Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
přibližná cena auta
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
angel.CZ je teď offline  angel.CZ
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.4.2013 , 12:26  Naposledy upravil angel.CZ dne 14.4.2013 , 12:46, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Ahoj, chtěl bych se zeptat kolik bych mohl dostat za mé auto. Fota v garaži a co bych k tomu dodal:
[b]Honda Accord 2.0 ES (108kw) RV 2001 CH (liftback)[/b]
STK 4/2015 (nová)
najeto 199500
LPG: 12/2011 (děláno v HL propan Ostrava (28000kč)

[b]Jedná se o liftback v plné výbavě ES!![/b] (moc jich na prodej není natož v LPG s tak málo kilometry)
Nové ramena,čepy,čepy řízení (vše děláno v roce 2012) vyleštěné světlomety + LED denní světla, nové brzdové a palivové hadičky, kotouče vzadu + desky, zapojený subwoofer vzadu, LED osvětlení interieru i kufru, tonované okna (certifikát) atd... žádny přehnaný tuning atd... opravy vyšli cca na 50 000kč K 90% OPRAVÁM MÁM DOKUMENTY A ŮČTY + ZAPIS V SERVISNÍ KNÍŽCE
Olej a filtry (olejový,palivový, pylový i vzduchový (K&N 1600kč) taky měněno v roce 2012 Úsměv

Auto bez poruch motoru spotřeba 10-12L LPG (1km=2kč)
denně v provozu, roční dálniční známka, 15´´ kola (zimní pneu 50%) a 16´´ DOTZ (nové vloni za 12000) a pneu 70% (Ty kola bych chtěl dát nejlépe zvlášť...
Foto mám na profilu, když tak později ještě nějáké přihodím Úsměv

Zavady: Drobné kosmetické vady laku (dle ke staří auta pořád v dobrém stavu), nejde zadní ostřikovač okna, trošku hůře se zasouvá anténa, a přední kotouče trošku při brždění kopou (do 100km/h moc nejde poznat pokud nebrzdíte stylem 100km/h na 10 metrech) Velmi šťastný
To je asi vše....

Díky za přijatelné tipy ceny. H+ je to dobrý
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.4.2013 , 12:45   Citovat  

Fotky:

tudy odkaz
tudy odkaz
tudy odkaz
tudy odkaz
tudy odkaz
tudy odkaz
tudy odkaz
tudy odkaz
tudy odkaz
tudy odkaz
tudy odkaz
   Návrat  
osiris je teď offline  osiris
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 14.4.2013 , 13:29   Citovat  

200tis km mi teda neprijde jako malo Velmi šťastný investice za opravy ti nikdo nezaplati, ceny jsou +- 50, poface a lpg tomu cenu zvedaj, takze bych to zkusil tak za 70 a stejne ho pak prodas pod 60 protoze ty auta nikdo nechce, ja a6g prodaval rok a pul...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.4.2013 , 13:32   Citovat  

no tak to jsi mě teda moc nepotěšil... Já ho kupoval za 59000 to mi hlava nebere
   Návrat  
Bubaak je teď offline  Bubaak
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.4.2013 , 13:44   Citovat  

Osiris: on má před face, 2001 bude uvedení do provozu je to dobrý
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
elpin je teď offline  elpin
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.4.2013 , 13:45   Citovat  

Prodat auto není ani tak o ceně jako o prezentaci. Jak to pořádně naleštíš, dobře vyfotíš a pak doložíš že ses o to auto staral, tak si můžeš dát i vyšší cenu a dycky se najde někdo kdo bude chtít spolehlivé auto s dobrou historií. Navíc Hondy mají dobrou pověst.

Naopak když budeš mít ušmudlané fotky a nízkou cenu, budeš se s tím trápit dlouho než bude někdo chtít koupit starou vraždu s drahým servisem.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.4.2013 , 13:51   Citovat  

To je mi jasné že před prodejem to proženu myčkou. Já si jen představoval o něco výše tu cenu Smutný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.4.2013 , 13:57   Citovat  

Jak říkal osiris, nahoď klidně za 70. Já svoje loni koupil za 75 Mrk
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.4.2013 , 19:47   Citovat  

taky bych zahodil to deni sviceni a povlak na volant Velmi šťastný ... fotky to chce rozhodne lepsi, tyhle jsou otresny Úsměv ... podle fotky je to predface, predtim jsemkoukal na mobilu, skoda... tak jediny velky + vidim v tom LPG Úsměv ale i tak bych to zkusil za 70

... jen pro info a predstavu, kamaraduv soused si asi pred mesicem nebo dvema koupil a6g 2,0 predface v LPG za 30tis ! takze asi tak Velmi šťastný
   Návrat  
Bubaak je teď offline  Bubaak
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.4.2013 , 20:56   Citovat  

To lpg je věc dvousečná, osobně když jsem kupoval Acču, tak o LPG se nesměla ani otřít a taky lidi co chtěj plyn, koukaj víc na korunu, osobní názor to mi hlava nebere
A i že je zapojen zadní sub. bych napsal nějak líp, takhle to ve mně budí dojem, že se v tom hrabal nějaký "kutil" a když k tomu přidám ledky v narazníku, černý skla, natřený třmeny.... no bál bych se že se v tom hrabal "kutil" a šel bych asi dál.. Napiš spíš že to má repro+sub od boše (pokud tam bylo), neznalci si budou myslet že to hraje dobře a zní to dle mě líp to mi hlava nebere
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.4.2013 , 7:26   Citovat  

jasně chápu, já to teĎka jen na rychlo naškrábal jsem, je jasné že je to od Bosse, no kutil, nechaval jsem to dělat vše u auto elektrikáře a třemeny byly tak prorezlé že jsem stím něco musel udělat. Uvidíme ještě tedy :-/
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.4.2013 , 11:17   Citovat  

Me osobne prijde lepsi koupit auto rovnou s lpg, nez si to tam nechat instalovat za 30.. a tohle je ke vsemu jeste relativne fungl novy lpg, takze za me je to urcite velky +
   Návrat  
krtekm je teď offline  krtekm
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.4.2013 , 20:06   Citovat  

Dneska jsem trochu v razi tak se na me nezlob prosim. Ale popis stoji za starou backoru! To co ti ma prodat auto mas napsany jak skolak. Ja psal text do inzeratu asi den aby tam bylo vsechno + mega fotek. Nakonec jsem ho ani nevydal. Ber to jako radu, ne jako utok nebo tak neco OK

Cena je u A6G hodne ulet. Jako ze si kamaraduv soused koupil A6G zapalovac za 30tku je sice pekny, ale myslim si o tom svoje. Nerikam ze to neni mozny, ale globalizovat cenu podle toho proste nejde. Budto to je vrak, nebo mel proste soused stesti. Auta se daji nekdy koupit za hodne super ceny...

Investice ti do auta nikdo nevrati. Skoda za mas predface, ale na druhou stranu plyn + liftback a vybava je pro spoustu lidi velke plus. Rom prodava automata s 45k km za 80 tisic naštvanej . Tudis za me 70 a cekej. Kazdopadne si udelej poradne inzerat. Poradne fotky! Podvozek. Detail lemu. Motor. Interier. Nedostatky. Proste vsechno. Poradne sepsat kdy si co udelal. Kdy si co vymenil. Jestli to muzes dokazat uctem. Vypis ze serivsu co se delo s autem pred tim nez si ho koupil... Je toho moc co lidi zajima.
   Návrat  
Luky je teď offline  Luky
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.4.2013 , 20:37   Citovat  

nedavno jsem videl v inzeratech nekde v Chomutove A6G liftback cerveny se svetlym interierem, podle fotek vypadal fakt nadherne.
Byl za 65.000 bez LPG a za tyden uz tam neni, predpokladam tedy ze je prodany.

Cena za tveho, podle toho co jsi zde predlozil. je dle meho odhadu cca 50 tis + cena LPG prokud to nekdo oceni.... tech 70 jak tu pisou kluci bude v dnesni dobe asi bohuzel realny prodej ....
   Návrat  
Jagi je teď offline  Jagi
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.4.2013 , 21:24   Citovat  

zacarovany kruh.. lpg auto si koupi setrenim posedli.. ale ti neoceni starou hondu.

fanousek hondy si zase nekoupi auto s lpg..

resenim je najit ne uplne zaryteho hondare benzinistu.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.4.2013 , 15:25   Citovat  

jak říkám, teĎka je to jen naškrabaný na rychlo, co se týče fotek, nejsou dělaný na prodej auta, ale spíš na ukazaní stavu, je jasné že si poté s fotkama pohraju i s intriérem atd. Co se týče dokladu, 90% můžu doložit, co tam je měně těhlice a přední ramena tak to už dělal můj mechanik, tak samo jako za nějáky čas olej.. Papíry tedy ktomu mám, co bylo s autem předemnou netuším, servisku sice mám ale poslední zápis tam byl před 35000km a v roce 2007 než jsem to koupil. Poté jsem vše zapisoval do servisní knížky, teďka jedu ještě do hondy na štelovaní ventilů, ale pokud bych se toho měl pustit za 60-70, tak to si raději nechám a ještě 10 (kotouče desky) do toho dám a pojezdím si ještě pěkně dlouho... To jsem tedy čekal opravdu o krapánek více. Ještě uvidím tedy zda mi padne něco jiného do oka je to dobrý
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.4.2013 , 15:51   Citovat  

nechapu co vic jsi cekal... jako, je to fajn kara, ale realisti a podivejme se na auto ocima normalniho kupce..

jedna se o starou vranu co bude mit silenty k.o., brzdy jsou k.o., koroze a vlastne jedine co ma cenu je to lpg...

jako, neuraz se, ale to je proste fakt.. a navic tam jsou nutne investice jako do kazdeho auta po koupi.. olej, rozvody, filtry...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.4.2013 , 15:54   Citovat  

Tak to koukám! Pokud je 70 málo, nebylo v tom případě rychlejší mrknout na net za kolik se tyhle auta prodávají než psát tady vlákno? 70 tisíc je opravdu maximum za jaké to auto dnes prodáš...
   Návrat  
krtekm je teď offline  krtekm
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.4.2013 , 17:28   Citovat  

Nj je to tak. Ja mam nalitanzch poctivich 150k. Da se to celkem slusne dolozit. Mam svoji servisku se vsema dokladama. Bez koroze, Bez investic. Poface rok 02. 50k v opravach. 50k v blbostech pro radost. Kupovany za 120 pred ctyrma rokama. Kdyz to strelim za 70 muzu si zatleskat. A co koupit misto toho nevim uz druhym rokem, protoze 150k nemam. Tak radsi budu jezdit ve spolehlive kare od ktere vim co muzu cekat a znam ji dokonale. Na tvym miste bych udelal to stejny. Alespon do te doby, kdy se ti zacne vracet investice za plyn...
   Návrat  
vespula.mortifer je teď offline  vespula.mortifer
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.4.2013 , 17:54   Citovat  

Jagi napsal:
zacarovany kruh.. lpg auto si koupi setrenim posedli.. ale ti neoceni starou hondu.

fanousek hondy si zase nekoupi auto s lpg..

resenim je najit ne uplne zaryteho hondare benzinistu.

Tak v tom případě jsem výjimka, která potvrzuje pravidlo....Jsem fanoušek Honda , mám starou Honda , mám starou Honda na lpg.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.4.2013 , 18:04   Citovat  

no, asi mi nic jiného nezbývá než si to nechat. Investici za plyn mám už zpátky (nalítám kolem 30 za rok) Koroze nikde, filtry jsou všechny nové jak říkám, rozvody se musí počítát u každého auta, to je jasné i když tady jsou dělány ve 150. Dneska jsem to tak něják narychlo vyfotil i ten interiér tedy, i když nevím co tam čekáte převratnýho Velmi šťastný

tudy odkaz
tudy odkaz
tudy odkaz
tudy odkaz
tudy odkaz
tudy odkaz
tudy odkaz
tudy odkaz

(bordel v kufru je ještě z přezouvaní, jinak je tam jen pár věcí v síťce Úsměv )
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.4.2013 , 18:13   Citovat  

vespula.mortifer napsal:
Tak v tom případě jsem výjimka, která potvrzuje pravidlo....Jsem fanoušek Honda , mám starou Honda , mám starou Honda na lpg.

ano, jsi vyjimka Úsměv jako ja.. i kdyz mam ekonoma
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
přibližná cena auta
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina