Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Jenom předběžně - Honda Civic Anglán D16Y3
Fórum: Prodám auto
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
CrazyManer je teď offline  CrazyManer
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.1.2014 , 12:33  Naposledy upravil CrazyManer dne 21.1.2014 , 22:23, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

Zdravim,

jen by mě tak předběžně zajímalo jestli by byl zájem o mojeho miláčka

Najeto něco pod 250 000km
D16y3 , 1.6 16V 83kw 114hp, super výkon, spotřeba kolem 6L, rok výroby 1995, 2*airbag, první registrace 13.10.1995, vlastnim ho už skoro rok, eko 5000 jsem platil, za tu dobu co je u mě má nový přední destičky, novej koncovej díl vejfuku, zavařovanej středovej díl vejfuku, novej termostat, nová baterie BOSCH, nová STK do 10/2015, má centrál, imobilizér, všechny okna v elektrice + el. šíbr, na šíbru chybí původní kryt a je tam provizorní, přední okna vypadávaj, klasika u anglánů ... hučí zadní ložisko + je prasklá přední manžeta, oboje mám koupený ale mechanik na mě nemá čas, interiér mám laděnej do červený teď i s potahama, autorádio na CD/SD/USB Sencor, v zadnim platu 2* SONY XPLOD, kotouče i na zadní nápravě, v lampičce v interiéru a kufru žárovky každá po 24 LED

4*14´´ černý plecháče barum polaris 2 - nic moc
4*15´´ červený hliníky, o trochu větší ET, s nízkoprofilovýma gumama čínský výroby který jsou za sucha super HaHaaa

dotazy rád zodpovím

k autu mám sportovní koncovej díl vejfuku bez homologace, má super zvuk je to dobrý
přidám k autu i obyčejnej vejfuk s vysypanou výplní (někdo si ho může vykuchat a vypadat legálně)

karoserie má spoustu odstínů bílý, sem tam rez

předchozí majitel mi říkal něco v tom smyslu že dělal přední nápravu a že v tom byl za 25000 ... co je na tom pravdy nevim, já nejsem mekánik Ble

na autě jsem v létě něco odrezoval, nicméně to opět vylejzá takže mě to na jaře čeká znova, spodek stříkanej kvalitní barvou a né žádný pogumení Ble ... nicméně to mě po jaře opět čeká taky Cool sichr je sichr, a líp to vypadá

proběhnul malej edit a doplnění informací Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
takedo je teď offline  takedo
PříspěvekZaslal: 21.1.2014 , 16:18   Citovat  

Zdravim... Jenom předběžně říkám, že bych zájem měl. Úsměv LBC SPZ..., pokud jsi přímo z LBC, tak bych se klidně přijel i podívat. A předběžně cena? Předpokládám, že tvůj záměr je prodat na jaře, je tak?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
1 háčko
PříspěvekZaslal: 21.1.2014 , 16:54   Citovat  

26000kc, motor d16y3 v anglanu je rarita a s tim vykonem a s tou spotrebou co to ma je to luxusni, jsem z Lbc, na jare ho chci dat este trochu do kupy ale jeste si nejsem vubec jistej jestli se ho budu zbavovat protoze si malo s kterym autem oproti tomuhle polepsim, napriklad interier ma podle me furt hezci nez novy auta hlavne palubka je nadcasova, vim ze na netu se da koupit za dvacet i min, ale v drtivy vetsine s 1.4 66kw s tim ze nema zaplaceny eko, a eko je 5000, letos na jare jsem ho zaplatil, podvozek taky umi v zatacce oproti treba novejsimu toledu podrzet, takze jeste to ze pujde do sveta neni jisty Úsměv)
   Návrat  
takedo je teď offline  takedo
PříspěvekZaslal: 22.1.2014 , 15:29   Citovat  

No právě... V LBC jezdí pár anglánů, ale převážně 1.4, ve stříbrný barvě (vim o modrým i zeleným) a ke všemu vorezlý až běda. Bueee Už je mám očíhnutý... Ale právě proto, že to je 1.6, tak mě to zajímá... Jestli si polepšíš..., to mi hlava nebere těžko říct, věc názoru, ale interiér rozhodně skvělej i v dnešní době. Nic přeplácanýho, jednoduchý, to se mi líbí. Tak rozhodně dej vědět, sháním něco až na jaro, takže je ještě čas. Každopádně Honda
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.4.2014 , 22:35   Citovat  

tudy odkaz přátele Honda je to dobrý
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Jenom předběžně - Honda Civic Anglán D16Y3
Fórum: Prodám auto
Zobrazit příspěvky z předchozích: