Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Nemožnost odvzdušnění brzd
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Wheelman je teď offline  Wheelman
Moderátor
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 31.10.2007 , 21:21   Citovat  

Tak už fakt nevim, na ESičku jsem měl KO zadní brzdiče, absolutně vůbec nebrzdili, tak jsem je chtěl zrepasovat, jeden byl tak ko že ani pístek nešel ven atd.. prostě totálka, tak že dám třmen z CRXa, je tam jenom potřeba delší hadice z CRXa protože je tam trochu jinak vstup. Než se ale dostane na repasi těch třmenů, tak jsem tam hodil oba jiný z CRXa, který sice brzdí, ale od tý doby nejsem schopný odvzdušnit brzdovej system, furt jde pedál skoro až na zem, i když to brzdí, kola se zablokujou třeba uplně, zadek taky brzdí, ale ten pocíit brzdit skoro až na podlaze je děsnej a jezdit s tim nechci, Nemátě někdo nějakej tip nebo fígl?!?!

DÍKY!!!
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
FastCivic je teď offline  FastCivic
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 31.10.2007 , 22:06   Citovat  

noooo, vim ze jeden model peugeotu (tusim 406) ma tak debilni zadni brzdy, ze pri odvzdusnovani se musi povolit spodni sroub a cely trmen vytocit nahoru (jakobys menil desky) kvuli toho, aby se odvzdusnovak dostal do nejvrchnějsi pozice a dalo se to vubec odvzdusnit. ten trmen co si tam dal je uplne stejny jako puvodni? nema treba prave ten odvzdusnovak v jinem miste? ze by byl ten tremn na ceru jinak uchyceny a tys ho tim padem ted nemel v idealni poloze

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Minor je teď offline  Minor
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 31.10.2007 , 22:16   Citovat  

Nepomůže odvzdušnění do kříže? Nemá případně 5G redukční ventil na redukci tlaku na zadní nápravě? Starej accord něco takovýho myslím měl a bylo s tím nějaký potíže. Už si to moc nepamatuju.

FastCivic je teď offline  FastCivic
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 31.10.2007 , 22:25   Citovat  

jeste me napadlo jestli to mas vubec zavzdusnene...propadava se ti pedal kdyz na nem stojis a mas vypnuty motor? Kdyz jedes, a brzdis, povoluje brzdny ucinek?Musis pak naslapavat aby to zas brzdilo? Jestli ne, a mas pedal tvrdy, spis bych to videl na spatne serizene zadni brzdy...proste desky jsou od kotouce daleko, proto jde pedal tak moc dolu, nez se desky priblizi ke kotouci a zacnou brzdit
sice kotouce nejsou tak slozite na serizeni jako bubny, asi je v samostavu nejaky problem...rucka ti jak brzdi?

Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 31.10.2007 , 23:00   Citovat  

Do kříže jsem to odvdzušňoval taky, pedál se trochu propadává, nikde ale kapalina neutíká, to jsem kontroloval taky, odvzdušňováky jsou na stejnym místě, ale s tim nastavenim zadních brzd, to je pravda že to jsem nijak neřešil, dal jsem nový desky, ale že by se to nějak extra nastavovalo to ani nevim Se stydím kouknu na to Úsměv

PreludeZ je teď offline  PreludeZ
Administrátor
0
PříspěvekZaslal: 1.11.2007 , 8:25   Citovat  

hm, aby ty brzdiče z crx neměly třeba větší pístky, protože pak budeš potřebovat víc kapaliny na jejich stlačení a tím pádem se ti propadá pedál níž než s origo brzdama a zabírá níž...
Nevím jestli je tohle standartní úprava ale může to skončit tím že budeš potřebovat větší hlavní brzdovej válec jestli ty pístky budou tak velký že tenhle nebude stačit.

monty je teď offline  monty
Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 1.11.2007 , 9:01   Citovat  

no to nebude takovej rozdíl ,aby to dělalo tolik , vemte si já na civikovej válec prd zadní třmeny s preludy a fungovalo to normálně. tipuju že buď klekl válec jakse prošláp až dolů a nebo je v systemu ještě vzduch .zkusil bych to takhle- odpojit hadici z posilovače (abych se s ním nepral) a pořádně odfouut ty zadky ,prvně jedno a křížem přední a pak druhý zase s předkem. Pokud to nepomůže tak asi zkusit jinej válec.

Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 1.11.2007 , 9:50   Citovat  

No stejně jsem chtěl dávat brzdy z VTIčka, jak s válcem tak s posilovačem, třmeny přední atd... tak to možná spáchám už teď a zkusim ten válec vyměnit no, jinak jsem ti protáhnul fakt tak 2 litry kapaliny už, zkoušel jsem to tak 10 na každym kole.

T zadní třmeny jsou fakt identický, stejná velikost pístku, stejná velikost třmenu, atd.... tam bych problém asi neviděl.

PreludeZ je teď offline  PreludeZ
Administrátor
0
PříspěvekZaslal: 1.11.2007 , 10:03   Citovat  

Wheelman napsal:
No stejně jsem chtěl dávat brzdy z VTIčka, jak s válcem tak s posilovačem, třmeny přední atd... tak to možná spáchám už teď a zkusim ten válec vyměnit no, jinak jsem ti protáhnul fakt tak 2 litry kapaliny už, zkoušel jsem to tak 10 na každym kole.

T zadní třmeny jsou fakt identický, stejná velikost pístku, stejná velikost třmenu, atd.... tam bych problém asi neviděl.

tak to jo, to pak bude asi v tom válci jak píše monty... OK

Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 1.11.2007 , 16:15   Citovat  

Vyřešeno díky, špatnej válec

Díky je to dobrý

bordel je teď offline  bordel
Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 1.11.2007 , 19:52   Citovat  

Me se brzdnej ucinek dostavi taky az ke konci seslapnuti brzdovyho pedalu, ale mam dost mista, kdy to brzdi a kdy se zablokovavaji kola. Mam to od doby, kdy mi delali repasi zadnich brzd, menili kapalinu a odvzdusnovali to Smutný. Driv to nebrzdilo sice hned, ale bylo to o neco driv...

filipJDM je teď offline  filipJDM
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 9.3.2013 , 19:57   Citovat  

mám taky trošku problém že mám měkej pedál dával sem dopředu brzdy z prelude (260mm) místo původních 240mm a dozadu sem dával kotoučovky z crx a pedál brzdí docela nízko a odvzdušňovaly sme to 2x ale brzdí to brutálně. nemám vyměnit i hlavní brzdovej pedál?? nebo nevíte čim by to mohlo bejt??

Obsah fóra Honda-club.cz   
Nemožnost odvzdušnění brzd
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina