Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
zatmavení oken sprejem
Fórum: Exteriér
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 3
filipJDM je teď offline  filipJDM
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 17.5.2013 , 19:47   Citovat  

nezkoušel někdo nastříkat okna tím sprejem jak se tim zatmavujou třeba zadní světla?? třeba tohle tudy odkaz . ptám se protože by to mohlo bejt o hodně levnější než folie
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Aqwertzz je teď offline  Aqwertzz
4 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 17.5.2013 , 19:54   Citovat  

Neeeeeeeeeeee pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem
Jake mas auto? Vzdyt na sedana se daji udělat folie za 3000kc s Atestem od profika. Tak to valím bulvy

Petr 78 je teď offline  Petr 78
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 17.5.2013 , 19:59   Citovat  

Na skle by ta barva nedržela a navíc by se ti nepovedlo udělat stejnoměrnou vrstvu aby bylo zatmavení všude stejné.

Lukas28 je teď offline  Lukas28
4 háčka
Členství: Gold
0
PříspěvekZaslal: 17.5.2013 , 20:04   Citovat  

pořádnej výtlem

dneska je 1.dubna?

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 17.5.2013 , 20:09   Citovat  

hele hoši nesmějte se mi Velmi šťastný Velmi šťastný já se radši zeptám než se do něčeho pustim. Je to tam. ale třeba když se stříkaj světla tak to vypadá dobře a na první pohled nejde poznat jestly je to barva nebo folie

Vaciii je teď offline  Vaciii
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 17.5.2013 , 20:30   Citovat  

Se některý smějou, jak kdyby kvůli 3000 Kč nemuseli chodit do práce papa .. Ne, samozřejmě je to úsměvnej nápad, ale proč ne.. Myslim si, že za 280 Kč se to dá zkusit a jestli to někde bude lehce tmavší nebo mu na to sedne moucha, tak to za zkoušku pořád stojí Velmi šťastný Komě jinýho si myslim, mimo to, že přes to bude vidět "hůř" dovnitř, se taky bude na wc koukat ven, toho bych se bál nejvíc... Mrk Zkus to a dej fotky, třeba to nebude špatný přátele

MSX je teď offline  MSX
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 17.5.2013 , 20:36   Citovat  

Myslím, že výhled ven bude podobný jako by si do očí chrstl šálek kávy.

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 17.5.2013 , 21:03   Citovat  

Vaciii napsal:
Se některý smějou, jak kdyby kvůli 3000 Kč nemuseli chodit do práce papa .. Ne, samozřejmě je to úsměvnej nápad, ale proč ne.. Myslim si, že za 280 Kč se to dá zkusit a jestli to někde bude lehce tmavší nebo mu na to sedne moucha, tak to za zkoušku pořád stojí Velmi šťastný Komě jinýho si myslim, mimo to, že přes to bude vidět "hůř" dovnitř, se taky bude na wc koukat ven, toho bych se bál nejvíc... Mrk Zkus to a dej fotky, třeba to nebude špatný přátele

aspoň někdo se mě zastal Velmi šťastný já sem přesně věděl že každej bude psát že to je na wc když to stojí 270 korun a přitom to ještě nikdo nezkusil

pospa je teď offline  pospa
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 17.5.2013 , 21:30   Citovat  

Kde všude chceš dělat fólie ? Na zadek atest mít nemusíš a můžeš si to nalepit sám ,vyjde tě to když to zkazíš tak na 300kč Úsměv

Strober je teď offline  Strober
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 17.5.2013 , 22:46   Citovat  

Nezapomeň, že musíš mít dodrženou předepsanou propustnost skel, která je tuším 30% vzadu 70% vpředu...jinak budeš PČR plísněn a vláčen blátem, jakbysmet na STK Velmi šťastný Je to tam.

DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
-1
PříspěvekZaslal: 17.5.2013 , 23:54   Citovat  

STK se da udelat i bez auta ..,ale z bezpecnostnyho hlediska Tak to valím bulvy a taky by to vydrzelo tak jeden den
ver mi da se skrabnout i zadni okno zevnitr ani nevis jak a to jsem mel na C7G asi nejkvalitnejsi folie na trhu ,
protoze majitel auta nato mel firmu a to nerikam jak lehce dolu by sel nakej lak , bud se nato wc
nebo nech udelat folie , ja osobne bych jsi dneska nedal folie kdybych je nemel ,

jestli mas 6G 3D v cerne barve tak vsechny tri skla vymenim stebou jedna dve Úsměv

DSC_0015 (3)mmm.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
DSC_0015 (3)mmm.jpg, 956.24 kB

vespula.mortifer je teď offline  vespula.mortifer
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 18.5.2013 , 11:17   Citovat  

pospa napsal:
Kde všude chceš dělat fólie ? Na zadek atest mít nemusíš a můžeš si to nalepit sám ,vyjde tě to když to zkazíš tak na 300kč Úsměv

Přesně tak... já tady koupil protisluneční folii za 150,-

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 18.5.2013 , 11:19   Citovat  

Ty vapadaj hodně levně, maj atest nebo něco? Dá se alespoň nějak orientovat v těch průsvitnostech, aby to nebylo super dark black pěst na oko? Velmi šťastný

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 18.5.2013 , 11:42   Citovat  

jestli maj atest nevím, ale tu firmu znám, jdu si tam proto osobně tak se můžu zeptat, Jinak na zadních bočních a zadním okně můžeš mít co chceš , tam ani atest nepotřebuješ, Přední boční ať potáhneš v podstatě čímkoli i když atestem tak se těžko vejdeš do limitu abys nějakou kontrolou prošel, protože máš určo skla aspoň trochu zatmavený z fabriky.
Jina ty sytost zatmavení- dá se to dohledat na netu , já vybral tu nejtmavší , dark protože propouští nejmíň UV, světla i tepla, a kroro vůbec není vidět dovnitř co máš třeba položený na zadní sedačce. A proto si to kupuju. Ty stupně jsou zhrupa tři : nejvíc tmavý : 5% propustnost, středně tmavý 25% propustnost a málo tmavý 50 % propustnost. Nebo 5%, 15%, 25% , přesně už si to nepamatuju.

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 18.5.2013 , 11:49   Citovat  

Pokud nemají prístroj na mereni, pak atest je prave ta vec ktera Tě podrží ikdyz vidí ze to zjevně není spravná hodnota.
Jak na STK tak u Policie.

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 18.5.2013 , 11:56   Citovat  

Aqwertzz napsal:
Pokud nemají prístroj na mereni, pak atest je prave ta vec ktera Tě podrží ikdyz vidí ze to zjevně není spravná hodnota.
Jak na STK tak u Policie.

No pokud nemaj přístroj na měření a nemám to na předních bočních oknech, tak si hlavně můžou trhnout, protože je to v tom případě tvrzení proti tvrzení. To je jako když mi budou tvrdit že jsem jel rychle ale nebudou mít radar a fotku. Ikdyž v tomto státě bych se nedivil ničemu... Ale od toho jsou služby jako řešenípokut.cz

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 18.5.2013 , 12:28   Citovat  

nepredpokladam ze by si chtel zatmavovat okna jenom vzadu. Vypada to pak jak pickup nebo dodavka.
Ja ted prosel STK s foliema a jenom díky atestu.

sumy je teď offline  sumy
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 18.5.2013 , 14:09   Citovat  

Za B-sloupkem si můžeš nalepit co chceš, stejně tak zadní okno, vyhláška to vůbec neřeší kouř . Na STK nebo policie může řešit čelní, tam nesmíš mít nic, nebo přední boční, tam musí být propustnost 75% a i samolepka s atestem je ti na prd, páč posledních x let jsou všechna okna lehce tónována už z fabriky a to v součtu i s 75% propustností je přes limit. Štítek s atestem je sice fajn, ale a) je hnusnej b)ani na autě co má okna tónovaný/foliovaný ten štítek není a nikdy s tím neprudí. Já měl vždy a na všech autech tónovaný zadní okna, nikdy jsem tam štítky neměl, páč jsem si buď folioval sám, nebo bylo auto foliovaný už z fabriky a ani na technický, ani při nehodě, nikdo nikdy neřešil. Jinak ty štítky s atestem si buď vytiskni svý, nebo si zajdi tam kde foliujou a za 100,- ti jich daj kýbl. Jedinkrát jsem je totiž potřeboval, a to na závodní auto, kde podle předpisu museli být boční okna foliovaný nerozbitnou folií a byl i přímo požadován štítek s atestem, tak když mě vyhnali z testace, že nemám štítky, stavil jsem se v prvním servisu, kde dělali folie a za 100,- mi jich nasypal hrst HaHaaa

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 18.5.2013 , 14:21   Citovat  

lepit folie jenom na cast auta je pro me hloupost.
Stitek je velky asi 2cm x 0.5cm takze nevím co je na nem skaredeho.
A pokud ti to nedakazi pristrojem tak ti nedokáží vůbec nic. (Ikdyz jsou tonovane okna z fabriky)
Minuly tyden jsem udelal STK prave díky stítkum a karticce s atestem.
Sam technik mi říkal, že vidí ze to není pravda co je na stítku, ale že mi to nemá jak dokazat kdyz nema merak.

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 18.5.2013 , 14:39   Citovat  

Folie na část auta... Z fabriky jsou okna zatónovaná zpravidla (ač se to nezdá) blízko max hodnotě. Legálně tedy není jiná možnost, než polepit jen zbytek. Netuším, proč by to měla být blbost. Například na MPV (folie už z fabriky)je to docela slušná plocha cca 3m2. U cívi, kterýho si budu foliovat cca během 14 dní to za a) nebude šajnit na děti vzádu b)nemusim mít vítr z toho nechat něco na sedačkách (klasika, děti si tam zapomenou mobil) c) hezky to vypadá. Foliovat přední okna je blbost-v noci je člověk jak slepej (švára měl přední na 50% a v noci se s tim nedalo ani zaparkovat) Jo a štítek je škaredej proto, že je bílej a na čisté ploše září do dáli(ale to už je věc názoru)Osobně jsem měl/mám 5 foliovanejch aut a nikdy nebyl problém. Asi jsi na STK narazil na pana důležitého, po zadních oknech je mu putna a u předních, že tě pustil na základě štítku, i když folie + origo zatmavení nemohou splňovat požadavek vyhlášky(její smyslnost či nesmyslnost teď neřeším) je z jeho strany docela bota. Ani nová auta co jsou nafoliovaná z fabriky(jen o Bsloupku dál) štítky nemaj, protže jak jsem již několikrát zmínil, co máš na zadních oknech je jen tvá věc. Nebo je snad i na nalepovací clonu s přícuckou zapotřebí také štítek? Ještě taková osobní poznámka, nemám moc rád auta s nafoliovanejma předníma oknama-není vidět řidič, což je v některých situacích docela důležité. Ano, když si necháte okna foliovat, ať vám tam títky daj, nebo si je i sežeňte, ale dle vyhlášky tam být nemusí. Nebo žiju v bludu a 14 let mi to už prochází? to mi hlava nebere
PS: na okně samotném bývá v popisce napsáno "tinted" a i bez měřáku tedy je zřejmé, že folie s 75% propustností je moc.

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 18.5.2013 , 15:01   Citovat  

sumy napsal:
Folie na část auta... Z fabriky jsou okna zatónovaná zpravidla (ač se to nezdá) blízko max hodnotě. Legálně tedy není jiná možnost, než polepit jen zbytek. Netuším, proč by to měla být blbost. Například na MPV (folie už z fabriky)je to docela slušná plocha cca 3m2. U cívi, kterýho si budu foliovat cca během 14 dní to za a) nebude šajnit na děti vzádu b)nemusim mít vítr z toho nechat něco na sedačkách (klasika, děti si tam zapomenou mobil) c) hezky to vypadá. Foliovat přední okna je blbost-v noci je člověk jak slepej (švára měl přední na 50% a v noci se s tim nedalo ani zaparkovat) Jo a štítek je škaredej proto, že je bílej a na čisté ploše září do dáli(ale to už je věc názoru)Osobně jsem měl/mám 5 foliovanejch aut a nikdy nebyl problém. Asi jsi na STK narazil na pana důležitého, po zadních oknech je mu putna a u předních, že tě pustil na základě štítku, i když folie + origo zatmavení nemohou splňovat požadavek vyhlášky(její smyslnost či nesmyslnost teď neřeším) je z jeho strany docela bota. Ani nová auta co jsou nafoliovaná z fabriky(jen o Bsloupku dál) štítky nemaj, protže jak jsem již několikrát zmínil, co máš na zadních oknech je jen tvá věc. Nebo je snad i na nalepovací clonu s přícuckou zapotřebí také štítek? Ještě taková osobní poznámka, nemám moc rád auta s nafoliovanejma předníma oknama-není vidět řidič, což je v některých situacích docela důležité. Ano, když si necháte okna foliovat, ať vám tam títky daj, nebo si je i sežeňte, ale dle vyhlášky tam být nemusí. Nebo žiju v bludu a 14 let mi to už prochází? to mi hlava nebere
PS: na okně samotném bývá v popisce napsáno "tinted" a i bez měřáku tedy je zřejmé, že folie s 75% propustností je moc.

OK přesně tak.
Já právě z těchto důvodů uznávám zatmavení pouze zadních bočních a zadního okna. Ty lidi co maj neprůhledný přední boční buď nepřemešlej, nebo si neuvědomujou jak to může být nebezpečný. A mimochodem, třeba v Rakousku, když tě chytí Polizei , tak ti na předních bočních žádnej atest nepomůže. prostě nepojedeš dál, dokud ty folie nesundáš. A to nemusej mít ani měřák. Asi věděj , proč už tam roky maj takovej předpis.

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 18.5.2013 , 21:59   Citovat  

vespula.mortifer napsal:
OK přesně tak.
Já právě z těchto důvodů uznávám zatmavení pouze zadních bočních a zadního okna. Ty lidi co maj neprůhledný přední boční buď nepřemešlej, nebo si neuvědomujou jak to může být nebezpečný. A mimochodem, třeba v Rakousku, když tě chytí Polizei , tak ti na předních bočních žádnej atest nepomůže. prostě nepojedeš dál, dokud ty folie nesundáš. A to nemusej mít ani měřák. Asi věděj , proč už tam roky maj takovej předpis.

já si taky právě chci zatmavit jenom zadní okna.
hele a zkoušel si někdo nalepit sám tu folii ?? je to na kiss me a nebo to je v pohodě

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 18.5.2013 , 22:10   Citovat  

Si myslim, že to bude jako jiný folie, nebo nálepky.. Nejlíp ať ti ji někdo pomůže držet a ty jen vyhlazuješ nějakou stěrkou postupně, aby tam nebyly bublinky je to dobrý

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 18.5.2013 , 22:12   Citovat  

Na stitku staci mit povolene procento a nevim co mel ale trebas moje jdou videt az tak z půlmetru, jinak temer neviditelne a jeste v rozku okna.
nevim co porad mluvis o zadnich oknech u tech je snad jedno co tam mas.
A jestli je hezke jezdit s pickupem je vec nazoru. Takze tak.

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 18.5.2013 , 22:13   Citovat  

kdyz si sundas okno a das tomu nejaky cas na vytazeni bublin ale neposkrabani folie tak to jde.

Strober je teď offline  Strober
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 18.5.2013 , 22:46   Citovat  

filipJDM napsal:
já si taky právě chci zatmavit jenom zadní okna.
hele a zkoušel si někdo nalepit sám tu folii ?? je to na kiss me a nebo to je v pohodě

Pokud okna vytáhneš, tak je to poměrně jednoduché...stačí jarová voda do rozprašovače, navlhčit okno po celé ploše, nahodit foliu a od středu vyhladit k okrajům, po zaschnutí zaříznout a hotovo...doporučuju gumovou stěrku na okna, folii tím nepoškrábeš, všelijaké plastové uhlazovátka, tedy hlavně ty přiložené k folii stojí za prd...jinak návodů je na internetu poměrně dost...dělat to přímo na autě chce už trochu grif...

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 19.5.2013 , 7:23   Citovat  

Aqwertzz napsal:
Na stitku staci mit povolene procento a nevim co mel ale trebas moje jdou videt az tak z půlmetru, jinak temer neviditelne a jeste v rozku okna.
nevim co porad mluvis o zadnich oknech u tech je snad jedno co tam mas.
A jestli je hezke jezdit s pickupem je vec nazoru. Takze tak.

Holden má moc pěkné Pickupy kouř Tim bych klíďo jezdil HaHaaa
1 věc je co je hezké a 2 věc je co je rozumné a jezdit s černejma oknama vepředu je prostě blbost. Když se někomu líbí jezdit s pohřebákem Hihi Štítek neštítek, folie nemaj vepředu co dělat kouř Tvoje auto je přesně ten příklad tudy odkaz a ten štítek je vidět i na fotce a okna černý jak bota. Ale tak každýho věc, jen bych ti nepřál nehodu, kde to na tebe hodí, že si neměl auto způsobylé provozu na pozemních komunikacích a pojišťovna tě pošle do háje Smutný
Lepení folií není žádná trága, jen bacha na tvar okna. Třeba některý 3dvéř HB maj pevný zadní okna jako vaničku(prohnutý) a to si chce folii předem trochu poladit -připlácnout zvenku(pořád i s ochranou folií) fénem nebo horkvzduškou vytvarovat(kde ji buděš hřát, tam se smrskne) a pak sloupnout ochranou a nalepit. To samý zadní okno. Nedoporučuju dělat to venku-foukne vítr a je to plný bordelu. Den dva po nalepení se ti při použití blbýho smáčedla(jarové vody) může jevit folie jako lehce zamlžená/mléčná, samo to zmizí. Okna nestačí umýt, chce to vzít čepel od řezáku, nebo žiletku a opatrně stáhnout všechen bordel(u zadního to moc nejde rpo odmžování, tak leštit až do zblbnutí HaHaaa PO nalepení pár dní neotevírat okna. Folii si nařež s dostatečnym přesahem, ať si ji máš při aplikaci za co chytit a nikde ti nechybí. Jo a ještě, do rozprašovače stačí oravdu pár kapek Jaru atd., když dáš moc, budeš z toho mít bublifuk a práce je s tím na wc

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 19.5.2013 , 10:22   Citovat  

podle tohodle videonávodu a za použití toho co tu píše sumy, se to snad dá zmáknout.
Jen bych chtěl upozornit na to, že mě připadá jako by v tom videu právě stříkal vodu i na tu lepivou plochu tý folie. To by snad právě mělo zajistit to ,že to nelepí hned a dá se s tím trochu pohybovat. Já to prostě s tou folií za 150,- zkusím, už jsem v životě přišel o víc Úsměv. Vyndavat okna nebudu, zkusím to rovnou na autě. Dám sem nějaký fotky , pokud nezapomenu to nafotit. A doufámže za pár dní nebudu muset vytvářek inzerát , že koupím zadní boční a zadní okno na C5G sedan. Úsměv

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 19.5.2013 , 11:04   Citovat  

Mejdlová vodavšude, rozhodně bych si tim neprolil celý dveře skrz na skrz teda Velmi šťastný To bych to okno raději vyndal, neni to zas tolik práce Úsměv Ale je šikovnej chlapec..

Ještě mě zajímá, když je to jedno, co je na těch zadních oknech, to si je můžu udělat i uplně neprůhledný nebo neprůsvitný?

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 19.5.2013 , 11:24   Citovat  

přesně tak, třeba plechový Velmi šťastný je můžeš mít.

A k tý mejdlový vodě - jak si myslíš že to ty profíci co se tim živěj jinak dělaj?Ti ty okna nevyndavaj a dělaj to právě takhle. Ta trocha vody nic neudělá....

Obsah fóra Honda-club.cz   
zatmavení oken sprejem
Fórum: Exteriér
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina