Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Dovoz z Nemecka?
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
ritorezky je teď offline  ritorezky
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.4.2008 , 23:11   Citovat  

Mužete my nekdo podrobne vysvetlit ako probiha nakup auta z DE? kolik se da na tom ušetrit? kolik stojej všechny poplatky v CZ? ma nekdo skušenosti? dekuju
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
exxsodus je teď offline  exxsodus
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 24.4.2008 , 23:14   Citovat  

tady takovych sekci je.. staci jen chvilu hledat.. Úsměv Honda
   Návrat  
Gavly je teď offline  Gavly
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.4.2008 , 7:00   Citovat  

je toho tu hafo, jen přidám moji zkušenost....

Ceny v Německu mi příjdou v průměru o 20-30 % nižší. Může to být i mnohem víc když si počkáš na dobrý kousek. Hlavně je tam větší jistota toho že s tevou nechcou vy...at. Samozdřejmě že 100% jistoty nemáš nikde, ale pořád lepší než u nás kdy tě chce okrást 4 z 5 bazarů. Na tudy odkaz nebo na tudy odkaz se může zadat do vyhledávání i jestli to chceš přes bazar nebo přímo z ruky do ruky. Někdy jsou tam ruzné ceny jednoho auta. To je tím že na jeden server to dá bazar a na druhý ještě jednou přímo ten co to chce prodat. Levněší samozdřejmě je jít přímo k prodávajícímu, ale solidní bazar zase s tebou sedne do auta udělá ti TUV, pomůže s papíry a do hodky není co dělat.

Jinak ceny už si přesně napamatuji, ale platil jsem převozní značky, něco málo za přepis pak přepis u nás a technická u nás a vyšlo mě to celkově i s benzínem pro obě auta (jodno kterým sme jeli tam i zpět) na 10 000,-. Přepis a ty značky sme snad měli hotovy během půl hodiny. Opravdu to tam odcípá. Fakt paráda. Pak jsem přidal ještě 5 000,- známemu který to všechno domlouval a dostal jsem se někde k 15000,-. to mi přijde v pohodě, a auto bez problémů.....
Domlouvat se dá ještě i v bazaru. Ten známý mi zařídil ještě slevu něco kolem 10000,- a navrh zimní kola.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
ritorezky je teď offline  ritorezky
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.4.2008 , 22:50   Citovat  

Gavly napsal:
je toho tu hafo, jen přidám moji zkušenost....

Ceny v Německu mi příjdou v průměru o 20-30 % nižší. Může to být i mnohem víc když si počkáš na dobrý kousek. Hlavně je tam větší jistota toho že s tevou nechcou vy...at. Samozdřejmě že 100% jistoty nemáš nikde, ale pořád lepší než u nás kdy tě chce okrást 4 z 5 bazarů. Na tudy odkaz nebo na tudy odkaz se může zadat do vyhledávání i jestli to chceš přes bazar nebo přímo z ruky do ruky. Někdy jsou tam ruzné ceny jednoho auta. To je tím že na jeden server to dá bazar a na druhý ještě jednou přímo ten co to chce prodat. Levněší samozdřejmě je jít přímo k prodávajícímu, ale solidní bazar zase s tebou sedne do auta udělá ti TUV, pomůže s papíry a do hodky není co dělat.

Jinak ceny už si přesně napamatuji, ale platil jsem převozní značky, něco málo za přepis pak přepis u nás a technická u nás a vyšlo mě to celkově i s benzínem pro obě auta (jodno kterým sme jeli tam i zpět) na 10 000,-. Přepis a ty značky sme snad měli hotovy během půl hodiny. Opravdu to tam odcípá. Fakt paráda. Pak jsem přidal ještě 5 000,- známemu který to všechno domlouval a dostal jsem se někde k 15000,-. to mi přijde v pohodě, a auto bez problémů.....
Domlouvat se dá ještě i v bazaru. Ten známý mi zařídil ještě slevu něco kolem 10000,- a navrh zimní kola.

a co tak drobek ,,tukle,, auta? jak to je s cenami tech aut? kamoš my řikal že koupil auto z DE a malo to promačkle dvere a bylo to asi o 15tis levnejši? co ty na to?
   Návrat  
Gavly je teď offline  Gavly
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.4.2008 , 20:18   Citovat  

myslím že jo. já jsem ukecal tu slevu asi 10000 jen že to mělo mírně podřený roh nárazníku
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
bordel je teď offline  bordel
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 28.4.2008 , 22:34   Citovat  

Zas tak vyhodny to tam neni...
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Dovoz z Nemecka?
Fórum: Pokec o autech