Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Jakej koupit notas?
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
Marfi je teď offline  Marfi
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 3.4.2008 , 14:39   Citovat  

Zdravim odborníky potřebuju poradit jakej notas koupit chci ho na ukládání dokumentu a abych moh ladit hondat Mr. Green takže žadnou super pecku nepotřebuju no a cena 15-20 to stačí ne?díky
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
exxsodus je teď offline  exxsodus
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.4.2008 , 16:07   Citovat  

Marfi napsal:
Zdravim odborníky potřebuju poradit jakej notas koupit chci ho na ukládání dokumentu a abych moh ladit hondat Mr. Green takže žadnou super pecku nepotřebuju no a cena 15-20 to stačí ne?díky

tudy odkaz OK a k nemu nejaky menic nebo zastrcku do zapalovani..
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Niky je teď offline  Niky
PříspěvekZaslal: 3.4.2008 , 16:15   Citovat  

Marfi napsal:

Určitě HP, kupoval jsem jich 12 a nemůžu si na nic stěžovat. Dokonce mi spadl z rukou na dlažbu ( zaplej) a běží dál. Hlavně ne Acer koupil jsem tři ruzný notasky od aceru a během pul roku baterka pryč , a téměř přesně po záruce se začlo uvolnovat LCD. Pokud chceš poradit přímo co tak mi dej vědět. Btw do 20K koupíš už slušnou pecku. Cca 160gb disk, 3000Hz procesor. 1G Ram, wifi, slot na karty , dvd vypalku atd. Já mám dokonce přihlašování na otisk prstu. Pokud by sis vybíral mezi jinýma značkama , napiš a řeknu vyhody nevyhody.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.4.2008 , 16:19   Citovat  

Niky napsal:
Určitě HP, kupoval jsem jich 12 a nemůžu si na nic stěžovat. Dokonce mi spadl z rukou na dlažbu ( zaplej) a běží dál. Hlavně ne Acer koupil jsem tři ruzný notasky od aceru a během pul roku baterka pryč , a téměř přesně po záruce se začlo uvolnovat LCD. Pokud chceš poradit přímo co tak mi dej vědět. Btw do 20K koupíš už slušnou pecku. Cca 160gb disk, 3000Hz procesor. 1G Ram, wifi, slot na karty , dvd vypalku atd. Já mám dokonce přihlašování na otisk prstu. Pokud by sis vybíral mezi jinýma značkama , napiš a řeknu vyhody nevyhody.

Ten IBM za 16 co sem vlozil nabizi uplne vsechno co jsi tady vypsal.. I ten uplne zbytecny otisk prstu.. a od HP se nejak zvlast nelisi..
   Návrat  
Daver je teď offline  Daver
Administrátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 3.4.2008 , 16:30  Naposledy upravil Daver dne 3.4.2008 , 16:45, celkově upraveno 3 krát. Citovat  

A pokud bys chtěl fak do auta, tak na KPRO ti stačí tohle: ASUS EEE

Když budeš hodnej, tak ti tam přítel na telefonu nalifruje XPčka a frčíš jak drak kouř

Takhle se to dělá: upgrade na XP

A když seš magor, tak zajdeš až takhle daleko: UHH
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 3.4.2008 , 16:41   Citovat  

exxsodus napsal:
Ten IBM za 16 co sem vlozil nabizi uplne vsechno co jsi tady vypsal.. I ten uplne zbytecny otisk prstu.. a od HP se nejak zvlast nelisi..

Hm IBM pokud vim tak lenovo nízké řady nemá cenu kupovat, divná klávesnice , ohraničení monitoru. Ale jinak je to ta z lepších značek. I když spíš u vyších řad.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 3.4.2008 , 16:49   Citovat  

Navíc cena vůbec neodpovídá parametrůmÚsměv dívej a porovnej si je:) tudy odkaz
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.4.2008 , 16:51   Citovat  

Daver napsal:
A pokud bys chtěl fak do auta, tak na KPRO ti stačí tohle: ASUS EEE

Když budeš hodnej, tak ti tam přítel na telefonu nalifruje XPčka a frčíš jak drak kouř

to je strasne male.. pořádnej výtlem pořádnej výtlem a celkem drahe.. to radsi tudy odkaz sice trosku drazsi, ale do marfiho pozadavku se jeste vlezl.. Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.4.2008 , 16:53   Citovat  

tady ty notasi střílíte jak na střelnici a já mam z toho hlavu jak balon Tak to valím bulvy
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.4.2008 , 16:55   Citovat  

Niky napsal:
Navíc cena vůbec neodpovídá parametrůmÚsměv dívej a porovnej si je:) tudy odkaz

tak to je i podle toho z kama to kupujes a co je to za obchod.. Jinak jako kazdy rika, ze je lepsi neco jineho a jiny mu to zas prevraci, takze to je tezke.. Stejne to vsechno za rok bude schitt.. pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
Daver je teď offline  Daver
Administrátor
PříspěvekZaslal: 3.4.2008 , 17:07   Citovat  

exxsodus napsal:
to je strasne male.. pořádnej výtlem pořádnej výtlem a celkem drahe.. to radsi tudy odkaz sice trosku drazsi, ale do marfiho pozadavku se jeste vlezl.. Úsměv

Tobě příjde 8 táců jako drahé ? ... no nevím kámo Tak to koukám!
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.4.2008 , 17:13   Citovat  

Daver napsal:
Tobě příjde 8 táců jako drahé ? ... no nevím kámo Tak to koukám!

nevim no, nejak mne to moc nenadchlo, uz jen kvuli tomu, ze se dela v ruznych barvach jak nejaka doplnekova modni kolekce.. to bych asi radsi sahl po nejakem bazarovem laptopu.. rikam, kazdy ma svuj nazor přátele
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 3.4.2008 , 17:20   Citovat  

Aaaaa Celeron nenávidim:-D Jasný , ale tak aspon ví, že jsou dvě značky z kterých vybírat a myslim , že at z nich vybere co vybere bude to podobná uroven.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 3.4.2008 , 17:22   Citovat  

Exxodus vypadá to jako by jsme byli nějací dealeři HaHaaa Každopádně bych kouknul do ruznych int. obchodů. Mají různé akce a slevy , třeba trefí co bude chtít.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.4.2008 , 17:24   Citovat  

Niky napsal:
Aaaaa Celeron nenávidim:-D Jasný , ale tak aspon ví, že jsou dvě značky z kterých vybírat a myslim , že at z nich vybere co vybere bude to podobná uroven.

Si myslim, ze v te cenove kategorii nabidne skoro kazdy vyrobce tu samou sestavu komponentu.. Ted jenom si vybrat znacku, ktere kazdy veri.. nevim proc, ale mne se libi IBM.. tobe treba HP, ten je taky dobry za tech 17, mozna jeste lepsi.. a co tak treba neaky bazarovy marfi??
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.4.2008 , 17:26   Citovat  

Niky napsal:
Exxodus vypadá to jako by jsme byli nějací dealeři HaHaaa Každopádně bych kouknul do ruznych int. obchodů. Mají různé akce a slevy , třeba trefí co bude chtít.

jn, kradene notasy tu vytahovat nebudu pořádnej výtlem pořádnej výtlem a pritom marfi beztak vubec nevi, ktera packa a ted je z toho jeste vic domatenejsi.. pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.4.2008 , 17:30   Citovat  

tudy odkaz idealni do auta, parametry vklidu na to co potrebujesa jeste ze slitiny, takze na prenos do auta dobry.. A hlavne usetris kotel penez.. Úsměv OK
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.4.2008 , 17:33   Citovat  

to mi hlava nebere
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.4.2008 , 17:35   Citovat  

Marfi napsal:
to mi hlava nebere

Z toho vyplyva?? pořádnej výtlem
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.4.2008 , 17:36   Citovat  

že vyberu nakej podle barvy :chichi:
   Návrat  
Kovis je teď offline  Kovis
PříspěvekZaslal: 3.4.2008 , 17:40   Citovat  

Od ty doby co se IBM spojilo s Lenovo a zacli delat ty cinsky sunty tak nevim nevim. Nakupujeme jich cca 20 mesicne, poruchovost je opravdu mala (pod 1%) ale styl zpracovani a kvalita.. Samej levnej plast (A to kupujeme notebooky za cca 50k T61 a X61). Ja bych ho jako soukromy nechtel. Ale je fakt ze servis maji vybonej (vetsinou do 24h)

Jedna z mala firem ktera si jeste drzi kvalitu zpracovani je DELL...
   Návrat  
MalTake je teď offline  MalTake
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.4.2008 , 17:55   Citovat  

já ti doporučim tohle - Notebook HP Pavilion dv6720 má to úplně všechno - dokonce i výkon Mrk za 19690 u nás na krámě v LBC či v jákémkoliv jiném GAMESHOPu
nejbližší pobočku najdeš zde tudy odkaz nebo tudy odkaz

HP sou gutt
   Návrat  
Lubosh je teď offline  Lubosh
Moderátor
PříspěvekZaslal: 3.4.2008 , 18:05   Citovat  

Jj, DELL je v pohodě. Sám ho mám, a mám u něj tuším tříletej pezplatnej servis, že hned do druhýho dne přijedou a opraví mi ho, nebo vyměněj celej comp.
   Návrat  
romeo411 je teď offline  romeo411
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.4.2008 , 18:27   Citovat  

Kovis napsal:
Od ty doby co se IBM spojilo s Lenovo a zacli delat ty cinsky sunty tak nevim nevim. Nakupujeme jich cca 20 mesicne, poruchovost je opravdu mala (pod 1%) ale styl zpracovani a kvalita.. Samej levnej plast (A to kupujeme notebooky za cca 50k T61 a X61). Ja bych ho jako soukromy nechtel. Ale je fakt ze servis maji vybonej (vetsinou do 24h)

Jedna z mala firem ktera si jeste drzi kvalitu zpracovani je DELL...

Sorry, ale modely T61 nepatri k tem kvalitnim, pokud nechces plastovej ausus proc nekupujete T60? Ja mam uz treti, a ta co mam ted z ktere to pisu rozhodne ausus neni a pravda, je na ni Lenovo a IBM to delalo lip, ale porad je to nejlepsi zpracovani laptopu co znam..
Pokud jich berete cca 20 mesicne a jsou to T61, tak nechapu v jake konfiguraci to mas, ze stoji 50k.. ?
Jinak souhlasim, ze i DELL si drzi kvalitu, ale dle me zatim neprokonal IBM/LENOVO ve vrcholove rade..
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
PříspěvekZaslal: 3.4.2008 , 18:46   Citovat  

Taky si dovolím přispět.

Pokud nechceš ukládat obrovské množství dokumentů (nevím totiž, myslíš-li dokumnety klasické textové - ty moc nezaberou) či s velkou kapacitou (jako foto, video atd.), tak Ti opravdu stačí na ladění auta i starší DELL, neb staré byly zárukou kvality a výdrže a hlavně měli tzv. sériový port - COM, kterým si se připojil bez problémů na ECU auta.

Má zkušenost se zákazníky kupující v mém bývalém zaměstnání v PC Bazaru byla, že 90% z nich preferovalo ten tzv. sériový port - COM, neb dle nich byl bezproblémový a stabilní a zaručující spojení mezi Notebookem/aplikací a ECU a že údajně převodníky/redukce z USB na sériový - COM port nebyly moc dobré. (nevím, nezkoušel jsem).

ZE STARŠÍCH HLAVNĚ NEKUPUJ, ALE OPRAVDU NE ACER, ASUS, STAROU TOSHIBU, LG, SAMSUNG, A PODOBNÉ JEBKY ...

LEPŠÍ JSOU HP, COMPAQ ČI DELL!!!

Proto bych radil koupit něco do 10.000,- , pokuch chceš pouze funkci a pohodlnost operačního systému tak bude to s Windows XP Home či spíše s Profesional (což nejspiš nevyužiješ). Nové většinou seženeš s Windows Vista, což je na pičku systém (můj názor-hezká grafika a plno (jsem sprostý jako dlaždič, ale polepším se), ale náročnost a pro mne zbytečnosti), ale zas Ti Microsoft nabídka tzv. downgrade, tzn. že můžeš přejít na XP bez poplatku.

Pokud nejsi blázen(což všichni víme, že jsi Velmi šťastný Se stydím ), tak si koupíš něco s tím tzv. sériovým - COM portem, což myslím má snad HP či právě DELL, jiné jsem nestačil na netu probrat, ale hlavně ne ty výše uvedené jebky. Ale HP či DELL!!!]

Záleží opravdu na Tobě.

DELL doporučuji má všechny přednosti, jen jedinou nevýhodu - NESEŽENEŠ JEJ BĚŽNĚ NA KRÁMECH - MAJÍ TOTIŽ SVOJI VLASTNÍ PRODEJNÍ POLITIKU - VLASTNÍ E-SHOP A SAMI DISTRIBUUJÍ!!

Pokud by si chtěl něco staršího, mohu se Ti v bývalé práci poptat, měl bys rok záruku a snad s dobrou baterií. Ale tu koupíš na netu od 2500,- výše dle modelu notebooku, v tomto je na trhu dobrá podpora.
   Návrat  
monty je teď offline  monty
Moderátor
PříspěvekZaslal: 3.4.2008 , 21:16   Citovat  

hele hlavně si zjisti co budeš potřebovat za výstupy, já mám třeba programátor eprom na lpt a simulátor epromky bude na lpt taky , takže vybírám i podle toho.
   Návrat  
maryo je teď offline  maryo
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.4.2008 , 0:32  Naposledy upravil maryo dne 4.4.2008 , 0:38, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Ja mam Dell Latitude CPI PentiumII 400MHz, 20GB, 256RAM, trochu apgrejdlej muzejni kousek, ale zpracovani fakt super a behaj mi na tom fakt dost slusne XPcka SP2 Professional a Debian Linux na kernelu 2.16.x, je fakt, ze instalator jsem orezal o 400MB svatoušek , ale po instalaci mi pouzivaji 65MB RAM muhehe. S trochou stelovani to zvlada i plynule novy filmy v divxu. A dal jsem za nej par stovek pořádnej výtlem... :hura:

Tim jsem chtel rict, ze jestli to chces jen na ladeni ecu a psani textu, obcas pustit film apod., tak ti stopro staci nejaky bazarovy Pentium3 700MHz+. Ale pozor na vydrz baterky, i u DELLu ti muze za par minut zhebnout kdyz se k ni majitel nechoval setrne nebo se NB dlouho nepouzival. A ty Acery, Umaxy apod. rozhodne nebrat, obvzlast do auta kde obcas najedes na hrbol a muzes jit za tejden pro novej wokurka
   Návrat  
snk. je teď offline  snk.
2 háčka
PříspěvekZaslal: 4.4.2008 , 0:35   Citovat  

asi bych volil to HP nebo ASUS ,ale chce natrefit na dobre "udelany" kus podle me.I na HP nebo na Asus muzes mit hned smulu a nepobezi za boha po x reklamacich.Takze asi HP or Asus
   Návrat  
shallowhal je teď offline  shallowhal
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.4.2008 , 2:27   Citovat  

Zkus se podívat na googlu (super nabídky jsou na ebay.com) na HP TC1100, je to tablet PC s odnímatelnou klávesnicí. Tu můžeš nechat doma a používat jen displej s dotykovým perem. Výdrž na baterie klasická, cca 2 hodiny. Není problém adaptér na autobaterii. Designově velmi vydařený, malý, lehký. Pohání ho starčí Pentium M, ale s XPčkama je to na pohodu. V česku z druhé ruky 12tis. (původně 60tis.), na americkým ebay kolem 6-10tis. podle stavu.

Pokud nemusíš šetřit, nejnovějším nástupcem je excelentní tablet PC/notebook HP 2710p. Malý, lehký, super kvalitní provedení, nový dvoujádrový procesor, jednoduše nejmodernější výbava. Cena u nás je ovšem astronomická, cca 40tis. Koupil jsem nyní v USA nový za 22tis., použitý lze koupit podstatně levněji.

Tablet pc je notebook s displejem, který se dá ovládat speciálním perem (škoda že ne prstem Úsměv), pro psaní textu slouží virtuální klávesnice. Dá se vzít do postele na čtení jako knížka, to s klasickým notebookem tak dobře nejde.
   Návrat  
sijon je teď offline  sijon
PříspěvekZaslal: 4.4.2008 , 10:15   Citovat  

Z vlastních zkušeností doporučuji HP, (lépe) DELL, (nejlépe) IBM.
Klidně i starší. Mají celkem kvalitně upravený povrch a něco vydrží :hura:
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Jakej koupit notas?
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina