Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Diskuze s ignoranty
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 3
kudlajz je teď offline  kudlajz
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.1.2013 , 18:08   Citovat  

Nevím jak jsem toto téma měl líp nazvat.

Hledal jsem na Youtube nějaká videa Civiců s motorem B16A2, až jsem narazil na tohle video: tudy odkaz
Samozřejmě pod videem hned padaly moudra od uživatele NeoCZ15 s kterým se tam sám dohaduju.

Moudra jako že nafta je výkonnější, protože má dvojnásobný krouťák už přehlížím, ale aby někdo prohlásil o Hondě S2000, že to není sportovní auto, protože to má objem "jenom" 2 litry, to už je i na mě moc. Prý taková 4.2 FSi R8 by stačila. Pff. Běžte mu tam někdo něco napsat, já na to nemám už nervy Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Spacir je teď offline  Spacir
2 háčka
PříspěvekZaslal: 12.1.2013 , 18:10   Citovat  

Návrat  
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 12.1.2013 , 18:53   Citovat  

No ma trosku divne nazory no Úsměv Asi nejakej klucina.
   Návrat  
Blackburn je teď offline  Blackburn
2 háčka
PříspěvekZaslal: 12.1.2013 , 21:48   Citovat  

Hehe, video hned vedle
Odkaz

Nad tím bych se nějak nepozastavoval. Má nějaký názor tak mu ho nechte. Rejpalů je plný internet.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.1.2013 , 21:52   Citovat  

To je vrchol německého inženýrství Velmi šťastný 1.6 4-válec 118 kW vs 2.8 VR6 128 kW v sérii. Kam zmizel potenciál? Úsměv
   Návrat  
marty89ul je teď offline  marty89ul
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.1.2013 , 22:01   Citovat  

tyjo docela jsem se nad tema komentama pobavil pořádnej výtlem
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.1.2013 , 22:05   Citovat  

V prvním nebo druhém videu? Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.1.2013 , 22:08   Citovat  

kudlajz napsal:
V prvním nebo druhém videu? Velmi šťastný
stou fabii Velmi šťastný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.1.2013 , 22:10   Citovat  

Jojo a to pokračuje i v několika dalších videiích Úsměv Jak je diesel skvělý a jak má gigantický krouťák.

Jeden komentář mě dostal, NeoCZ15 psal ať zkusím zapřáhnout tunový přívěs za Accord Type-R a za Octaviu TDi a prý sprint z místa do kopce a kdo vyhraje. Tak je tohle normální srovnání? Já z něj mám dost fakt.. Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.1.2013 , 22:15   Citovat  

kudlajz napsal:
Jojo a to pokračuje i v několika dalších videiích Úsměv Jak je diesel skvělý a jak má gigantický krouťák.

Jeden komentář mě dostal, NeoCZ15 psal ať zkusím zapřáhnout tunový přívěs za Accord Type-R a za Octaviu TDi a prý sprint z místa do kopce a kdo vyhraje. Tak je tohle normální srovnání? Já z něj mám dost fakt.. Velmi šťastný
tak mu mas napsat kamion ma taky giganticky kroutakat si koupi poradnyho trucka a vsem nam vytre zrak pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
Destak je teď offline  Destak
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.1.2013 , 22:18   Citovat  

žabomyší války nic jinýho, kamna jsou na práci tzn. přesun z A do B ok. vezmi B18 dej na ní turbo, přeplňuj jí stejným tlakem jako má 1.9tdi a uvidíme, kdo bude za žebráka Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.1.2013 , 22:20   Citovat  

Však jsem mu to psal Úsměv k čemu je mu ten dvojnásobný krouťák, když ho Honda zadupe do země .. Úsměv ale tak jak říkám, hlavně že to jezdí za 4 a tahá vocpoda Úsměv to už je jejich problém, že berou jízdu v autě (v naftě) asi jako trest Velmi šťastný
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.1.2013 , 22:57   Citovat  

pořádnej výtlem to bude jeste zajimave

404891_329527547084688_185851534785624_850983_1425051921_n.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
404891_329527547084688_185851534785624_850983_1425051921_n.jpg, 12.19 kB
   Návrat  
94EJ★1 je teď offline  94EJ★1
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.1.2013 , 23:28   Citovat  

marty89ul napsal:
tak mu mas napsat kamion ma taky giganticky kroutakat si koupi poradnyho trucka a vsem nam vytre zrak pořádnej výtlem pořádnej výtlem

:DDDDDDDD

ja mu kdysi pod nejaky video taky neco napsal ale to kdyz jsem prisel z hospody.. HaHaaa
strizlivej se temhle stupidnim diskuzim vyhejbam protoze na to nemam nervijase papa

dneska jsem si vsim pod hondatomovym inzeratem jak tam je od nekterejch voslu nablito tudy odkaz
nemaj vubec paru co to auto je zac ale musej tam napsat takovou --- ze cena je mimo cože cože ?
se mi tocil zaludek o 360° i s ocima

videl jsem to na vlstni okulare.. poslech povidani od hondatoma a smekam klobouk i s vlasama pifko
   Návrat  
HonDan je teď offline  HonDan
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.1.2013 , 23:34   Citovat  

Destak napsal:
žabomyší války nic jinýho, kamna jsou na práci tzn. přesun z A do B ok. vezmi B18 dej na ní turbo, přeplňuj jí stejným tlakem jako má 1.9tdi a uvidíme, kdo bude za žebráka Velmi šťastný

tady bych si jeste taky pockal kdo jak dlouho bude zebrak Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.1.2013 , 23:34   Citovat  

Kyon: ja ti nevim, ale dovedu si predstavit lepsi auta i za polovinu penez.. Mrk Za tu cenu by mel mit pod kapotou motor z lamba, ne? Úsměv

HonDan: dobre tyyyyyyy pořádnej výtlem
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.1.2013 , 23:36   Citovat  

Ale on tam píše, že to je závodní speciál pro třídu S1600, takže to splňuje nějaká kritéria Úsměv Takže to není tak uplně o tom výkonu, ale o autě jako celku, závodním speciálu.
   Návrat  
94EJ★1 je teď offline  94EJ★1
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.1.2013 , 23:39   Citovat  

kudlajz napsal:
Ale on tam píše, že to je závodní speciál pro třídu S1600, takže to splňuje nějaká kritéria Úsměv Takže to není tak uplně o tom výkonu, ale o autě jako celku, závodním speciálu.

presne tak se kouknete za kolik se takovy auta prodavaj
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.1.2013 , 23:40   Citovat  

Kudlajz: tudy odkaz
Tohle je trebas za skoro 1/3 ceny
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.1.2013 , 23:43   Citovat  

HonDan: Gizmi: žebrák = ten co mu to nejede (resp jede min), né ten co jede za míň, když ladím auto aby jelo ladím ho tak aby jelo dobře a né za málo ... to se v tom pak hrabat nemusím, pak ani kamna nejsou zadarmo vidím to u známých 3 x golf 4 + sem tam leon, všichni 1.9, 6q, původně 110kW, teď maj gt22 z iveca a auto jede mezi 3 az 5 tisicema otacek a pres 2 bary tlaku, vemte 2.0 benzin s 2 bar pretlaku a je konec diskuze.
   Návrat  
osiris je teď offline  osiris
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.1.2013 , 23:47   Citovat  

gizmi napsal:
Kudlajz: tudy odkaz
Tohle je trebas za skoro 1/3 ceny

ale kdyz se kouknes na motor a brzdy, tak to nen fungl novy ale jezdeny Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.1.2013 , 23:51   Citovat  

Prostě z mého pohledu jak všichni vykládají o naftě, že je výkonnější a víc to tahá a kdesi cosi.. tak asi.. sundejte turbo a povíme si .. Velmi šťastný
Co to má za smysl jezdit za 4 litry s traktorem, když se to ani nedá poslouchat, ba to ani nevoní. Radši pojedu za 10, ale s krásným zvukovým doprovodem a voňavým palivem stooktanem Úsměv
   Návrat  
HonDan je teď offline  HonDan
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.1.2013 , 23:59   Citovat  

Destak napsal:
HonDan: Gizmi: žebrák = ten co mu to nejede (resp jede min), né ten co jede za míň, když ladím auto aby jelo ladím ho tak aby jelo dobře a né za málo ... to se v tom pak hrabat nemusím, pak ani kamna nejsou zadarmo vidím to u známých 3 x golf 4 + sem tam leon, všichni 1.9, 6q, původně 110kW, teď maj gt22 z iveca a auto jede mezi 3 az 5 tisicema otacek a pres 2 bary tlaku, vemte 2.0 benzin s 2 bar pretlaku a je konec diskuze.

ja nemluvil o spotrebe, nybrz o vydrzi Mrk
   Návrat  
osiris je teď offline  osiris
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.1.2013 , 0:03   Citovat  

HonDan napsal:

osobne jsem najezdil cca 600km v superbu 1,9tdi co mel najeto 750tis a asi 400km v octavii 1,9tdi co mela cca 630tis ... obe auta sice ze sebe vydavali naprosto sileny zvuky( ale vesmes stejny jako kamaradova octavka co ma najeto asi 200 ), zrali uz skoro 10l/100km ( po meste ) ale porad v pohode jezdili a prej maj bez problemu pred sebe minimalne dalsi stovku Úsměv
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 13.1.2013 , 0:18   Citovat  

HonDan napsal:

no je pravda ze pul milionu nemam ale moje bmw ma necelych 400tkm dalo se tam turbo a uspesne jezdim na 0,5 bar srovnatelne s G4 na 2.0 bar Úsměv tolik k vydrzi Mrk
   Návrat  
rooney je teď offline  rooney
Tajný agent
PříspěvekZaslal: 13.1.2013 , 3:26   Citovat  

kudlajz: NeoCZ15 - třeba mu je 15 a jeho otec má Fabiu či Octaviu RS. S takovým se budeš hádat do nekonečna. A vůbec internetové hádky nemají žádný smysl. Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.1.2013 , 9:23   Citovat  

Kudlajz: proc by mel sundavat turbo? To je tva vec, ze nemas penize na benzin s turbem + to zivit HaHaaa A o tom to jeeeee Velmi šťastný Radeji budu jezdit v necem za malo s dostatkem prostoru, komfortu (zadna vykuchanina ala radobysportak), s kvalitni muzikou a navic kdyz tomu na dalnici slapnu do kopce, tak zavodnici s 8t otackama se dlouho neudrzi (bud to nejede, protoze to nema kroutak, nebo to jede, ale ne dlouho, protoze to papa olej a nebo benzin a ten je drahej)..Jedina kloudna a zabavna konkurence je pak dalsi caste auto a to BMW v nafte, s kterym se cca drzim na stejno.. Jezdim ted babicky C4g, ale vzdycky kdyz 5x do roka nekdo zalozi podobne tema na HC, tak jsem rad za upravenou naftu, protoze hondari jsou nejvetsi autorasiste vubec (tohle clovek na nismo, VW, citroen a ani toyota foru nepotka - ostatni nevim, u techto mam registraci)
   Návrat  
Dj RE5PECT je teď offline  Dj RE5PECT
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.1.2013 , 9:31   Citovat  

kudlajz napsal:
Nevím jak jsem toto téma měl líp nazvat.

Hledal jsem na Youtube nějaká videa Civiců s motorem B16A2, až jsem narazil na tohle video: tudy odkaz
Samozřejmě pod videem hned padaly moudra od uživatele NeoCZ15 s kterým se tam sám dohaduju.

Moudra jako že nafta je výkonnější, protože má dvojnásobný krouťák už přehlížím, ale aby někdo prohlásil o Hondě S2000, že to není sportovní auto, protože to má objem "jenom" 2 litry, to už je i na mě moc. Prý taková 4.2 FSi R8 by stačila. Pff. Běžte mu tam někdo něco napsat, já na to nemám už nervy Velmi šťastný
Na tom videu jsem já, když jsem měl ještě coupe s B16 Mrk když kámoš ještě neměl přifouklou Fobii, tak jsem ho dal, ale po chipu konec Velmi šťastný a Nea nebudu ani komentovat...
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 13.1.2013 , 10:03   Citovat  

gizmi napsal:
Kudlajz: proc by mel sundavat turbo? To je tva vec, ze nemas penize na benzin s turbem + to zivit HaHaaa A o tom to jeeeee Velmi šťastný Radeji budu jezdit v necem za malo s dostatkem prostoru, komfortu (zadna vykuchanina ala radobysportak), s kvalitni muzikou a navic kdyz tomu na dalnici slapnu do kopce, tak zavodnici s 8t otackama se dlouho neudrzi (bud to nejede, protoze to nema kroutak, nebo to jede, ale ne dlouho, protoze to papa olej a nebo benzin a ten je drahej)..Jedina kloudna a zabavna konkurence je pak dalsi caste auto a to BMW v nafte, s kterym se cca drzim na stejno.. Jezdim ted babicky C4g, ale vzdycky kdyz 5x do roka nekdo zalozi podobne tema na HC, tak jsem rad za upravenou naftu, protoze hondari jsou nejvetsi autorasiste vubec (tohle clovek na nismo, VW, citroen a ani toyota foru nepotka - ostatni nevim, u techto mam registraci)

No ještě jsem ale neviděl hondaře,který by majiteli jiné značky vyhrožoval poškrábáním auta,když se mu otře o auto...

Když jsem měl vti,tak nebyl problém se většiny aut držet a ztrácet začlo až na pětku (tedy přes 180),což je u 1.6 celkem normální. A na sériovém a nevymlaceném podvozku je pohodlné dost a prostoru taky dost.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.1.2013 , 10:12   Citovat  

napsal mistr neo
NeoCZ15 před 3 měsíci

Nechytají? Kdy začla Honda používat vícebodové vstřikování? Až s příchodem 1.5 VTEC z roku 1999 a kdy Škodovka? Už od dob novějších Favoritů, tož znamená rok 1989 ! To samé přímovstřikový motor. A teď moje oblíbené téma - spotřeba. Za kolik s VTi? Za 9 litrů... Za kolik s 1.8 T ?? Za 7 litrů ! A jede to mnohem lépe, má to 230 Nm krouťák a 180 koní.. Tak nebuď zarputilej Hondař a vydej se vstříc realitě, ne hádkami o autech, kterým se bojím říct auto, neboť bych se sakra ztrapnil ! Takže sbohem..

ssel jsem do kolen pořádnej výtlem
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Diskuze s ignoranty
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina