Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Swap z d16y7 na 16y8, prosim pomoc
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
dukes69 je teď offline  dukes69
0
PříspěvekZaslal: 6.7.2013 , 17:49  Naposledy upravil dukes69 dne 7.7.2013 , 22:06, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Zdravim vsechny moudre hondare Úsměv Mel bych na nekoho z vas takovou prosbu... uz je tomu nejaky cas co jsem koupil svyho c6g coupecko a pomalinku na nem delal vsechno mozny, az jsem ted dosel do stadia kdy mam vse tak nejak podle svych predstav, krom motoru Úsměv A jak jsem se dozvedel ze jde lehci upravou z mych dosavadnich 77kw udelat par kroky 92, nevahal jsem a zacal je tedy podnikat Úsměv
Od moderatora zde tady(R3S za coz mu timto dodatecne dekuji) jsem poridil novou vtickovou hlavu d16y8 VTEC
K tomu uz jsem splasil i sani tudy odkaz co jsem ho zkousel v garazi, tak na tu hlavu padne jak usity Úsměv
A posledni vetsi vec ( mam od Fishe taky dekuju Úsměv) je ridici jednotka p28 OBD1...

Rad bych ted nekdy pres zimu kdy mi auto stoji v garazi rad udelal vymenu na vtec Úsměv Do te doby mam v planu dat hlavu na g.o. u sacich svodu odstrojit klapku a hadicky ze sani, cely to obrousit, nasplichat do modre a s novyma hadickama napojit zpatky.. samozrejme take mezitim koupit toto...

tudy odkaz

a nejspis hadam budu potrebovat co jsem slysel i tohle..

tudy odkaz

Takze kdyz nejake ty tesneni hlavy a sani ted nepocitam, jedine co zbyva jsou vstriky s listou a ty podle toho, co jsem nasel tady na foru, bych mohl pouzit ty z d16y7 co tam mam, pokud bude potreba novej rozdelovac budiz to uz me nezabije..

Honda/Acura Stock Fuel Injector Flow Rates
Engine Code Year Stock Flow Rate (cc/min)
D16Y7 1996-1997 240
D16Y8 1996-1997 240
D16Z6 1992-1995 240

A v cem vlastne tedy spociva muj problem? Mno mechanickou praci jako g.o. hlavy uz mam domluveny, odstrojit a pripravit manifold taky problem nebude, jedine co me tak trosku desi ze kamos nezvladne bude to okolo elektriny a spravne zapojeni vtecu.. ano sice nekteri mohou namitnout, ze to nic neni.. a jak mi i Fish sam psal "Elektrika je v pohodě,stačí jen natáhnout od ecu kabel pro vtec... " tak preci jen si nejsem jist jak to udelat. Proto bych rad, pokud by byl nekdo z vas tu, kdo uz neco podobnyho delal blizko z Brna ci z okoli a ochoten v zime prijet, popripadne nam s tim trosku pomoct nebo poradit Úsměv Vim ze to shanim trosku predem, ale lepsi nez na posledni chvili tak pokd by se tu nekdo nasel byl bych moc vdecny Úsměv
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
R3S je teď offline  R3S
Moderátor
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 7.7.2013 , 0:47   Citovat  

škoda že seš tak z ruky ,není to nic těžkého , jinak mám pocit , že by měl i rozdělovač pasovat

dukes69 je teď offline  dukes69
0
PříspěvekZaslal: 7.7.2013 , 11:23   Citovat  

dekuji za info Úsměv no prave proto uz to zkusam, jak sem rikal jt trosku predcasny ale uz ted je mi jasny ze se par lidi asi urco najde, jen zrovna se mi nemusi postestit z blizkosti brna... tak pokud by pak byl nekdo ochotny sednout na vlak a prijet s tim ze bych ho potom hodil z5, to uz mi neva kdyz by mel nekdo jednu sobotu volnou Úsměv hlavni pro me bude ze budu mit po ruce nekoho kdo to delal, a ja klid v dusi ze to mam secko spravne... a naka ta odmena by dotycneho neminula Úsměv

Obsah fóra Honda-club.cz   
Swap z d16y7 na 16y8, prosim pomoc
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina