Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
JDM matice
Fórum: Koupím
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
MinoSVK je teď offline  MinoSVK
PříspěvekZaslal: 6.4.2013 , 19:27   Citovat  

Ahojte,

Idem obuvat BBSi na leto a potrebujem nejake pekne, nove matice. Na garageraceteam su za 65e a to je mega vela. Nema niekto neponuka??

Dik
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
R3S je teď offline  R3S
Moderátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 6.4.2013 , 22:07   Citovat  

mrkni k Infimu do shopu..Úsměv tudy odkaz
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Zdendad je teď offline  Zdendad
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 6.4.2013 , 22:53   Citovat  

tudy odkaz

Levněji to už nejde...
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 7.4.2013 , 9:57   Citovat  

Nevim aky zavit potrebujem ... 1,25 alebo 1,5??
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 7.4.2013 , 10:23   Citovat  

MinoSVK napsal:
Nevim aky zavit potrebujem ... 1,25 alebo 1,5??

1,5
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 7.4.2013 , 10:31   Citovat  

Dik!!
   Návrat  
Ogi11 je teď offline  Ogi11
PříspěvekZaslal: 7.4.2013 , 10:36   Citovat  

Ahojte, ak môžem otázku, viete mi poradiť matice na Hondu Accord 6G, r.v.2000 - aký závit?
A kde by som mohol vykoumat aká je stredová diera kolesa?
Dakujem Úsměv
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 7.4.2013 , 10:47  Naposledy upravil Zdendad dne 7.4.2013 , 11:01, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

Ogi11 napsal:
Ahojte, ak môžem otázku, viete mi poradiť matice na Hondu Accord 6G, r.v.2000 - aký závit?
A kde by som mohol vykoumat aká je stredová diera kolesa?
Dakujem Úsměv

M12x1,5

4x114,3 máš rozteč? Středová díra by měla být pak 64,1 Mrk

a vykoumat to můžeš na googlu během pár vteřin... Úsměv

edit: tady to máš tudy odkaz
   Návrat  
Ogi11 je teď offline  Ogi11
PříspěvekZaslal: 7.4.2013 , 10:52   Citovat  

Mám 4x114,3 Úsměv
Koumal som ale vôbec týmto veciam nerozumiem tak pre istotu som sem napísal Se stydím
dakujem Úsměv
   Návrat  
Kapky je teď offline  Kapky
2 háčka
PříspěvekZaslal: 7.4.2013 , 13:25   Citovat  

Trochu se sem, s prominutím, vetřu Velmi šťastný Neví náhodou někdo, kde bych v Evropě mohl sehnat Volk matice? Konkrétně Volk Racing Formula Lug Nuts (odkaz). Uvažuju, jestli je vzít z toho Nengunu nebo se poohlédnout někde v Evropě, i z důvodu platby cla, když se jedná o zboží z Japonska Mrk

Díky moc:)
   Návrat  
Vokys je teď offline  Vokys
2 háčka
PříspěvekZaslal: 7.4.2013 , 15:03   Citovat  

jako 4k za srouby ?
to bych se bal dat na auto
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 7.4.2013 , 22:22   Citovat  

Bohužel, ta cena je šílená, vím, ale co jsem o nich přečetl na různých zahraničních diskuzích, tak tyhle matice jsou považovány za jedny z nejlepších, co lze momentálně na auto sehnat, jak kvalitou, tak i co se týče "bezpečnosti" před zloději. Člověk si to ale samozřejmě patřičně zaplatí. Nedávno jsem pořídil na CTR nový kola, který nebyly zrovna nejlevnější, takže myslím, že dát takovýhle peníze do matic, to už je oproti tomu "maličkost". Lepší než přijít rovnou o kola Mrk

BTW., kdyby někdo sháněl podobnej typ matic, tak hodně je ve světě známá značka Project Kics (odkaz). Našel jsem je i na českém webu, jsou za trochu lepší cenu než ty Volk, ale taky nic levnýho. Určitě ale člověk nešlápne vedle ani s jedním typem.
   Návrat  
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 8.4.2013 , 7:26   Citovat  

Kapky napsal:
Bohužel, ta cena je šílená, vím, ale co jsem o nich přečetl na různých zahraničních diskuzích, tak tyhle matice jsou považovány za jedny z nejlepších, co lze momentálně na auto sehnat, jak kvalitou, tak i co se týče "bezpečnosti" před zloději. Člověk si to ale samozřejmě patřičně zaplatí. Nedávno jsem pořídil na CTR nový kola, který nebyly zrovna nejlevnější, takže myslím, že dát takovýhle peníze do matic, to už je oproti tomu "maličkost". Lepší než přijít rovnou o kola Mrk

BTW., kdyby někdo sháněl podobnej typ matic, tak hodně je ve světě známá značka Project Kics (odkaz). Našel jsem je i na českém webu, jsou za trochu lepší cenu než ty Volk, ale taky nic levnýho. Určitě ale člověk nešlápne vedle ani s jedním typem.

Tady bych hodne pochyboval, ze to je original...treba me je dodava dodavatel s doporucnou prodejni cenou kolem 1400 kc/set Úsměv tudy odkaz

Pokud uz chces kupovat drahe matice, tak rozhodne z autorizovaneho obchodu...coz zadny ebay nebo tuningin rozhodne neni...tehle matic je plna kiss me replik a vsadim se, ze bys rozdil nepoznal, takze si poradne rozmysli nez koupis "volky" za 5tis v hodnote 25usd.

Situace je takova, ze ty volky maji minimalni prodejni cenu kolem 250-300 usd, tzn. ze kdyz to nekdo prodava levneji, bude to z 95% nejaka levarna. Ale rovnez to neznamena, ze si nemuzes koupit repliky za stejne penize Velmi šťastný

Takze bud vysol ~8 tisic za originaly treba v nengunu, nebo si kup rovnou nejake repliky za par stovek. Zadna stredni cesta tady neni...
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 8.4.2013 , 8:46   Citovat  

Jj, máš pravdu, že těch všech pochybnejch replik se po netu válí habaděj, hlavně, co se týče Ebay bych tomu nevěřil ani za mák, pokud ta cena není podobná, jako se ty matice prodávají v ofiko distribucích. Já jen, že za tuhle cenu si myslím, že to už budou originály. Samozřejmě, neříkám, že se nemůže najít expert, kterej je střelí i za ty 3litry, když třeba nákupka je stále někde okolo 1400,-, jak říkáš ty. Nicméně, dal jsem to sem spíš z toho důvodu, že je to prodejce z Čech a spousta lidí má stále lepší pocit, když může zboží koupit přímo v Čechách, než z nějakýho Japonska. Tady (odkaz) kdyžtak pro srovnání, jak se liší originály Kics od replik. Já jsem stejně už rozhodnutej, že ty Volky vezmu - co se týče Nengunu, tam myslíš, že bych se nemusel bát, že mi přijdou nějaký šmejdy? Mrk
   Návrat  
Vokys je teď offline  Vokys
2 háčka
PříspěvekZaslal: 8.4.2013 , 11:28   Citovat  

ja beru to ze kdyz nekdo koupi kola za poradny penize ze se k tomu srouby za dvacku nehodi a lepsi koupit poradny a bezpecnostni a je klid
   Návrat  
Aqwertzz je teď offline  Aqwertzz
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.4.2013 , 17:27   Citovat  

Zdendad napsal:
http://www.speedpro.eu/sada-matek-p-9558.html

Levněji to už nejde...

Zkousel takove matky někdo? popřípade neco z ebay? tudy odkaz
Je to bezpečné? A nesleze ta barva za 2týdny?
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 8.4.2013 , 21:34   Citovat  

Aqwertzz napsal:
Zkousel takove matky někdo? popřípade neco z ebay? tudy odkaz
Je to bezpečné? A nesleze ta barva za 2týdny?

Jsou podezřele levné... normál se prodávají kolem 1500,- to mi hlava nebere to mi hlava nebere to mi hlava nebere ty ze speedpro.cz už koupilo určitě moc lidí, jen by to chtělo zkušenosti třeba po jedné sezóně...

Já osobně mám origo USA JDM Password (průchozí) v růžové a barva neslézá, pouze za ten poslední rok trošku vybledla a je z toho taková světlejší růžová (dá se říct, že i hezčí HaHaaa )....možná tomu pomáhají různé přípravky na kola apod., které používám..

Občas jsem nebyl opatrný při dotahování a nejen já... jistí jedinci v jednom nejmenovaném servisu je "trošku" podrali na hranách od ořechu......
tudy odkaz

Moje fotky po ročním používání a poměrně hodně špatným zacházením Smutný musím říct, že ale vydržely hodně OK a na fotkách jsou hlavně i špinavý...
tudy odkaz
tudy odkaz
   Návrat  
maxxi je teď offline  maxxi
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.4.2013 , 22:18   Citovat  

Kapky napsal:
Jj, máš pravdu, že těch všech pochybnejch replik se po netu válí habaděj, hlavně, co se týče Ebay bych tomu nevěřil ani za mák, pokud ta cena není podobná, jako se ty matice prodávají v ofiko distribucích. Já jen, že za tuhle cenu si myslím, že to už budou originály. Samozřejmě, neříkám, že se nemůže najít expert, kterej je střelí i za ty 3litry, když třeba nákupka je stále někde okolo 1400,-, jak říkáš ty. Nicméně, dal jsem to sem spíš z toho důvodu, že je to prodejce z Čech a spousta lidí má stále lepší pocit, když může zboží koupit přímo v Čechách, než z nějakýho Japonska. Tady (odkaz) kdyžtak pro srovnání, jak se liší originály Kics od replik. Já jsem stejně už rozhodnutej, že ty Volky vezmu - co se týče Nengunu, tam myslíš, že bych se nemusel bát, že mi přijdou nějaký šmejdy? Mrk

Vem ty Volky je je bral přímo z Japonska od výrobce celkem mě přišli na 7.500Kč ale chtěl jsem prostě originál a jsou fakt super!!!
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 9.4.2013 , 20:14   Citovat  

Díky moc všem za rady - objednáno.. přátele
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
JDM matice
Fórum: Koupím