Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
divné zvuky z rozvodu
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
isulsten je teď offline  isulsten
1 háčko
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 29.5.2013 , 14:03   Citovat  

Ahonda Honda Nechal jsem si dělat komplet rozvody v Service. Auto po výměně netáhlo a reklamace uznána. Teď auto bez problémů jezdí ale při volnoběhu se ozývá z rozvodů zajímavý zvuk(rozvody Gates,pumpa Ina). Kamo od Mazdy tvrdí že je přetažená kladka. Najeto cca 1500km. od výměny a pořád stejný. V service prý že si to sedne(blbost). Psal jsem i do D testu pro info.Nemáte s tím někdo zkušenost? Honda Accord 1.8 Vtec r.v.2002.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Bubaak je teď offline  Bubaak
4 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 29.5.2013 , 14:44   Citovat  

U mě se přetažený rozvody projevovaly dost neklidným chodem na volnoběh, malou chutí do otáček a přodřeným krycím plastem rozvodů.... Po nových rozvodech od Aldy, Akče 2001 F23z5, obživla a začla se chovat jako benzíňák, ne jak uklepaný TDI s vyvažovacím hřídelem v zimě cože cože ?
Zvuky od kladky mi nešly, ale kdo ví kolik měla na těch rozvodech nalítáno cože cože ?

pokud si z okolí Prahy, pak doporučuji nechat zkontrolovat u Aldy... ten mi řekl hned jak to auto slyšel že je to blbě Tak to valím bulvy taky bylo, už není Mr. Green

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
sumy je teď offline  sumy
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 29.5.2013 , 14:51   Citovat  

Sice na jiném autě, ale také se stalo, že i při napnutí řemene dle předpisu výrobce byly rozvody velmi hlučné(přešponovaný jak kráva). Vzhledem k nepřístupnosti rozvodů jsem se s mechanikem domluvil, že když to do 1000km neztichne, tak že to předělá. Už cca po 500km byl klid(momentálně od výměny najeto cca 60tkm a vše je OK-auto Mitsubishi)Jestli ti to tedy i po 1500km dělá bordel, hoď jim to na hlavu. Občas se stane, že se mechanik v konkrétním autě neorientuje a po wc to. Na minulém Mitsubku rozvody dělali 3x a stejně jsem s tím nakonec jel do autorizáku, kde si řekli jen za nastavení rozvodů 5.000,-Kč, ale auto fungovalo...cca 100km, než upadl neutaženej oleják pořádnej výtlem

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu

Obsah fóra Honda-club.cz   
divné zvuky z rozvodu
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina