Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
1,5 LSi -> 1,6 VTi
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
Bivoj je teď offline  Bivoj
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 6.4.2008 , 22:03   Citovat  

Ahoj, tohle je takovej uvod tak kdo ma malo casu tak to preskocte ke druhymu odstavci Mrk Na foru sem novej ale hondy mam rad uz hoooodne dlouho a porad me to drzi. Takze kdyz sem si splnil sen 5G civicem coupe (nic nechci vic, snad mozna integra by se tomu vyrovnala Hihi), tak se mi to nepovedlo uplne...1,6ky nesli sehnat a proste piplat si neco co mohlo bejt v zakladu jeste lepsi se mi nechce. Takze prirozene se zaobiram takovejma napadama jak to udelat abych doplnil ten kousicek chybejiciho snu Mrk Uz tu brousim tohle forum nejakou dobu a cerpam info a aspon jsem to tu nevidel primo tak snad.. Ale prejdu k veci...
Kdyz jsem se dovedel o moznosti swapu motoru tak sem si o tom zjistil nejaky to zakladni info, ale je mi jasny ze to neni jenom o tom motoru, takze...by nejefektivnejsi bylo sehnat si druhy auto stejnyho rocniku a z toho to "prehazet" do toho myho ne? jelikoz VTi se nedelalo jako coupe tak si nejsem jistej co vechno by z toho auta bylo pouzitelny a co ne. V tomhle vubec netusim v cem vsem se hatch, sedan a coupe lisi, protoze jsou kratsi a delsi a proste to asi neni uplne to samy ne? To bych chtel zjistit jako prvni jestli to nekdo vi jaky jsou odlisnosti mezi nima (co se tyce veci ktery by potrebovali prehodit)..a jsme u toho...co vsechno by se muselo vymenit? Motor, spojka, prevodovka, brzdy, ridici jednotka...urcite to nebude vsechno. To je dalsi vec s kterou bych potreboval poradit nebo rict nazor. Co jsem koukal je vas tu dost lidi ktery s tim maji i osobni (a ne jednou) zkusenost Mrk tak pevne verim ze by se mohli ozvat...co? Úsměv Nerikam ze jsem pevne rozhodnutej ale ta myslenka se mi libi protoze osobne coupe civica 5G se mi libi strasne moc a kdyby slo nejak hybnout s vykonem tak bych byl stastnej jak blecha. Beru to spis jako ze bych se o tom s nekym chtel pobavit, aby mi to rekl z ty prakticky strany, protoze ja ty mechanicky zkusenosti proste takovy nemam. Mozna by to bylo jednodussi resit nekde osobne a jestli by se nekomu chtelo tak ja bych se klidne zastavil prohodit o zakladni problematice rec Úsměv napiste jestli je to blbost, jestli je to neumerny nakladum celkove nebo cokoliv..chtel bych se o tom co nejvic dovedet. Snad sem to nenapsal jak trotl a zakladni myslenka je z toho jasna. Díky Mrk
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
civicblack je teď offline  civicblack
3 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 6.4.2008 , 22:09   Citovat  

tak já vim,že coupe ma předek stejný s 3D a zadek stejný jako 4D Úsměv

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
posero je teď offline  posero
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 6.4.2008 , 22:11   Citovat  

tak swapovat muzes vesele motory z c5g na karoserii nezalezi,nejsnaz by vysel b16a (vti)vse pasuje na drzaky takze klid musis sehnat motor s poloosama a prevodovkou,ecu,dobra je elektrika a napravy pro lepsi pocit z jizdy Mrk nebo tam nalama treba h22a jako ma 2bera urcite by poradilnevim napis kolik by to tak melo mit koni a kolik by si investoval.......aby to pak nebylo az 10 000 a malovani kulis HaHaaa

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 6.4.2008 , 22:11   Citovat  

civicblack napsal:
tak já vim,že coupe ma předek stejný s 3D a zadek stejný jako 4D Úsměv

myslim ze mu jde hlavne o motory

Meda je teď offline  Meda
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 6.4.2008 , 22:17   Citovat  

no počítej věci na swap (motor,převodovka,poloosi,brzdy,ecu,kabeláž,nové náplně) tě vyjdou na cca 40t (Minor teď prodává ze 4G za 35t) a pak ještě zaplatit práci někomu kdo ti to udělá Mrk

v-tec je teď offline  v-tec
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 6.4.2008 , 22:18   Citovat  

pokud bys chtel civica coupe 1,6Vti,tak nejjednodusi zpusob je,kdyz ho nesezenes v cesku,tak si ho nechat dovezt z nemecka.Tam je daleko vetsi vyber a rozhodne je to nejjednodussi co muzes udelat nez swapovat 1,5

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 6.4.2008 , 22:18   Citovat  

Jasne jde mi o ty veci vevnitr Mrk nasel jsem VTi sedana (nedelam si na nej iluze protoze dycky kdyz sem takhle neco nasel tak to tam nebylo kdyz sem se konecne rozhodl to koupit..takhle sem propasl tri coupatka Úsměv ) Mozna ze placam blbosti ale neni mozny ze ty veci jsou odlisny prave delkou samotnyho auta? proste takovy ty nepatrny detaily o kterych si kazdej rekne "to bude stejny to je v pohode" a pak ejhle Úsměv
Jinak s tak velkejma motoram neni problem ve vaze? prece jenom to asi bylo vahove nejak vyvazeny to auto ne? nerozhasi se tim stabilita celyho auta kdyz se da dopredu o nejaky to kilo navic? (vubec netusim jakej mezi nima muze bejt vahovej rozdil)

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 6.4.2008 , 22:25   Citovat  

motorový prostor je stejný Velmi šťastný OK

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 6.4.2008 , 22:25   Citovat  

Bivoj napsal:

Jinak s tak velkejma motoram neni problem ve vaze? prece jenom to asi bylo vahove nejak vyvazeny to auto ne? nerozhasi se tim stabilita celyho auta kdyz se da dopredu o nejaky to kilo navic? (vubec netusim jakej mezi nima muze bejt vahovej rozdil)

tak kdyz tam das b16 tak urcite vaha bude v cajku,ale porad uplne nechapu co chces delat

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 6.4.2008 , 22:26   Citovat  

4v-tec: pokud vim tak coupe VTi se nikdy nedelalo

4posero&Meda: a myslite ze je jednodussi (pripadne levnejsi) poridit celej stroj a veci jenom vymenit a prodat dal..nebo se to da jednoduse sehnat..aby to nebylo vymlety vsechno Úsměv

Jasne ze nemam predstavu o tom ze to bude stat 10k Velmi šťastný vsude se rika ze to vyjde na "ranec" ale ranec v jakym radu? Meda me aspon priblizil co muzu ocekavat Úsměv Co by me zajimalo o cem nemam tuseni je jak pracna by byla takovahle prestavba ... v hodinach...abych si mohl udelat predstavu co by se platilo za praci.

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 6.4.2008 , 22:29   Citovat  

posero napsal:
tak kdyz tam das b16 tak urcite vaha bude v cajku,ale porad uplne nechapu co chces delat

jednoduse...coupe se mi libi vzhledove nejvic bohuzel VTi nejde sehnat jako coupe Úsměv moje predstava byla z toho to VTi udelat abych byl spokojenej na obe strany. sedan se mi nelibi a hatch no neni to ono.

v-tec je teď offline  v-tec
2 háčka
0

Bivoj:coupe s motorem Vti se normalne prodava,takze predpokladam,ze se do nej cpalo taky.Kdby ne,tak pochybuju,ze se najde tolik lidi co by delalo swap zrovna na tenhle motor

2Bera je teď offline  2Bera
3 háčka
0

no ja som swapoval bo sa mi kupak lubi a chcel som daco silnejsie... Úsměv keby vyrabali civic s H22 tak by som ho kupil Úsměv

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 6.4.2008 , 22:30   Citovat  

v-tec napsal:
Bivoj:coupe s motorem Vti se normalne prodava,takze predpokladam,ze se do nej cpalo taky.Kdby ne,tak pochybuju,ze se najde tolik lidi co by delalo swap zrovna na tenhle motor

vsetko je swap

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 6.4.2008 , 22:36   Citovat  

v-tec napsal:
a na to si přišel kde Cooo??? Cooo??? Velmi šťastný do coupe se dávali pouze motory D15B7 a D16Z6 OK

ninja je teď offline  ninja
4 háčka
Členství: Web
0
PříspěvekZaslal: 6.4.2008 , 22:38   Citovat  

v-tec napsal:

Kdyz normalne tak hod aspon dva odkazy na nejake co se prodavaji. sry za offtopic

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 6.4.2008 , 22:39   Citovat  

Meda napsal:
a na to si přišel kde Cooo??? Cooo??? Velmi šťastný do coupe se dávali pouze motory D15B7 a D16Z6 OK

D16Z9 Hihi

5 háček
0

Bivoj napsal:
jednoduse...coupe se mi libi vzhledove nejvic bohuzel VTi nejde sehnat jako coupe Úsměv moje predstava byla z toho to VTi udelat abych byl spokojenej na obe strany. sedan se mi nelibi a hatch no neni to ono.

tak bych byt tebou sehnal nejaky bourany vti ale aby melo pouzitelny potrebny veci popr. bys je musel dokoupit,sehnat.....
jinak si myslim ze sehnat komplet ty veci je tak otazka 50 tisic,a tak do 10 prace kdyz budes mit stesti tak to za 50 budes mit v aute Mrk

3 háčka
0

2:Bivoj no nevím kolik by si za to kdo počítal za práci ale vždy se může vyskytnout nějaký zádrhel něco se musí třeba vymněnit a tak a si na 10t jak nic Tak to valím bulvy

ninja je teď offline  ninja
4 háčka
Členství: Web
0
PříspěvekZaslal: 6.4.2008 , 22:42   Citovat  

posero napsal:
tak bych byt tebou sehnal nejaky bourany vti ale aby melo pouzitelny potrebny veci popr. bys je musel dokoupit,sehnat.....
jinak si myslim ze sehnat komplet ty veci je tak otazka 50 tisic,a tak do 10 prace kdyz budes mit stesti tak to za 50 budes mit v aute Mrk

10 za praci je takovy zaklad pokud to neni nejaka extra zasr.vacka.

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 6.4.2008 , 22:43   Citovat  

a zbytek toho sedana rozprodat jako Posero pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem
Ale ten to udělal jinak nejdřív koupil sedana VTi pak ho zbořil,nechal si věci na swap a pořídil si HATCH Velmi šťastný OK OK OK pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem

Roverman je teď offline  Roverman
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 6.4.2008 , 22:44  Naposledy upravil Roverman dne 6.4.2008 , 22:46, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

No 5G coupe se nedělala vti mám zato. Navíc takovová úprava z může vyjít na pěkný peníze. není problém přes 50tis. Ale pokud, ti jde o motor zrovna v téhle karoserii a jseš přesvědčenej, šel bych do toho. Já si ale toho Vteca vždy radši koupím tak, jak ho soudruzi v Japonsku sestrojili Mrk

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 6.4.2008 , 22:45   Citovat  

ninja napsal:
10 za praci je takovy zaklad pokud to neni nejaka extra zasr.vacka.

ja to klidne za 10 udelam Mrk je jasny ze je to ciste prehozeni kdyz to pujde bez problemu a nutnosti dalsich investic

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 6.4.2008 , 22:46   Citovat  

Meda napsal:
a zbytek toho sedana rozprodat jako Posero pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem
Ale ten to udělal jinak nejdřív koupil sedana VTi pak ho zbořil,nechal si věci na swap a pořídil si HATCH Velmi šťastný OK OK OK pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem

moc vtipny woe pockej az budes neco shanet Hihi

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 6.4.2008 , 22:47   Citovat  

Jasny radsi pocitat vic nez min..me tyhle zadrhely potkavaj Úsměv podle vseho je prej hrozne pracna elektrika ale rikate ze ramcove mam pocitat 10-20k za praci? Dalsi vec je jestli si s tim poradi "kdejakej" automechanik nebo asi je potreba naky to know-how primo z hondy co? minimalne aby bylo min tech "zadrhelu". Tak ted akorat spocitat jestli se to vyplati sehnat nekde po dilech nebo si dovyzt cely auto a pak to treba nekde levne bouchnout s tim slabsim motorem...jde to takhle vubec? to asi budou problemy s papirama ne? bych rek ze to vidim moc jednoduse...

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 6.4.2008 , 22:48   Citovat  

ked pocitate cisto len swap cize aby ten motor tam sadol a nastartoval tak tych 50litrov to nebode stat...

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 6.4.2008 , 22:50   Citovat  

Bivoj napsal:
Jasny radsi pocitat vic nez min..me tyhle zadrhely potkavaj Úsměv podle vseho je prej hrozne pracna elektrika ale rikate ze ramcove mam pocitat 10-20k za praci? Dalsi vec je jestli si s tim poradi "kdejakej" automechanik nebo asi je potreba naky to know-how primo z hondy co? minimalne aby bylo min tech "zadrhelu". Tak ted akorat spocitat jestli se to vyplati sehnat nekde po dilech nebo si dovyzt cely auto a pak to treba nekde levne bouchnout s tim slabsim motorem...jde to takhle vubec? to asi budou problemy s papirama ne? bych rek ze to vidim moc jednoduse...

to asi nepujde lepsi bude to prodat po dilech,jinak ja ti to za 15 udelam kdyz dodas material Mrk vsechno se da udelat doma i elektrika

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 6.4.2008 , 22:53   Citovat  

2 bivoj : a odkud jsi aspon okres?

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 6.4.2008 , 22:56   Citovat  

Meda napsal:
2 bivoj : a odkud jsi aspon okres?

Praha 5 Zličín

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 6.4.2008 , 22:58   Citovat  

2Bera napsal:
ked pocitate cisto len swap cize aby ten motor tam sadol a nastartoval tak tych 50litrov to nebode stat...

no co jsem tak cetl ten projekt od Fishe tak me to celkem vydesilo vsechno to stelovani...takze myslis ze to pujde takhle polopate? ze se to tam jenom nahaze a pobezi to jak hodinky? Úsměv nejaky lazeni asi probehnout bude muset ne?

Obsah fóra Honda-club.cz   
1,5 LSi -> 1,6 VTi
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina