Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Kontrolka ABS accord 5g - Chyba nalezena
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
pitrrrs je teď offline  pitrrrs
0
PříspěvekZaslal: 25.10.2013 , 8:11   Citovat  

Zdar honďáci,
vím, žebpodobných témat už bylo a je, ale ani jedno mi nepomohlo, jelikož ve všech jsem našel, jakvyblikat chybový kóda že se má propojit 2p konektor, který se nachází u spolujezdce napravo, dokonce jsem našel někde po netu, že je modré barvy a tak různě, ale já tam žádný modrý nemám a podle servisního manuálu tam mám mít 5p konektor a tam se mají propojit nějaké dva vodiče, ale které se nepíše, jelikož je k tomu patřičný přípravek. U spolujezdce mám zmiňovaný 5p konektor, 2p a 3p, jenže 2p vypadá úplně jinak, než jsem viděl na různých videích.Jedná se o model CE,CF.
Závada se projevuje tak, že po nastartování abs zhasne,ale cca do 30s. se opět rožne. Moje první domněnka byla, aha zase senzor, už jsem měnil oba zadní, jenže všechny vykazují správný odpor i ty přední. Vždy, když odešel senzor, tak se to projevovalo postupně, než se vůbec kontrolka rozsvítila( propadnutí brzdového pedálu při dobržďování ), ale teď to bylo náhlé, Odjezd z domů, cca 5km zastavení, po nastartování ok a dalších 5km vše dobré, ale po třetí po nastartování už se rozsvítila kontrolka a od té doby zlobí.
Když nastartuji a rozjedu se a zatemuju natvrdo, tak abs funguje, ale po rozsvícení už je mimo a nefunguje.
Kdybyněkdo věděl, jak vyblikat chybu, bylbych rád. Se stydím
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
pitrrrs je teď offline  pitrrrs
0
PříspěvekZaslal: 28.10.2013 , 9:57   Citovat  

Takže už se mi povedlo vyblikat chybu,je to chyba "1", přečetl jsem si, co to může být a co zkusit, ale chci se zeptat,zda má někdo podobnou zkušenost, co to bývá a po čem jít. Cooo???
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu

Obsah fóra Honda-club.cz   
Kontrolka ABS accord 5g - Chyba nalezena
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina