Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Těsnicí kroužky mezi svody a kat C5G, C6G
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Ivoss je teď offline  Ivoss
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 22.7.2013 , 23:45   Citovat  

Jaké kdo používáte těsnicí kroužky mezi svody a katalyzátor?
EPC zná na C5G a C6G jen jeden typ - 18229-S04-X12, přesto druhovýroba Bosal nabízí tři různé typy - BS256-303 na 1,6 ESi, 256-552 na C6G 1.4, a 256-860 na 1.6 VTi. Kroužky se liší rozměrově jen minimálně +- 1 mm a trochu tvarem kulové plochy.

Jelikož mám svody z ESi a kat z C6G 1.4, ten originál 18229-S04-X12 mi tam nepasuje - příruby se skoro srazí kov na kov (1.4 má asi jinou přírubu na svodech) a z druhovýroby ten na ESinu zase nesedí dobře do katu - po čase se zamačká a spoj uvázne. Tentokrát jsem koupil všechny tři typy a budu zkoušet, který bude pasovat nejlépe, ale pořád mi ty tři typy kroužků hlava nebere Ble.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
0
PříspěvekZaslal: 23.7.2013 , 0:22  Naposledy upravil M@jk dne 23.7.2013 , 8:06, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Ivoss napsal:
Jaké kdo používáte těsnicí kroužky mezi svody a katalyzátor?
EPC zná na C5G a C6G jen jeden typ - 18229-S04-X12, přesto druhovýroba Bosal nabízí tři různé typy - BS256-303 na 1,6 ESi, 256-552 na C6G 1.4, a 256-860 na 1.6 VTi. Kroužky se liší rozměrově jen minimálně +- 1 mm a trochu tvarem kulové plochy.

Jelikož mám svody z ESi a kat z C6G 1.4, ten originál 18229-S04-X12 mi tam nepasuje - příruby se skoro srazí kov na kov (1.4 má asi jinou přírubu na svodech) a z druhovýroby ten na ESinu zase nesedí dobře do katu - po čase se zamačká a spoj uvázne. Tentokrát jsem koupil všechny tři typy a budu zkoušet, který bude pasovat nejlépe, ale pořád mi ty tři typy kroužků hlava nebere Ble.

Ahoj Kemo,
já koupil 52mm vnitřní průměr od Bosal (investice cca Kč 150,- s DPH - moje cena) na svody z číny (co jsi viděl, ty mají myslím 50vnitřní a 51-2mm vnější, přesně pásnul, to celé jde do C6G 1.6VTi KATu ... a pohoda.

Kod Ti ale neřeknu. Nejsem si jist, jestli jsem to objednával dle OEM Part Numberu Honda z ESiny či VTi. Možná najdu někde kod, ale to až u ránní kávy, jdu spát.

Dobrou.

přátele

Petk@ je teď offline  Petk@
1 háčko
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 23.7.2013 , 5:54   Citovat  

nějaký kroužky se mi dyštak valej doma Úsměv