Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
vzduchový filtr
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
wejzy je teď offline  wejzy
PříspěvekZaslal: 24.9.2012 , 18:21   Citovat  

Zdravím,měl bych dotaz ohledně airboxu na tudy odkaz
prošel jsem x stránek nabízející vložky do airboxu na můj model ale pokaždé tam byl uveden jiný rozměr.jak je to možné,ten filtr co tam mám tedˇ tam sedí, tak nechápu že na webu jsou rozdíly až 8cm...chtěl jsem tam dát vložku od simoty,mohl by někdo poradit co ta dát aby to páslo?NE papírový.děkuji
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
PříspěvekZaslal: 25.9.2012 , 15:29   Citovat  

wejzy napsal:
Zdravím,měl bych dotaz ohledně airboxu na tudy odkaz
prošel jsem x stránek nabízející vložky do airboxu na můj model ale pokaždé tam byl uveden jiný rozměr.jak je to možné,ten filtr co tam mám tedˇ tam sedí jak p*r*d*e*l na hrnec tak nechápu že na webu jsou rozdíly až 8cm...chtěl jsem tam dát vložku od simoty,mohl by někdo poradit co ta dát aby to páslo?NE papírový.děkuji

Našel jsem Green na přesný tip mé hondy co by mi tam seděl ale přijde mi drahý,http://tuning.autodoplnky.cz/filtry-green/vlozky-airbox/sportovni-filtr-green-honda-civic-5-dv-1-6l-i-ls-s282528

Kdežto u Simoty se s tím nepářou a hodí tam rozpětí 6 let a 10cm na šířce navíc tudy odkaz

tak nevím co s o tom mám myslet...rozměry mého papírového filtru co tam mám ted jsou 202 na 183...
bude tam sedět i ta Simota?
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 25.9.2012 , 18:07   Citovat  

to nikdo neumí poradit?
   Návrat  
Strober je teď offline  Strober
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.9.2012 , 20:19   Citovat  

No vlastně jsi si odpověděl sám musíš najít filtr rozměry co nejblíže tomu co tam máš. Můžeš zkusit narýsovat si rozměry cos našel u simoty na papír, ten vystřihnout a zkusit jak bude pasovat do airboxu, já mám anglána a filtr tam je rozměr 185*205 a měl by tam pasovat tento tudy odkaz čili +5mm délka a +3mm šířka ale odzkoušeno nemám, teprve budu objednávat...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 25.9.2012 , 20:56   Citovat  

wejzy napsal:
Našel jsem Green na přesný tip mé hondy co by mi tam seděl ale přijde mi drahý, tudy odkaz

Kdežto u Simoty se s tím nepářou a hodí tam rozpětí 6 let a 10cm na šířce navíc tudy odkaz

tak nevím co s o tom mám myslet...rozměry mého papírového filtru co tam mám ted jsou 202 na 183...
bude tam sedět i ta Simota?

A proč by se s tím měli v simotě párat,kdyt se ten Civic vyráběl od 95 do 01? Jediný,co mají špatně je generace,ale to má 99% shopů. A tem fitlr by měl být pro VTi 1.6 (160hp),ale je to japonec. Ty máš podle obrázku angličáka a ten může mít airbox jiný.. Takže hledej Simotu pro svůj motor.

Pokud jde o Green, tak za něco se u rozdílných značek filtrů platí... Třeb K&N má asi 3 vrstvy bavlny a stojí 1500, BMC má asi 10vrstev a stojí kolem 2500... Takže přes BMC asi projde do motoru méně prachu.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu

Obsah fóra Honda-club.cz   
vzduchový filtr
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina