Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Nastrik spodku Brno kde?
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
1978 je teď offline  1978
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 27.11.2012 , 9:40   Citovat  

Nevite prosim, kde by me nekdo nasplichnul spodek auta nejakym postrikem na zimu (lokalita Brno)?

Diky moc

G4G
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
kefa je teď offline  kefa
3 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 27.11.2012 , 16:52   Citovat  

SZ

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
simak93 je teď offline  simak93
0
PříspěvekZaslal: 27.11.2012 , 20:26   Citovat  

To samý akorát v Praze? Velmi šťastný

Klidas je teď offline  Klidas
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 27.11.2012 , 20:33   Citovat  

kefa napsal:
SZ

PLS taky SZ. Taky nad tím přemýšlím. to mi hlava nebere

Wena.Honda je teď offline  Wena.Honda
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 27.11.2012 , 20:55   Citovat  

ja mohu nabídnout okolí Mostu přátele

dávám tady nabídku : ošetření podvozku proti korozi,zimním podmínkám-soli...provádí se přípravkem na bázi gumy,ředěnou ředidlem a nanášenou stříkací pistolí s kompresorem.
-přípravky+čištění+práce=cena 800,-
telefon 728028155 nebo 725266775
-účinná ochrana spodku za bezkonkurenční cenu!

mot je teď offline  mot
Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 27.11.2012 , 21:26   Citovat  

Wena.Honda napsal:
ja mohu nabídnout okolí Mostu přátele

dávám tady nabídku : ošetření podvozku proti korozi,zimním podmínkám-soli...provádí se přípravkem na bázi gumy,ředěnou ředidlem a nanášenou stříkací pistolí s kompresorem.
-přípravky+čištění+práce=cena 800,-
telefon 728028155 nebo 725266775
-účinná ochrana spodku za bezkonkurenční cenu!

ahoj, zajimal by me postup cisteni pred samotnym nastrikem...? za 800,- je to krasna cena, ale na druhou stranu (nic ve zlem) se mi nechce verit, ze to bude ocisteno od veskere koroze na spodku a paklize to pak jen prestriknete necim, tak tu rez akorat zakryjete to podle me nema moc smysl... moje predstava za cenu 800,- je ta ze to zespod ostriknete vapkou od toho nejhorsiho a sup na to nejakej vosk nebo podobne silenou lepivou hmotu, jestli se mylim tak se moc omlouvam a opravdu me zajima ten postup přátele to mi hlava nebere

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 27.11.2012 , 21:42   Citovat  

mot napsal:
ahoj, zajimal by me postup cisteni pred samotnym nastrikem...? za 800,- je to krasna cena, ale na druhou stranu (nic ve zlem) se mi nechce verit, ze to bude ocisteno od veskere koroze na spodku a paklize to pak jen prestriknete necim, tak tu rez akorat zakryjete to podle me nema moc smysl... moje predstava za cenu 800,- je ta ze to zespod ostriknete vapkou od toho nejhorsiho a sup na to nejakej vosk nebo podobne silenou lepivou hmotu, jestli se mylim tak se moc omlouvam a opravdu me zajima ten postup přátele to mi hlava nebere

všechný rzi se zbavit ,jedině že bys všechno odmontoval,opískoval přelakoval a zagumoval :)takže očištění oplach od bláta,očistit kartáčema a zagumovat.hmota je to přesně ta co je origo na spodku auta+lze přelakovat(musí se guma více naředit aby byl povrch hladší).dá se s tim vystříkat pomalu vše,neomeje se to,neopadá,uzavře to praskliny a dirky(samozřejmě přiměřeý velikosti),neni to žádná lepivá sra kiss me ka,na bázi tekutejch asfaltů co se prodává.je to ozkoušený a funguje to parádně.cena je danná nejnižší možná,nejsme žádnej servis,jen parta honďáků co nabízej nějkou výpomoc,ne vydělávat miliony na lidech přátele

Tomas Civic je teď offline  Tomas Civic
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 27.11.2012 , 22:02   Citovat  

Tak ocistit co se da.Kam nedosahne flexa s krtkem tak sroubovak.A pak to stiknout body shucem a vysosvovat dutiny

Petk@ je teď offline  Petk@
1 háčko
1
PříspěvekZaslal: 27.11.2012 , 22:08   Citovat  

Kdyby někdo chtěl v okolí prahy tak SZ Úsměv Honda přátele

kefa je teď offline  kefa
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 28.11.2012 , 17:18   Citovat  

Ona se cena odvíjí i od toho co si na ten spodek dáš. Dejme tomu, že když spotřebuješ 4 litrové dózy na spodek, tak 800,- je více méně částka jen za ucházrjící materiál bez práce. A to sme nezapočítali vyvoskování dutin.

Co se týká postupu, tak co je mi známo by se mělo:

1.odstranit hrubé nečistoty, jakožto blato a jiný humus
2.zrezlá místa opracovat nylonovým kotoučem, a dostat se tak na zdravý plech (osobně bych se vyvaroval oceláku- mikroskopická rez se uchytí na jeho hrubém drátě a je vpravována do zravého.
3. odmastit
4. natřít základovkou nebo inhibitorem zastavujícím korozi a následně na to lokálně dát nástřik- osobně už bych se vyhl klasickému přelakovatelnému nebo nepřelakovatelnému gumoasfaltu a zavoskoval bych to voskem na spodky.
Ten se totiž v případš potřeby dá dostat na rozdíl od nástřiku dolů.

5. a lokálně ošetřovat spodek proto, protože při kompletním zastříkání dojde k zaprasení jak brzdových trubek, tak třeba lanovodů ruční brzdy.

6. a pak samozřejmě vyvoskovat dutiny a všechno co jde.

No a auto je zakonzervované

Petr 78 je teď offline  Petr 78
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 28.11.2012 , 19:15   Citovat  

Přesně jak píše kefa - opravovat pouze místa zasažená korozí a dát si záležet na odrezení.
Ono když se to udělá klasicky jak bylo popsáno výše, tak je to horší než kdyby se s tím spodkem nedšlalo nic.
Pokud se totiž koroze přestříká jakoukoliv barvou (bodýčkem), která není určená na rez, tak to pod tou barvou bude reznout ještě víc než kdyby to nebylo přestříkané.
Je úplně zbytečné stříkat další vrstvu na nepoškozený plastizol.
Navíc se jenom těžko připraví podklad pod "bodýčko" tak aby bylo zaručené, že se nebude loupat. Ještě jsem neviděl takový nástřik, který se po nějaké době nezačal loupat.
Jedině u Tlumex plast nehrozí aby se loupal Úsměv
Já doporučuju okartáčovat pouze orezlá místa a ty přetřít alespoň 2x Alkytonem. Pokud se předtím nanese ještě stabilizátor koroze Rodexol, tak si můžete být jisti, že jste to udělali na maximum.
Mnohem větší pozornost bych věnoval konzervaci dutin. Tam bych voskem nešetřil. Čím více, tím lépe.

Zvejk-acka je teď offline  Zvejk-acka
0
PříspěvekZaslal: 29.11.2012 , 4:38   Citovat  

Wena.Honda napsal:
všechný rzi se zbavit ,jedině že bys všechno odmontoval,opískoval přelakoval a zagumoval :)takže očištění oplach od bláta,očistit kartáčema a zagumovat.hmota je to přesně ta co je origo na spodku auta+lze přelakovat(musí se guma více naředit aby byl povrch hladší).dá se s tim vystříkat pomalu vše,neomeje se to,neopadá,uzavře to praskliny a dirky(samozřejmě přiměřeý velikosti),neni to žádná lepivá sra kiss me ka,na bázi tekutejch asfaltů co se prodává.je to ozkoušený a funguje to parádně.cena je danná nejnižší možná,nejsme žádnej servis,jen parta honďáků co nabízej nějkou výpomoc,ne vydělávat miliony na lidech přátele

V této diskuzi mě zaujalo věta 'ne vydělávat miliony na lidech' .Ty voe když jim za rok prorezne podlaha tak potom vyhodí více než ,když to uděláš pořádně a třeba za tří násobek! Ble
Ps: si ňouma

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 29.11.2012 , 11:07   Citovat  

Zvejk-acka napsal:
V této diskuzi mě zaujalo věta 'ne vydělávat miliony na lidech' .Ty voe když jim za rok prorezne podlaha tak potom vyhodí více než ,když to uděláš pořádně a třeba za tří násobek! Ble
Ps: si ňouma

zajmavý je,že jsem asi pětkrát psal že je to ozkoušený,já tak jezdim,kámoš tak jezdí,další kámoš tak jezdí,další kámoš ta jezdí a opravdu ani jednomu za rok podlaha neprorezla,ani nic jinýho neprorezlo,ani nic neodpadalo.ošetření děláme každej rok a žádnej problém nikdy nebyl.takže otázkou zustává jestli nemáš vyrezlou díru v hlavě když já jsem ňouma wokurka wokurka wokurka
mimochodem někdy bych byl rád malou mouchou a sledoval příkladnej postup v servisech kam si dáváte vaše miláčky,jak jim pintlich očistí spodky,pak je alkytonujou,lakujou a potom až dávaj kdejakej sajrajt a voskujou...haha,hlavně že je ale svědomí ukolébaný do klidu....neni nad to udělat si práci sám Nápad je tu! pak můžu bejt chytej jako žvejkačka

s timhle papa ,nabíd sem ruku do který mi bylo wc ,neni co řešit,jen škoda že tu neni smajl fakáče KO

Zvejk-acka je teď offline  Zvejk-acka
0
PříspěvekZaslal: 29.11.2012 , 19:30   Citovat  

Wena.Honda napsal:
zajmavý je,že jsem asi pětkrát psal že je to ozkoušený,já tak jezdim,kámoš tak jezdí,další kámoš tak jezdí,další kámoš ta jezdí a opravdu ani jednomu za rok podlaha neprorezla,ani nic jinýho neprorezlo,ani nic neodpadalo.ošetření děláme každej rok a žádnej problém nikdy nebyl.takže otázkou zustává jestli nemáš vyrezlou díru v hlavě když já jsem ňouma wokurka wokurka wokurka
mimochodem někdy bych byl rád malou mouchou a sledoval příkladnej postup v servisech kam si dáváte vaše miláčky,jak jim pintlich očistí spodky,pak je alkytonujou,lakujou a potom až dávaj kdejakej sajrajt a voskujou...haha,hlavně že je ale svědomí ukolébaný do klidu....neni nad to udělat si práci sám Nápad je tu! pak můžu bejt chytej jako žvejkačka

s timhle papa ,nabíd sem ruku do který mi bylo wc ,neni co řešit,jen škoda že tu neni smajl fakáče KO

Snad si se neurazil za pravdu HaHaaa

Petr 78 je teď offline  Petr 78
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 29.11.2012 , 19:35   Citovat  

Wena.Honda napsal:

Jakože, na stejném autě to každý rok znova stříkáte? Tak to musí být opravdu "kvalita" pokud to vydrží jenom rok....
Já osobně bych takovou práci nikomu nesvěřil. Já si tohle dělám sám a vím, že to udělám jenom jednou za dobu po kterou auto budu mít. Když se to udělá poctivě, tak se k tomu už člověk nemusí vracet několik let a může si užívat bezstarostné ježdění.
To je důvod, proč svoje auto zásadně nedávám do servisu a dělám si na něm všechno sám - klid, jistota, preciznost, ušetřené peníze.

Petk@ je teď offline  Petk@
1 háčko
1
PříspěvekZaslal: 29.11.2012 , 20:23   Citovat  

Tak tak 800 je fakt málo protože to but někdo dělá z nudy za darmo a da tam toho plno a nebo tam napráší 1L na celej spodek a hotovo Úsměv já osobně když se domluvim se skladnikem tak mi ho nechá v práci za nákupku kde je ještě mnoštevní cena a 1L od Bernera mám za 180-200kč ( prodavana cena je normálně od 320) když jsem si osobně stříkal céro tak jen na předek jsem vystříkal skoro 1.5L ale měl jsem sundaný i blatniky protože se stříkali lépe Úsměv zadní také 1.5L a 3 L padli na spodek ale zase jsem stříkal nádrž a i nad nádrží protože všechno bylo dole Úsměv všechno se obrousilo na čisto a přetřelo a pak se flákla vrstva Úsměv a na dutiny padly cca 3L vosku +2 spreje ale fakt že je vystříkaný naprosto všechno dveře zadek prostě všude kde to šlo Úsměv je to dobrý prostě aby ten spodek za něco stál tak aspon 3L Úsměv

pokud by jste někdo chtěl v Praze tuto věc uskutěčnit tak SZ je to dobrý

tady v mim topicu je mezi fotkama vidět i nastřik Úsměv tudy odkaz

Obsah fóra Honda-club.cz   
Nastrik spodku Brno kde?
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď