Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Katalyzátor
Fórum: Koupím
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Ch.Mary je teď offline  Ch.Mary
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.11.2013 , 21:40   Citovat  

Ahoj, shanim katalyzator, který splnuje minimalne euro 2. Moje svody, ktere byly jiz jednou svarovane opet praskly, bylo to na civic coupe 6g. Tak jsem koupil svody z D14Z2, a ted resim, jestli koupit uni katalyzator, ale ten se bude muset na obou stranach navarit, nebo koupit starsi katik z hondy, a pri trose stesti se to nebude muset varit minimalne na strane ke svodum, jen se to proste prisroubuje...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
posero je teď offline  posero
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.11.2013 , 22:11   Citovat  

můžu nabídnout nový kat bosal, jako náhradu za origo nebo nějaký starší origo
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.11.2013 , 22:35   Citovat  

ahoj, kamos dela v Kelly, a ma dily taky za zajimave ceny. Ale druhovyroba zrovna od bosalu mych svodu s katalyzatorem stoji i tak normalne 17.000,- az 23.000,-. Pres nej asi 12.000,- a vic, ted nevim presne. Jinak jakakoliv nahrada tzn. unikat vyjde asi na 1.200,-. Nebo mas lepsi navrh?
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.11.2013 , 22:40   Citovat  

ahoj, dělam v kelly a mam návrh náhradu katu od bosalu za 1500+pošta nebo uni katík za 1200.... ten bosal je náhrada za kat co je pod autem Chápeš!

jinak kámoše z kelly pozdravuj je to kolega Velmi šťastný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.11.2013 , 23:18   Citovat  

Jak tak pozoruju, tak holt tam bude muset prijit univerzalni kat. V pondeli jdu za nim, tak uvidim, co mi rekne. Kdyby nahodou, tak se ti ozvu, i kdyz mam pocit, ze to bude vychazet stejne. Akorat bez posty. Ale dik za nabidku.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.11.2013 , 23:42   Citovat  

jen já ti nabízím kat s přírubama kerej nemusíš vařit Tak to valím bulvy
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.11.2013 , 0:02   Citovat  

Jo, takhle, tak to zni zajimave. Ale svody jsem sehnal z D14Z2. Takze predek by sednul, ale zadek? Ke strednimu dilu, ktery je puvodni, normalne D16Y7? Nebo to muzes splasit vyslovene na tento typ motoru s puvodnim vyfukem? Protoze, kdyz tam dam ciste svody z jineho Deckoveho motoru, tak tam zase ta puvodni trubka, co sla od katalyzatoru dolu pod motor nepasne.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.11.2013 , 0:04   Citovat  

Chapej, ten puvodni katalyzator byl primo na svodech v jednom kuse. Maji to jeste tusim 1,5 vtecy. Tak abych se tam stejne pak nerozciloval s prirubama, kdyz by to nesedlo.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 10.11.2013 , 0:34   Citovat  

vzdávam to, mam jak svody na tvoje auto s katem, tak i náhradu katu na hondy co maj kat pod motorem ale domluva mě nějak zabíjí
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.11.2013 , 0:45   Citovat  

Bodejt by te nazabijela. Je mi na nic, ze mas kat s prirubama, kdyz puvodni kat byl primo na svodech dohromady pred motorem. Tzn., ze ta puvodni trubka, co sla od katalyzatoru se svodama dolu, se rovnou napojila na stredni dil. Pokud tam dam svody z toho D14Z2, tak ty mam i s tou trubkou, co jde dolu pod auto, ale nevim jiste, kolik mista tam bude na kat, kdyz stredni dil a koncovy je puvodni. A hlavne, jestli jsou vsechny priruby na kat u hond stejne. Protoze stredni dil se prisrouboval na tu trubku dvema srouby. A pokud mas kat i se svodama dohromady v druhovyrobe, tak urcite ne za 1.500,-. Takze mi to nejak objasni.
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 10.11.2013 , 1:52   Citovat  

Ch.Mary napsal:
Bodejt by te nazabijela. Je mi na nic, ze mas kat s prirubama, kdyz puvodni kat byl primo na svodech dohromady pred motorem. Tzn., ze ta puvodni trubka, co sla od katalyzatoru se svodama dolu, se rovnou napojila na stredni dil. Pokud tam dam svody z toho D14Z2, tak ty mam i s tou trubkou, co jde dolu pod auto, ale nevim jiste, kolik mista tam bude na kat, kdyz stredni dil a koncovy je puvodni. A hlavne, jestli jsou vsechny priruby na kat u hond stejne. Protoze stredni dil se prisrouboval na tu trubku dvema srouby. A pokud mas kat i se svodama dohromady v druhovyrobe, tak urcite ne za 1.500,-. Takze mi to nejak objasni.

Ola,
Zdenda Ti ale udělal jasnou nabídku. A tu možnou nejepší. On ví moc dobře, že HONDA začala vyrábět počínaje motorem D15Z1 (C5G v 90tých letech atd.)i motory, které mají výfukovou přírubu, hned na ní KAT - tudíž, že je součástí svodů a stojí zhruba OEM HONDA kolem Kč 20-25.000,-.

On Ti nabídl, svody normální, které vedou pod motor, na to napojíš KAT a pak už je to práce jen flexy a svářečky, aby Ti šikovný kamarád přivařil odpovídající přírubu, kterou si koupíš na půrměr trubky Tvého středového dílu, kterou si změříš, dáš pastu na výfuky a je hotovo.

je to dobrý přátele
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.11.2013 , 3:47   Citovat  

Dik za vysvetleni, furt mi to nebylo jasny. Takze na ty me koupene svody z D14Z2 s tou trubkou, ktera vede az pod auto to normalne sedne, akorat se upravi ten stredovy dil, je to tak? Pak je mi to jasny. Ja nevim, jestli vsechny Deckove motory maji stejne priruby, proto jsem se ptal. Kdybych mel original kat pod autem, tak se neptam. Ale kdyz mam svody z D14Z2 a zbytek vyfuku z D16Y7, a nechtel jsem to pokud mozno vubec varit, tak jsem opravdu nechapal, jak si muze byt tak jisty, ze to tam proste nasadim, ze to na ty priruby sedne, a hotovo. To je cele. Holt se mi to, a urcite nejen mne, musi obcas vysvetlit po lopate... přátele
   Návrat  
Skuby je teď offline  Skuby
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.11.2013 , 10:31   Citovat  

Mám dva katalyzátory z d15b7, jsou dolů pod motor případně mám i origo svody na d15b7, takže kdyby jsi dal obě tyhle věci pásne ti to 100% na ty tvé svody nevím..
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 10.11.2013 , 13:01   Citovat  

Dámy a pánové,
svody na "Déčkovou" řadu motorů SOHC od D13xx po D16xx sedí přírubou.
přátele
   Návrat  
Skuby je teď offline  Skuby
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.11.2013 , 18:17   Citovat  

to vím m@jku, ale spíš jde o to když dá jiné svody, tak jakou bude mít mezeru na kat, jestli mu tam ten můj například na délku vleze
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Katalyzátor
Fórum: Koupím
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina