Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Šok po noční - poškozené auto v Sokolově
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
marsiano je teď offline  marsiano
1 háčko
PříspěvekZaslal: 21.11.2012 , 9:16   Citovat  

Dnes po noční jdu k autu a co nevidím. Doslova šok, nějakej kr.... mi ohnul anténu a to fakt brutálně a zřejmě se pokoušel urvat mi zrcátko, což se mu na štěstí nepodařilo.
Chytit ho tak mu snad ustřelím palici. Nechápu proč to někdo udělal, zda z osobní msty vůči mě a nebo jen tak pro svojí zábavu.
Auto jsem měl zaparkované v Sokolově ulice K.H.Borovského, což je hlavní ulice a v řadě zamnou stálo několik aut a předemnou jedno. Ani u jednoho jsem si nevšiml žádného poškození. Auto bylo zaparkované po směru jízdy, tudíž dveřmi kde je anténa a zrcátko které bylo poničené, do silnice. Druhá strana, která byla k chodníku byla bez poškození, tak že to nevypadá na nějaký ožraly, ale spíše jako cílenej útok na moje auto.

Můžu bejt jen rád že mi ještě auto neponičili víc, docela mám už strach to tam přes noc nechávat.
Je možné se nějak bránit, jako třeba jestli má smysl hlásit to na PČR? Co by jste dělali na mém místě?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Speedey je teď offline  Speedey
2 háčka
PříspěvekZaslal: 21.11.2012 , 9:21   Citovat  

na tvém místě bych si zatahoval anténu Velmi šťastný
ale tohle mě někdo udělat tak budu hodně zlej, na PČR si myslim že nic nezmůžou, neznámý pachatel a škoda je tak malá že se tím zabejvat nebudou.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 21.11.2012 , 9:27   Citovat  

No teď už ji zataženou raději nechám, narovnával jsem jí asi hodinu abych jí mohl zatáhnout. Zrcátko který mi chtěl urvat je malinko prasklý, s tím nic neudělám.

To je mi jasný že kvůli anténě nemá smysl volat PČR, ale třeba kdyby bylo utržený i to zrcátko a nebo poničenej lak (který mám novej) případně promáčklý plechy (kopnutím).

Nejhorší je, že škodu by mi stejně nikdo nezaplatil. Smutný
   Návrat  
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 21.11.2012 , 9:56   Citovat  

Smirit se a zkusit parkovat jinde
Tehle zazitku mam nepocitane - ulomena antena , ruzne poskrabane dvere,kufr a na poslednim aute 2x promackle dvere-jednou sem si to nechal spravit bez opravy laku,ktery nebyl praskly skrz okno za 2k, podruhe 3 tydny na to prijdu k autu u obchodu kde sem stal max.5minut a promacknute ty same dvere-nemusim popisovat co bych udelal kdybych chytil toho cloveka jak od toho ujizdi Chápeš! Oprava spachana primo v Honde na havirijku a moc se nepredvedli a jeste si za to nauctovali 18k pořádnej výtlem to uz je spis na nove dvere a bylo by s tim podstatne mene prace-me to stalo dalsich 5k jako spoluucast. Jedine co sem zkusil byli mestaci kteri maji kousek nad parkovistem kameru - bohuzel zabira jinou stranu jinak bych si manika urcite nasel.
Vysledek je ze sem o 7k chudsi a parkuju jinak - vzdy jedna strana na strane kde konci parkoviste nebo je obrubnik tak abych pojistil jednu stranu , vzdy co nejdal od vsech ostatnich aut - 5 mist bokem nestaci jak sem se naposledy presvedcil. Pred barakem uz parkuju taky jinde - nejak se mi hromadili skrabance na aute - patrne od decek co tudy chodi s rodici do skolky KO
Proste ten kdo se stara a pecuje o auto nema vzhledem k bezohlednosti,zavisti a debilite ostatnich moc sanci jak svoje auto ochranit a nezbyva nez si na to zvyknout coz asi nejde KO
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 21.11.2012 , 20:51   Citovat  

Hlavator napsal:
Smirit se a zkusit parkovat jinde
Tehle zazitku mam nepocitane - ulomena antena , ruzne poskrabane dvere,kufr a na poslednim aute 2x promackle dvere-jednou sem si to nechal spravit bez opravy laku,ktery nebyl praskly skrz okno za 2k, podruhe 3 tydny na to prijdu k autu u obchodu kde sem stal max.5minut a promacknute ty same dvere-nemusim popisovat co bych udelal kdybych chytil toho cloveka jak od toho ujizdi Chápeš! Oprava spachana primo v Honde na havirijku a moc se nepredvedli a jeste si za to nauctovali 18k pořádnej výtlem to uz je spis na nove dvere a bylo by s tim podstatne mene prace-me to stalo dalsich 5k jako spoluucast. Jedine co sem zkusil byli mestaci kteri maji kousek nad parkovistem kameru - bohuzel zabira jinou stranu jinak bych si manika urcite nasel.
Vysledek je ze sem o 7k chudsi a parkuju jinak - vzdy jedna strana na strane kde konci parkoviste nebo je obrubnik tak abych pojistil jednu stranu , vzdy co nejdal od vsech ostatnich aut - 5 mist bokem nestaci jak sem se naposledy presvedcil. Pred barakem uz parkuju taky jinde - nejak se mi hromadili skrabance na aute - patrne od decek co tudy chodi s rodici do skolky KO
Proste ten kdo se stara a pecuje o auto nema vzhledem k bezohlednosti,zavisti a debilite ostatnich moc sanci jak svoje auto ochranit a nezbyva nez si na to zvyknout coz asi nejde KO

Nemám na to skoro žádná slova, lidi jsou prostě k.... ! Zvyknout si asi opravdu nedokážu, nejlepší bude snažit se auto dávat pod kamery a případně si ho připojistit proti vandalům.
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 21.11.2012 , 21:00   Citovat  

marsiano napsal:
Nemám na to skoro žádná slova, lidi jsou prostě k.... ! Zvyknout si asi opravdu nedokážu, nejlepší bude snažit se auto dávat pod kamery a případně si ho připojistit proti vandalům.

Presne tak, vandalum nebo neohleduplnym lidem se clovek nevyhne nikdy a nikde, jedina vec co te necha trochu klidne spat je dobra pojistka.
   Návrat  
Tomas Civic je teď offline  Tomas Civic
3 háčka
PříspěvekZaslal: 21.11.2012 , 21:12   Citovat  

Tak to neni dobry.Tady v varech me jeste nic nepotkalo tak doufam ze to bude tak dal.
   Návrat  
martas je teď offline  martas
3 háčka
PříspěvekZaslal: 21.11.2012 , 21:31   Citovat  

Ja jsem taky dopadnul slusne... Bueee
Jednou na carodky Smutný
   Návrat  
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 21.11.2012 , 21:47   Citovat  

Bully by taky mohl vypravet a bacha na to-ja kdyz si onehda rekl,ze me se nastesti nic takoveho nedeje-byl tady pripad na foru kdy mu nekdo ponicil auto-tak do tydne uz sem to samozrejme prave tim zakrikl a bylo to tam pořádnej výtlem
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 21.11.2012 , 22:42   Citovat  

Hlavator napsal:
Bully by taky mohl vypravet a bacha na to-ja kdyz si onehda rekl,ze me se nastesti nic takoveho nedeje-byl tady pripad na foru kdy mu nekdo ponicil auto-tak do tydne uz sem to samozrejme prave tim zakrikl a bylo to tam pořádnej výtlem

to mi hlava nebere Prave, lidska blbost nezna hranice. Kdo s autem jezdi a musi ho teda obcas nechat i nekde stat, je to jenom otazka casu. A vyse skody to snad ne
   Návrat  
Milan Jarosch je teď offline  Milan Jarosch
PříspěvekZaslal: 22.11.2012 , 15:26   Citovat  

Chlapci....naleštěná kára,to je červená fangle na závistivé kretény,jako na býka,já to řeším tak,že jezdím okřesanou feldou aHondici mám v garáži.Nikdy se nelepím do řady mezi blbečky,kteří jsou na těsno,páč jsou Doroty,které neumí parkovat,že?Boháčková! Hihi
   Návrat  
JayJerry je teď offline  JayJerry
PříspěvekZaslal: 22.11.2012 , 15:33   Citovat  

Na takové případy je dobrá pojistka proti vandalismu, na Tarze mi takhle někdo poškrábal okno klíčem, kamínkem nebo něčím podbným tak jsem tu pojistku hned začal řešit Honda
   Návrat  
Milan Jarosch je teď offline  Milan Jarosch
PříspěvekZaslal: 22.11.2012 , 15:44   Citovat  

Ale furt je to o starostech navíc,příklad:Někoho nase..š že ti hrčí výfuk,pak ti někdo zatne pár krát krompáč do celého auta a kolik ti dá pojišťovna? Hihi
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 22.11.2012 , 18:12   Citovat  

Milan Jarosch:
predstav si ze jsou na svete i lidi, co si kupuji auto na jezdeni a ne na to aby jim stalo v garazi Mrk
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Šok po noční - poškozené auto v Sokolově
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina