Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Jak se zachovat po nekvalitně odvedené opravě ??
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
JaBR23 je teď offline  JaBR23
PříspěvekZaslal: 20.3.2014 , 21:30  Naposledy upravil JaBR23 dne 20.3.2014 , 22:05, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Cus lidi. Potřebuju se svěřit. Snad Vám to neva. Můj Acco Tourer 2.2i-Ctdi 2004 byl přivezen do nejmenovaného, zdena foru uznávaného autoservisu. Zřejmě turbo a prasklá hlava. Po provedení tlakových zkoušek byla prasklá hlava potvrzena a zadřené turbo taktéž. Oprava : Hlava z vraku, Repas turbo, origo komplet rozvody, origo těsnění, olej a nějaké věci okolo. Cena opravy 53 000kc.
Auto předáno, že jede opravdu vyborně. Měl sem tam chip. Po cestě domu a cca 20 km se auto začlo chovat divně. Menší výkon, klepání do kastle, divné zvuky.
Auto stáhnuto zpět do servisu. Diagnostikována přidřená klika na prvním válci a motor opravdu hodně špinavý a zaďelaný.
Bylo mi navrhnuto že měněná hlava se vrátí, veme se komplet motor a dají se tam ty nové rozvody a původní moje vstřiky.
Cena opravy 32 000kč. Motor se zarukou. Najeto 80 000km.
Nyní Auto moc dobře nejede. V nizkejch otáčkách bez výkonu. Po přeřazení uplně tupý, žadne zrychleni az po cca 5-6 vterinach. Kdyz lehce seslapnu plyn tak to cukne.
2 návštěvy v servise, reseni po tel. Kontrola regulace tlaku. Bylo mi receno ze by to mohlo byt absenci zadniho tlumice jelikoz tam mam udelane dual potrubí s koncovkama.
Ale ty sem tam mel i pred tim a zadny problem teda nebyl. No byly tam pres pul roku sakra.
No nedalo mi to a zajel sem nechat auto prohlidnout v Honda Motol. Ano vsemi milovaný servis. Leč u mě vždy spokojenost. Byl odstraněn chip. Nahrán posledni soft. Druhý den mi volají, že rozvody nebyly sto pro měněny a vstriky pokryté pavucinami take asi tezko ne. Orezle srouby nejevi zadne znamky ze by je nekdo nekdy povoloval. Kontrola ukázala, ze kabelaz k motoru je tam jen tak polozena. Chyby srouby ktere ji maji drzet. Palivovy filtr obracene nasazen.

Tak jsem volal do servisu co mi k tomu reknou. Rozvody ze se tam davali a vstriky tam jsou ty moje. At stim prijedu ze mi to daj do kupy.
Takze tesneni pod hlavu sem zaplatil pri prvni oprave a nyni mam komplet motor kde je puvodni tesneni to bych este pochopil. Ale prece musej poznat jestli se delaly pred tejdnem rozvody a vstriky kdyz ty srouby proste nejsou sahnuty a na vstrikach pavuciny a zadny znamky vymeny. Co by jste delali na mem miste ?? Pan v servisu vypada solidne ale jak muze vedet ze ty rozvody delali ? Byl snad u toho ?? Pochybuju ze by jim koukal pres rameno. Kdyz sem tam videl ty individua co se tam pohybovali po dilne tak uz se mi tam opravdu nechce. 85 000 kc pryc a auto jezdi celkem bidne. wc
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Yuri je teď offline  Yuri
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.3.2014 , 21:40   Citovat  

Tak tohle docela na wc .. normalne bych ten servis jmenoval at kazdej vi ..
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
DanTe je teď offline  DanTe
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 20.3.2014 , 21:46   Citovat  

Já to podle popisu pohybujících se individuí typuju na MotorArt. Jediný komu bych tam věřil a kdo by mohl sáhnout na auto by byl Dimi, ale nevím jestli tam ještě dělá
   Návrat  
maxxi je teď offline  maxxi
3 háčka
PříspěvekZaslal: 20.3.2014 , 21:59   Citovat  

Tak tohle je na wc docela by mě zajímalo kde jsi to měl... to mi hlava nebere
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 20.3.2014 , 22:00   Citovat  

To by asi zajímalo kdekoho.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 20.3.2014 , 22:00   Citovat  

Evidentně tam je nějakej problém. Nechápu, že to takhle předaj zákazníkovy. Podle kluku z Motola to muzou bejt vstriky prehazeny nebo ze nejsou namapovany. Prej se da vyhledat jestli ty vstriky jsou k tomu motoru nebo ne. Jo to bude este sranda. Nemluve to ze mi v Motole pucilii auto zdarma. Typkovy co tam prijede s rozhasenym deset let starym accem. Jo a Turbo je repasovany prej dobre. Zadnej olej atd. To sem koupil Hondu ze nebudu muset nic resit.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 20.3.2014 , 22:03   Citovat  

Nechci zatim delat zlou krev. Uvidim jak se k tomu pan sef postavi. Zejtra tam jedu si to nafotit a podivat jak vypadaj menene rozvody Úsměv
Ocividne na mem aute nedelal jejich top mechanik kdyz neumi nasadit ani palivak. Ty vole takovejch penez a hrabe se tam v tom nejakej jouda. Pomooc
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 20.3.2014 , 22:08   Citovat  

JaBR23 napsal:
Nechci zatim delat zlou krev. Uvidim jak se k tomu pan sef postavi. Zejtra tam jedu si to nafotit a podivat jak vypadaj menene rozvody Úsměv
Ocividne na mem aute nedelal jejich top mechanik kdyz neumi nasadit ani palivak. Ty vole takovejch penez a hrabe se tam v tom nejakej jouda. Pomooc

Může být ještě hůř - a to že se v tom hrabal právě jejich top mechanik Úsměv
   Návrat  
kandik je teď offline  kandik
Moderátor
PříspěvekZaslal: 20.3.2014 , 22:50   Citovat  

jmenuj servis, proto to sem pises. Pokud to pan sef nakonec vyresi, tak prosim, ale chyby se uz evidentne staly.
Pristup Motola vypada prekvapive dobre, ja s nima mel jednu zkusenost pri koupi jetyho auta, ktera byla k zblití.
   Návrat  
RASTA je teď offline  RASTA
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.3.2014 , 5:08   Citovat  

také jsem pro jmenování "servisu" je to dobrý
a potvrzuji mnou uznávané rčení: Ne, děkuji, radši si to zkurvim sám je to dobrý pořádnej výtlem
   Návrat  
vespula.mortifer je teď offline  vespula.mortifer
3 háčka
PříspěvekZaslal: 21.3.2014 , 8:44   Citovat  

Pokud máš důkazy ke svým tvrzením tak to nejsou pomluvy a rozhodně jmenuj ten servis. Ať se pan majitel postaví k problému čelem a vyjádří se veřejně jak to hodlá vyřešit.
Protože kvalita dodavatele se pozná právě jeho postojem k případné reklamaci a řešení problémů. Ono totiž vyměnit motor umí "každej trouba", ale provádět odbornou práci zodpovědně, umět uznat a vyřešit chybu - to už je věda.
   Návrat  
pata.vfr je teď offline  pata.vfr
1 háčko
PříspěvekZaslal: 21.3.2014 , 9:14   Citovat  

vespula.mortifer napsal:
provádět odbornou práci zodpovědně, umět uznat a vyřešit chybu - to už je věda.

To není věda - to by měl být standard! Ble Chápeš!
   Návrat  
kandik je teď offline  kandik
Moderátor
PříspěvekZaslal: 21.3.2014 , 9:40   Citovat  

vespula.mortifer napsal:
Pokud máš důkazy ke svým tvrzením tak to nejsou pomluvy a rozhodně jmenuj ten servis. Ať se pan majitel postaví k problému čelem a vyjádří se veřejně jak to hodlá vyřešit.
Protože kvalita dodavatele se pozná právě jeho postojem k případné reklamaci a řešení problémů. Ono totiž vyměnit motor umí "každej trouba", ale provádět odbornou práci zodpovědně, umět uznat a vyřešit chybu - to už je věda.

no rek bych ze kvalita dodavatele se pozna hlavne podle toho, jak dodava na prvni pokus HaHaaa . Nechat cokoliv šmrdlat svy lidi a doufat, ze to projde, a kdyz to neprojde, tak to teda rytiřsky pořešit, to už trochu znouzectnost
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 21.3.2014 , 10:42   Citovat  

Tak sem přijel z Motola. Nafotil jsem pár věcí. Jinak oprava proběhla jak tu už někdo správně tušil v MotorArtu.
Pan Krejza říkal at auto dovezu, že mi to daj do kupy a že toho joudu už k tomu nepustí.

Vstřiky vůbec nejsou načtené v jednotce. Což znamená, že jsou bud přeházené a nebo že nejsou z mého motoru. Fotka z pavučinou mi spíš ukazuje na to že jsou dodané komplet s druhým motorem. Přece jenom měnit vstřiky jen tak na deset let starym autě je trošku pakárna.
Kolem hadice u váhy vzduchu nebyla ani svorka. Prostě jen tak nasunutý. Někde zas chyběla izolace.

Zde je pár fotek položení elektruky

obrázek 1 (2).JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
obrázek 1 (2).JPG, 2.12 MB
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 21.3.2014 , 10:43   Citovat  

zde je pár fotek položení kabeláže

obrázek 1 (3).JPG

obrázek 1 (3).JPG, 1.41 MB
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 21.3.2014 , 10:46   Citovat  

další

obrázek 2 (2).JPG

obrázek 2 (2).JPG, 1.67 MB

obrázek 3 (2).JPG

obrázek 3 (2).JPG, 1.6 MB

obrázek 3 (3).JPG

obrázek 3 (3).JPG, 2.18 MB

obrázek 4 (2).JPG

obrázek 4 (2).JPG, 2.19 MB

obrázek 5.JPG

obrázek 5.JPG, 1.41 MB
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 21.3.2014 , 11:22   Citovat  

Tak mám pocit, jak to už dost dlouho sleduju, že v Motorartu bohužel dělají všechno proto, aby ztratili i poslední zbytky dobré pověsti.
A jedna špatná zkušenost mluví bohužel mnohem hlasitěji než deset dobrých.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 21.3.2014 , 13:54   Citovat  

Tak vstriky namapovany a prirazeny. Cukani zda se zmizelo lec vykon jak si porad stejny. Proste to tahne az od 2500 otacek. Coz mi neprijde normalni.
Nevite prosim Vas o nekom kdo se na to podiva a rekne jestli to je v poradku nebo to ma takhle proste jeezdit ??
Turbo neni skoro slyset. Original dycky piskal. Sem ochoten ho i zakoupit a nechat nasadit jjen od nekoho kdo to ma zmaknuty. Diky moc
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 21.3.2014 , 13:55   Citovat  

Nejlepe Praha a okoli
   Návrat  
SpaceMan je teď offline  SpaceMan
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.3.2014 , 14:18   Citovat  

To mi připomíná ne moc dávnou minulost:

Koupil jsem si z rodiny auto, které najelo v rodině 100 000km, servisované zásadně u jednoho servisu, a pak se z auta vyndali věci, které tam nemohlo těch 100 000km vydržet... Vyšlo mě to na 70 000,- a mraky nervů... A abych tě alespoň trochu uklidnil, tak já měnil

- turbo
- komplet se čistil motor od usazenin (ze sání 0,6kg nalepených sazí, jak turbo pouštělo olej a EGR pouštěl popel)
- 2× Selenia oil do motoru
- dvouhmota setrvák - vyndal se nějaký bastl z vrakoviště - pravděpodobně z Alfy
- spojka - na dvouhmotě klasická lamelovka - opět vrakoviště a opět asi z Alfy
- DPF - opět vrak a opět Alfa
- EGR - opět Alfa
- olej v převodovce

Takže dokážu pochopit Tvé rozčarování z odvedené "odborné" práce... KO
   Návrat  
AntHraX je teď offline  AntHraX
2 háčka
PříspěvekZaslal: 21.3.2014 , 14:34   Citovat  

V MotorArtu už ani trojkolku. Já osobně mám s Dimitarem jen špatné zkušenosti přes nákupy dílů. Každá objednávka trvala snad půl roku a ještě to přišlo špatně. Například na míru udělané písty, které jsem si musel ještě u nás nechat upravovat, klika, která nejdřív přišla špatně a pak teprve došla správná. A největší sranda byla, že jsem měl u něj asi 60 tisíc za díly, které jsem zatím neměl, tak se mi třeba měsíc neozval a neodpovídal na mé zprávy atd. Velmi šťastný

No a zeptejte se Mota, kolik měl u sebe bastlů a zaklepaných motorů z MotorArtu. Já jsem jich pár osobně viděl. Opravdu nechápu, jak tam může ještě někdo něco dát.

Můžou si za to sami wc
   Návrat  
DanTe je teď offline  DanTe
5 háček
PříspěvekZaslal: 21.3.2014 , 14:55   Citovat  

JaBR23 napsal:
Nejlepe Praha a okoli

Doporučuju Aldu, nebo Wheelmena, oba jsou kousek od sebe, Vestec a Jesenice, oba profíci a vědí co dělají je to dobrý
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 21.3.2014 , 16:38   Citovat  

DanTe napsal:
Doporučuju Aldu, nebo Wheelmena, oba jsou kousek od sebe, Vestec a Jesenice, oba profíci a vědí co dělají je to dobrý

A když je člověk normální a eventuelně se vyskytně nějaké komplikace - řeší ji a vyřeší. A když člověk holt objeví problém - může se to stát, tak to chce hned kontaktovat a také to řeší.

Já třeba u ALDy kupují OEM HONDA díly a pokecám, u Wheelaman více méně servisuji 90% věcí, pokec, čištění a tak. Jsem spokojený.

Jediná nespokojenost u Wheelmana? ... ehm ehm nějak si nemohu vzpomenout?! to mi hlava nebere ÁÁÁ už vím, trochu mi ušpniní motorák Velmi šťastný Petře, jokingly Je to tam. přátele
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 21.3.2014 , 18:27   Citovat  

Diky moc vsem kdo se vyjadrili k memu problemu. Po dohode se snad vrati repas turbo a veme se origo nove co tam ma byt. Vstriky nakonec menene nebyly, pan Krejza se mi omluvil. Tem rozvodum moc neverim ale hlavne kdyz to pojede.

V Motole sem nechal 2000kc. Celkem vstricnej pristup pana vedouciho. Fakt se snazej mi prislo. Dalsi u nich dobra zkusenost.

Preju vsem mnoho stastnych km bez zavad.
   Návrat  
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 21.3.2014 , 20:34   Citovat  

JaBR23 napsal:
Diky moc vsem kdo se vyjadrili k memu problemu. Po dohode se snad vrati repas turbo a veme se origo nove co tam ma byt. Vstriky nakonec menene nebyly, pan Krejza se mi omluvil. Tem rozvodum moc neverim ale hlavne kdyz to pojede.

V Motole sem nechal 2000kc. Celkem vstricnej pristup pana vedouciho. Fakt se snazej mi prislo. Dalsi u nich dobra zkusenost.

Preju vsem mnoho stastnych km bez zavad.

TAk muzu rict ze odborniky v MotorArt sem videl v akci kdy sem cumel jak cvok,ze udajni machri co delaji Black Phantomy nevi jak namontovat podelanej zadni stabik prave z Vticka pořádnej výtlem bylo to primo na mem aute..jinak spokojenej sem s nima byl naposledy tak cca 6 let zpet kdy delali temer vyhradne pouze Hondy a delal temer vse osobne jen Krejza..pak vymenil asi 5 ruznych mist..dal se dohromady s odborniky nekde z vychodu a po asi 3 navstevach sem pochopil,ze pokud chci kvalitni servis urcite ho nedostanu u nich. Tuto moji zkusenost lety potvrdilo velke mnozstvi "spokojenych" zakazniku
   Návrat  
Slivka je teď offline  Slivka
2 háčka
PříspěvekZaslal: 23.3.2014 , 0:29   Citovat  

Hmm, tak to Ti nezávidím.
Osobne Ti odporúčam Aleša z Alda servisu: tudy odkaz
Ja som vystriedal zopár vyhlásených mechanikov, ktorých ostatní vychvaľovali do neba, no u mňa mali asi zlý deň, pretože ich prácu som musel vždy nechať opravovať. Našťastie som po všetkých peripetiách narazil na Aleša a odvtedy už nemám potrebu kontrolovať odvedenú prácu a strach z toho, či práca bola odvedená poctivo. Aleš je veľký detailista a s prácou neskončí, kým nie je perfektne urobená. Nehovoriac o tom, že keď sa mu niečo nepodarí, tak nemá problém to priznať a uhradiť prípadnú škodu. Za tri roky čo k nemu chodím, sa mu to stalo len raz - podarilo sa mu zlomiť snímač klepania no a čestne to priznal a vymenil zadarmo za nový. je to dobrý
   Návrat  
OKMAS je teď offline  OKMAS
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.3.2014 , 22:02   Citovat  

Mám podobnou zkušenost s Motorartem. Totalně odfláknutá práce. Nic horsiho jsem jeste nevidel.
Auto jsem od nich musel odvezt na podvalu a udelal si vsechno sam. Proste vic skody jak uzitku...

Radim vyhnout se obloukem KO
   Návrat  
Lukas28 je teď offline  Lukas28
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 24.3.2014 , 9:10   Citovat  

povídá se to dlouho, že jdou s kvalitou do kiss me
   Návrat  
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 24.3.2014 , 9:44   Citovat  

Lukas28 napsal:
povídá se to dlouho, že jdou s kvalitou do kiss me

nejen,ze povida..vi se to a neznam uz cloveka z H-C ktery by tam jeste zajel. Vetsina ma nejakou tu zkusenost primou ci neprimou KO
   Návrat  
Ajsik je teď offline  Ajsik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.3.2014 , 12:11   Citovat  

Hlavator napsal:
nejen,ze povida..vi se to a neznam uz cloveka z H-C ktery by tam jeste zajel. Vetsina ma nejakou tu zkusenost primou ci neprimou KO

Tak určitě ještě někdo přibude i zde z klubu..., když je tu Motor Art uveden jako Partner H-C ( a tím i "doporučen")
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Jak se zachovat po nekvalitně odvedené opravě ??
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina