Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Coupe D16y8 aneb kolik nás je?
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Pavel311 je teď offline  Pavel311
PříspěvekZaslal: 13.11.2015 , 7:03   Citovat  

Čau lidi. Když jsem hledal své Coupé, tak mi každý říkal, že to nenajdu a že mi přeje hodně štěstí. Štěstí mi asi opravdu přáli a přistálo mi v garáži Coupé 6g s motorem d16y8 VTEC . Tudíž bych se chtěl zeptat kdo další zde na Hclubu má toto nádherné vozítko Mrk. Nebo po případě kdo ví o dalším? Zajímá mě kolik nás v republice je. Honda
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Baddy je teď offline  Baddy
1 háčko
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 13.11.2015 , 11:55   Citovat  

Tak jednu vlastním ja a myslím, že pořád v super stavu. Navíc přes zimu dostane spoustu nových dílů.

tudy odkaz
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
PříspěvekZaslal: 13.11.2015 , 14:03   Citovat  

Parádní auto, jen tak dál Mrk Já teď dělám menší GO motoru. Nechával jsem srovnat hlavu, vačku, dával jsem nové dříky ventilů, rozvody, všechna těsnění, vodní pumpa, pístní kroužky atd.. prostě klasika. Máš pěkný zadní světla, sedí dobře? Lak máš velmi zachovalý. Já mám fotky jen ze dne kdy jsem přivezl Coupátko domů a pak se s ním jelo jen na dovlenou a z5. Po cestě se mi motor nezdál, chlazení taky nic moc, cukal a zasekával se plyn (lambda byla v pytli a lanko jsem promazal, ale potřebuji nové) tak jsem se do toho pustil a musím říct, že jsme to udělal za 5 minut 12. Hlava zkroucená, rozvody vytahaný a v motoru bordel. Lak na jaře rozleštím a měl by být také ok. Ještě jsem z toho sundal přední nárazník, ten byl z Hatche a zadní je ze sedana. Přední už mám nový, ale zadní sháním. Vnitřek je zachovalý, krom odlepené stropnice. Jinak až bude auto plně funkční tak tam přijde celý výfuk od SRS a stavitelný podvozek. Koukal jsem na APčko, to by mi mohlo vyhovovat. Nechci žádný TA, JOM atd... Kola už mám doma, límcáky dovežené z německa Keskin KT1 classic v černé barvě a leštěným límcem. Jinak na autě je rez jen na pár místech. Podvozek je uplně zdravý, prahy také. Což mě zcela překvapilo, zřejmě v Ohiu mají lepší ochranu proti korozi než v Japonsku. Co jsem počítal, tak jsem zatím v republice našel těchto aut. To počítám i to tvé Mrk Jsem od Kladna a ty? VTEC
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 14.11.2015 , 22:52   Citovat  

Nikdo další?
   Návrat  
Baddy je teď offline  Baddy
1 háčko
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 16.11.2015 , 13:39   Citovat  

Taky nemám zatím problem se rzi. ale já v zimně nejezdím tak to je taky asi ten hlavní důvod. Sem rád že se líbí. Ano světla sedi moc dobře. Tě auto tady moc není a hlavně s D16y8 v coupe.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
PříspěvekZaslal: 17.11.2015 , 8:24   Citovat  

Právě bych chtěl zjistit kolik těchto coupátek s tímhle motorem v ČR ještě jezdí. Co tam máš za výfuk? Zítra jdu skládat motor, bude jako nový Honda . Co máš v plánu ještě s tím tvým?
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Coupe D16y8 aneb kolik nás je?
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina