Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
problem se zapojenim autoradia pomoc
Fórum: Interiér a Hi-Fi
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
theg je teď offline  theg
0
PříspěvekZaslal: 1.4.2010 , 20:32   Citovat  

zdravim vas mam takovej problem koupil sem si novy radio pripojil sem ho jako to pred tim normalka repraky kostru a stalej proud s napajenim ale jelikoz mam natahlej jenom jeden kabel plus tak sem nanej zapojil napajeni radia a stalej proud jenomze kdyz nastartuju tak se mi radio vypne a vymaze se pamet nechapu to radio pred tim fungovalo Bueee znamej mi rikal ze by se dal natahnout novej kabel s pojistkovy skrine jako ten stalej proud a napojit to nato tak nevim Ble nebyla by jina moznost?? krom toho natahnout kabel primo od baterky nebo od ty pojistkovy skrine?? diky
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
JarisM85 je teď offline  JarisM85
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 1.4.2010 , 20:55   Citovat  

theg napsal:
zdravim vas mam takovej problem koupil sem si novy radio pripojil sem ho jako to pred tim normalka repraky kostru a stalej proud s napajenim ale jelikoz mam natahlej jenom jeden kabel plus tak sem nanej zapojil napajeni radia a stalej proud jenomze kdyz nastartuju tak se mi radio vypne a vymaze se pamet nechapu to radio pred tim fungovalo Bueee znamej mi rikal ze by se dal natahnout novej kabel s pojistkovy skrine jako ten stalej proud a napojit to nato tak nevim Ble nebyla by jina moznost?? krom toho natahnout kabel primo od baterky nebo od ty pojistkovy skrine?? diky

+ drat (stalej proud) dej na zluty drat (pamet) od autoradia a cerveny od autoradia na drat od klicku jestli mas.
Dulezite je, aby zluty drat od radia byl porad pod proudem!
je to dobrý

0
PříspěvekZaslal: 1.4.2010 , 21:19   Citovat  

aha a jak poznam drat od klicku? mam totiz jenom plus a minus a predesli radio sem mel zapojeny stejne jako tohle a slo normalne Smutný

0
PříspěvekZaslal: 4.4.2010 , 14:30   Citovat  

nikdo nevi jak to udelat?? ta pamet uz me pekne stve Smutný pomooooooooooooc Bueee

Aqwertzz je teď offline  Aqwertzz
4 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 4.4.2010 , 14:33   Citovat  

drat od klicku poznas ze na nem neni napeti a to se objevi po otoceni.
A s cím chces radit? Vsak to tu mas jasne napsane. Zem na zem. plusy na plusy a pokud chces aby ti radio hralo i bez klicku tak ty dva draty do radia spoj.

0
PříspěvekZaslal: 4.4.2010 , 16:21   Citovat  

tj ale nic ztoho nefunguje ty dva draty spojeny mam a pamet mi stejne nejde a drat od klicku nemam nevite nekdo prosimvas v jaky pojistce je stali napeti? natahnu si ten drat od pojistky

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 4.4.2010 , 16:24   Citovat  

a nemas ten drat co pouzivas prave od spinacky???

0
PříspěvekZaslal: 4.4.2010 , 16:27   Citovat  

rekl bych ze ne mel sem predtim radio zapojeny uplne stejne jako ted a fungovalo normalne akorat nehralo bez klicku ale to by mi ani nevadilo tohle radio co mam ted tak nehraje ani bez klicku a neudrzi ani pamet vzdycky kdyz zypnu motor tak to problikne a vypne se a smaze Smutný

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 4.4.2010 , 16:35   Citovat  

A co tak to zjistit? vem si treba obyc zarovku a mrkni kdy sviti jestli porad a nebo jenom po klicku,
kdyz pak budes mit vsechny tri draty a kdyz je zapojis tam kam mas tak nemuze byt problem.

0
PříspěvekZaslal: 6.4.2010 , 15:39   Citovat  

tak sem to promeril vsechny draty co tam sou a mam tam navedenej akorat drat od tech klicku jinak zadnej jinej v kterim je proud tam nemam Smutný tak co stim mam delat ted nechce se mi natahovat kablo az od baterky Smutný

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 6.4.2010 , 15:54   Citovat  

Kurna a kde je? Nemas ho nekde zapadly?
Jinak teda bych ho natahl od pojistek nebo pripichl k nejakemu stalemu napeti za radiem. V zapalovaci nemas? Mrk

0
PříspěvekZaslal: 6.4.2010 , 18:02   Citovat  

to taky nevim kde je ale elektrika neni originalni a prozkousel sem vsechny draty co tam couhali jiny tam nejsou Smutný a zapalovac mi funguje jenom se zapnutym klickem Smutný tak bych to videl na ty pojistky no Smutný a naco to mam napojit u tech pojistek???

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 6.4.2010 , 18:36   Citovat  

vetsinou to byva se zapalovacem a osvetlenim kabiny, ale dat si to muzes na jakoukoliv vhodnou pojistku.

0
PříspěvekZaslal: 6.4.2010 , 19:44   Citovat  

jj zejtra se dotoho pustim diky za rady kdyztak bych se este ozval kdyby se naskytl problem pze autoelektrika neni ma sylna stranka HaHaaa

0
PříspěvekZaslal: 6.4.2010 , 19:50   Citovat  

jeee a este neco Velmi šťastný sem uz trapnej ale musim se zeptat do hodin mi de normalne proud meril sem to ale nejdou mi a zaravka je taky dobra nevis cim by to mohlo bejt?

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 6.4.2010 , 19:54   Citovat  

no jestli ses si stoprocentne jisty ze do nich proud jde a maji i kostru. Tak jsou v haji. Tezko rict takhle na dalku.
Vytahl bych je skusil mimo, ale nepamatuju se uz jak jsou ty hodiny resene.
Kdyztak ti poradi nekdo kdo vi presne.

Honcord je teď offline  Honcord
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 8.4.2010 , 20:59   Citovat  

Cauc...k tomu radiu...pokud nejaky ftvym aute bylo, tak tam bude i stala stava (+12).Musis to najit merakem, zarovkou proti zemi pri vypnutym zapalovani nameris, zarovka se rozsviti.Mas teda 2 varianty : radio pojede az po otocenim klicku na ACC nebo pojede bez klicku v zapalovani.Druhou variantu preferuju, je pohodlna, kdyz ses nekde venku tak si pustis radio pri vypnutym aute bez nutnosti mit ruzny podsviceni a pristroje v pohotovosti pod proudem.

Takze od radia, z ISO konektoru spojis cerveny (+12) se zlutym (MEMORY) a pripojis na kabl kterej dava stavu bez klicku.Timto nestratis pamet a radio pustis kdykoliv se ti zlibi.

Standartni zapojeni je pak MEMORY z radia na kabl, ktery dava non-stop 12V. +12 z radia na kabl v aute, ktery pri poloze ACC dava +12V.Pozor pokud nemas trochu zkusenosti abys nezapojil +12 na kabl od svetel (nektery auta toto maji, vstup v radiu je ILUMI a ztlumi podsviceni displeje radia pri roznutych svetlech).Pak ti treba nesviti L predni a L zadni svetlo naštvanej Uz sem to resil a stalo me to dost nervu Velmi šťastný

Bastleni zdar!

dj-bobr je teď offline  dj-bobr
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 8.4.2010 , 23:57   Citovat  

Sorry, já vám do toho vlezu Úsměv ale je to dost relevantní. Trochu jsem bastlil a podařilo se mi šlusnout na ISO konektoru v autě trvalých +12V se zemí. Jiskra, cvak, hotovo. Pojistky jsou všechny celý - to je mi na tom divný. V zapalovači +12V při klíčku je, na ISO konektoru není ani trvalých +12V, ani klíčkem spínaných +12V. Je v C5G nějaké konkrétní slabé místo, které se při zkratu v téhle větvi přepálí, nebo budu muset propískávat a bádat podle servisního manuálu?
Jo - ještě mě napadlo - přestaly fungovat hodiny. Ve chvíli, kdy na drát v ISO konektoru, kde mělo být trvalých +12V, přivedu plus třeba ze zapalovače, hodiny se rozfungujou.

EDIT: teď mi došlo, když tak bádám nad servisním manuálem, že jsem asi neprozkoumal pojistku č.32 v pojistkovém bloku vlevo pod kapotou. Zítra zjistím.

EDIT2: byla to ona OK ale pořád nemám napětí na oranžovém(?) drátu z ISO konektoru - klíčkem spínaných +12V. Pokud nenajdu, kde to je přerušený, natáhnu si to ze zapalovače..

EDIT3: mi dochází, že ta pojistka má 7.5A.. to mi přijde na zesilovač 2x20W předek + 1x55W kufr sub docela málo.. předpokládám, že jediné trvalé řešení je natáhnout nové vedení přímo od baterie.

EDIT4: tak 7.5ka už je v čudu po delším velmi hlasitém přehrávání. Dal jsem tam desítku a věřím, že to vydrží, když se budu krotit a nebudu hnát sub do limitace..

Honcord je teď offline  Honcord
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 13.4.2010 , 20:22   Citovat  

...supr ohnicky pořádnej výtlem ...proud je svina vec a proto vsude vlezu nejdriv merakem.
Ted zalezi jak moc dlouho si to tam svaroval a jestli stihla odejit pojistka, urco tam nejaka je ne?
Podobne jsem svaroval v jednom Favoritu, tam nebyl problem, tahaly se kable na komplet audio kouř

Hodiny jsou na tom uplne stejne, jak radio taky potrebuji stalych +12V na udrzeni casu a ACC na zobrazeni/rozsviceni displeje.

dj-bobr napsal:
Sorry, já vám do toho vlezu Úsměv ale je to dost relevantní. Trochu jsem bastlil a podařilo se mi šlusnout na ISO konektoru v autě trvalých +12V se zemí. Jiskra, cvak, hotovo. Pojistky jsou všechny celý - to je mi na tom divný. V zapalovači +12V při klíčku je, na ISO konektoru není ani trvalých +12V, ani klíčkem spínaných +12V. Je v C5G nějaké konkrétní slabé místo, které se při zkratu v téhle větvi přepálí, nebo budu muset propískávat a bádat podle servisního manuálu?
Jo - ještě mě napadlo - přestaly fungovat hodiny. Ve chvíli, kdy na drát v ISO konektoru, kde mělo být trvalých +12V, přivedu plus třeba ze zapalovače, hodiny se rozfungujou.

EDIT: teď mi došlo, když tak bádám nad servisním manuálem, že jsem asi neprozkoumal pojistku č.32 v pojistkovém bloku vlevo pod kapotou. Zítra zjistím.

EDIT2: byla to ona OK ale pořád nemám napětí na oranžovém(?) drátu z ISO konektoru - klíčkem spínaných +12V. Pokud nenajdu, kde to je přerušený, natáhnu si to ze zapalovače..

EDIT3: mi dochází, že ta pojistka má 7.5A.. to mi přijde na zesilovač 2x20W předek + 1x55W kufr sub docela málo.. předpokládám, že jediné trvalé řešení je natáhnout nové vedení přímo od baterie.

EDIT4: tak 7.5ka už je v čudu po delším velmi hlasitém přehrávání. Dal jsem tam desítku a věřím, že to vydrží, když se budu krotit a nebudu hnát sub do limitace..

0
PříspěvekZaslal: 19.4.2010 , 12:48   Citovat  

k tem hodinam stalej proud donich de ale presto nefungujou zkousel sem dvoje a ani jedny se nerosvitej Úsměv

Scotty33 je teď offline  Scotty33
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 19.4.2010 , 17:17  Naposledy upravil Scotty33 dne 20.4.2010 , 13:27, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

mám taky takovej problém , když dám klíček do první polohy vše je v poho rádio hraje . . . ale když nastartuji tak se rádio restartuje a už nezapne , pokud ho nezapnu já Smutný

WickiMan je teď offline  WickiMan
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 19.4.2010 , 18:05   Citovat  

Ja bych natahnul kabel od baterky je to dobrý

0
PříspěvekZaslal: 26.4.2010 , 9:01   Citovat  

ja sem si natahnul kabel normalne od pojistky od vnitřniho osvetleni tam je stalej proud a radio mi hraje i bez klicku a byla to prace na 5 minut s kabelem od baterky je moc prace kouř

Borisek je teď offline  Borisek
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 17.6.2014 , 12:34   Citovat  

Zdravím mám crx 2g.poface a chtěl bych se zeptat jestli to má polohu acc?protože ten originál svazek co tam je, tak jsem nasel akorát staly proud, ale ten acc nemůžu najít diky za odpověď.

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu

Obsah fóra Honda-club.cz   
problem se zapojenim autoradia pomoc
Fórum: Interiér a Hi-Fi
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina