Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
I:jaky ucet?
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
marty89ul je teď offline  marty89ul
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 19.2.2013 , 18:55   Citovat  

zdravim chci si udelat novy bezny ucet a chci poradit u jake banky je to nejlepsi?nazory a fakta ocenim diky ps dle internetu se mi velice zamlouva fio banka,ale radeji se poradim preci jen vice hlav vice vi Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Jagi je teď offline  Jagi
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.2.2013 , 19:06   Citovat  

Gemoney- genius gratis.. dost bankomatu, vedeni a bezne veci zdarma

popr. mbank... snad zadne bankomaty, ale vedeni atd taky zdarma.

za mě jednoznačně GE Money bank.. ten grátis Úsměv.. taky jsem hledal.
   Návrat  
osiris je teď offline  osiris
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.2.2013 , 19:10   Citovat  

fio banka ma nulovy poplatky pouze kdyz mas na ucte mesicni prijem na d 10tis ( coz snad splnuje kazdy bezne pracujici clovek ) pokud bys mel prijem na uctu min jak 10 tak mas mesicni poplatke za vedeni uctu 100kc, jinak je ok a zatim sem na ni neslysel nic spatnyho Úsměv

ja pouzivam mbank - ma ultrajednoduchy internetovy bankovnictvi a hlavne se k nemu pripojim kdykoliv kdekoliv a z cehokoliv, pokud zaplatim mesicne kartou nad 4000kc tak mam 3 vyberyz bankomatu zdarma, dalsi jsou po 35kc ale to mi bezne staci jinak poplatky nejsou za nic Úsměv

u ostatnich bank jsem pak vetisnou nasel nejaky poplatky...
   Návrat  
silenec je teď offline  silenec
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 19.2.2013 , 19:17   Citovat  

Mel jsem csob, ted mam fio, axa a zuno - vsechny bez pravidelnych poplatku a vetsina veci zdarma, nejlepsi se me zda byt zuno tak pouzivam to - prehledne, super appka pro android - pres pc uz na ucet skoro nechodim.
osiris: Ten poplatek 100kc je nejaka novinka? me nic neuctuji a na webu pisou ze je zdarma, nepletes si to s equabank? Tam to tak je.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.2.2013 , 19:20   Citovat  

chlapi jak jsem rekl ge money, genius gratis vse zadara a taky bankomaty Úsměv nejaka app na androida je na nic -hlavni je mit kde vybrat ne?- a ma ji dnes uz kazdy Úsměv
   Návrat  
marek.82 je teď offline  marek.82
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.2.2013 , 19:25   Citovat  

osiris napsal:
fio banka ma nulovy poplatky pouze kdyz mas na ucte mesicni prijem na d 10tis ( coz snad splnuje kazdy bezne pracujici clovek ) pokud bys mel prijem na uctu min jak 10 tak mas mesicni poplatke za vedeni uctu 100kc, jinak je ok a zatim sem na ni neslysel nic spatnyho Úsměv

ja pouzivam mbank - ma ultrajednoduchy internetovy bankovnictvi a hlavne se k nemu pripojim kdykoliv kdekoliv a z cehokoliv, pokud zaplatim mesicne kartou nad 4000kc tak mam 3 vyberyz bankomatu zdarma, dalsi jsou po 35kc ale to mi bezne staci jinak poplatky nejsou za nic Úsměv

u ostatnich bank jsem pak vetisnou nasel nejaky poplatky...

mam u fia 2 ucty , ani na jednom zadne pravidelne prijmy a za rok co tam mam ty ucty tak nevzali za nic ani korunu
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 19.2.2013 , 19:26   Citovat  

mb7909: Aha, uz vidim proc to sem tak cpes - "Přiveďte nebo doporučte alespoň 2 své přátele, abyste měli běžný účet Genius Gratis zdarma. Stačí, když si dva Vaši přátelé, kteří nejsou klienty GE Money Bank, zřídí Genius Gratis do 30 dnů od Vašeho založení tohoto běžného účtu." to snad ne
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.2.2013 , 19:28   Citovat  

me je to uz fuk Úsměv uz vic jak pul roku gratisuju a sehnat dva lidi co nechcou platit kazdou transakci a vedeni.. si myslim neni problem. semnou to zarizovali dalsi 3 lide Úsměv tak klid...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.2.2013 , 19:28   Citovat  

dekuji za kazdou radu stale vaham ale stale mi pripada fio nejlepsi.uvidim co prinesou dalsi prispevky a zkusenosti ostatnich přátele
   Návrat  
sablos je teď offline  sablos
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.2.2013 , 19:30   Citovat  

Já jsem měl KB, respektive do 13.3 mám ale dávam výpověď, no a přesvědčila mě česká spořitelna(vim žádný zázrak) ale přitelkyně tam je 10 let a nabidli ji vedení učtu na 10 let zdarma + výběry z bankomatů a transakce takže jsme tam zašli a zřidili učet pro mě a jsem spokojen, zřidil jsem si podílový fond a necham tam nějaký drobný vydělávat.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.2.2013 , 19:33   Citovat  

nevidim duvod proc ge nemit.. bankomaty maji(lepsi je jen ceska sporitelna) a vse je zdarma.. lepsi nez uplne no name banky.. ale pořádnej výtlem i banku muzete mit radi ze Velmi šťastný
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.2.2013 , 19:45   Citovat  

sablos napsal:
Já jsem měl KB, respektive do 13.3 mám ale dávam výpověď, no a přesvědčila mě česká spořitelna(vim žádný zázrak) ale přitelkyně tam je 10 let a nabidli ji vedení učtu na 10 let zdarma + výběry z bankomatů a transakce takže jsme tam zašli a zřidili učet pro mě a jsem spokojen, zřidil jsem si podílový fond a necham tam nějaký drobný vydělávat.

To je dobrý - já byl u ČS 14let a když jim přišla žádost o převedení peněz, tak nabídli 3 roky zdarma... naštvanej

Teď mám Airbank - spořící i běžný účet. Výběry zdarma z bankomatů Airbank (mám u práce) na terminálech Sazka za 10,-Kč, ale téměř nevybírám, platba do jiné banky za 5,- kč...
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.2.2013 , 19:47   Citovat  

mb7909 napsal:
nevidim duvod proc ge nemit.. bankomaty maji(lepsi je jen ceska sporitelna) a vse je zdarma.. lepsi nez uplne no name banky.. ale pořádnej výtlem i banku muzete mit radi ze Velmi šťastný

Protože nemám a nechci ani přemlouvat nikoho,aby si tam dělal účet.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.2.2013 , 19:51   Citovat  

Hellborn napsal:
ma nekdo ucet u FIO banky?aby mi rekl zda je spokojen ci ne?diky
   Návrat  
Speedey je teď offline  Speedey
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.2.2013 , 19:53   Citovat  

Měl jsem 5let účet u KB a to snad ne teď mám GE money bank a díky přítelkyni která tam má účet 3tím rokem jsem se známým uzavřel trojici pro účet gratis a maximální spokojenost, převody,výběry,spořící účet,vedení atd. vše zdarma a hlavně poradci ať jdu za jakýmkoliv tak ochotní a příjemní ne jak v KB!! Ale samozřejmě neplatí to všude wokurka se najdou všude, jinak teda kdybych věděl že budu platit poplatek za vedení účtu jdu do Airbank nebo Fio...
   Návrat  
osiris je teď offline  osiris
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.2.2013 , 19:54   Citovat  

tak ta stovka bude u aqua banky no... uz sem si vzpomel co bylo blby na Fiu... zdarma je vyber pouze v jejich bankomatech a v ciczich bankomatech je to drahy ...

Mbank snad ani nema svoje bankomaty, protoze je uplne jedno kde si vyberu, porad mam ty prvni tri vybery zadarmo

tady mas treba nejaky to "proti" proc nemit GE, protoze zadarmo vybiras jen z bankomatu GE ale z cicich za poplatek, ale tak to maj uplne vsechny banky snad kdom ty mbank, ale ta ma zas jen 3 zadarmo no Úsměv
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 19.2.2013 , 19:55   Citovat  

Hellborn napsal:
OK a ja zase nerad zbytecne chodim do banky - u jinych bank prijedou za mnou, navic jinde maji lepsi uroky na sporicim uctu atd. atd. Úsměv

marty89ul: mam fio a ostatni co jsem psal
osiris: Equa bank, ne Aqua bank Úsměv
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.2.2013 , 20:02   Citovat  

silenec napsal:
OK a ja zase nerad zbytecne chodim do banky - u jinych bank prijedou za mnou, navic jinde maji lepsi uroky na sporicim uctu atd. atd. Úsměv

marty89ul: mam fio a ostatni co jsem psal
osiris: Equa bank, ne Aqua bank Úsměv

za asi 2roky co mam nejaky ucet v bance tak jsem tam nemusel krom zalozeni/ukonceni jit.. tak kam by jezdili.. Velmi šťastný a taky proc. a ten urok... je zanedbatelny.. kdo chce at mu neco penize zuroci.. ma podilovy fond.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.2.2013 , 20:04   Citovat  

Speedey napsal:
Měl jsem 5let účet u KB a to snad ne teď mám GE money bank a díky přítelkyni která tam má účet 3tím rokem jsem se známým uzavřel trojici pro účet gratis a maximální spokojenost, převody,výběry,spořící účet,vedení atd. vše zdarma a hlavně poradci ať jdu za jakýmkoliv tak ochotní a příjemní ne jak v KB!! Ale samozřejmě neplatí to všude wokurka se najdou všude, jinak teda kdybych věděl že budu platit poplatek za vedení účtu jdu do Airbank nebo Fio...

platis neco u gratisu? vyznel tak ten konec.. ja za vedeni neplatim ani halir.
   Návrat  
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 19.2.2013 , 20:22   Citovat  

ja mBank a nestezuji si.. bankomaty vsechny v republice..3 vybery mesicne gratis bohate dostacuji..kazdy mesic mi poslou nejakou tu desetikorunu az stovecku naopak oni..dost bylo posilani penez bance za to,ze vydelavaji na mych penezich OK
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 19.2.2013 , 20:29   Citovat  

mb7909 napsal:
za asi 2roky co mam nejaky ucet v bance tak jsem tam nemusel krom zalozeni/ukonceni jit.. tak kam by jezdili.. Velmi šťastný a taky proc. a ten urok... je zanedbatelny.. kdo chce at mu neco penize zuroci.. ma podilovy fond.
Ja jsem cekal pri ruseni uctu u csob v bance celkem asi 3 hodiny (je potreba tam jit 2x) a od te doby mam averzi k chozeni do banky Velmi šťastný U dalsich 5 bank/uctu ktere mam, jsem nemusel do banky ani jednou Úsměv
Urok je sice temer zanedbatelny, ale jestli chci mit penize okamzite k dispozici a muzu si vybrat mezi 1,5% u GE Money a 1,7/2,3/2,5% u dalsich uctu ktere mam, tak je to jasne Mrk
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.2.2013 , 20:41   Citovat  

to jedno procento... no ale opet zminim tu sit bankomatu Úsměv kazdopadne hlavne neplat zadne poplatky, to je zidovina.. Úsměv
   Návrat  
Dutch je teď offline  Dutch
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.2.2013 , 20:51   Citovat  

Mam Českou spořitelnu, díky poplatkům jsem teď řešil novou banku a nejlépe mi vyšla Air bank viz odkaz před založením jsem zašel do ČS a řekl že si asi najdu novou banku kvůli poplatkům a hle najednou vše zadara teda ne úplně ale za necelých 30 kč za měsíc což jsem po 8 letech u téhle banky a bankomatů na každém kroku jsem přijal... takže Air Bank jinak Bóďa doporučuje mBank a když jsme na to koukali tak stejná jako Airbank... přátele
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 19.2.2013 , 20:53   Citovat  

Zatim jsem neplatil ani korunu, penize maji v bance vydelavat a ne abych platil nejake poplatky za to ze je tam mam Úsměv
   Návrat  
LK7R je teď offline  LK7R
Administrátor
PříspěvekZaslal: 19.2.2013 , 20:54   Citovat  

Já přešel k Fio minulý měsíc od ČS a.s. po skoro 15cti letech. Zatím je brzy hodnotit, nicméně vše zdarma a platby do zahraniční za pouhých 50Kč. Elektronické bankovnictví je přehledné, rychlé a dá se tam exportovat libovolně dlouhé období transakcí. Skvělá Android app pro ovládání účtu. Jednoduché vytváření termínových účtů online. To že je vše zdarma se zrcadlí v úrokové sazbě, která nepatří k zrovna nejvyšším, ale stále slušným (dle objemu peněz a výpovědní lhůty termínovaného účtu). Bankomaty osobně příliš neřeším, platím kartou, nebo jednou za čas vyberu hodně najednou a pak to utrácím postupně, tzn z bankomatu vybírám sporadicky. Embosovaná platební karta MC zdarma k účtu. Možnost převádět na Slovensko za zvýhodněných podmínek.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.2.2013 , 20:54   Citovat  

Dutch napsal:
Mam Českou spořitelnu, díky poplatkům jsem teď řešil novou banku a nejlépe mi vyšla Air bank viz odkaz před založením jsem zašel do ČS a řekl že si asi najdu novou banku kvůli poplatkům a hle najednou vše zadara teda ne úplně ale za necelých 30 kč za měsíc což jsem po 8 letech u téhle banky a bankomatů na každém kroku jsem přijal... takže Air Bank jinak Bóďa doporučuje mBank a když jsme na to koukali tak stejná jako Airbank... přátele
na airbank jsem take koukal a boda ma mBank?a pokojen ja prave co jsem koukal co se tyce veskerych poplatku tak na tu fio...tak nevim porad pro kterou se rozhodnout to mi hlava nebere
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.2.2013 , 20:56   Citovat  

tudy odkaz
tudy odkaz
zde fio banka co rikate?
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.2.2013 , 20:58   Citovat  

marty nechapu te.. mas zde doporuceno:
mbank
ge money
fio

napis si k nim plusy a minusy.. urok, sit bankomatu atd, a pak uvidis.. jak jednoduche. a vsechny jsou zadarmo
   Návrat  
Dutch je teď offline  Dutch
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.2.2013 , 20:58   Citovat  

marty89ul napsal:
na airbank jsem take koukal a boda ma mBank?a pokojen ja prave co jsem koukal co se tyce veskerych poplatku tak na tu fio...tak nevim porad pro kterou se rozhodnout to mi hlava nebere
jj mbank, no víš že on je kolenovrt a ušetří na všem a říkal že je spokojen. Jinak jak píší ta fio je asi taky dobrá ale neznám ji. Ono asi vesměs to je u těhle nových +- stejný protože tahají klienty k sobě... je to dobrý
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 19.2.2013 , 20:59   Citovat  

LK7R napsal:
Já přešel k Fio ... Možnost převádět na Slovensko za zvýhodněných podmínek.
Jo, to je pravda a pro nekoho by to mohla byt velka vyhoda OK http://www.fio.cz/bankovni-sluzby/platebni-styk/cr-sr
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
I:jaky ucet?
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina