Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Denní přídavné led světla a civic 5D 1.8 sport 2008
Fórum: Elektroinstalace
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
pepulis je teď offline  pepulis
0
PříspěvekZaslal: 25.3.2008 , 16:40   Citovat  

Dobrý den.

Neporadil by mi někdo jaké led světla vybrat pro civica - xenon kity už mám vybrané a chtěl bych ješte denní přídavné světla jak jsou vidět např. zde tudy odkaz . Najít eshopy, které je prodávají není problém, spíš mi jde o radu, jaké vybrat aby pasovaly do nového civica - nedokážu si představit, jak je tam uchytit apod. Nepoužívá to někdo z vás? Děkuju za jakékoliv info.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 25.3.2008 , 16:44   Citovat  

Zatím nepoužívám, ale plánuju je... Jinak tyhle světla má ve svém e-shopu Wilda CRX (wildtuning.cz) - zkus mu napsat SZ (soukromou zprávu), mohl by Ti dát víc info + kdybys byl člen OS HC, tak bys u něj měl nějakou slevu...

Anonymní
0
PříspěvekZaslal: 25.3.2008 , 17:16   Citovat  

Jo tak tyhle světa často vidím na novejch audinach atd. Úsměv Vypadá to fakt parádně OK
   Návrat  

H+ body: 1  
0
PříspěvekZaslal: 25.3.2008 , 17:19   Citovat  

rooney napsal:
Jo tak tyhle světa často vidím na novejch audinach atd. Úsměv Vypadá to fakt parádně OK

Presne tak, vypada to moc pekne a proto bych si je tam chtel dat. Jednak by slo me auto videt vice a taky hlavne by to vzhledove vypadalo pekneji Úsměv). Jde mi spiz o montaz na toho civica, zda to uz nekdo delal.

sopta je teď offline  sopta
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 25.3.2008 , 17:22   Citovat  

Proboha jen né tuzing Velmi šťastný
Hele pánové, by mě fakt zajímalo, co si od těch světel jako slibujete. Opravdu je pro vás snížení spotřeby el. energie tak důležitý? Pochybuju...
Audi má ty LED světla super, ale upřímně - právě díky tuzingářům ty jejich LED světla zestárly pomalu dřív, než se začaly kloudně na vozech Audi prodávat, protože kdo by chtěl, aby vypadal jak votuzená Ochcávka, že? HaHaaa
Vyprdněte se na denní světla, nic vám nepřinesou, ani úsporu, ani image (tam spíš naopak KO )

OsekSpider je teď offline  OsekSpider
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 25.3.2008 , 22:36   Citovat  

sopta napsal:
Hele pánové, by mě fakt zajímalo, co si od těch světel jako slibujete. Opravdu je pro vás snížení spotřeby el. energie tak důležitý? Pochybuju...
Audi má ty LED světla super, ale upřímně - právě díky tuzingářům ty jejich LED světla zestárly pomalu dřív, než se začaly kloudně na vozech Audi prodávat, protože kdo by chtěl, aby vypadal jak votuzená Ochcávka, že? HaHaaa
Vyprdněte se na denní světla, nic vám nepřinesou, ani úsporu, ani image (tam spíš naopak KO )

musím se kluků zastat že každej má svůj styl jak má vydat auto a nám ostatním je do toh houby Mrk

M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
0
PříspěvekZaslal: 25.3.2008 , 22:50   Citovat  

Mno tak, tu máme zase diskuzi na téma padajícího :mravenec:.

Názory jsou ano - zajímavé. Je to o přístup, praktičnost, efektivita, image.

Ono opravdu jde všude o vkus, chuť, image, tuning, tuzering a prachyyyyyy ....

Já už třeba mám doma na svýho ESi VTECa mám doma připravený 12,5cm průměr. přídavná dálková světla (zřejmě bez homologace za cca 500,- takže musím ještě dodat silikon), protože je loupnu za tahokov v předním nárazníku a ne kvůli tuzingu, ale praktičnosti, prostě potřebuji vidět!!! A to je se myslím mnohem důležitější než jen VYPADAT a jít s dobou.

A myslím, že správný tuning má jít směrem výkonu, kvality brzd a podvozku. To další už jsou přídavné hodnoty buď s - či + znaménkem.

Bány je teď offline  Bány
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 25.3.2008 , 22:53   Citovat  

no nevím, někde psali, že při nonstop svícení(za jízdy) stoupá spotřeba, co je na tom pravdy netušim zmatenej

M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
0
PříspěvekZaslal: 25.3.2008 , 23:00   Citovat  

Bány napsal:
no nevím, někde psali, že při nonstop svícení(za jízdy) stoupá spotřeba, co je na tom pravdy netušim zmatenej

Cokoliv zvedá spotřebu, Audio, klima, topení, světla ,,, energie se vyrábí motorem ... a zadarmo to není ...

zelda46 je teď offline  zelda46
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 26.3.2008 , 1:39   Citovat  

pepulis napsal:
Dobrý den.

Neporadil by mi někdo jaké led světla vybrat pro civica - xenon kity už mám vybrané a chtěl bych ješte denní přídavné světla jak jsou vidět např. zde tudy odkaz . Najít eshopy, které je prodávají není problém, spíš mi jde o radu, jaké vybrat aby pasovaly do nového civica - nedokážu si představit, jak je tam uchytit apod. Nepoužívá to někdo z vás? Děkuju za jakékoliv info.

Mam je na civiku asi 3 mesice a musim rict ze lidi z toho celkem nechapou když zminim xenony 10 000K
v engel eyes...Nikdo nevi co jede :music:
a policajti ani nezastavuji pac si mysli ze jede nejaka limuzina ci co a pak projede muj staricky civiček Hihi Hihi Hihi

Delal jsem to sobe a kamosovi na pasata zkusim hodit fota.
Nic mene ohledne diod jsem schopen zajistit zajimave veci primo z ciny.Ruzne pasky s 50 LED atd.
Kdyz tak piste kdo by neco chtel ci mel nejakou predstavu.
Snad sem dam ty fota ok...

PS: to co prodavaj na tom shopu jsem schopny sehnat levneji a to o stokoruny, neni to presne to same ale temeř.

Na to, aby to svitilo, tak jak Audi A5 R8 atd, je potreba mit NE supersvitivky (cca 22000MCD), ale tzv LUXEON diody - 1sviti jak 28 normalnich led a stoji 350kč!!! Pak uz se vyroba svetel prodrazi, ale zase to bude dokonale!Pozor na to!!

Muj zamer byl denni svícení, ale ve dne to moc videt neni, takze spise při šeru to vynikne.
šlo mi o šetření xenonu...

Foceno mobilem...

Obraz001.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
Obraz001.jpg, 328.21 kB

Foto mobil001.jpg

Foto mobil001.jpg, 444.59 kB

Foto mobil000.jpg

Foto mobil000.jpg, 411.63 kB

cybermarty je teď offline  cybermarty
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 26.3.2008 , 8:19   Citovat  

taky si chci dat led svetla pro denni sviceni protoze kdyz pocukavas ve dne v kolone a jedes prevazne na volnobeh tak se baterie znacne vybiji. alternator dava na volnobeh asi 20 amper a zapnuty auto ktery sviti zere asi 30 takze staci starsi baterka nejaka kolona a staci aby vam to chciplo a musite tlacit pořádnej výtlem vim o cem mluvim

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 26.3.2008 , 8:49   Citovat  

sopta napsal:

A když si dám denní světla od Helly,tak to nebude tuzing? to mi hlava nebere Jestli mají ty led homologaci (což Wilda říká,že mají), tak proč ne? Na image kašlu, tyhle se mi zamlouvají hlavně kvůli tvaru - nebude potřeba vyřezávat mřížku...

0
PříspěvekZaslal: 26.3.2008 , 11:30  Naposledy upravil pepulis dne 26.3.2008 , 11:33, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

Zeptam se blbe, ale pro to abych tyhle pridavne svetla dostal na meho civica bych musel asi vyrezat nejak tu mrizku ze ( tudy odkaz )? Nemám u sebe foto sveho auta, ale vypada stejně jako na uvedeném odkazu.

0
PříspěvekZaslal: 26.3.2008 , 11:30   Citovat  

zelda46 napsal:
Mam je na civiku asi 3 mesice a musim rict ze lidi z toho celkem nechapou když zminim xenony 10 000K
v engel eyes...Nikdo nevi co jede :music:
a policajti ani nezastavuji pac si mysli ze jede nejaka limuzina ci co a pak projede muj staricky civiček Hihi Hihi Hihi

Delal jsem to sobe a kamosovi na pasata zkusim hodit fota.
Nic mene ohledne diod jsem schopen zajistit zajimave veci primo z ciny.Ruzne pasky s 50 LED atd.
Kdyz tak piste kdo by neco chtel ci mel nejakou predstavu.
Snad sem dam ty fota ok...

PS: to co prodavaj na tom shopu jsem schopny sehnat levneji a to o stokoruny, neni to presne to same ale temeř.

Na to, aby to svitilo, tak jak Audi A5 R8 atd, je potreba mit NE supersvitivky (cca 22000MCD), ale tzv LUXEON diody - 1sviti jak 28 normalnich led a stoji 350kč!!! Pak uz se vyroba svetel prodrazi, ale zase to bude dokonale!Pozor na to!!

Muj zamer byl denni svícení, ale ve dne to moc videt neni, takze spise při šeru to vynikne.
šlo mi o šetření xenonu...

Foceno mobilem...

Chvalím, je to nadhera Úsměv)))

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 26.3.2008 , 15:38   Citovat  

No já hlavně nechápu, co si od těch světel slibujete. Já jezdím s autem do práce, mám zaplý audio (5-kanál zesilovač 1100W, SW, 4x repro), zaplý světla, moje trasa má cca 15 km po Praze = kolony a za 3 roky sem neměl sebemenší problém s baterií. Ptám se - potřebuju světla na denní svícení Cooo??? A to ani nemám xenony, který maj ještě nižší příkon, než klasický H1 žárovky...

To M@jk: nikdo nezpochybňuje tvojí potřebu přídavných dalkových světel, bavíme se zde čistě o světlech na denní svícení.

To Hellborn: o tuzingu sem se zmínil záměrně, ale nikoliv proto, abych kvalitní světla na denní svícení (např. zmíněná Hella) házel do pytle s tuzingem, ale právě kvůli tomu, aby lidi zbytečně nepropadali LED tuzingový módě ve snaze se připodobnit Audi a ještě si při tom mysleli, jak maj super praktický světla na denní svícení. Jde o to nemíchat tyhle 2 pojmy - přídavný LED světla vs. světla na denní svícení.

Málokdo třeba ví, že světla na denní svícení nelze kombinovat s klasickejma potkávačkama, buď smí svítit to či to. Bohužel plno lidí vyměnilo nesmyslný a protizákonný svícení předníma mlhovkama i za dobré viditelnosti právě za "módní" LED světla a myslej si jak jsou ještě víc "kchůl" Smutný

Nemám nic proti světlům na denní svícení, jen musej ty světla bejt opravdu kvalitní a správně namontovaný, aby plnily svou funkci. A nesměj si je lidi plést s tuzingem. Osobně tak trochu módní vlnu světel na denní svícení nechápu. Je opravdu jen pár lidí, pro který maj smysl. A žeby zrovna mezi hondařema byli ekologický aktivisti, který šetřej každej watt, se mi zrovna nezdá Velmi šťastný

spoon je teď offline  spoon
Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 26.3.2008 , 15:54   Citovat  

A co když si chce šetřit potkávačky,pže v nich má xenony? Tak to valím bulvy

ari1 je teď offline  ari1
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 26.3.2008 , 15:58   Citovat  

tudy odkaz

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 26.3.2008 , 16:05   Citovat  

ari1 napsal:
http://www.ok-neony.cz/index.php

Ty svítové proužky nemají (stejně jako zbytek na těch stránkách) homologaci pro provoz. Ty led světla na denní svícení by jí měli mít.

ari1 je teď offline  ari1
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 26.3.2008 , 16:09   Citovat  

Hellborn napsal:
Ty svítové proužky nemají (stejně jako zbytek na těch stránkách) homologaci pro provoz. Ty led světla na denní svícení by jí měli mít.

No já vím,ale někdo na homologaci nekouká,ale jestli to vadí tak to smaž ten odkaz. :hehe:

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 26.3.2008 , 16:16   Citovat  

spoon napsal:

No to je mi ale argument... HaHaaa
Já vás lidi nechápu, šetřit xenony...jako jak šetřit? To si je jako kupujete jen na machrování že máte xenony? Já jestli si budu kupovt xenony, tak jedině pro to, že maj výrazně lepší světelnej tok a budu líp vidět. A to že jednou za uherák nějakej xenon odejde? No bóže, dneska už ty výbojky nestojej v řádech tisíců jako před několika lety, tak snad nejsou tak nedosažitelný, ne? 2x protáhnete káru rychleji oblíbenou silničkou a vyjezdíte víc benzínu než kolik stojí xenonová výbojka Mrk Nehledě na to, kolik stojej podotýkám kvalitní homologovaný! světla na denní svícení?... Pak fakt nechápu jejich finanční návratnost KO

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 28.3.2008 , 1:25   Citovat  

pepulis napsal:
Chvalím, je to nadhera Úsměv)))

Kujuu... :hura:

Nekdo chvali a cumi nekdo nadava a smeje se...
Dle gusta... přátele

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 28.3.2008 , 1:29   Citovat  

spoon napsal:

Muj pripad...Ale jak to nejsou luxeonky. tak diody nemuzou nikdy plnit DENNI sviceni!!!!
Nic mene uz to tam mam...Tak to chvili necham OK

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 28.3.2008 , 1:35   Citovat  

sopta napsal:
Já vás lidi nechápu, šetřit xenony...jako jak šetřit? To si je jako kupujete jen na machrování že máte xenony? Já jestli si budu kupovt xenony, tak jedině pro to, že maj výrazně lepší světelnej tok a budu líp vidět. A to že jednou za uherák nějakej xenon odejde? No bóže, dneska už ty výbojky nestojej v řádech tisíců jako před několika lety, tak snad nejsou tak nedosažitelný, ne? 2x protáhnete káru rychleji oblíbenou silničkou a vyjezdíte víc benzínu než kolik stojí xenonová výbojka Mrk Nehledě na to, kolik stojej podotýkám kvalitní homologovaný! světla na denní svícení?... Pak fakt nechápu jejich finanční návratnost KO

Xenon mam nějakou životnost a připada mi zbytečne snim svitit přesden a zvlast po meste kde me to zapinani a vypinani boli nejvic( xenon to nema rad...)

Ted mam pridavne svetla a stema svitim.Xenon zapinam kdyz se priseri.

Mas ale naprostou pravdu s tim že když ma nekdo na led Diody 3500 kc(homologovane) tak nemusi resit nejake vybojky za 16stovek 1 za dva roky...

Spise je to nejaka forma odliseni na silnice.
Mit proste neco co ostatni nemaji to je cele...
Tunynk Mr. Green je neuprosny

spoon je teď offline  spoon
Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 28.3.2008 , 13:49   Citovat  

sopta napsal:

Mně to je putna,já si s xenonama svítim o stošest a až za X měsíců či let odejde výbojka nebo startér,tak si prostě koupim další..Jen mě to napadlo,protože když se podívám na sebe,rozsvítím je třeba 20x denně,to jim asi na životnosti nepřidá,tak mi to přišlo jako nápad,jak je týhle "zátěže" zbavit :chichi:

0
PříspěvekZaslal: 10.4.2008 , 8:43   Citovat  

Tak, včera jsem poprvé viděl nového civica s přídavnými Led světly. Nádhera Úsměv)). Bylo to na cestě z Fryštáku do Zlína. Pokud zde uvedená osoba chodí, ať se mi ozve Úsměv))). Díky.

romeo411 je teď offline  romeo411
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 15.4.2008 , 14:40   Citovat  

Ahoj,

chystam se instalovat denni LED svetla na sveho Civica V - 1998.

Mate nekdo zkusenost s pripojenim, rad bych aby denni LED svitili kdyz otocim klickem a zaroven zhasly kdyz rozsvitim tlumeny / dalkovy svetla.
Diky

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 15.4.2008 , 15:03   Citovat  

romeo411 napsal:
Ahoj,

chystam se instalovat denni LED svetla na sveho Civica V - 1998.

Mate nekdo zkusenost s pripojenim, rad bych aby denni LED svitili kdyz otocim klickem a zaroven zhasly kdyz rozsvitim tlumeny / dalkovy svetla.
Diky

takže budou svítit přesně tak,jak nemají... HaHaaa

romeo411 je teď offline  romeo411
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 15.4.2008 , 15:08   Citovat  

Hellborn napsal:
takže budou svítit přesně tak,jak nemají... HaHaaa

A jak by meli svitit? Cooo???

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 15.4.2008 , 15:29   Citovat  

romeo411 napsal:
A jak by meli svitit? Cooo???

Nastartuješ = rozsvítí se, zapneš potkávačky (parkovačky asi taky) = zhasnou.

PreludeZ je teď offline  PreludeZ
Administrátor
0
PříspěvekZaslal: 15.4.2008 , 15:39   Citovat  

Hellborn napsal:
Nastartuješ = rozsvítí se, zapneš potkávačky (parkovačky asi taky) = zhasnou.

vždyť to tak napsal HaHaaa
napsal:
aby denni LED svitili kdyz otocim klickem a zaroven zhasly kdyz rozsvitim tlumeny / dalkovy svetla.

Obsah fóra Honda-club.cz   
Denní přídavné led světla a civic 5D 1.8 sport 2008
Fórum: Elektroinstalace
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina