Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Členské výhody
Fórum: Klubové záležitosti
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Jurais je teď offline  Jurais
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.8.2007 , 23:43   Citovat  

Tak mě napadá že příznívců značky Hondy přibývá a nebylo by špatné vyjednat sem tam někde nějaké možné slevy či akce. Jedná se třeba o restaurace, podniky, obchody. Je nás dost a hodně lidí už na to rádo přistoupí s určitou nabídkou. I 10% s ceny oběda třeba při více jak 2 lidech atd atd. Každý znás máme známosti a kontakty kolem sebe, které můžou více či méně pomoci, co říkáte?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
FOX je teď offline  FOX
Administrátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 10.8.2007 , 5:32   Citovat  

Tohle není až tak špatnej nápad, jen je časově velmi náročné ho realizovat pro širší členskou základnu, musel bys domluvit restaurace v podstatě po celé republice....

ALE INICIATIVĚ SE MEZE NEKLADOU

Takže jestli máš chuť to zkusit, jdi do toho...podpořím tě maximálně jak to bude možné.

P.S. Změnil jsem název topicu, aby to nebylo matoucí, přece jen již jeden topic pod názvem členské karty existuje a řeší se tam přímo členské karty...
   Návrat  
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 14.8.2007 , 22:33   Citovat  

Mám možnost udělat VIP smlouvu s Českou pojišťovnou a H-C..Byla by sleva pro všechny na povinném asi 15% a na havárce 25%.Myslim,že se stávajícíma bonusama jednotlivce by to už mohlo být v kapse znatelný..Jedinej problém je,že abychom to VIP dostali,musí se to v první vlně udělat aspoň na 20ti autech,pak ať už si každej přijde kdy chce..Není to možná nic objevnýho,dost lidí do toho nepůjde,ale tak jsem se poptal..Pak z nás taky byla celkem nadšená ústecká Honda,předváděčky by nebyly problém,můžu se poptat i na slevu a originál F1 oblečení(bundy,kšile,čepice....) dostanu už teď za nákupku,že jsme to my,prej..Tak to je asi tak vše Mrk
   Návrat  
diacoon je teď offline  diacoon
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.8.2007 , 22:46   Citovat  

spoon napsal:
Mám možnost udělat VIP smlouvu s Českou pojišťovnou a H-C..Byla by sleva pro všechny na povinném asi 15% a na havárce 25%.Myslim,že se stávajícíma bonusama jednotlivce by to už mohlo být v kapse znatelný..Jedinej problém je,že abychom to VIP dostali,musí se to v první vlně udělat aspoň na 20ti autech,pak ať už si každej přijde kdy chce..Není to možná nic objevnýho,dost lidí do toho nepůjde,ale tak jsem se poptal..Pak z nás taky byla celkem nadšená ústecká Honda,předváděčky by nebyly problém,můžu se poptat i na slevu a originál F1 oblečení(bundy,kšile,čepice....) dostanu už teď za nákupku,že jsme to my,prej..Tak to je asi tak vše Mrk

Tak ty hadry by nebyly spatny a ta sleva na povinnym urcite taky ne..v zari mi konci a zacina smlouva.sel bych klidne do toho
   Návrat  
Joystick je teď offline  Joystick
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 14.8.2007 , 22:53   Citovat  

spoon napsal:

Jé já bych chtěl nějakou pěknou čepici Úsměv
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 14.8.2007 , 22:58   Citovat  

Tak to asi jedině,že seženu online katalog,protože mi říkal,že to normálně neprodává,jelikož je to dovoz z Japanu a je to celkem mastný..Jsou to prostě ty věci,ve kterejch běhaj v depu.Ale pokusim se..když nic,naskenuju ten jeho katalog a pověsim si ho na web až ho spustim..
   Návrat  
LK7R je teď offline  LK7R
Administrátor
PříspěvekZaslal: 15.8.2007 , 6:45   Citovat  

V Honde PB ti ty veci normalne objednaj. Je to z Japanu a drahy to tak strasne neni. Pupu mi onehda kupoval tricko BAR a stalo do litru mam pocit.
   Návrat  
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.8.2007 , 8:39   Citovat  

spoon: tak ja bych do toho pojisteni sel, ale az zacatkem pristiho roku... zkus nahodit nejakou cenu pro priklad? v kat do 1.8mi v praze, dva roky bonus... kolik tak cca? jinak sem zvazoval direct
   Návrat  
Borik2 je teď offline  Borik2
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.8.2007 , 17:28   Citovat  

to povinný ručení je fakt zajímavý...mám sice Kooperativu, ale jak píše bitkar, zkus nahodit nějakou cifru...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 15.8.2007 , 19:52   Citovat  

do PR bych šel. Mámj ručení na sezonu ..... ale u ČP už jsem Tak to koukám!
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 15.8.2007 , 20:12   Citovat  

Potřeboval bych k tomu nějakej názor od velitelstva Nápad je tu!
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 15.8.2007 , 20:15   Citovat  

CRXMANN napsal:
do PR bych šel. Mámj ručení na sezonu ..... ale u ČP už jsem Tak to koukám!

Když by byl nedostatek těch těch prvních vlašťovek,dalo by se ti to překopat+ta sleva Mrk
   Návrat  
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.8.2007 , 10:44   Citovat  

spoon napsal:
Potřeboval bych k tomu nějakej názor od velitelstva :idea:

tak fox psal nahore, ze iniciative se meze nekladou. A ja bych do toho sel, je mi celkem fuk kde sem pjistenej, zajma me cena, protoze to je vec, kterou platim tak i tak, at se mi neco deje nebo ne. A vpodstate platim za neco co, doufam, nevyuziju. Takze penize jen odchazej a doma nic nepribyva. Takze pokud cena bude nejnizsi na trhu, mysleno z obyc neVIP pojisteni, tak jdu do toho urcite.
   Návrat  
FOX je teď offline  FOX
Administrátor
PříspěvekZaslal: 16.8.2007 , 10:48   Citovat  

spoon napsal:

Tohle bych bral všema deseti, jestli potřebuješ pochválení od nás, budiž ti uděleno, cokoliv je přínosem pro klub, jako by bylo předem schváleno, jen mi prosím představ jak by to probíhalo a tak...

20 lidí na začátek je mi jasné, a jak potom, objednávka u nás na stránkách, nebo jak.... aby se zajistil, co možná nejjednodušší postup pro člena....
   Návrat  
david.hammer je teď offline  david.hammer
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.8.2007 , 10:48   Citovat  

ja bych do toho taky sel,ale potrebuju videt cisla Úsměv
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 16.8.2007 , 10:53   Citovat  

FOX napsal:
spoon napsal:

Tohle bych bral všema deseti, jestli potřebuješ pochválení od nás, budiž ti uděleno, cokoliv je přínosem pro klub, jako by bylo předem schváleno, jen mi prosím představ jak by to probíhalo a tak...

20 lidí na začátek je mi jasné, a jak potom, objednávka u nás na stránkách, nebo jak.... aby se zajistil, co možná nejjednodušší postup pro člena....

20 lidí nebo 20 smluv? Někteří z nás by tu dvacítku smluv dali dohromady skoro sami... Mrk

Já má obě auta u koopky (vyhovuje mi to živelný pojištění),ale kdyby to bylo levnější,tak... Úsměv
   Návrat  
marab je teď offline  marab
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.8.2007 , 10:59   Citovat  

Musela by to být jen Honda, nebo stačí když je vozidlo ve vlastnictví člena H-C? Mrk
   Návrat  
david.hammer je teď offline  david.hammer
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.8.2007 , 10:59   Citovat  

to je dobra otazka, to bych pak prekecal i mamu, ktera ma bomba raketu chewrolet spark...Úsměv
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 16.8.2007 , 11:08   Citovat  

marab napsal:
Musela by to být jen Honda, nebo stačí když je vozidlo ve vlastnictví člena H-C? Mrk

No jo, marabundus musí pojistit 3.0 l.. Úsměv
   Návrat  
FOX je teď offline  FOX
Administrátor
PříspěvekZaslal: 16.8.2007 , 11:13   Citovat  

no pokud by to mohlo být cokoliv, pak už nás potřeba opravdu moc není 6 aut už bychom měli...jen jestli to platí i na sezónní pojištění, neb nemá smysl na některá auta platit povinný přes jaro, podzim a zimu.... HaHaaa
   Návrat  
drone je teď offline  drone
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.8.2007 , 11:14   Citovat  

Jo to je dobra otazka no. Budem koncem roku kupovat nove auta. Asi nejspis dve prodame a koupi se 2 nova tak by se to popripade mohlo prihlasi sem Úsměv minimalne jedna z nich bude honda. Kdyby to neslo s jinejma znackama Úsměv
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 16.8.2007 , 11:21   Citovat  

Fox:20 lidí na začátek je mi jasné, a jak potom, objednávka u nás na stránkách, nebo jak.... aby se zajistil, co možná nejjednodušší postup pro člena....

Pak bych to viděl asi tak,že by tu byl formulář,kde by si člen vyplnil údaje a odešlo mi to na mail..Smlouva,pak poštou k němu,podpis a mně dopisem zpátky...Smlouva platí od minuty,kdy se udělá,takže poštovní několika denní prodleva nevadí..Nevim jestli by to šlo udělat centrálně,že by to bylo možné sjednat kdekoliv v republice,pouze dle kartičky,ale poptám se..Tohle by byla varianta celkem schůdná,si myslim..Měl bych to vše na starost a řešil i vaše problémy a změny,stejně jako drobné pojistné podvody,co si budem povídat..Dá se,jen v tom nesmíte být moc aktivní,ale třeba gratis výměna ruplýho skla je brnkačka..snad mě za to neukamenujete HaHaaa

Hellborn:2O smluv,jasně

Marab:auto ve vlastnictví člena..To bych se pak zase dohodl s vámi,jestli tam třeba to mámino auto a pod můžem frknout taky,ale zase aby ostatní nefňukali..papírově by stačilo to,že to pojistíš ty a budeš to platit,jestli to je tvoje nebo souseda,to už je fuk..Teorie.

Asi to vypadá jako můj business,ale platit se to musí,tak proč ne se slevou a s někým,komu můžu na rovinu říct:Prasklo mi čelní sklo,stojí 8čku,nedá se to nějak?...a tak..Teď se dovoluju,takže nějaký cifry nastřelím po víkendu.obsah od obsahu,pak příklad s nějakym bonusem a tak..
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 16.8.2007 , 11:36   Citovat  

Tak jen pište otázky,ať se mám v pondělí na co ptát u ředitelstva...to sezónní je dobrá poznámka,píšu si Mrk
   Návrat  
FOX je teď offline  FOX
Administrátor
PříspěvekZaslal: 16.8.2007 , 11:36   Citovat  

Tak to je fajn, myslím, že by těch 2 smluv neměl být neřešitelný problém a mohla by vzniknout i webová aplikace, která by odesláním formuláře odeslal tobě email se všemi potřebnými údaji. Předpokládám, že by se ale jednalo pouze o členy sdruženíÚsměv

Pokud to pojede tímto způsobem přes tebe, asi by v tom problém nebyl, jen by se na to musela sepsat smlouva, že ty poskytuješ tyto smlouvy pro OS...to by asi dovedl pořešit Hellborn.

Zkus si vymyslet proces jak řešit případné změnové hlášení co nejjednodušeji a pro daného človíčka nejtransparentněji + si vymysli ony "výměny dílů" HaHaaa

Dále prosím až se vydovolenkuješ, tak zjisti podmínky pro převod bonusů (malusy vynech Úsměv ) , ceník dle obsahu a případné další produkty, jako je sezónní pojištění, neb tohle mnoho z nás uvítá a využije....radši budu mít doma auto s RZ a povinným na 2 měsíce, než furt lítat na úřad a dávat a vyndavat značky z depozitu.....

Kdyby něco, tak mi zavolej na 774186626
   Návrat  
FOX je teď offline  FOX
Administrátor
PříspěvekZaslal: 16.8.2007 , 11:38   Citovat  

Se stydím Se stydím mimochodem bych si rovnou taky trochu přihřál polívčičku a pokud někdo bude někdy potřebovat Vinfoto nebo Vintest viz tudy odkaz často je potřeba u havarijních pojistek atd, neváhejte se mi ozvat...vymyslíme taky nějaký zajímavý řešení..... Se stydím
   Návrat  
Ryba je teď offline  Ryba
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.8.2007 , 11:42   Citovat  

Do toho povinyho bych taky sel
   Návrat  
Karloz je teď offline  Karloz
PříspěvekZaslal: 19.8.2007 , 18:02   Citovat  

To povinny se mi taky moc libi. Slo by doufam prevest stavajici smlouvu u Cesky. Jsem u ni tak jako tak, takze kazda dalsi sleva prijde vhod Úsměv
   Návrat  
Ludva je teď offline  Ludva
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.8.2007 , 18:17   Citovat  

Já mám povinné ručení u Brokerské společnosti a na rok jsem platil za 1,6ku 2800,-Kč muhehe
   Návrat  
javal je teď offline  javal
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.8.2007 , 19:53   Citovat  

jj..to je výhoda makléřských (brookerských) společností, které mohou díky svým objemům u pojišťoven udělit nějakou tu slevu...já platím například na 3.5l něco kolem 6.500,-/za rok, ale souhlasím s ostatníma důležité jsou příklady, protože základní pojistné pro dané pásmo je u každé pojišťovny jiné...takže se může stát, že PR s -15% nemusí být vždy o tolik levnější oproti jiné (byť v "plné" sazbě)..
jinak jsem pro
   Návrat  
bordel je teď offline  bordel
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 30.9.2007 , 16:24   Citovat  

Jsem tohle tema nejak prehlidl, ale jsme u CP a kdyby to slo, tak bych se pridal, pokud by to bylo i pro me vyhodny
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Členské výhody
Fórum: Klubové záležitosti
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina