Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Mentalita lidí..?
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
mireczek je teď offline  mireczek
2 háčka
Členství:
PříspěvekZaslal: 30.3.2008 , 4:10   Citovat  

..vlastně ani nevím, proč mě to překvapilo. Že jsou lidé zlí a závistiví je věc stará jako lidstvo samo.
Ale stejně mě překvapilo dnešní zjištění, že chorý mozek opět využil bezbranné věci, aby ukojil své ego a aby si něco dokázal. Slabomyslnost jedince, který v životě nic nedokázal a tímto ukázal, že nulou zřejmě zůstane.

SCRATCH.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
SCRATCH.JPG, 13.75 kB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Igi je teď offline  Igi
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.3.2008 , 4:20   Citovat  

hmm :mravenec: mega co na to rict komplex je komplex Tak to valím bulvy naštvanej
   Návrat  
Igi je teď offline  Igi
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.3.2008 , 4:21   Citovat  

koko.....ti a ne xxxxx forum KO
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 30.3.2008 , 4:23   Citovat  

Tywoe to snad není normální ... :mravenec:!!!
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
2 háčka
Členství:
PříspěvekZaslal: 30.3.2008 , 4:28   Citovat  

Jo M@jku, když jsme spolu ve 4 mluvili, tak jsem to ještě nevěděl.
O to smutnější je fakt, že se to stalo v Oseku.
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
PříspěvekZaslal: 30.3.2008 , 4:36   Citovat  

mireczek napsal:
Jo M@jku, když jsme spolu ve 4 mluvili, tak jsem to ještě nevěděl.
O to smutnější je fakt, že se to stalo v Oseku.

Tam Tě má někdo rád, nebo byl ožralej ... kuwa ... já se byl projet s jakubeM v noci ... prostě to bylo nutný se jít vyvětrat. Mno tak to už to jako bylo??? Kdy si to zjistil? Smutný
   Návrat  
665+1 je teď offline  665+1
Administrátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 30.3.2008 , 10:05  Naposledy upravil 665+1 dne 30.3.2008 , 10:27, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Igi napsal:
koko.....ti a ne xxxxx forum KO

co si timhle chtěl říct ?
   Návrat  
Robik je teď offline  Robik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.3.2008 , 10:24   Citovat  

mireczek napsal:
..vlastně ani nevím, proč mě to překvapilo. Že jsou lidé zlí a závistiví je věc stará jako lidstvo samo.
Ale stejně mě překvapilo dnešní zjištění, že chorý mozek opět využil bezbranné věci, aby ukojil své ego a aby si něco dokázal. Slabomyslnost jedince, který v životě nic nedokázal a tímto ukázal, že nulou zřejmě
zůstane.

To je mi líto...já mám podobnou zkušenoust... Smutný ještě jak jsem měl černého hatche tak mi udělala něco podobného ženská ale s tím rozdílem, že mi asi klíčem promáčkla blatník nad kolem a ještě k tomu napsala lístek a dala za stěrač, na něm bylo že jí nemám parkovat před garáží, že má problém vyjet, že mám pochopit že ženské nejsou tka schopé řidičky.... KO
Jinak před garážemi se u mě parkuje normálně a já ji nechal navýjest asi 5m...no hold někteří lidi jsou prostě zvláštní to mi hlava nebere
   Návrat  
Adamek je teď offline  Adamek
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.3.2008 , 10:49   Citovat  

Robik napsal:
To je mi líto...já mám podobnou zkušenoust... Smutný ještě jak jsem měl černého hatche tak mi udělala něco podobného ženská ale s tím rozdílem, že mi asi klíčem promáčkla blatník nad kolem a ještě k tomu napsala lístek a dala za stěrač, na něm bylo že jí nemám parkovat před garáží, že má problém vyjet, že mám pochopit že ženské nejsou tka schopé řidičky.... KO
Jinak před garážemi se u mě parkuje normálně a já ji nechal navýjest asi 5m...no hold někteří lidi jsou prostě zvláštní to mi hlava nebere

tak to bych ji asi udělal díru do vrat pí*e.

Ted mi vyjede auto z lakovny a taky se ted budu bát to nechat někde stát venku. V noci asi jedině garář, ale přez den před barákem nebo někde to prostě ohlídáš, ale tohle mi udělat, tak budu asi nepříčetnej naštvanej
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.3.2008 , 12:16   Citovat  

Smutný koukam nejsem jedinej..ja mam na tarze pravidelne nejake sramky od klice (precijen udelat rejhu pres 3 vrstvy laku jde blbe, takze to nejak vzdycky zamaskuju) ale spis me vytaci ze nemuzu nikdy zaparkovat pred zadnou diskotekou..To ze na auto chodi chcat (omlouvam se za vyraz, ale jinak to asi rict nejde) uz jsem si zvykl..ale lahve a sklenice za steracem, pod kolama, pod kridlem, atd..to uz vydejchavam hur.. KO
   Návrat  
snk. je teď offline  snk.
2 háčka
PříspěvekZaslal: 30.3.2008 , 12:20   Citovat  

nevyplati se mit hezkej lak v tyhle dobe... znas to ..kde nic neni,tam ani smrt nebere..vyndat radia,mit :mravenec: lak hnusny auto a nebat se...
   Návrat  
Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 30.3.2008 , 12:23   Citovat  

Je to hodně o obecné vymahatelnosti práva v téhle zemi, kdyby to ty lidi (znám i výstižnější výrazy) museli zaplatit a ještě třeba dostali 100 hodin prospěšných prací, při opakování i něco "na tvrdo" , stav by se zlepšil ...
   Návrat  
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 30.3.2008 , 12:54   Citovat  

Lidé jsou závistivé svině KO .V jakým světě to jen žijeme Tak to valím bulvy
   Návrat  

Igi je teď offline  Igi
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.3.2008 , 12:55   Citovat  

665+1 napsal:
co si timhle chtěl říct ?

ze forum misto sprosteho slova mi udelalo xxxxx Úsměv
   Návrat  
2 háčka
Členství:
PříspěvekZaslal: 30.3.2008 , 13:24   Citovat  

M@jku stalo se to v pátek mezi 10 - 1 v noci, ale protože mrholilo, tak jsem si toho nevšiml, až včera navečer jsem na to zůstal koukat, vlastně nejdřív jsem si myslel, že to je ptačí lejno, ale když se tomu exkrementu prostě nechtělo dolů.
   Návrat  
Dr.no je teď offline  Dr.no
PříspěvekZaslal: 30.3.2008 , 21:26  Naposledy upravil Dr.no dne 30.3.2008 , 23:07, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Robik napsal:

No to si pani dělá (jsem sprostý jako dlaždič, ale polepším se) ne? Jak si se jí odvděčil?
Btw kámošový kolegyni u ní v garážích pod barákem, nejspíšh někdo ze sousedů, objel klíčem až na plech, každej plech na 3 dny starým 3jkovým bavoráku, na kapotu ji jako bonus vyryl velkou p*ču Smutný
Prý u nich v baráku mají někteří lidé s podobnou zkušeností v podzemní garáži vyzděné uzamykatelné kóje na jednotlivá auta... neuvěřitelný, lidi jsou prostě dobytek nekutečnej.

Btw jedna pozitivní zpráva z jiného soudku, kámoš doktor mi o víkendu vyprávěl jsak sádroval chlapce, kterého chytl majitel, když mu vykrádal auto, pán se asi trošku zlobil, když mu zlámal obě ruce železnou tyčí Velmi šťastný Velmi šťastný
Počítám, že tenhle parchant se hned tak do další vykrádačka auta nepustí, kéž by se to stalo každýmu tomuhle xindlovi, to by se nám žilo...
   Návrat  
Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 30.3.2008 , 21:31   Citovat  

Dr.no napsal:
No to si pani dělá (jsem sprostý jako dlaždič, ale polepším se) ne? Jak si se jí odvděčil?
Btw kámošový kolegyni u ní v garážích pod barákem, nejspíšh někdo ze sousedů, objel klíčem až na plech, každej plech na 3 dny starým 3jkovým bavoráku, na kapotu ji jako bonus vyryl velkou p*ču Smutný
Prý u nich v baráku mají někteří lidé s podobnou zkušeností v podzemní garáži vyzděné uzamykatelné kóje na jednotlivá auta... neuvěřitelný, lidi jsou prostě dobytek nekutečnej.

Btw jedna pozitivní zpráva z jiného soudku, kámoš doktor mi o výkendu vyprávěl jsak sádroval chlapce, kterého chytl majitel, když mu vykrádal auto, pán se asi trošku zlobil, když mu zlámal obě ruce železnou tyčí Velmi šťastný Velmi šťastný
Počítám, že tenhle parchant se hne dtak do další vykrádačka auta nepustí, kéž by se to stalo každýmu tomuhle xindlovi, to by se nám žilo...

OK OK OK
   Návrat  
Blur je teď offline  Blur
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.3.2008 , 21:40   Citovat  

Tak to koukám! jedu garážovat
   Návrat  
Žemli je teď offline  Žemli
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.3.2008 , 21:44   Citovat  

no je to asi všude stejný.já mam taky super sousedy.za lonskej rok jsem 6x píchnul a pokaždý před vlastni barákem.že by náhoda??? to mi hlava nebere
   Návrat  
Shimmi je teď offline  Shimmi
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.3.2008 , 21:52   Citovat  

Lidi jsou prostě dob*tek,za chvíli budu mít po novém laku a jsem zvědav,kdy se tam objeví 1.rýha
   Návrat  
lukin je teď offline  lukin
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.3.2008 , 22:39   Citovat  

že sou lidi zavistivi,mužu jen potvrdit.hned po laku mě prvně někdo odloupl Honda a chvilu na to mě vyzdobily zadni blatnik třema asi 30 cm ryhama Bueee nevim jak by to dopadlo kdybych je při tom chytl :twisted:
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Mentalita lidí..?
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina