Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
HONDAy 2014: afterparty :)
Fórum: Srazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3 ... 28, 29, 30  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 30
Daver je teď offline  Daver
Administrátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 3.3.2014 , 19:26  Naposledy upravil Daver dne 24.12.2014 , 9:24, celkově upraveno 11 krát. Citovat  

HONDAy 2014
4.- 6.7 (tedy července) 2014
na Autodromu ve Vysokém Mýtě

oficiální program ZDE

Nový ceník. Jak se již diskutovalo, musíme zkrátka připlatit. HONDAy 2014 nás bude stát přesně dvojnásobek toho loňského, který nás stál +50% toho předloňského, což se dalo ještě udržet se stejnými cenami. Letos si to bohužel dovolit nemůžeme a pokud se nám návštěvnost sníží, budeme rádi, když to výjde ...

Co bychom pro své členy neudělali, že HaHaaa

Takže zde nové ceny:

Legenda: cena AUTO = auto + řidič, každý další účastník platí sám za sebe dle toho, je-li členem sdružení.

nehondy platí za auto stejně jako standardní účastník...

Další veledůležitou informací je bohužel fakt, že NEbudeme schopni uspořádat sprinty. V areálu není dostatečně dlouhá dráha (lze provozovat sprinty na 200m, ale se spoustou ALE). Netuším kolik z Vás je sprinterů, ale kupříkladu loni byla účast zanedbatelná, za což sice může mnoho faktorů, ale ty se mohou opakovat i letos. V neposlední řadě je nutno zmínit, že až na pomocníky sprinty pořádám a startuji a vyhlašuji a vůbec skoro vše kolem já sám a to je další hřebíček do rakve, protože sil ubývá, naopak práce na HONDAy přibývá, tudíž něco musí z kola ven Smutný Je mi to velice líto, nicméně je to tak jak je a tak doufám, že sprinteři zkusí nějakou zatáčku na okruhu nebo vezmou za vděk motokárami či prostě přijedou jen tak na sraz se svou hondou a neodradí je skutečnost, že zrovna mezi Hondaři se s novým setupem neblejsknou je to dobrý Díky za pochopení

Další info bude přibývat je to dobrý

True story:
Skrytý: 
Vážení a milí,

kolem HONDAy 2014 je velmi mnoho neznámých a upřímně řečeno, je nad tím dost zamračeno. Nicméně jednáme hledáme, řešíme ...

Jako vždy jsou problémem finance. Zdá se, že Czech Ring pro nás letos nebude dostupný a to z důvodů, které jsme již několikrát zmiňovali v diskuzi k loňskému ročníku - zkrátka je to festival park a ceny za ten areál jsou diametrálně jinde, než jsme schopni zaplatit (mluvíme tu o investici 200k a to pořád bez bazénu a podobných kravinek).

Tudíž jednáme na dalších možných lokacích tak, abychom zajistili dostatečnou "zajímavost" a přitom komplexnost celé akce (kemp někde + dojezd na letiště už nikdy více) a navíc jsme to byli schopni zaplatit.

Takže v tuto chvíli s jistotou nevíme ani místo ani termín a v otázce termínu se teď budeme trefovat v rámci celých prázdnin, ne jen "tak nějak v půlce" ... čiže klidně se může stát, že bude HD na začátku července.

Zůstaňte naladěni a omluvte dočasné omezení služeb, závada není na Vašem přijímači je to dobrý

H+
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
mirage21 je teď offline  mirage21
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 3.3.2014 , 20:01   Citovat  

Jsou to vydřiduši, najedem tam a trochu je zmáčknem, ne? meetallll Je to škoda, loni jsem si to na okruhu moc užil, každopádně všem pořadatelům držím palce a přeju dostatek sil a nervů. Jsem přesvědčen, že i dalším ročníkem, ať už bude kdekoliv, opět posunete onu pomyslnou laťku o něco výš přátele
   Návrat  
isulsten je teď offline  isulsten
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.3.2014 , 21:03   Citovat  

Ono na druhou stranu, je úplně jedno kde to bude. Jestli bude taková parta a počasí jako loni bude to super kdekoli. Držím pěsti pořadatelům! je to dobrý
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
PříspěvekZaslal: 3.3.2014 , 22:15   Citovat  

mirage21 napsal:
Jsou to vydřiduši, najedem tam a trochu je zmáčknem, ne? meetallll Je to škoda, loni jsem si to na okruhu moc užil, každopádně všem pořadatelům držím palce a přeju dostatek sil a nervů. Jsem přesvědčen, že i dalším ročníkem, ať už bude kdekoliv, opět posunete onu pomyslnou laťku o něco výš přátele

Jací vydřiduši?
Prostě všechno má svou cenu a ochotné či neochotné lidi zaplatit či nezaplatit.

Ty taky nehrabeš zadarmo a musíš makat, aby si si vydělal. Holt C´est la vie.

Daver: Dave a spol. VŠEM DRŽÍM PALCE. AŤ TO BUDE KDEKOLIV, JE TO FUK, KDO CHCE PŘIJEDE. KDO NECHCEN NAJDE SI DŮVOD PROČ NEJET. Já letos poprvé nevím, zda-li pojedu. Takže uvidíme.

přátele
   Návrat  
83427 je teď offline  83427
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.3.2014 , 22:22   Citovat  

v první řadě díky za info a za tak vůbec

proč předem zavrhujete variantu kemp + dojezd? má zkušenost velí, že lidi raději kempujou a pijou než jezděj po letišti (respektive okruhu) takže luxusně zvládálá první část vynahradí tu druhou (viz loňskej relax meeting či del sol day). Dala by se ohledně toho udělat třeba anketa aby se vidělo kolik procent lidí chce nějakej okruh či letiště a kolika lidem jde spíš o nějakej ten meet a pokec. Dokonalý to při našem rozpočtu nebude nikdy a vždy to bude o kompromisech...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Moderátor
PříspěvekZaslal: 3.3.2014 , 22:34   Citovat  

83427 napsal:

proč předem zavrhujete variantu kemp + dojezd? má zkušenost velí, že lidi raději kempujou a pijou než jezděj po letišti (respektive okruhu) takže luxusně zvládálá první část vynahradí tu druhou (viz loňskej relax meeting či del sol day). Dala by se ohledně toho udělat třeba anketa aby se vidělo kolik procent lidí chce nějakej okruh či letiště a kolika lidem jde spíš o nějakej ten meet a pokec. Dokonalý to při našem rozpočtu nebude nikdy a vždy to bude o kompromisech...

Mluvíš mi z duše.

Na ježdění na okruhu si mohou lidi a fandové těchto aktivit zajet kdykoliv na okruh do Mostu, Brna, Hradce Králové, dokonce ve Vysokém Mýtě, nebo Sachsenring či Pachfurt či Slovakia Ring ... a Dany si aspon odpočine ... Velmi šťastný přátele
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 3.3.2014 , 22:47   Citovat  

83427 napsal:

Právě proto, že podobných srazů je dost a lidi si taky chtějí poměřit pindíky jen mezi Honda .
   Návrat  
Uragan je teď offline  Uragan
2 háčka
PříspěvekZaslal: 3.3.2014 , 22:48   Citovat  

já osobně byl 2x na Honday prvně Svijany podruhé Hradec kdyby se mohlo vybrat bral bych atmosféru Svijan a Hradecké počasí Velmi šťastný

vůbec bych se nebránil návratu do Svijan Mrk
   Návrat  
2bep je teď offline  2bep
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.3.2014 , 22:56   Citovat  

Je mi jasné, že zvažujete x různých alternative a podle mě je i čas k otevření debaty navýšení vstupného, i pro Goldy jako jsem třeba já...
Ceny všeho možného okolo stoupají a je logické, že stoupají i ceny pronájmů podobných areálů.
Co se HD týče, tak zůstávají cenové podmínky už 3 roky stejné.
   Návrat  
Lukas28 je teď offline  Lukas28
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.3.2014 , 23:28   Citovat  

at to bude kde to bude, přijedu je to dobrý

díks za informace OK
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 3.3.2014 , 23:39   Citovat  

83427 napsal:

Tobě velet může, ale věz že na organizaci je to nepředstavitelná zátěž. Proto byl vždy nedělní program chudší, protože to prostě nejde a tím, že jsem neděli z hlediska řízení táhl celou sám včetně moderování a startování sprintů a já nevím čeho ještě, tak vím o čem mluvím. Nikdy více.

A nezlob se na mě, ale meet a pokec přece není nic, co by na jakémkoliv HONDAy nešlo ... kecnout si někde u pivka přece není vůbec žádný problém, naopak zamotorizovat si v kempu už problém je ...

A pokud je pivka i na co koukat, tak to je přece ještě lepší ne? Nebo je to spíš o tom, že v kempu nebylo kde jezdit a tak mohli lidi v klidu chlastat, kdežto na okruhu nevěděli, jestli náhodou nepojedou a tak svádejí vnitřní boj ...

Tak nějak bych to viděl celé tuto, myslím si, že to je jen o vůli a schopnosti rozhodnout se, co vlastně chci dělat
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.3.2014 , 7:57   Citovat  

díky kucí za odpovědi. Akorát se obávam, že se snažíte posunout laťku akce moc vysoko. Anyway good luck. Ale obávam se, aby to nedopadlo jako loni. Upřímně, loni tam právě bylo víc toho ježdění (ze kterýho mi přišly ke sledování zajmavý jen ty duely) než meetování a kdyby měl být letošní honday stejný jako loňský, asi bych na něj nejel. Nicméně věřim, že neni lehký se po takové době hnout ze zajetých kolejí do cílové stanice svijanský újezd a věřim, že akce bude lepší než ta loňská.

Ohledně rozpočtu... Co varianta nějakých sponzorů/reklamy? v malym mřítku samozřejmě

Hellborn napsal:
Právě proto, že podobných srazů je dost a lidi si taky chtějí poměřit pindíky jen mezi Honda .

podobných srazů je dost, to máš pravdu, ale jaká je na nich účast. Jediný co stojí za zmínku je relax meeting. Ale aby musel člověk jezdit kvůli tomu za hranice taky neni normální.
   Návrat  
Dutch je teď offline  Dutch
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.3.2014 , 8:12   Citovat  

83427: tak to jsi asi sám, já co mám informace o lidí co tam byly (a není jich málo) tak si kruh chválili i jako diváci protože se měli na co divat a není to jako tupý pití piva a kecání. Nejezdíme na sraz trabantů ale hond které jsou sportovně založené a většina znás si chce porovnat pindíky Velmi šťastný

Za mě byly Svijany super a odpočinkové ale Hradec svatoušek to jsem si užil a nazbrojil jsem s připavou na tenhle rok, že se zase svezu, ale bohužel pokud to nevyjde je to hold smůla Bueee

Další věc to se asi dotknu sprintařů tedy většiny z HC, ale za mě ten ohruh a viceméně souboje byla nádherná podívaná a dodnes si u pifko na to vzpomínáme, ale sprinty mi příjdou vůči divákovi teda k ničemu protože to je takový suchý, taky se mi to zdálo i v něděli na Hradci, že tam zůstalo hodně málo diváků. Byl jsem mezi nima protože mě zajímalo pár lidi z okruhu mých přátel, poté jsme odjeli...

Takže přeju pořadatům hodně nervů a i štěstí a je vlastně jědno jak a kde to zařídíte, já dorazím a nadávat nebudu tak i tak protože ví, že je zatím hodně práce přátele
   Návrat  
dj-bobr je teď offline  dj-bobr
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.3.2014 , 8:13  Naposledy upravil dj-bobr dne 4.3.2014 , 8:15, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

Vím o lidech, co tam jeli cíleně kvůli zablbnutí na ringu, bylo jich víc.. ostatně pro mě to bylo taky jedno z hlavních lákadel zkusit zdokonalit řidičské schopnosti a prověřit vůz v drsnějších podmínkách, než jsou ulice města VTEC
Že jsme se pak večer chladili pivkem a vtequilou (a zalepili malinovkou), to už je zase ta společenská funkce Hondaye, která bude fungovat kdekoliv, ať už v Hradci, ve Svijanech nebo to je jedno kde (ve spojení se solidním cateringem). To je pak především o lidech..

U mě to letos bude primárně o penězích (pokud v létě stále nebudu mít práci, tak si to možná nebudu moct dovolit) a o čase (a pokud mít práci budu, tak nejspíš v létě budu mít zkušebku a tudíž bez dovolené => víkend only)

ze soboty na neděli jsem byl fuč, v neděli jsem se přijel víceméně rozloučit s lidma, mrknout na sprinty, pozdravit Integráče (a nechat se svézt Legendem v automatu), domluvit odjezd a následně s 84327 a Jokerem uprchnout..

EDIT: jo blbost, ještě mě Mulder svezl veteránskou Integrou, to byla nádhera je to dobrý
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 4.3.2014 , 8:14   Citovat  

83427 napsal:
díky kucí za odpovědi. Akorát se obávam, že se snažíte posunout laťku akce moc vysoko. Anyway good luck. Ale obávam se, aby to nedopadlo jako loni. Upřímně, loni tam právě bylo víc toho ježdění (ze kterýho mi přišly ke sledování zajmavý jen ty duely) než meetování a kdyby měl být letošní honday stejný jako loňský, asi bych na něj nejel. Nicméně věřim, že neni lehký se po takové době hnout ze zajetých kolejí do cílové stanice svijanský újezd a věřim, že akce bude lepší než ta loňská.

Ohledně rozpočtu... Co varianta nějakých sponzorů/reklamy? v malym mřítku samozřejmě

podobných srazů je dost, to máš pravdu, ale jaká je na nich účast. Jediný co stojí za zmínku je relax meeting. Ale aby musel člověk jezdit kvůli tomu za hranice taky neni normální.

To řekni klukům ze Slovenska,co jezdí na HONDAy.. Velmi šťastný

A jaká by asi byla účast na HONDAyi, kdyby nepřijeli "závodníci", kteří si chtějí zablbnout na dráze?

Sponzoři nemají zájem - maximálně jsme dostali nějakou blbinu jako cenu do soutěže, to máme za těch 10let několikrát ověřené. Jedině první na HD přispěl prodejce Hondy z MB (aspoň myslím).
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 4.3.2014 , 8:20   Citovat  

Dutch napsal:
nazbrojil jsem s připavou na tenhle rok, že se zase svezu, ale bohužel pokud to nevyjde je to hold smůla Bueee

Naděje umírá poslední, třeba se nám (hlavně Daverovi) něco podaří. Mrk
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 4.3.2014 , 8:35   Citovat  

83427 napsal:

Zase si neprotiřeč: jednou Relax vyzdvihneš, pak řekneš, že není normální na to jezdit za hranice. To je blbost, od toho jsou srazy v různých koutech republiky potažmo světa: Třeba Honda Meeting v Německu - oldtimery, Kiskunchalaza v Maďarsku a Relax Meeting na Slovensku. Právěže o tom to je ... ne, že vyjedu 50km a mám vše na zlatém podnose.

Ale ne, nebudu to komentovat. Nebyl jsem, ani pomocník, ani organizátor - nebyl jsem nic. Nedává mi to právo mlít pantem nějak kriticky k lidem, co tomu něco obětovali. Jedině jsem platící člen, který občas vyjádří svůj názor. Prostě si myslím, že Ring byl velké sousto a plno lidí ČEKALO, co z toho bude a pak to kritizovali namísto toho, aby přišli s konstruktivním návrhem, kde jinde, jak atd. by to šlo realizovat.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.3.2014 , 8:52   Citovat  

M@jk napsal:
Zase si neprotiřeč: jednou Relax vyzdvihneš, pak řekneš, že není normální na to jezdit za hranice. To je blbost, od toho jsou srazy v různých koutech republiky potažmo světa: Třeba Honda Meeting v Německu - oldtimery, Kiskunchalaza v Maďarsku a Relax Meeting na Slovensku. Právěže o tom to je ... ne, že vyjedu 50km a mám vše na zlatém podnose.

čim si protiřečim? myslel jsem to tak, že kvůli tomu, abych jel na nějakej větší hondařskej meet tak musim až na slovensko. což skutečně normální neni protože k tomuhle účelu vždy (mimo jiné) sloužil honday. to že kluci to berou evolučně a honday chtěj přetransformovat v něco víc kde možná časem ta meetová část úplně zmizí (páč meetů je dost) a vlastně to bude jen organizovanej odjezd na okruh a kroužení po okruhu kvůli tomu aby si kucí změřili pinďoury znamená, že za pár let skutečně bude to slovensko nejblíž. do německa nemířim páč nevim co bych si s němčourama řekl, znam akorát pár slov co proběhly v český sodě, v maďarštině umim jen doslova pár slov (a to ještě sprostejch) takže ani maďarskej sraz nepřipadá v úvahu.
   Návrat  
dj-bobr je teď offline  dj-bobr
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.3.2014 , 8:54   Citovat  

Okruh na Hondayi byl super v tom, že si na něj troufli i řidiči "slabších" aut (C5g D15B2 atd.), kteří by si třeba na Most nebo Nordschleife netroufli..
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 4.3.2014 , 9:02   Citovat  

83427 napsal:
čim si protiřečim? myslel jsem to tak, že kvůli tomu, abych jel na nějakej větší hondařskej meet tak musim až na slovensko. což skutečně normální neni protože k tomuhle účelu vždy (mimo jiné) sloužil honday. to že kluci to berou evolučně a honday chtěj přetransformovat v něco víc kde možná časem ta meetová část úplně zmizí (páč meetů je dost) a vlastně to bude jen organizovanej odjezd na okruh a kroužení po okruhu kvůli tomu aby si kucí změřili pinďoury znamená, že za pár let skutečně bude to slovensko nejblíž. do německa nemířim páč nevim co bych si s němčourama řekl, znam akorát pár slov co proběhly v český sodě, v maďarštině umim jen doslova pár slov (a to ještě sprostejch) takže ani maďarskej sraz nepřipadá v úvahu.

Jinak řečeno - Tobě vadí, že na okruhu lidi celý den neseděli na zadku u piva a neklábosili? to mi hlava nebere Bránil snad někdo někomu v tom, aby jen seděl a žvanil? Stál za Tebou Daver s Crxmannem s vumlem a nutili Tě jezdit?

Já byl většinu času u brány (a kromě inkasování jsme dělali ještě noční závod), ale co jsem se byl podívat,tak dost lidí sedělo u stánku a povídalo si.

A na rozdíl od Svijan jsem neslyšel, že v sobotu "nebylo, co dělat"...
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 4.3.2014 , 9:03   Citovat  

83427 napsal:

Jo tááákhle ... chápu.

No jasně, rozumíme si. Ale tak o tom to je. Já taky na okruh na HONDAy nepojedu. Raději do Mostu. Prostě HONDay je zábava, program atd. Jsou to lidi z týmu a my sami, co si tu akci vytvoříme. Plkáním v zimě na foru se vyřeší lejno.

Rád podpořím lidi, co to tvořej i tím, že platím pravidelně navíc peníze každoročně. A to nejsem sám, kdo dává více než max. hranici u Golda. Tudíž si myslím, že svůj názor mohu říci, trochu ostřeji. Snad ta malá koruna navíc pomůže.

VYZÝVÁM VŠECHNY OSTATNÍ, KDO ZNAJÍ MÍSTA ČI ZNAJÍ LIDI, NECHŤ ZJIŠŤUJÍ A PŘINESOU NĚJAKÝ NÁVHR S TÍM, KDE BY SE TAKOVÁ AKCE MOHLA KONAT, KOLIK BY TO VYŽADOVALO PRÁCE A PENĚZ.

Děkujeme.
přátele
Loni tak učinil snad jen Spaceman viz Autokemp Konopáč a pár dalších.

Zbytek plkal jen na foru.
   Návrat  
kandik je teď offline  kandik
Moderátor
PříspěvekZaslal: 4.3.2014 , 9:07   Citovat  

83427 napsal:

furt nechapu proc jako Hradec nebyl "meetovaci" nebo jak tomu rikas...
objevil jsem se tam jenom na chvili, ale tak jsem stihl zmýtovat nekolik lidi, a to nijak komunitne neziju. A jak jsem to prochazel, nemel jsem pocit ze ty co chteli, ze by se nemohli zmeetovat, zakalit, za šuk atd.
Jestli vona v tom nebude trochu zášť vůči těm, co prostě maj silnější auta a solej prachy na okruhu ( protoze to je jak vime drazsi nez lemtat kelimkovy ve stinu pípy)
   Návrat  
rotker je teď offline  rotker
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.3.2014 , 9:10   Citovat  

Dutch napsal:
83427: tak to jsi asi sám, já co mám informace o lidí co tam byly (a není jich málo) tak si kruh chválili i jako diváci protože se měli na co divat a není to jako tupý pití piva a kecání. Nejezdíme na sraz trabantů ale hond které jsou sportovně založené a většina znás si chce porovnat pindíky Velmi šťastný

Za mě byly Svijany super a odpočinkové ale Hradec svatoušek to jsem si užil a nazbrojil jsem s připavou na tenhle rok, že se zase svezu, ale bohužel pokud to nevyjde je to hold smůla Bueee

Další věc to se asi dotknu sprintařů tedy většiny z HC, ale za mě ten ohruh a viceméně souboje byla nádherná podívaná a dodnes si u pifko na to vzpomínáme, ale sprinty mi příjdou vůči divákovi teda k ničemu protože to je takový suchý, taky se mi to zdálo i v něděli na Hradci, že tam zůstalo hodně málo diváků. Byl jsem mezi nima protože mě zajímalo pár lidi z okruhu mých přátel, poté jsme odjeli...

Takže přeju pořadatům hodně nervů a i štěstí a je vlastně jědno jak a kde to zařídíte, já dorazím a nadávat nebudu tak i tak protože ví, že je zatím hodně práce přátele

je to dobrý dobře napsaný, vidím to stejně a za mě byl loňský HDay zatím ten nejlepší, hlavně právě kvůli okruhu OK
   Návrat  
Evička je teď offline  Evička
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.3.2014 , 9:26   Citovat  

Mě se ten loňský HD taky líbil OK a jediný co mě trošku mrzelo že jsem neměla auto abych si vyzkoušela okruh Se stydím Velmi šťastný
Jinak do Maďarska se chystáme na podívanou a jsem na to velmi zvědavá Úsměv
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 4.3.2014 , 9:28   Citovat  

Pořídíme firemní Suzuki Liana ... gdo bé dělat Stiga ? Velmi šťastný
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 4.3.2014 , 9:34   Citovat  

Evička napsal:
Mě se ten loňský HD taky líbil OK a jediný co mě trošku mrzelo že jsem neměla auto abych si vyzkoušela okruh Se stydím Velmi šťastný
Jinak do Maďarska se chystáme na podívanou a jsem na to velmi zvědavá Úsměv

To je úplně jinej level.

Rotker: holt každý to vidí jinak, "závodníci" budou preferovat okruh, "pivaři" meetovací styl ...
   Návrat  
zitnyp je teď offline  zitnyp
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.3.2014 , 9:35   Citovat  

M@jk napsal:
Rotker: holt každý to vidí jinak, "závodníci" budou preferovat okruh, "pivaři" meetovací styl ...

Sak a co komu brani? Meetovaci lidi at si meetujou, "zavodnici" si budou meetovat vecer VTEC
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 4.3.2014 , 9:41   Citovat  

zitnyp napsal:
Sak a co komu brani? Meetovaci lidi at si meetujou, "zavodnici" si budou meetovat vecer VTEC

Nic. Nevím, proč to někomu vadí.
   Návrat  
TargaMan je teď offline  TargaMan
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.3.2014 , 9:46   Citovat  

Mě osobně by nevadil návrat do Svijan...i třeba bez sprintů na letišti, které bych nahradil spíš jízdou zručnosti a dalšími hovadinkami s autama, nebo s modeli autíček atd.....
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.3.2014 , 9:56  Naposledy upravil 83427 dne 4.3.2014 , 10:15, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

kandik napsal:
furt nechapu proc jako Hradec nebyl "meetovaci" nebo jak tomu rikas...
objevil jsem se tam jenom na chvili, ale tak jsem stihl zmýtovat nekolik lidi, a to nijak komunitne neziju. A jak jsem to prochazel, nemel jsem pocit ze ty co chteli, ze by se nemohli zmeetovat, zakalit, za šuk atd.
Jestli vona v tom nebude trochu zášť vůči těm, co prostě maj silnější auta a solej prachy na okruhu ( protoze to je jak vime drazsi nez lemtat kelimkovy ve stinu pípy)

jestli to nebude tim, žes tam byl jenom chvíli Mrk Zášť? ani ne, spíš sarkasmus Mrk

když už jsi u financí tak jsem nechal asi tři a půl litru v eshopu. nevybral sis dobře na podobný teorie meetallll
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
HONDAy 2014: afterparty :)
Fórum: Srazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3 ... 28, 29, 30  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina