  

P: alu 16 4x114,4 2000kč

Jdou na Hondu Civic 1.8vti, na Accordy 1992 a víš myslím, a nějaké Prelude

Alu jsem koupil z autem takže o nich nic nevím jsou obuty na celkem ojetých gumách takže spíš hned nový jinak cena 2000kč

K vidění v Mostě

Začínám být solidně znechucen chováním některých lidí zde.
Všichni by jste něco kupovali, ale nejlépe, aby vám prodejce ještě platil že si to koupíte.
Viz. tento případ u výše prodávaných kol.

Oslovil mne jeden kupec :
napsal:
Kdyby jsi mněl cestu do Ostravy a nebo aspoň někde poblíž, tak bych je vzal. je to dobrý Když tak se ozvi

Má odpověď
do Zlína jedu, pro motor je to dobrý

napsal:
No, Zlín jsem ještě zrovna namyslel Úsměv, ale kdyby jsi jěště něco slevil na štávu tak by jsme se dohodli, ale klidně to pochopím jestli je cena pevná, tak hodně štěstí s prodejem. Mrk

to už si děláš srandu a nemám ti je zadarmo dovézt, na to fakt zapomeň

napsal:
Hele frajere slušně!!! Já ti napsal mojí nabídku

Jak slušně Tak to koukám!, tak ty jsi hustej to mi hlava nebere

Mám pocit že by se tu spousta lidí měla zamyslet není jediný kdo má podobné chování. Jen je první kdo měl ještě tu drzost mě osočit. Já jsem z Mostu nabízím tu kola za 2000kč jsem ochoten je vzít sebou do Zlína a ještě mám platit že si pro ně zajede 109km, tak to už je fakt moc.

Dost by mně zajímalo jestli zde má víc prodejců takové zkušenosti
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Michalka je teď offline  Michalka
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.11.2010 , 20:00   Citovat  

Tak to je síla no ...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
eXi_ je teď offline  eXi_
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.11.2010 , 20:01   Citovat  

sociál no..
   Návrat  
posero je teď offline  posero
5 háček
PříspěvekZaslal: 17.11.2010 , 20:04   Citovat  

tohle je jeden z důvodů proč se mi to tady tak znechutilo KO
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.11.2010 , 20:05   Citovat  

tak ono je tady toho víc co ti návštěvu h-c a chuť být Hondařem dokáže znechutit !
   Návrat  
MOTyLEK je teď offline  MOTyLEK
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.11.2010 , 20:06   Citovat  

to si děláš poprsí pořádnej výtlem
   Návrat  
rtepr je teď offline  rtepr
PříspěvekZaslal: 17.11.2010 , 20:09   Citovat  

tak trochu smlouval, to je toho.. Úsměv neosobni komunikace je holt takova rozvlacnejsi a blbe se odhaduje, co je jeste vhodny a co ne, navic lustit psanej projev u nekterych lidi taky neni uplne lehky Velmi šťastný
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 17.11.2010 , 20:10   Citovat  

abych tě ale uklidnil takový lidi mi lezou do práce celej den, když jim řeknu že destičky stojí 275,-Kč tak je musim resuscitovat protože se mi zhroutí pod pult Tak to valím bulvy všichni nadávaj na starline ale když jim ho nabízím jako levnou možnost tak se ptaj jestli je ještě něco levnějšího pořádnej výtlem ubohá doba KO
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.11.2010 , 20:12   Citovat  

Také se mi povaluje palubka z CRX v pokoji, kde by se mělo povalovat jednou dítě Velmi šťastný zatím čekám jestli se zájemce ještě ozve...100km není snad takový problém ne?
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 17.11.2010 , 20:42   Citovat  

Co se tyka Honda-fora- jednou jsem vezl pneumatiky skoro 800 km abych je prodal Velmi šťastný Ale do Prahy, kterou jsem tak jako tak projizdel a mel jsem to cestou, kdyby nic tak bych je nekde uskladnil a prodal tak jako tak. Potom jsem prodaval alu kola a taky jsem kvuli nim vyrazil prodejci kousek naproti. Pokazde vsechno klaplo naprosto bez problemu, podle me zalezi ciste jenom na dobre domluve. Jak nekdo dela krky uz od sameho zacatku tak prece hned vidim ze je neseriozni a vykaslu se na nej.
   Návrat  
R3S je teď offline  R3S
Moderátor
PříspěvekZaslal: 17.11.2010 , 20:44   Citovat  

Taky se mnou jeden zdejší člen vydrbal. pokud něco budu prodávat tak jedine platba na učet jinak nedám nic.Byla to trosku i mojne chyba ale on se zachoval vyloženě jako hlupák

Popíšu svůj problém.
Posílal jsem katalizátor . za 500 kč. on že namá na učtě peníze tak at to pošlu na dobírku. ale jelikož já se na poštu klvůli práci nedostanu a posílala to máma a ta na podacím lístku přehodila adresy.Takže dotyčný si věc vyzvedl , zaplatil 500 + pošta a peníze zase přišly zpátky jemu. Jelikož peníze už měsíc nešli tak jsem se po tom začal pídit.Dal jsem na poště 50 kč za vysledování těch peněz a bylo mi řečeno , že si je vyzvedl dotyčný co ode mě kupoval kat.5íkám si No dobře napíšu mu a nějak to urovnáme. ovšem nejdříve se vymlouval na to že že toho má na poště tolik že o tom ani neví a poté asi po třech dnech mlčení jsem mu napsal že mu děkuji za férové chování , mlel něco že to zjistí atd. ale už nenapsal. Mám velkou chut tady zveřejnit kdo to je , alew 650 kč mi za to fakt nestojí a už vůbec takovádle sketa!

Co z toho vylívá že sem schudnul o 700 a ještě k tomu nemám ani ten kat...
   Návrat  
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 17.11.2010 , 20:53   Citovat  

salat napsal:
Co z toho vylívá že sem schudnul o 700 a ještě k tomu nemám ani ten kat...

tak to je narez..ja bych byl pro udelat databazi tech kdo nezaplatili..nevyzvedli dobirku apod Tak to koukám! to je jednani opravdu hodne jen hodne velke skety..bohuzel by to bylo o zneuzitelne

sam osobne kdyz neco prodavam jedine penize predem na ucet..muzu rucit jen sam za sebe a tady na foru tak jeste za dalsich tak max. 5 lidi kteri si myslim,ze sou fkt fair a mam s nema osob.zkusenost co se tyka prodeje ci podobne

Bohuzel tohle je realita a prodejci by si meli uvedomit,ze je na case tady zavest jedine Aukro Style - tedy penize predem..chapu kupujiciho ktery ma taky obavy,ale bohuzel radeji at je ma on nez ja

Jinak osobne mam jen tu zkusenost,ze lidi neco chcou a pak to nezaplati..pak se mi tedy doma vali neco navic pripadne pri prodeji auta klasika- vsichni tady otravujou se splatkama! Samozrejme licitovat se muze,ale v jistych mezich a nektere nabidky tady musim rict,ze jsou fkt za hranou to snad ne
   Návrat  
Maggoth je teď offline  Maggoth
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.11.2010 , 21:10   Citovat  

Kojak - pohoda kámo. Já jednou prodával zadní brzdiče na céro. Ozval se klučina , že prý by je vzal , ale neví kam si má dojet. Řekl jsem , že jsem z Ostravského kraje a na to mi bylo napsáno , že dotyčný je někde od Kojetína. navrhnul jsem dobírku - neprošlo protože poště se přece nedá věřit. Pak jsem nabídnul odložení předávky v rámci možností a při nejbližší cestě obou osob v obou směrech předání - neprošlo protože to by mohlo být taky za dva roky a panáček chtěl brzdit hned - ok - pochopil jsem. Nakonec jel kamarád zhruba tím směrem tak jsme se domluvili , že ty brzdiče do toho Kojetína při cestě hodí. Jaké bylo jeho překvapení když po něm chtěl dotyčný brzdiče i namontovat si dokážete představit. Kolega odmítnul a na to mu bylo řečeno , že je jinak nevezme , že byl se mnou domluvený i na montáži.V tu dobu jsem nebyl na mobilu tak mu je tam kolega po přemlouvání nechal s tím , že nehodlá zjišťovat co a jak a máme si v tom udělat pořádek. Překecal tygra aby mu dal peníze a jel si po svých.... O nějaký čas později si přijel pro zadní světla jiný chlápek ze Zlína a hned po podání ruky se rozvykládal jak si na mně nějaký jeho kamarád stěžoval , že prý se mi nechtělo montovat mu na auto brzdiče - tak jsem poslal kamaráda a při tom jsme byli dohodnuti i na montáži. Když si na tohle vzpomenu tak se mi vzpění krev.

Jednou mi dokonce bylo i vyhrožováno , že pokud nevrátím peníze (za vadný díl , který ovšem nebyl mnou prodaný , ale vyměněný někým kdo se rozhodnul na mně vydělat) tak mi napíše do bazaru , že lidi jen podělávám a že ode mně nemají nic kupovat. Lidi jsou různí...
   Návrat  
R3S je teď offline  R3S
Moderátor
PříspěvekZaslal: 17.11.2010 , 21:22   Citovat  

Na popud několik lidí na ICQ a FB ten člen kterej me obral o kat a prachy je BRNĎA To proto aby se nechytli další..
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 17.11.2010 , 21:32   Citovat  

salat napsal:
Na popud několik lidí na ICQ a FB ten člen kterej me obral o kat a prachy je BRNĎA To proto aby se nechytli další..

No tak ten po mne muze neco chtit nekdy to snad ne to snad ne to snad ne nechci ho urazet..obrazek sem si udelal meetallll

a hlavne proto,ze ze SALATem ja mam zas jen opacne zkusenosti - tedy vzdy vse naprosto v poho dle domluvy přátele
   Návrat  
Cody je teď offline  Cody
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.11.2010 , 21:36   Citovat  

Poslední dobou se to hodně zhoršilo-je opravdu špatná doba-v mém okolí krize zasáhla snad všechny co znám.

Na druhou stranu mi někdy přijdou nabídky slušně řečeno nadhodnocené.

Dnes platí že bez slevy se nic neprodá a na koni je kupující-takový opak komunismu Úsměv zbožího je hodně jen si vybrat,což prodávajícího nutí jít pod cenu.To co popisoval nahoře Kojak je ale fakt síla to mi hlava nebere
   Návrat  
Destak je teď offline  Destak
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.11.2010 , 21:39   Citovat  

jsem jednou prodaval kola ktery na mojim aute chovali naprosto v pohode, byly s oloupanym lakem OZ racing 7x15 ... byl jsem v praci tak je za me predal kamos cena byla 2500, zajemce si dojel omrknul a odvez samozrejme jsem penize dostal, ale co se po 3 mesicich nestalo telefon z neznamiho cisla a ejlikoz jsem byl v praci nemel jsem cas tu smrst pobrat ze jsem byl obninen co jsem vsechno udelal a co jsem, ze se s kolama nadreli a ze nejdou vyvazit, tak jsem po praci pak volal zpet s tim ze kdyz si kola koupim tak si zkontroluju a ne ze po čtvrt roce volam s nejakym narokem na reklamaci, co ja vim co se s nima 3 mesice delo ? jako kdyby to bylo do tydne do dvou nereknu pul slova vratim penize a vyreseno. tresnicka na dortu je fakt ze ty kola jezdi na jednom aute tady na klubu a uz to bude dobre rok
   Návrat  
Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
PříspěvekZaslal: 17.11.2010 , 21:41   Citovat  

salat napsal:
polkud vím, o nic jsem tě neobral, řekl jsem ti že to zkusím i já pozjišťovat, jenže ted delám profesák tak sem od rána do vecera pryč a na postu se asi horkotezko dostanu kdys zaviraji v pet a to ja teprve prijizdim domů. Chtěl jsem to řešit, ale už na to kašlu, nebudeš ze mě dělat blbce. Zkazili jste to vy pokud vím, já si nejsem vědom, že bych ty peníze přebíral, až to budu vedet tak bych je poslal a nebo ne, nemam na rozhazovani a nebudu nikoho sponzorovat abych platil neco dvakrat KO je mě to fuk katalysatoru sem bral více a všichni penize dostali, chtěl sem nejakej co bude mit co nejvyšší funkčnost, ale zbytecne sem vyhodil prachy a ani ve vykupu me za to tolik nedali, kdybych koupil novej tak sem mel vystarano, ale takhle sem vyhodil pres 2000kč zbytecne. Jak rikam ,uz to nemam chut resit, nejsem zadna ........, abych neplatil a ani se neumim rozpulit, abhych byl doma a sel na postu a druha pulka aby sedela v autoskole, o 8 mi do 16ti hodin.
   Návrat  
Jakub Erben je teď offline  Jakub Erben
2 háčka
PříspěvekZaslal: 17.11.2010 , 21:42   Citovat  

salat napsal:

docela zajímavý zjištění.. zmatenej
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 17.11.2010 , 21:43   Citovat  

žádná špatná doba, krize, to jsou jen výmluvy KO
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 17.11.2010 , 21:48   Citovat  

To Brnda: Cas tady psat neco ke na kazde cipovine to mas,ale abys vyridil rest a to celkem zavaznej na to cas nemas a jeste tvrdit ze si nejsi vedom penez ktery ti nenalezi.. pořádnej výtlem nvm no..asi penez mas vic nez dost kdyz si nevsimnes petikila navic co ti nepatri..a pak tady zacnes neco psat o tom,ze ti ty katy byli k wc NO A CO JAKO? zmatenej

sry,ale musel sem to napsat-tvoje reakce me silne popudila to snad ne presne tyhle lidi totiz nemusim ..obzvlast ne tady kde ma clovek aspn pocit jakez takez sounalezitosti meetallll
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 17.11.2010 , 21:50   Citovat  

Kojak: pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem

Dobrá story... Frajer něco chce,ale je línej zvednout .......
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 17.11.2010 , 21:57   Citovat  

Hlavator napsal:
To Brnda: Cas tady psat neco ke na kazde cipovine to mas,ale abys vyridil rest a to celkem zavaznej na to cas nemas a jeste tvrdit ze si nejsi vedom penez ktery ti nenalezi.. pořádnej výtlem nvm no..asi penez mas vic nez dost kdyz si nevsimnes petikila navic co ti nepatri..a pak tady zacnes neco psat o tom,ze ti ty katy byli k wc NO A CO JAKO? zmatenej

sry,ale musel sem to napsat-tvoje reakce me silne popudila to snad ne presne tyhle lidi totiz nemusim ..obzvlast ne tady kde ma clovek aspn pocit jakez takez sounalezitosti meetallll
u nas na poste sou od 8-17 ja rano v 7 mizim pryc a vracim se v 16.30 a mam pred sebouz 30km streku a nez dojedu tak uz maj zavreno. Navic je problem v tom, ze penize sem vubec nemusel prebrat ja, ale deda, ktery ma stejne jmeno jako ja a bydli o 2 patra nademnou, tak nevim co meles. Vis neco o tom, nevis tak se do toho nepleť
vzdycky vse zaplatim, navic jsem mu navrhl ze jsem na ucte v minusu at mi to posle tak mu to hodim na ucet, nesouhlasil ze me nezna a ze me neveri, tak sem souhlasil s dobirkou i kdys se to prodrazilo, to ze to oni pokazili spatne napsali adresy bo co ja vim to je jejich chyba, ja se kvuli tomu nepodelam, navrhl jsem mu ze jak bude chvile casu ze to zjistim, ale vidim ze mu to nestacilo, tak uz si tu chvilku nenajdu
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 17.11.2010 , 22:00   Citovat  

Brnďa napsal:
u nas na poste sou od 8-17 ja rano v 7 mizim pryc a vracim se v 16.30 a mam pred sebouz 30km streku a nez dojedu tak uz maj zavreno. Navic je problem v tom, ze penize sem vubec nemusel prebrat ja, ale deda, ktery ma stejne jmeno jako ja a bydli o 2 patra nademnou, tak nevim co meles. Vis neco o tom, nevis tak se do toho nepleť

vim co potrebuju vedet a z takovejch kupujcich bych to snad ne to snad ne a poprosil bych te abys nebyl hrubej..ja se totiz aspn vyjadruju ne uplne ke vsemu tak jako ty

cituju : tak uz si tu chvilku nenajdu - o tom to je !!!!
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 17.11.2010 , 22:04   Citovat  

Hlavator napsal:
vim co potrebuju vedet a z takovejch kupujcich bych to snad ne to snad ne a poprosil bych te abys nebyl hrubej..ja se totiz aspn vyjadruju ne uplne ke vsemu tak jako ty

cituju : tak uz si tu chvilku nenajdu - o tom to je !!!!
je to o domluve, dal sem navrh, muse nelibil, nebudu posilat zas nejakych 500 ktery proste v kapse a cizim lidem neverim aby mi nekdo napsal ze prachy mu nedosli a ze byl na poste a tam mu rekli ze sem je prebral primo ja, by me zajimalo jestli mu ukazali i fotku nebo co ze si muze byt tak jistej ze jsem je prebral zrovna ja... jen tak nenajdu a budu se tak vyjadrovat k lidem ktery pisou takovy nesmysli a velky H o tom vi..
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 17.11.2010 , 22:13   Citovat  

Jakub Erben napsal:
docela zajímavý zjištění.. zmatenej
nevim co reagujes, mas se mnou zkusenosti snad nejaky?
   Návrat  
beastti je teď offline  beastti
2 háčka
PříspěvekZaslal: 17.11.2010 , 22:13  Naposledy upravil beastti dne 17.11.2010 , 22:16, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

njn ja prodal minuli tyden nekomu z kladna civu coupecko, byla tu za 14litru. s dotycnym sem byl domluveny, ze jestli s ni chce odjet musi si dovest baterku. on ze jo, ze se to nejak domluvime. do auta jsem dal uplne novou baterku benner za 2,5tisice, at si auto muze projet. kdyz to projel, tak mu rikam, jak poresime tu baterku a on ze uz nema penize, ze vybral z uctu desitku a vic mu to neda atd. rikam ok tak si vem tu baterku a jak prijedes domu, tak mi ji bud posles postou zpatky, nebo mi posles 1000kc, za novou baterku co stoji min. 2500kc. od te doby po kupci ani vydu ani slechu, na sms nereagoval. zitra mu jeste brnknu a pokud se k tomu nepostavi jako chlap budu muset zverejnit jeho nick, jmeno, adresu, tel cislo. at si na nej lidi davaj bacha.

jednou uz tu byl myslim ze nejaky black list tak ho budeme muset asi oprasit
   Návrat  
Maximus je teď offline  Maximus
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.11.2010 , 22:14   Citovat  

Brndo, nic ve zlem, ale tady nikoho prece nezajima kolik katu nebo ceho jsi koupil na HO.. a uz vubec kolik jsi prodelal, dale je nepodstatne, ze se popletli adresy, podstata je ta, ze si dostal zbozi za ktery by si mel zaplatit, a to i v pripade ze se ti penize vratili diky omylu v adresach, vymluva ze nevis zda si to pěto vybral z posty je vymluva, ty prachy ti nepatri tak zaplat za zbozi prodavajicimu, to si myslim je slusnost je to dobrý
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 17.11.2010 , 22:16   Citovat  

Maximus napsal:
Brndo, nic ve zlem, ale tady nikoho prece nezajima kolik katu nebo ceho jsi koupil na HO.. a uz vubec kolik jsi prodelal, dale je nepodstatne, ze se popletli adresy, podstata je ta, ze si dostal zbozi za ktery by si mel zaplatit, a to i v pripade ze se ti penize vratili diky omylu v adresach, vymluva ze nevis zda si to pěto vybral z posty je vymluva, ty prachy ti nepatri tak zaplat za zbozi prodavajicimu, to si myslim je slusnost je to dobrý
me nejde o to ze jsem prodelal, ale ze si nejsem vedom toho , ze bych prebiral penize ktery mi nepatri, balicek sem zaplatil postacce kdys mi ho donesla, to ze sem pak vybral nejaky penize nevim, porad mi chodi balicky a porad je nekam posilam, tak asi tak, rekl jsem mu jasne ze jak bude chvile, tak to zjistim na poste i ja, protoze neverim cizim ktery neznam. Jak ty treba vis ze to tak bylo? co kdys zrovna on ty prachy ma a jen ze me chce vytanout dalsi protoze mu prijde ze za to si rekl malo a mel kupce na lepsi? to snad ne
   Návrat  
Maximus je teď offline  Maximus
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.11.2010 , 22:20   Citovat  

Brnďa napsal:
me nejde o to ze jsem prodelal, ale ze si nejsem vedom toho , ze bych prebiral penize ktery mi nepatri, balicek sem zaplatil postacce kdys mi ho donesla, to ze sem pak vybral nejaky penize nevim, porad mi chodi balicky a porad je nekam posilam, tak asi tak, rekl jsem mu jasne ze jak bude chvile, tak to zjistim na poste i ja, protoze neverim cizim ktery neznam. Jak ty treba vis ze to tak bylo? co kdys zrovna on ty prachy ma a jen ze me chce vytanout dalsi protoze mu prijde ze za to si rekl malo a mel kupce na lepsi? to snad ne

Myslim bylo by dobry tohle vsechno na poste zjiztit, a udelat v tom poradek at v tom mate jasno, pak popripade doresit ale hlavne v klidu kouř
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Zkušenosti prodejců zde na foru
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina