Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Topení Honda Civic a středový panel
Fórum: Partneři
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Cíva je teď offline  Cíva
PříspěvekZaslal: 25.11.2013 , 20:52   Citovat  

Zdravím. Pár dnů zpátky jsem si koupil Honda Civic s motorem D14A5 1.4 64 Kw 96 výroba. Je tam problém, že topení fouká je na 4ku a to někde studeně, někde vlažně a i teple. Nevíte prosím co s tim ? Teď v zimě se to hodí nejvíc. Dále mám problém, že nesvítí středový panel a to konkrétně ovládání topení celkově a nejsou podsvícené hodiny ( normálně běží a měří čas, ale nejsou podsvícené), koukal jsem na pojistky ..ty jsou v pohodě. Neví někdo čím by to mohlo být ? Napadlo mě akorát rozebrat ten panel a podívat se na elektriku tam a třeba žárovičky vyměnit ?. Jinak tlačítko výstaržného trojúhelníku, vyhřívání skla a ještě tlačítko úplně dole .tak to svítí. Na palubce jako budíky, ty svítí taky v poho.
Ještě by mě zajímalo, po tom co jsem to koupil, jsem zkoušel, čeho je schopné. 120 km/h to vytáhlo slušně, nijak jsme ale nevytáčel extra motor. po chvíli jízdy to vystouplo na 130 ... ale než jsem vymáčkl, těch 140 km/h to byla neskutečná doba a pak mi přišlo, jako kdyby ten motor nemohl. Normálně šlape jako hodinky, hezky táhne, ale s maximálkou nic moc. Neplánuju s tim jezdit 140, ale 130 min. na dálnici ano Úsměv Problémem je , že ve 140 tam začalo něco smrdět, jak když se něco pálí, ihned jsem zastavil, z motoru nic nesmrdělo, brzdy taktéž nesmrděli ..pouze to bylo cítít v kabině ..když jsem pustil ten můj ventilátor pouze na 4 ku ..tak z toho taky nic nešlo. Nevim zda-li měl někdo takový problém- ale nevíte co by to mohlo být ? a proč pouze 140 ? ( Koukal jsem na svíčky,rozdělovač a kabely a žádná sláva budu je měnit během dvou týdnů, může to být tim ? ) Jinak to má najeto 202 tis. Díky za odpovědi Honda
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu

Obsah fóra Honda-club.cz   
Topení Honda Civic a středový panel
Fórum: Partneři
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina