Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
motor D14z2
Fórum: Prodám díly
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Aleš jančík je teď offline  Aleš jančík
PříspěvekZaslal: 1.8.2013 , 23:43   Citovat  

Zdravim měl bych motor typu D14Z2+doloženou servisku budu mit posléze,od německa servis Honda,najeto 183 000,je to ze civica 6g poface,zatim nebyla přiležitost nahodit podle me benzin. Kdyby někdo potřeboval někdo něco na civica 6g před face i poface např. palubovka,kastl,př,sedačky poface,dale př,před face+zadni před face.Dostal se ke mě 6g civic 3kotouly v 60km 4 dny před vanoci,od te doby stál v garaži neco odmontované ale dotahl sem ke mě.NĚJAKE DILY JSEM POUŽIL NA SVÉ 6GEČKO JAKO(z.světla,z,narazník,dv,kufru,tapeci+z.sedačky spodni koberec a nějake plasty pod volant u ruční brzdy,pásy přední i zadni atd,TAKŽE K MÁNI:6g zadní kufr střibrna koplet i s plasty,tapeci manual ok dveří me stare popraskane šikula by si poradil,levé svetlo poface 1ks,zadní světla předface 2ks dale 6g zrdcatka origo manual jedno jake si slepené,dale dva kusy el,šibr 5ghb, palubovka 5g sedan +cely černy interier a zadní sedačky v hnědé,zadní okno+všechny 4ks do dveří na 5g sedan.kapota+L a P blatnik na 5gHB a spousta dalšího pokud někdo chce zavolejte nějak se domluvíme do měsice objednavky za měsíc pošlu ZÁROVEN ,pošta,toptrans např.co mam na blízku přátele pokud váš jiny dovoz nebranim se to lítaní kolem se nikdy nezaplatí do 6gčka toho moc nenaložím pište sms popř volat na tel 732618809 s pozdravem od 09:00 zzzzzzz foto dodám na požádani.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Váša je teď offline  Váša
2 háčka
PříspěvekZaslal: 2.8.2013 , 20:12   Citovat  

Když do nadpisu napíšeš že prodáváš i jiné díly než motor,tak ti zajemců přibude.
Jinak up
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
martinpetricek2 je teď offline  martinpetricek2
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.8.2013 , 16:59   Citovat  

Nemáš náhodou Airbox ? Nepotřebuju celej, jen ten vršek, jak se tam přiklápí ty klipy aby to drželo, muže bejt i bez hadice? A teda jestli taky není prasklej v místech kde se cvakají ty klipy, já to tam mal odlomený. Ale Mám Motor D14Z2 takže C6G po face 66kw. Díky
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu

Obsah fóra Honda-club.cz   
motor D14z2
Fórum: Prodám díly
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina