Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
prelude
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Jirka Kozák je teď offline  Jirka Kozák
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 29.4.2014 , 10:52   Citovat  

Takže pekne od zacatku.. koupil jsem prelude 4g s motorem F20 kterej se tvaril jako v pohode.. po ujeti cca 5000 km mi ojnice udelala dirku do bloku.. velkou nahodou jsem sehnal komplet jinou prelude o 10 km dal s motorem H23A2.. po dvou dnech v dilne a pomoci tri sikovnejch chlapiku se podarilo motor i s elektrikou prehodit a uspesne nastartovat.. problem nastal po ujeti cca 50 km. uz od nastartovani (tudis od studena) kolisaj otacky mezi 1000 az 2000tis ot/min.. malinko se straci voda a docela dost to kouri do modra.. jinak vse ok.. rad bych rady a tipy po cem jit a co opravit. nektere rady uz byly ze je spatne tesneni pod hlavou. byl jsem na dilne a predbezne mi bylo secteno sundani hlavy, natlakovani,srovnani,vybrouseni ventilu, poskladani a osazeni nevym tesnenim na cca 6-7 tis.. pokud nic jineho nezbude, prelude tuhle injekci dostane Úsměv Velka otazka ale je.. Jak je to s posazenim hlavy H22 na blok H23. bylo mi receno ze narust vykonu tam je hezkej a ze to jde.. za kolik se hlava a vse potrebne (a co je potrebne potrebuji vedet) da sehnat. co je potreba udelat atd.. rady a tipy sem.. pokud bych mel delat komplet hlavu tak bych treba uz rovnou dal H22... diiky Úsměv
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Uragan je teď offline  Uragan
2 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 29.4.2014 , 13:39   Citovat  

Ahoj,swap palice už se tu nejednou řešil chce to jen hledat Mrk bohužel jsem teď na mobilu jinak bych ti sem dal nějaké odkazy

Prelude je teď offline  Prelude
4 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 29.4.2014 , 13:54   Citovat  

Jirka Kozák napsal:
Takže pekne od zacatku.. koupil jsem prelude 4g s motorem F20 kterej se tvaril jako v pohode.. po ujeti cca 5000 km mi ojnice udelala dirku do bloku.. velkou nahodou jsem sehnal komplet jinou prelude o 10 km dal s motorem H23A2.. po dvou dnech v dilne a pomoci tri sikovnejch chlapiku se podarilo motor i s elektrikou prehodit a uspesne nastartovat.. problem nastal po ujeti cca 50 km. uz od nastartovani (tudis od studena) kolisaj otacky mezi 1000 az 2000tis ot/min.. malinko se straci voda a docela dost to kouri do modra.. jinak vse ok.. rad bych rady a tipy po cem jit a co opravit. nektere rady uz byly ze je spatne tesneni pod hlavou. byl jsem na dilne a predbezne mi bylo secteno sundani hlavy, natlakovani,srovnani,vybrouseni ventilu, poskladani a osazeni nevym tesnenim na cca 6-7 tis.. pokud nic jineho nezbude, prelude tuhle injekci dostane Úsměv Velka otazka ale je.. Jak je to s posazenim hlavy H22 na blok H23. bylo mi receno ze narust vykonu tam je hezkej a ze to jde.. za kolik se hlava a vse potrebne (a co je potrebne potrebuji vedet) da sehnat. co je potreba udelat atd.. rady a tipy sem.. pokud bych mel delat komplet hlavu tak bych treba uz rovnou dal H22... diiky Úsměv

Swap hlavy na H23 jde.Je to celkem jednoduché.Co je však mínus,sehnat věci na to se rovná koupě druhého.Málokdo má jen hlavu na prodej a když jo tak bez dílů okolo (rozdělovač jednotka....
Jinak pokud ti to kouří modře tak to bude buď gufera na ventilech a nebo pístní kroužky.Jo a pozor.H23 trpěly na kliku.Rády se zadíraly.Když už se budeš pouštět do opravy tak bych rovnou udělal generálku a nebo se spíš podívat po H22 a máš dvě mochy jednou ranou. je to dobrý

Jirka Kozák je teď offline  Jirka Kozák
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 29.4.2014 , 19:37   Citovat  

H22 tam mela jit ale sehnal jsem cele auto s h23 za 6 tis takze to byla jasny volba.. kazdopadne zatim diky za info..

Obsah fóra Honda-club.cz   
prelude
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina