Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Repro do Auta
Fórum: Interiér a Hi-Fi
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Sarky je teď offline  Sarky
1 háčko
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 8.3.2014 , 17:27   Citovat  

Ahoj H+ především se chci omluvit za to co je tu možná omýlané tisíckrát jen sem nic mě podobné nenašel Se stydím

Takže k problému. Mám Civica 6g hatch 3d. 1998. Chtěl bych v autě udělat už trošku lepší poslech než z těch origo repráků co tam jsou. Na internetu jsem našel že dopředu nějaký komponentní. První problém je že změřené repro moje má 160mm tudíž tam tedy nedostanu 165 Smutný a druhý nerozumím tomu komponentní. Rozumím tomu tak když koupím už tohle repro dostanu 2 reproduktory do dveří nějaké 2 výšky a ještě jeden středobas či co ? Dobře repráky do dveří výšky někam teda přidělat a co s tím jedním samotným klukem ? Velmi šťastný omlouvám se v tomhle fakt netuším HaHaaa zadek by měl bejt u mě v pohodě to je 6x9 tak tam jsou po koupi komponentních snad jen 2 HaHaaa Díky za odpovědi Se stydím
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
zdenek.trcka je teď offline  zdenek.trcka
1 háčko
1
PříspěvekZaslal: 9.3.2014 , 10:18   Citovat  

Ahoj,

165-ky tam dostaneš taky stačí pod reprák dát podložku například z MDF - ale i tak bych volik nějaký tenčí - já jsem šel do Focalů a musel sem řezat Velmi šťastný, když koupíš komponentní reproduktory tak vlastmě dostaneš 4 reproduktory + výhybku - dva výškový, který by se měli umístit tak aby směřovali na lidi uvnitř auta a 2 střeďáky na původní místa, zároveň dostaneš výhyby, které se fungují jako rozdvojka a posílají vysoký frekvence do výškových reproduktorů a ostatek do střeďáků. Zruba tak.

Bohužel jsem nepochopil toho jednoho "kluka" nahoď kdyžtak odkaz kterou sadu sis konkrétně vyhlídnul.

Kdyby další dotazy, tak klidně do sz nebo sem Úsměv

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Sarky je teď offline  Sarky
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 9.3.2014 , 13:16   Citovat  

zdenek.trcka napsal:
Ahoj,

165-ky tam dostaneš taky stačí pod reprák dát podložku například z MDF - ale i tak bych volik nějaký tenčí - já jsem šel do Focalů a musel sem řezat Velmi šťastný, když koupíš komponentní reproduktory tak vlastmě dostaneš 4 reproduktory + výhybku - dva výškový, který by se měli umístit tak aby směřovali na lidi uvnitř auta a 2 střeďáky na původní místa, zároveň dostaneš výhyby, které se fungují jako rozdvojka a posílají vysoký frekvence do výškových reproduktorů a ostatek do střeďáků. Zruba tak.

Bohužel jsem nepochopil toho jednoho "kluka" nahoď kdyžtak odkaz kterou sadu sis konkrétně vyhlídnul.

Kdyby další dotazy, tak klidně do sz nebo sem Úsměv

Ahoj ! Úsměv Úsměv Díky moc si mi pomohl Úsměv dost sem toho pochopil a hlavně počet těch repro tedy šuk takže ty výškový se umisťujou co jsem tak koukal třeba k zrdcátkům nebo tak ne ? jéééj jééj to bude sraníčko HaHaaa aha tak už to tedy chápu 2 repro místo původních a 2 ty výšky Se stydím Takže myslíš že bych tam ty 16 a půle narval ? co sem koukal tak i u některejch by nebyl problém s hloubkou takže snad by ani nebyli potřeba MDF podložky ale tak raději to odzkoušet Se stydím a hele při koupi zadku 6x9 komponent jsem koukal taky někde výšky no je to možný ? Tak to koukám! Tak to koukám! kam to mám dávat sakra HaHaaa HaHaaa

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu

Obsah fóra Honda-club.cz   
Repro do Auta
Fórum: Interiér a Hi-Fi
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina