Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Povinné ručení Prelude
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
Kroulas je teď offline  Kroulas
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.1.2014 , 12:48   Citovat  

Zdravim, chci si kupovat Hondu Prelude 2.0i, 98kW. Na kolik tak vychází povinné ručení zhruba? Bylo by to moje 1. auto. Děkuji Úsměv G4G
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
martinpetricek2 je teď offline  martinpetricek2
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.1.2014 , 14:42   Citovat  

TAk si to přepočítej na netu Velmi šťastný Je tam toho spousta, taky záleží na věku a jestli máš nějaký bonusy atd,třeba mě mělo vycházet na Cívu 12 tisíc za rok Velmi šťastný jenže naštěstí česká pojištovna umí okopčit bonusy od táty a ten jich má kotel tak mě to nakonec vyšlo 4200 Úsměv A když nedejbože nabourám tak bonusy se strhávaj mě a ne tatoj a všechno je na mě, takže pohodička a ne žádný natahovaný bonusy od známých všechno na mě a už si pěstuju svoje bonusy, a po překročení 25 let věku se mě to brutálně sníží ta cena, Velmi šťastný Tak jen taková vsuvka Velmi šťastný
   Návrat  
Blackburn je teď offline  Blackburn
2 háčka
PříspěvekZaslal: 2.1.2014 , 14:43   Citovat  

Na netu to jde spočítat online. Každopádně pod 4000Kč ročně určitě ne.
   Návrat  
DanTe je teď offline  DanTe
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 2.1.2014 , 14:45   Citovat  

Já platím 5500,- ročně s tím že tam mám POV 100 mil. limit, připojištění skla na 15 tisíc bez SÚ a nějakej živel. Jo a je to na Prelude 2.3 4th gen.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
enzim je teď offline  enzim
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.1.2014 , 18:08   Citovat  

Nemám prelude ale accord.

Motorizace dost podobná 2.0 108kw

povinný ručení něco málo pod 4tisíce.
   Návrat  
Bullseye je teď offline  Bullseye
2 háčka
PříspěvekZaslal: 2.1.2014 , 23:36  Naposledy upravil Bullseye dne 4.1.2014 , 14:10, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Kalkulátory od jednotlivých pojišťoven zohledňují různé faktory jak u auta, tak u pojistníka.
U auta může kalkulačka určovat cenu na základě výkonu (Axa, ČSOB) nebo objemu (Generali, Koop, Allianz a hafo dalších).
U pojistníka se zohledňuje nejčastěji věk, místo bydliště, počet bonusů. U tvýho auta je bohužel jak výkon tak objem relativně "vysoký". Hádám, že bonusy nemáš žádné, to tomu moc taky nenahrává.
ČP umí rodinný bonus pokud někdo z rodiny má u nich pojištěné auto.. jinak moc pěkné ceny pro velkoobjemy umí ČSOB. Navíc mezi jednotlivými variantami není výrazný finanční rozdíl, zde pokud se nejedná o auto za 10k vždy doporučuju Premianta.
   Návrat  
83427 je teď offline  83427
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.1.2014 , 23:45   Citovat  

když jsem kupoval accorda tak mi to spočítali skoro na 10tku ročně. pak jsem změnil pojišťovnu páč ta původní to ještě zdražila a kleslo to někam na 8. no a po letech bonusů už jsem na 6ti Úsměv jinak mam v acco stejnej motor (2.0i 96kw). Hodně záleží odkud jsi. já mam těch 6 tisíc díky tomu, že je to hlášený na bejvalku, která má trvalej pobyt asi 2km od hranic prahy. jinak bych platil o pětikilo až litr víc si myslim.
   Návrat  
Uragan je teď offline  Uragan
2 háčka
PříspěvekZaslal: 3.1.2014 , 1:00   Citovat  

83427 co vše v tom máš zahrnuto? Já platim samotné povinné 3tis ročně na prelude 2,2 136kw. Už 2 roky takže jsem pojistku uzavíral ve svých 21 letech ("riziková skupina") VTEC

jedná se o pojištění přes ČSOB kde mam účet, takže mi hned nasadili max. možný bonus kouř
   Návrat  
mirage21 je teď offline  mirage21
2 háčka
PříspěvekZaslal: 3.1.2014 , 8:35   Citovat  

Já si teď zařizoval v Praze na Preludu F20A4 98kW za 5800Kč na rok s připojištěním čelního skla, měl jsem v minulosti nějaký lehčí nehody, takže bonusy nic moc HaHaaa
   Návrat  
83427 je teď offline  83427
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.1.2014 , 8:45   Citovat  

Uragan napsal:
83427 co vše v tom máš zahrnuto?

nic, vůbec nic. a to to byla tenkrát nejlevnější pojišťovna podle toppojisteni.cz (mam HVP). jo a je mi 28, řidičák mam 10 let a nikdy jsem neboural
   Návrat  
Klidas je teď offline  Klidas
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.1.2014 , 13:59   Citovat  

Já se svou P5g 2,2Vti jsem před pár lety začínal úplně od začátku a bylo to za skoro 10tis dokonce myslím, že bez skla u Kooperativy. Teď mám 3900 a nějaké drobné i se sklem (na 10tis)u Allianz.
   Návrat  
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 3.1.2014 , 14:04   Citovat  

ja mam na 1,8cce rocne necelych 2100,- vcetne celniho skla do 10k - jenze pres 80mesicu bonusy..pokud zacinas tak to bude asi raketa
   Návrat  
Klidas je teď offline  Klidas
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.1.2014 , 15:56   Citovat  

Hlavator napsal:
ja mam na 1,8cce rocne necelych 2100,- vcetne celniho skla do 10k - jenze pres 80mesicu bonusy..pokud zacinas tak to bude asi raketa

No to máš recht. Pokud začíná jako před léty já, tak to bude dobrá pálka. Bude muset přerazit na motoru na D14Z. Velmi šťastný

Zkusmo jsem si to vyplnil a teď bych platil od 7240-8630kč podle pojišťovny. No a to je jen základ bez ničeho. naštvanej to snad ne
   Návrat  
zyx je teď offline  zyx
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.1.2014 , 16:24   Citovat  

Ja platim za Preluda neco malo pres 2600kc.Moc bonusu a zatim zadna bouracka Velmi šťastný .
   Návrat  
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 3.1.2014 , 16:51   Citovat  

Pozor taky na zbytecne unahlene zmeny jeste predtim nez vam pojistovna sdeli novou sazbu kterou vas "pocti" nasledujici obdobi. Byl sem zbytecne aktivni a zjistoval dopredu od zprostredkovatelu-ti me ujistili,ze cena vzroste ale oni budou tak hodni a udelaji mi novou pojistku ktera sice take vzroste ale ne nejak dramaticky. Vysledek byl nova smlouva kterou sem musel vypovedet a jeste stornovat vypoved na puvodni pojistku Velmi šťastný vse 2 dny potom co mi od pojistovny prisla nova kalkulace,ktera byla naopak levnejsi nez ta puvodni

navic jeste bludy pana /zprostredkovatele/o tom,ze vypoved kterou sem dal na puvodni pojistku nejde stornovat,cekani na vraceni nove zaplacene a vypovezene nove pojistky,nasledne placeni puvodni pojistky a zmatky mezi zprostredkovatelem a pojistovnou kde tvrdili ze onu castku nedostali celou atd. zkratka asi 10 telefonatu ktere ke konci byli z moji strany uz provazeny histerii s velice velkym vztekem Chápeš!
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 3.1.2014 , 20:21   Citovat  

Hlavator napsal:
Pozor taky na zbytecne unahlene zmeny jeste predtim nez vam pojistovna sdeli novou sazbu kterou vas "pocti" nasledujici obdobi. Byl sem zbytecne aktivni a zjistoval dopredu od zprostredkovatelu-ti me ujistili,ze cena vzroste ale oni budou tak hodni a udelaji mi novou pojistku ktera sice take vzroste ale ne nejak dramaticky. Vysledek byl nova smlouva kterou sem musel vypovedet a jeste stornovat vypoved na puvodni pojistku Velmi šťastný vse 2 dny potom co mi od pojistovny prisla nova kalkulace,ktera byla naopak levnejsi nez ta puvodni

navic jeste bludy pana /zprostredkovatele/o tom,ze vypoved kterou sem dal na puvodni pojistku nejde stornovat,cekani na vraceni nove zaplacene a vypovezene nove pojistky,nasledne placeni puvodni pojistky a zmatky mezi zprostredkovatelem a pojistovnou kde tvrdili ze onu castku nedostali celou atd. zkratka asi 10 telefonatu ktere ke konci byli z moji strany uz provazeny histerii s velice velkym vztekem Chápeš!

Vždy je dobré počkat na dopis od pojišťovny, kde je vyčísleno pojistné na následující období. Tyto dopisy někdy chodí pozdě, že se nemusí povést vypovědět v zákonem dané lhůtě (6 týdnů před výročím), ale stále lze vypovědět z důvodu navýšení pojistného (od obdržení má pojistník asi měsíc na vyjádření). Jinak z praxe jsem ještě nezažil, že by pojišťovna k výročí poslala levnější pojistku než vloni.
Samozřejmě, že lze již přijatou výpoveď stornovat, pojišťovna s přijetím výpovědi posílá předpřipravený dopis, kterým můžeš výpověď vzít zpět. Zpravidla když vytrváš, tak se ještě pojišťovna, které jsi dal kopačky ozve s lepší nabídkou (jednomu mému klientovi se ozvala pojišťovna snad 3x). Ty telefonáty ale měl vyřizovat za Tebe tvůj zprostředkovatel od toho Ti vede portfolio Velmi šťastný
   Návrat  
erny je teď offline  erny
PříspěvekZaslal: 6.1.2014 , 14:39   Citovat  

Když ti mohu poradit, uzavři ručení co nejlevnější bez různych připojištění, které i tak lidi většinou nevyužijou. Důležitá je jen nízka spoluúčast, kterou budeš platit při něhode ty (napr. 5% z pojistné škody). Ja každý rok ručení vypovím a uzavřu nové pres srovnávač.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 6.1.2014 , 14:49   Citovat  

erny napsal:
Když ti mohu poradit, uzavři ručení co nejlevnější bez různych připojištění, které i tak lidi většinou nevyužijou. Důležitá je jen nízka spoluúčast, kterou budeš platit při něhode ty (napr. 5% z pojistné škody). Ja každý rok ručení vypovím a uzavřu nové pres srovnávač.

Ty si asi pleteš havarijní a povinný, u povinnýho ručení žádnou spoluúčast neplatíš Tak to valím bulvy A připojištění skla je v dnešní době naprostou nutností, ono tě těch pár stovek za rok nezabije. Pojišťovny již začínají odmítat platit fingovaný poškození skla z povinnýho ručení a ono platit několik tisíc ze svýho není žádná sranda, např. za výměnu čelního skla na Preludě jsem měl platit 15 tisíc, pokryla mi to pojistka, která mě ročně stojí 1000Kč Mrk
   Návrat  
Jofrey je teď offline  Jofrey
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.1.2014 , 15:09   Citovat  

DanTe napsal:
Ty si asi pleteš havarijní a povinný, u povinnýho ručení žádnou spoluúčast neplatíš...

Trochu se mýlíš... zrovna tvůj zaměstnavatel ČPP sjednává lidem spoluúčast ve výši 12.000 Kč na jejich nejlevnějším povinku. Tuto celou spoluúčast pojistník platí pojišťovně, když způsobí nehodu v zahraničí, ne na území ČR.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 6.1.2014 , 15:23   Citovat  

Jofrey napsal:
Trochu se mýlíš... zrovna tvůj zaměstnavatel ČPP sjednává lidem spoluúčast ve výši 12.000 Kč na jejich nejlevnějším povinku. Tuto celou spoluúčast pojistník platí pojišťovně, když způsobí nehodu v zahraničí, ne na území ČR.

Ano ale pro případ zahraničí, ne v Čechách Mrk Ale pokud se bavíme všeobecně, tak ano máš pravdu mýlím se. Ale pokud jde o mě, tak povinný ručení se spoluúčastí bych opravdu nikdy nechtěl nesouhlas nerad bych platil např. 5% z milionu za poškození na zdraví Mr. Green
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.1.2014 , 19:46   Citovat  

DanTe napsal:
Ano ale pro případ zahraničí, ne v Čechách Mrk Ale pokud se bavíme všeobecně, tak ano máš pravdu mýlím se. Ale pokud jde o mě, tak povinný ručení se spoluúčastí bych opravdu nikdy nechtěl nesouhlas nerad bych platil např. 5% z milionu za poškození na zdraví Mr. Green

Tak to je jasné... Bohužel spousta Čechů slyší jen a pouze na cenu produktu KO Naštěstí pro tyto zákazníky je u POV spoluúčast dána pouze sjednanou částkou ve smlouvě definovanou ve VPP, nebo v ZPP, nikoliv procentem ze škody přátele
   Návrat  
tomsto je teď offline  tomsto
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.3.2014 , 8:40   Citovat  

Nevim kde to napsat,tak zkusim sem,je tu nekdo kdo by byl schopen udelat povinne ruceni na 1.6 co nejlevneji ? Cena okolo 2000kc ,vice pres sz, diky.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.3.2014 , 15:46   Citovat  

tomsto napsal:
Nevim kde to napsat,tak zkusim sem,je tu nekdo kdo by byl schopen udelat povinne ruceni na 1.6 co nejlevneji ? Cena okolo 2000kc ,vice pres sz, diky.

tudy odkaz
   Návrat  
marek.82 je teď offline  marek.82
2 háčka
PříspěvekZaslal: 24.6.2014 , 18:39   Citovat  

Bullseye napsal:
Zpravidla když vytrváš, tak se ještě pojišťovna, které jsi dal kopačky ozve s lepší nabídkou (jednomu mému klientovi se ozvala pojišťovna snad 3x). Ty telefonáty ale měl vyřizovat za Tebe tvůj zprostředkovatel od toho Ti vede portfolio Velmi šťastný

delas pojistky i pro generali ?
   Návrat  
David.306 je teď offline  David.306
3 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 24.6.2014 , 19:40   Citovat  

DanTe napsal:
Ty si asi pleteš havarijní a povinný, u povinnýho ručení žádnou spoluúčast neplatíš Tak to valím bulvy A připojištění skla je v dnešní době naprostou nutností, ono tě těch pár stovek za rok nezabije. Pojišťovny již začínají odmítat platit fingovaný poškození skla z povinnýho ručení a ono platit několik tisíc ze svýho není žádná sranda, např. za výměnu čelního skla na Preludě jsem měl platit 15 tisíc, pokryla mi to pojistka, která mě ročně stojí 1000Kč Mrk

akorát když si necháš vyměnit sklo z pojištění skel,tak príjdeš o nějaké bonusy,pojišťovny to berou jako pojistnou událost.Teď sem na to narazil při uzavírání pojistného na další auto. Tak to valím bulvy
   Návrat  
Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 24.6.2014 , 20:13   Citovat  

David.306 napsal:
akorát když si necháš vyměnit sklo z pojištění skel,tak príjdeš o nějaké bonusy,pojišťovny to berou jako pojistnou událost.Teď sem na to narazil při uzavírání pojistného na další auto. Tak to valím bulvy

to bude nějaká novinka to mi hlava nebere
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.6.2014 , 6:43   Citovat  

David.306 napsal:

3 roky zpátky jsem řešil sklo u Generali a žádné bonusy mi nevzaly...to je něco nového?
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 7.7.2014 , 12:47   Citovat  

marek.82 napsal:
delas pojistky i pro generali ?

Ano, Generali patří do mé zprostředkovatelské nabídky, stejně jako další pojišťovny, s kterými mám pozitivní zpětnou vazbu.
   Návrat  
marek.82 je teď offline  marek.82
2 háčka
PříspěvekZaslal: 7.7.2014 , 13:15   Citovat  

ok, mel sem par otazek ohledne oken na aute ale zaclo se to resit na pobocce kde se prislo na divne veci v zivotku a uz se to resi pres CNB

pak se ozvu do SZ
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 7.7.2014 , 14:15   Citovat  

marek.82 napsal:
ok, mel sem par otazek ohledne oken na aute ale zaclo se to resit na pobocce kde se prislo na divne veci v zivotku a uz se to resi pres CNB

pak se ozvu do SZ

určitě se ozvi, dáme dohromady optimální postup pro potrestání té wokurka co Ti to dělala
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Povinné ručení Prelude
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina