Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
HONDAy 2014: Ohodnoťte!
Fórum: Srazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 3
Daver je teď offline  Daver
Administrátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 11.7.2014 , 9:35   Citovat  

Tag bando, abychom mohli HONDAy zase vylepšit, potřebujeme nějakou zpětnou vazbu. Místo je jasný, to bylo pecka ... ale potřebujeme ještě pár dalších věcí vědět:

1) catering - žrádelníci byli hodně namíchnutí, protože údajně velmi prodělali - co je příčinou? To jste všichni jezdili do tesca? Bylo to drahé? Nechutnalo vám?

2) termín - je začátek prázdnin lepší než půlka ?

3) čekání strávené na vjezdu - bylo to moc dlouho nebo se to nechá vydržet?

Další věci jako je orientace v areálu, slabé ozvučení, dlouhé čekání na ostré jízdy - to víme a budeme pracovat na zlepšení.

Díky moc je to dobrý
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
PIWEL je teď offline  PIWEL
1 háčko
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 11.7.2014 , 10:01   Citovat  

nemám s čím srovnávat, ale podle mě bomba akce Úsměv
1) za celý víkend jsem si tam koupil jenom jednu grilovanou klobásu...večerní grilování s přáteli, na snídani jabko, banán, donut a ledové kafe z tesca a přes den nic abych byl lehčí na okruhu Velmi šťastný

2) asi začátek...

3) pokud přijede kolona 10ti a více aut tak to musí být mordor, nás tam čekalo 6 a už mě to celkem nebavilo, ale pořád zvládnutelné

4)orientace v areálu bez problému, mapka byla (snad) každému předána při vjezdu...a přece jenom když tma jsou 2 cesty, jedna dovnitř, jedna ven...co je na tom těžkého k pochopení? Tak to valím bulvy navíc tam byly i šipečky...ozvučení mohlo být trochu lepší, ale když zrovna neječely VTECy na okruhu tak bylo slyšet dobře...navíc na všechno upozorňoval SMS program...ale to čekání na ostré jízdy bylo vyloženě otravné...příště by se mohlo volat na start podle skupin, třeba... Úsměv

Byla to vskutku povedená akce, strašně moc jsem si to užil a je samozřejmostí poděkovat organizátorům za zvládnutí takové akce Úsměv ještě jednou, díky Mrk
   Návrat  
iNtEgRaCZ je teď offline  iNtEgRaCZ
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.7.2014 , 10:03  Naposledy upravil iNtEgRaCZ dne 11.7.2014 , 10:05, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Tak já bych teda začal Úsměv
Damn it! PIWEL mě předběhl Velmi šťastný

1) za mě byl catering ok... je teda fakt, že jsem si byl dát jednu porci na grilu, jeden obed uvnitr, par kafi a malinovek. rano snidane sampionu - kofein, nikotin, taurin z vlastni zahradky. A vecer se rozdelal vlastni grill. Jestli to podobně řešilo vic lidi, tak pak možna chapu jejich rozladěnost HaHaaa
Cenove to myslim slo... kdyz uz jedu na nejakou akci tak pocitam s tim, ze tam nejakou tu kacku necham Mrk zkuste si dat na nejakym festaku pivo (ne G, starobrno apod.) pod 25,- Velmi šťastný

2) s termínem na přelomu července a srpna už asi většina lidí počítala z předchozích let. Taky mě to trošku překvapilo, ale kdo chce a aspoň trošku může, čas si udělá. Takže za mě, obě varianty jsou ok v dostatečným předstihu Mrk

3) U vjezdu bylo v pátek kolem 16h cca 6 aut přede mnou... takže pohoda je to dobrý kouř
To prohlášení mohlo trochu zdržovat... mít ho k dispozici předem - vytisknu, vyplnim a u brany jen odevzdam Úsměv

Celkově byla akce víc než povedená Úsměv a nic dalšího mě nanapadá... papa
   Návrat  
mirage21 je teď offline  mirage21
2 háčka
PříspěvekZaslal: 11.7.2014 , 10:03  Naposledy upravil mirage21 dne 11.7.2014 , 10:08, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

1) Osobně jsem za žvanec a pivo dal cca 400Kč (nevím kolik čekali na osobu teda, že prodělali), je ale fakt, že v sobotu se pro nějaký maso na gril jelo. Ceny jinak celkem dobrý. Příjemně potěšilo, že výčep byl docela dlouho otevřenej.
2) Termín mi byl v podstatě jedno, hlavně že vyšlo počasí je to dobrý
3) Čekání jsem zvládl a vyplatilo se přijet dřív, měli jsme super flek k zaparkování a já i Jamesovo číslo 007 Velmi šťastný
Jinak s orientací v areálu jsem problém neměl, jen na eShop jsem se teda musel zeptat (mapku jsem samozřejmě nestudoval) HaHaaa
   Návrat  
Scotty33 je teď offline  Scotty33
2 háčka
PříspěvekZaslal: 11.7.2014 , 10:08   Citovat  

Tak já bych to tu nejak okomentoval.

1. Včetne toho že to byl múj první Honda day a bylo to supr, nevedel sem co tam múžu čekat a ted už vím že si propříšte sebou asi nebudu brát nic jako je gril, pití, jídlo ...
Ušetřím místa v kufru a ty prachy tam za to klidne dám.

2. Termín mně osobne plne vyhovoval, začátek prázdnin je fajn.

3. Možno dobudoucna by bylo dobré udelat vjezd i výjezd klidne i vedle sebe jen ať se nemusí čekat až vjedou auta a pak ostatní múžou vyjet. Jinak to nebyl až takovej problém si počkat.

Orientace byla v pohode, co sem já osobne úplne nechápal bylo to slabé ozvučení, dále od reprákú kde byla většina lidí nebylo slyšet nic a ješte bych já osobne ocenil i nejakou noční zábavu v podobě dobrý muziky trocha svetel na oživení, stačilo by neco málo, alespoň do púlnoci, bo ked skončily souteže a zavřel se okruh tak nastala pro nekteré nuda.

Na ostré jízdy kdo chtel tak si šel zajezdit a musel počítat s tím že tam bude fronta, ani mi to tak nevadilo, no možná by bylo lepší to rozložit do dvou dnú.

Jinak dekuji všem za ten zážitek, bylo to supr a mouchy se najdou vždy a všude, ale doladit se dají Mrk
   Návrat  
LadyImagine je teď offline  LadyImagine
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.7.2014 , 10:08   Citovat  

Takže za mě...
1) jídlo podle mě super, a nejsem takovej jedlík, aby mi nějak vadilo, že ty ceny byly drobet vejš a jednou za rok mě to faaakt nevytrhne Úsměv letos jsem byla líná si s sebou cokoliv vozit, protože jsem věděla, že tam bude jídla i pití dost a byla jsem fakt spokojená Úsměv

2) je to asi jedno, jen je dobrý zavčasu znát termín, aby se v práci dala domluvit dovča Úsměv

3) nevím, my přijeli první, takže jsme si jen počkali do tří, než otevřel kemp a čas mezi tím jsme trávili krafáním s pražákama, takže pohodička HaHaaa

jinak první asi dvě hodiny mi hrozně chyběly Svijany, ale rychle mě to přešlo, protože tohle je skvělý místo a doufám, že příští rok bude zase v Mejtě Úsměv)))) chtěla bych všem organizátorům hrozně moc poděkovat, zase jste to posunuli o lvl vejš! Úsměv
   Návrat  
Budizknicema je teď offline  Budizknicema
2 háčka
PříspěvekZaslal: 11.7.2014 , 10:11   Citovat  

Za me pecka.
A k tematu:

Cateringu nevim co vytknout, vybrat si mohl kazdy, od masozravcu az po vegose a barbiny, co se tyce chuti tak nemam co vytknout, byl jsem dvakrat na snidani a dvakrat na obede a nikdy jsem nemel problem, ani s cenou. Je teda pravda ze jsem vyuzil jen vnitrni restaurace, jelikoz grilovanyho jsme meli dost vlastniho. Akorat co jsem zaslech ze meli nachystanyho dost jidla na nedeli, to bych spis videl na jejich spatnou organizaci, jelikoz nedele je balici a odjizdeci.
Co se tyce ceny tak taky bez problemu
Jen bych do grilovaci casti dal taky poradny BunGee burgery za 50,- at se muzu taky bavit Velmi šťastný

Co se tyce terminu tak je to stejne strasne individualni a nikdy se nezavdecite vsem. Za me dobry

Co se tyce cekani, tak bylo celkem dlouhy, ale nic co by me dokazalo nejak nakrknout. Nic neni hned a s tim se holt musi pocitat.

Za me nejlepsi z poslednich trech hondayu. Diky moc vsem organizatorum, mate muj obdiv OK
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
PříspěvekZaslal: 11.7.2014 , 10:18   Citovat  

Ola,
předsedo, no:

1) no, tak myslím, že i oni mohli počítat s tím, že lidé si přivezou nějaké své jídlo, že nebudou jen chodit se stravovat k nim. Ale každopádně, přeci jen Birell za Kč 40,- trochu mazec, ale ostatní ceny: presso, jídlo paráda - bez výtek -> příští rok se polepšíme a snídani a oběd si dáme jen u "žrádelníků", ale večer si dáme sami

2) bez výhrad, pokud nám to neřeknete v červnu týden před akcí, tak pohoda
3) bez výhrad, jen možná trochu více hlasu a více aby bylo slyšet vzádu pro ty, co zaparkují a zapustí základnu třeba na konci/začátku

Dobrovolně bych začal vybírat členy tzv. "Bezpečnostních sborů", agitoval bych za statné borce a uvědomělé soudruhy, abychom na Ty dementy měly páky jak fyzické, tak psychické Velmi šťastný

Smějte se tomu, ale opět se pár lidí nevyspalo.
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 11.7.2014 , 10:25   Citovat  

Ten catering je trošku smutná story, protože jsem jim nadiktoval čísla z loňska a ještě jsem jim pohrozil, že bude trošku více lidí ... takže oni toho udělali fakt hodně a dopadlo to tak, že se neprodala ani půlka toho co loni ... takže tady není chyba jen na jejich straně ... nicméně nás omlouvá neznalost areálu a místa a je zase neznalost naší groupy ... proto se ptám, co může za to, že byl nízký obrat a podle toho se zařídíme příště. Já osobně mám teorii, že za to může TESCO - zkrátka si lidi pro všechno došli/dojeli a tím pádem catering nemá šanci, byť jsme se snažili ceny tlačit na minimum.

Ozvučení a tak nekomentujte, to víme a bylo mnohokrát řečeno ... ono proti větru se ozvučuje špatně a na ty vzdálenosti, co tam jsou teprve ... budeme muset udělat nějaké wireless řešení, nějaké návrhy už řešíme je to dobrý
   Návrat  
2bep je teď offline  2bep
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.7.2014 , 11:10   Citovat  

Sice jsem tam byl jen cca od sobotní 16:00 do nedělní 14:00, ale i tak jsem byl s celou akcí plně spokojený a nelituju přejezdu přímo z dovolené Úsměv

ad 1) Stravoval jsem se jen tam, poměr cena/výkon za mě dobrý, holt jsem dorazil jen na půlku HD, tak jsem prožral jen půlku toho co loni Se stydím Ale chápu, že někdo to večerní grilování má s HD prostě spojené Úsměv Problém byl podle mě i v tom, že to dost lidí už během soboty zabalilo, asi je vylekal deštík Velmi šťastný

ad 2) Termín je mi celkem jedno, spíš jde o jeho zafixování. Dovolenou jsem si plánoval dle předchozích ročníků a letos mi to skoro nevyšlo Smutný Takže poučení pro mě, dovolenou plánovat až po tom, co Vy vyhlásíte termín je to dobrý

ad 3) Připojuju se k iNtEgRaCZ s tím návrhem ohledně různých dotazníků a formulářů, co budete po účastnících chtít na vstupu, aby byly k dispozici předem. Pak Ti zopdovědnější Vám je budou moct vyplněné a podepsané hned odevzdat na vstupu, zaplatit a frčet do areálu. Letos bylo holt něco takového novinka a tak s tím asi nikdo předem nepočítal Úsměv

A návrh pro příště, čistě preventivně mít připraven seznam různých vodních ploch, kde by se mohli lidi schladit, kdyby se mělo opakovat loňské "peklo". Já vím o plavečáku v Mýtě, tudy odkaz , a v Litomyšli.
   Návrat  
mega1 je teď offline  mega1
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 11.7.2014 , 11:49   Citovat  

1) jestli se ptáš všeobecně, na všechny stravovací zařízení, co tam byly, tak ceny všech byly hodně dobrý!! to jistě nebyl problém, ale holt lidi nevěděli, do čeho jdou a tak si podle mě navalili jídlo z domu.. i já to měla v plánu, dokud jsem si nepřečetla jídelák tady na fóru, pak jsem uznala, že jídlo bude OK
co se týče kvality, tak v restauraci to bylo u některých jídel trochu slabší (např. svíčková), ale nechalo se to sníst a jinak si teda nemůžu stěžovat, buchty ráno výborný, u grilovacího stanu taky všechno OK

2) termín je pro mě osobně lepší víc do prázdnin, abych se tam vešla na začátku léta s letním srazem na Vysočině a nedejchali jsme si se srazama na záda.. pokud by to jen trochu šlo, byla bych moc ráda přátele

3) vjezd OK

orientace v areálu díky mapkám skvělá, ozvučení mně osobně stačilo, když to bylo doplněno informačními SMSkami - to bylo hodně dobrý!
   Návrat  
rotker je teď offline  rotker
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.7.2014 , 12:19   Citovat  

Daver napsal:
Ten catering je trošku smutná story, protože jsem jim nadiktoval čísla z loňska a ještě jsem jim pohrozil, že bude trošku více lidí ... takže oni toho udělali fakt hodně a dopadlo to tak, že se neprodala ani půlka toho co loni ... takže tady není chyba jen na jejich straně ... nicméně nás omlouvá neznalost areálu a místa a je zase neznalost naší groupy ... proto se ptám, co může za to, že byl nízký obrat a podle toho se zařídíme příště. Já osobně mám teorii, že za to může TESCO - zkrátka si lidi pro všechno došli/dojeli a tím pádem catering nemá šanci, byť jsme se snažili ceny tlačit na minimum.

Ozvučení a tak nekomentujte, to víme a bylo mnohokrát řečeno ... ono proti větru se ozvučuje špatně a na ty vzdálenosti, co tam jsou teprve ... budeme muset udělat nějaké wireless řešení, nějaké návrhy už řešíme je to dobrý

Ono to bude dle mého taky asi tím, že loni ten catering byl sakra o dost lepší (větší výběr, pečiva kolik hrdlo ráčí a né 1 pidi krajíček chleba k masu), chutnější a celkově to rychleji odsejpalo. O restauraci se raději ani rozepisovat nebudu, aby si někdo nemyslel, že jsem mlsná huba, což není pravda Hihi Už loni jsem se netahal s žádným grilem a byl jsem jen rád, letos jsem občas na něj zavzpomínal a to byl asi důvod proč pro většinu zvítězilo TESCO Smutný Jinak ceny byly úplně v poho je to dobrý Ozvučení bylo jaké bylo. Na Honday jsem dorazil v sobotu v 9 ráno a vjezd prázdnej, takže taky v poho Velmi šťastný
   Návrat  
dark je teď offline  dark
Moderátor
PříspěvekZaslal: 11.7.2014 , 12:39   Citovat  

1) Catering - SUPER ! Vynikajici klobasky, steaky delali cerstvy takze maso stavnaty, jeden z nejlepsich jakej jsem kdy na podobnych akcich videl.

2) termin - idealka Úsměv

3) Fronta - zadna, prijezd v sobotu okolo pul desate a naprosta pohodicka

Celkove bych to hodnotil jako hodne povedenou akci z pohledu organizace, a co bylo jiz receno z negativ, muzu pouze potvrdit ze jsem taky vnimal, ale to se doladi Úsměv
   Návrat  
dj-bobr je teď offline  dj-bobr
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.7.2014 , 13:40   Citovat  

1) catering - HD byl vždycky hodně o individuálním grilování, ale stejně jsem si pro pivo a malinovku chodil do cateringového sektoru. V sobotu jsem teda byl línej řešit nějaký DIY opejkání, tak jsem si dal vepřový steak a za chvíli svíčkovou (ok, i když to svíčkovou spíše připomínalo, chutnala mi) a pohoda, dobré, zejména ten steak výborný. Přes poledne a v mírném odpoledni (a při dešti) byla obžerstvovna celkem obsazena, nechápu že to bylo málo to mi hlava nebere
(ceny jinak přijatelné, jen Birell za 40kč je fakt těžkej fail..)

2) termín - mně to je celkem šum a fu<k, tenhle vyhovoval, obecně stačí, když se bude o závazném termínu vědět dlouho dopředu

3) čekání strávené na vjezdu - tak já byl v bandě pražáků, co přijeli o hodinu dřív, takže se k tomuto nemůžu objektivně vyjádřit Úsměv
hodně lidí bylo překvapenejch tím prohlášením, nejspíš to v životě neviděli a sháněli někoho, kdo by v případě bouračky odvezl jejich šaty, peníze a ostatky z areálu.. (já to prohlášení viděl poprvé v Mostě a taky jsem docela dlouho sháněl dobrovolníka..) - opravdu se přimlouvám za zveřejnění toho prohlášení už před HD, aby si ho každý přečetl a vyplnil dopředu.

Co se týče wireless ozvučení, mohl bych eventuelně pomoct.. přece jen na druhé straně areálu nemohlo být slyšet vůbec nic. Zato my pražáci hned u headquarters/hospod/hajzlíků byli ozvučeni tak akorát přesně správně, takže bych nešel cestou zvyšování výkonu, ale rozprostření - nebude to úplně sranda homogenně nazvučit takovouhle nudli cože cože ?
   Návrat  
karikat1 je teď offline  karikat1
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.7.2014 , 14:47   Citovat  

1.občerstvení super!vše za krásné ceny,jediné co mi vadilo byl utopenec který měl v sobě odhaduju tak 30%masa jestli vubec Úsměv nedalo se to vubec jíst Úsměv
2.termín OK
3.vjezd naprostá pohodička Úsměv
jinak jediná věc mi vadila že náky jedinci ve 4h ráno začly tůrovat motory a jezdit po areálu Smutný to nepochopím
Honday 14 super akce Úsměv všem organizátorům a H-C forum a taky zůčastněným velký Dík přátele
   Návrat  
Václav je teď offline  Václav
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.7.2014 , 15:50   Citovat  

1.Od chvíle co sem viděl jídelák zde na foru mi bylo jasné že sebou nic nevezu a veškerá jídla jsme si kupovali tam. Nabídka byla dost velká, tak že si myslím mohl vybrat každý. Některá jídla byla slapší a jiná zase výborná takže ani v tom problém nevidím. Jinak ceny si myslím byli velice dobré. je to dobrý

2.termín mi vyhovuje asi víc takto

3.my jsme moc dlouho na vjezdu nečekali, ale nevím jak to probíhalo v jiných hodinách....

co se týká ozvučení tak sice nebylo slyšet na celý areál ale to mi vubec nevadilo. Super byli SMSky díky kterým člověk nic nezmeškal a měl přehled. osobně mi nevadí že neslyšim ozvučení až do stanu když mám přehled díky sms

co se týká slabších jedinců,turovačů a podobně. je jasné že se v tomto počtu vždycky někdo takovej najde. Ač testování omezovačů není zrovna příjemné tak to by mi až tak nevadilo. Huntuje si svoje auto a to že mě budí nějak přežiju. Narozdíl od toho pokud někdo lítá autem po areálu a ještě je na krupici. Tam už jde opravdu o velkej pruser

co se týká ostrých jízd na okruhu, tak zde by to nějakou změnu sneslo. Kolona byla pěkně dlouhá a nejsem z těch kteří by tam museli být první tak jsem chtěl počkat až tam už skoro nikdo nebude. Pak mi došlo že se to nejspíš utne že je konec tak jsem kolonu radši absolvoval a o utnutí už se pak mluvilo ale nevim zda se to dodrželo. Asi by pomohlo startování po skupinách ale i tak by tam byla kolona pěkná třeba v kategorii 1,6. Další řešení by bylo vyvěsit časový rozpis jako třeba při rally ale to by zas bylo složitější na organizaci, nemohla by registrace probíhat až u vjezdu ale předem a je mi jasný že by bylo dost lidí co by nebyli schopni to pochopit. Vim že žádné z těchto řešení neni tak uplně ideální. Každopádně by to chtělo vyčlenit na jízdy větší čas a udělat to tak, že když se nebudu honem rychle cpát do fronty mezi první nadšence tak abych měl jistotu že si to odjedu. Osobně radšni pojedu mezi posledními než abych strávil hodinu v koloně přátele
   Návrat  
skyline je teď offline  skyline
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.7.2014 , 16:00   Citovat  

Predne je potreba pochvalit akci jako takovou, je videt, ze organizacni tym je sehrany a i kdyz bylo zase nove misto, nic podstatneho se nezvrtlo OK

1) Catering - ceny mirne, ale kvalita nic-moc (svickova). Radsi at je to drazsi a lepsi, da se sice rict, co by taky clovek cekal za 75 kc, ale holt kdyz se to jmenuje svickova, cekali jsme svickovou. Meli tomu tedy bud rikat flaxa na omacce z prasku a nedali bysme si to nebo to mela byt svickova a klidne bych za ni dal dvojnasobek (ja mel dabelskou panenku, ta byla lepsi). Nicmene coby pouze sobotni ucastnik jsem si samozrejme nic sveho nevezl a Tesco na utratu vliv nemelo. Naopak vedro melo vliv na vyssi spotrebu malinovky, ktera svou cenou 26 kc/0.5 l pripominala drahotu. Restaurace byla v sobotu pres obed narvana, spis nez na chybu ucastniku bych stiznosti na nizky prodej videl na chybu cateringu.

2) Termin v dobe, kdy ma vetsina lidi dovolenou kvuli statnim svatkum podle me idealni neni. Letos to bylo jedno, svatky padly na vikend, ale jine roky nevim, jak se na to obecne ostatni divaji, ja bych za normalni situace neprijel.

3) Vjezd v sobotu rano asi neni treba komentovat.

4) Ozvuceni nechce "volume doprava" ale vic beden. Navic kdyby foukal vitr opacne, nikdo si toho ani nevsimne. Ale to uz vite. Problem s orientaci v kempu nechapu, to psal nekdo, kdo se ve Svinajech ztratil a v zime ho tam nasla zachranka, ne? Vzdyt snad nic primitivnejsiho nez jedna cesta tam a druha zpatky uz ani vymyslet nejde...

Za co bych se primlouval:
- extra papir, ve kterem by byl program vc. orientacnich casu a mista, kde se bude konat
- presun pubertalniho mereni kravalu vyfuku nekam ke vchodu, kde na to budou mit nevyboureni jedinci klid a nemusi tim otravovat vsechny okolo
- rozsiril bych sekci libovek - NSX samozrejme lahoda, stejne jako preluda nebo acco, ale kdyby se zase podarilo dotahnout nejakou S800 apod, bylo by to jeste lepsi (jasny, z Nemecka uz je to do Myta horsi nez do Svijan a u nas jich moc nejezdi, jestli vubec nejaka); soucasne by treba slo sekci rozsirit na original zachovale kousky i z novejsich modelu, asopn by to clovek nemusel "vyzobavat" v kempu, kde tentokrat stala hodne velka hromada votuzenych vrazd a clovek misty litoval, ze dotycni se nerozhodli radeji doprasit fobii nebo golfa a nejeli na nejaky sraz koncernovych ruin (nenulovy prunik s nocnimi turovaci a diskotekari sice pouze tipuji, neb jsem v kempu nespal, ale myslim, ze daleko od pravdy nebudu)
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Evička je teď offline  Evička
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.7.2014 , 16:03   Citovat  

Jídlo : podle me celkem fajn... nic jsme si sebou nebrali, protoze cenove to bylo prijatelne a dalo se celkem i vybrat Úsměv
Termin: noo pro me to bylo celkem financne narocny protoze to bylo pred vyplatou Velmi šťastný takze priste termin nekdy po 13tem Velmi šťastný
Vjezd: Mela jsem cislo 009 takze to neresim a to ze jsme prijeli skoro jako prvni a cekali jsme 45 minut je nase chyba,ale zase to bylo takovy to prijemny cekani a byli jsme na to vsechno nateseny Velmi šťastný A co se tyka mista kde jsme stali tak to bylo naprosto uzasny... kousek do restaurace,kousek na zachod a i Pepa byl fajn slyset... takze za me za 1 !!!
Doufam ze pristi rok se vsichni sejdeme na tom samem miste Úsměv
Jooo ale mam jednu pripominku... vyber poustene hudby byl strasnej a nelibilo se mi to Se stydím
   Návrat  
Carlos66 je teď offline  Carlos66
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.7.2014 , 17:02   Citovat  

No tak určitěééé
Nemůžu srovnávat, byl jsem poprvé.
Toto místo k takovému účelu jako je HONDAy je úplně fantastický.
1. S jídlem ani s jeho cenou jsem neměl problém, jen možná ta malinovka. Její cena byla dost vysoká !!!
Jinak asi pro ostatní, kteří přijeli později to bylo ke všem žrádelnám daleko, takže asi by bylo dobré mít nějakej bufet na půli cesty + ToiToi !!
2. Termín ?? Troufnu si říct, že mě je to asi jedno
3. Vjezd, č.43, takže asi v poho.

A ke spanilce: řešil bych to určitě menším počtem aut, ale zase plně obsazených, aby si jí užilo co nejvíc lidí.
A losoval bych, třeba každé dvanácté auto. Nebo před začátkem označit pořadová čísla v náhodném výběru, a ten který má to vybrané označené číslo-jede, nebo jak jsem psal např. každý 12., 13. nebo 15. to je fuk.
Mě se líbilo maximálně a za to všem zainteresovaným patří OBROVSKÉ DĚKUJI !!!

JPN flag1.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
JPN flag1.jpg, 31.82 kB
   Návrat  
LadyImagine je teď offline  LadyImagine
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.7.2014 , 17:41   Citovat  

Evička napsal:

Vjezd: Mela jsem cislo 009 takze to neresim a to ze jsme prijeli skoro jako prvni a cekali jsme 45 minut je nase chyba,ale zase to bylo takovy to prijemny cekani a byli jsme na to vsechno nateseny Velmi šťastný

001 kouř Se stydím to čekání bylo fajn... Úsměv
   Návrat  
spyda je teď offline  spyda
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.7.2014 , 17:52   Citovat  

1) Byl sem 2x na snidani a 1x na obede, pokazdy vcetne piti ( 2 lidi ) + malinovka(trosku drazsi) a pivo vecir. Kvalita nevim, daval sem si radsi "jistoty" a na tom se toho moc neda zkazit ( parky + rizek ). Trosku me vadila cekaci doba na kafe ( klidne 5 min ) a obcas chut toho kafe(Presso) byla takova "divna". Ke grillu sem se neak nedostal.
Patek + So vecer jsme grilovali, preci jen je leto a vecer k pivku se mi to hodilo vic. Takze za me spokojenost.

2+3) Neresim, je to HD tak si cas udelam a v kolone si pockam. Priste si kazdej veme povinne propisku do auta at to odsejpa OK
   Návrat  
kojak je teď offline  kojak
Moderátor
PříspěvekZaslal: 11.7.2014 , 19:44   Citovat  

Předsedo on byl nějaký Honday jo ? HaHaaa HaHaaa ja bych to nazval jako pracovní víkend přátele přátele přátele

Ne co týče cateringu mi byli spokojení co se týče jídla, svíčkovou jsem tady nechutnal. Jsem na ní fakt velký pes a to už musí být aby mi chutnala. Já měl tady velký problém s pivem, nejsem pivař a upřímně dám si pět velkých a mám jí jak......., bohužel tady jsem zvládl střízlivět už jen při pohledu jak se pivo točilo Smutný Smutný.

Termín mi je fuk když vím dopředu a nemá zrovna kamarádka svatbu dá se to zařídit Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný ( i když loni jsem se na otočku ukázal i s té svatby kouř )

Jako člověk co jsem na tom vjezdu byl celí den naštvanej , to posoudím objektivně HaHaaa. Čekání bylo fakt úmorné Velmi šťastný Velmi šťastný . Ne jak jsme se už bavili ty papíry by bylo fajn zveřejnit ono se pár jedinců najde co to nebudou mít, ale nám to usnadní práci a lidem čekání. Každopádně jak v jednom filmu nadávali že jim nevrací pod šálky já takhle chodil kvůli tužkám jen jsem tam neměl Karla Bueee.

A co se týče toho odzvučení mi byli na bráně spokojený mohli jsme i přes den dospávat noční směnu Velmi šťastný (jen jak jsem byli rozjetý tak se toho moc nevyužilo kouř )

A orientace..... líbí se mi jak tu většina píše jak to bylo snadné, no kdyby jste viděli kolik lidí to nepochopilo a příjezd nám zablokovali protože přijeli z protisměru naštvanej naštvanej

No a závěrem chci poděkovat všem zúčastněným hostům ale.... děkujeme za chválu, ale vy si jí zasloužíte taky. Ano našlo se pár jedinců to ani jinak nejde je to velká akce. Ale moc mně potěšilo že v neděli byl areál poklizený, evidentně jste našli koše Velmi šťastný . Ne fakt super za těch x ročníku kterým se aktivně věnuji tohle byl čistý areál na konci, za to vám moc děkuji. Až na tu zmíněnou lahev co se nikde už řešila to bylo fakt super.

Letos za ty roky poprvé jsem neodjížděl se slovy konečně je konec a rok o tom nechci ani slyšet Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný
   Návrat  
mirage21 je teď offline  mirage21
2 háčka
PříspěvekZaslal: 11.7.2014 , 20:32   Citovat  

Jedna z tužek skončila u mě, u vjezdu hned po začátku jsem ji poslal dál a objevila se mi zničeho nic pak po zaparkování za stěračem, příští rok opět pošlu kolovat, případně vrátím HaHaaa
   Návrat  
83427 je teď offline  83427
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.7.2014 , 21:18   Citovat  

Daver napsal:
co může za to, že byl nízký obrat

v mym případě úspornej režim. stále čekam na vejplatu s kilem na účtu a dvěma kilama v peněžence. Trochu jsem měl vydání za různý díly a další krámy. nakonec jsem z restaurace krom pití využil jen v sobotu oběd - svíčkovou (mě to chutnalo) a večer klobásu z grilu (na tom fakt neni co zkazit).

ozvučení necham být ale playlist fakt KO
   Návrat  
georgino je teď offline  georgino
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.7.2014 , 21:39   Citovat  

za mě je to dobrý
   Návrat  
Mick je teď offline  Mick
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.7.2014 , 21:53   Citovat  

1) catering
+ solidní výběr jídla

- 90% času nepříjemná obsluha (uvnitř, slečny pobíhající venku přesně naopak)
- vyloženě hnusný espesso ( ostuda s tou mašinou, kterou mají k dispozici)

neutrální bod - snídaně - plus za to, že byla, mínus např. za to, že u obloženého talíře v neděli ráno poloviční dávka než v sobotu ráno??

co se týče grillování, myslim, že hodně lidí mělo vlastní grilly a to nejen z ekonomických důvodů

2) termín - na termínu mi nesejde

3) čekání u vjezdu

Měli jsme štěstí a v pátek jsme přijeli až k bráně. Nečekaná zdržovačka papírem asi zabrzdila proces nejvíc je to dobrý
Už si přesně nepamatuji, co tam všechno bylo, ale jestli je to jako papír v Mostě kvůli jízdě na okruhu, tak co třeba rozdat papír a ti, co budou jezdit odevzdají JIŽ vyplněný před tím, než je vpustí na okruh? Jinej problém tam těžko byl.

Pro zajímavost, jaká byla účast oproti loňskému roku?
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 12.7.2014 , 0:21   Citovat  

- ozvučení už neřešte, všechny nedostatky si plně uvědomuju a samozřejmě budeme řešit rozmístění repro po areálu spíše než volume ... playlisty nebyly žádný, nasekal jsem tam z youtube soundtracky z needforspeed a občas proložil něčím lehčím ... na příští rok bude zase DJ, toho jsem letos prokaučoval přátele

- papír sem doladil v podstatě 14:45 v pátek na poslední chvíli, tímto patří i poděkování zitnypovi, který jej celý připravil a já už jen dopiloval detaily ... nicméně na příští rok už budou samozřejmě k dispozici předem, pče je máme hotový, to dá rozum ... jeho nutnost pro vjezd do celého areálu je neoddiskutovatelná - chráníme tím především sdružení

- termín se pokusím zajistit nějaký v půlce měsíce tedy? buď červenec nebo srpen, tak aby bylo "po výplatě" je to dobrý

Dále mě tedy zajímají hlavně další názory na catering a termíny akce je to dobrý
   Návrat  
Dreyphus je teď offline  Dreyphus
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.7.2014 , 6:19   Citovat  

Já toho prožeru hodně ,tak bych tam musel nechat majlant . Ale snídaně jsme měli tam.. Za ty peníze byl ten talíř spíš ozdobený než obložený, tak jsme si v neděli dali každý 2 Velmi šťastný Jinak dobrý.

Přijeli jsme v pátek někdy kolem půl páté? a nečekali jsme vůbec hned jeli dovnitř.

Až na to , že jsme neslyšeli co se děje ve předu ,není co vytknout .. Celá banda jsme byli na 100% spokojení H+
   Návrat  
665+1 je teď offline  665+1
Administrátor
PříspěvekZaslal: 12.7.2014 , 9:37   Citovat  

OK velké díky pořadatelům a organizátorům

měřený okruh určitě lépe zorganizovat / optimalizovat Úsměv
   Návrat  
DanTe je teď offline  DanTe
5 háček
PříspěvekZaslal: 12.7.2014 , 13:31   Citovat  

Tak za mě musím říct, že Mýto je nejlepší místo zatím kde se Honday pořádal OK

Ad 1) catering - Malinovka a pivo super, grilovaný věci ačkoli jsme měl jen klobásy, tak taky výborný, jídlo cenově v pořádku, ale chuťově to bylo nic moc, jak už tu někdo zmiňoval, tak svíčková byla naprosto příšerná, se svíčkovou to nemělo společnýho vůbec nic, spíš bych to pojmenoval pepřová omáčka, pak utopenci taky hrozný, nasládlý a bez chuti, co mě teda neskutečně namíchlo co se cateringu týče, tak je účtování si pečiva zvlášť a hlavně krajíček chleba za 4Kč, nebo rohlík za 4Kč to je fakt síla. Snídani jsem si radši zajel koupit do tesca, protože dávat za 2 nožičky párku 25Kč když si za tu cenu koupím celý balení v tescu, ze kterýho se alespoň najím je prostě jasná volba, no a co se večeře týká, tak prostě k takovým akcím patří to grilování s kamarádama, takže si myslím, že hlavně tam catering prodělal dost.

Ad 2) termín - ten je mi v podstatě jedno, jen bych příště ocenil to pořádat až po výplatě což je od toho 7. - 15. a myslím si, že to tak má většina zaměstnanců, přecijen to není levná záležitost, benzín, jídlo, pití a byl jsem v tom skoro za 3 tisíce za ten víkend

Ad 3) vjezd do kempu - my jsme přijeli jako téměř první a čekali jsme necelých 45 minut na otevření (naše blbost, ale nečekali jsme tak rychlej průjezd), každopádně hodně zdržovalo vyplňování toho dotazníku, hlavně když člověk vjede do brány, tu tak zatarasí a teprve začne vyplňovat a ostatní co už mají vyplněno čekají... asi by to chtělo udělat alespoň dvouvjezd, ale nepamatuju si jak tam ten jezd byl velkej, jestli by to bylo reálný

Jinak orientace v kempu super, nemohli jsme sice najít shop, ale potom co jsem se konečně kouknul do mapky jsme ho našli Velmi šťastný ozvučení nevím jestli bylo tak špatný, my byly přímo v centru dění, takže jsme slyšeli všechno a hlavně kdo si zaregistroval číslo na SMS systém, tak měl po starosti a nemusel nic slyšet, za tenhle nápad a realizaci patří Renoušovi velká poklona, bylo to bombastický a příští rok to musí být prostě zase! je to dobrý
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
HONDAy 2014: Ohodnoťte!
Fórum: Srazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina